- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.481
kızlar merhaba geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kuzularda bomba gibidir a.s bizde çok iyiyiz artık her hafta nst ye giriyoruz benim kuzumun gelmesine 16 gün kaldı teyzeleri:1rolleyes:
ayyy canım geldi geleçek seninki,eli kulağında o zaman...Allah bir avazda kurtarsın....
hadi hayırlısı olsun numaranı werdinmi sen aldınmı bizden numara haberdar olalım bnde medicanada doğum yapacağım karşı karşıya olacağız kız:)
ewet 5 doğum wardı en son kesin daha wardırda 1,2güne dökülürler işte bizde şubata başlicaz böle 3,5 derken...
o hep değişik değişik çıkıyo doğum s.a.t.ne göew olur 38 haftadan itibaren bekleyebiliriz 41,42lerde bile doğanlar war..
16 günmü amanınnn ne kadar az kalmışi sezaryenmi olacaksın we kaç haftadasın şuan?
canım sen sole cok fark warmı 31+5 1471 gr :gitme::sinifsinif:
evet canım sezeryan olacak malesef şuan 36.haftamızdayızhadi hayırlısı olsun numaranı werdinmi sen aldınmı bizden numara haberdar olalım bnde medicanada doğum yapacağım karşı karşıya olacağız kız:)
ewet 5 doğum wardı en son kesin daha wardırda 1,2güne dökülürler işte bizde şubata başlicaz böle 3,5 derken...
o hep değişik değişik çıkıyo doğum s.a.t.ne göew olur 38 haftadan itibaren bekleyebiliriz 41,42lerde bile doğanlar war..
16 günmü amanınnn ne kadar az kalmışi sezaryenmi olacaksın we kaç haftadasın şuan?
eseda merhaba, bir süredir yoktun topikte, arada gel de haberlerini alalım, maşallah az kalmış senin, umarım sorunsuz geçer, kolay bir doğum olur..
numaranı wer hepişnize haber wercem yani numarası olanların tabi..kuzum yok wermedım de werım sana barım msj olarak yazarım
haberım olsun ben dogurmassam gelırım senı zıyarete haberım olursa sekerımhihoyyyt
ben söliim sana bak esseda geliomuş zaten onu saymıorum gülencim, sen, ben... ilk annler bunlareyvahedigeldismilebenneyaptımkibakalım ilk annemiz kim olaçak!
hasretcim bişey sorcam,başka arkadaşlardan bilgisi olan varsa sizlerden de cevap beklerim tabi.emzirme atleti ve sütyeni almıştın galiba hasret,2 kat gibi olup da içindekinin ortası olmayanlardan mı senin aldıkların .değilse nasıl.memnun musun.int'ten mi sipariş ettin.çok soru sordum tatlım,şimdiden saol cevabın için :)
aynı dğişmemiş 50 tl bizimki, bazı doktorlar war 3 tane mi 4tanemi ne onların 25tlhasret medıcana nın muane fıyatı ne kadar olmus
hasretcim bişey sorcam,başka arkadaşlardan bilgisi olan varsa sizlerden de cevap beklerim tabi.emzirme atleti ve sütyeni almıştın galiba hasret,2 kat gibi olup da içindekinin ortası olmayanlardan mı senin aldıkların .değilse nasıl.memnun musun.int'ten mi sipariş ettin.çok soru sordum tatlım,şimdiden saol cevabın için :)
numaranı wer hepişnize haber wercem yani numarası olanların tabi..
ben söliim sana bak esseda geliomuş zaten onu saymıorum gülencim, sen, ben... ilk annler bunlareyvahedigeldismilebenneyaptımki
aynı dğişmemiş 50 tl bizimki, bazı doktorlar war 3 tane mi 4tanemi ne onların 25tl
ewet ikisinide aldım ben atlet bebefoxmu bebefixmi neydi ewet 2kat içindekinin ortası tamamen yok atletin we süper bişey ondan 2,3 tane daha alacağım bir de sütyen aldım o babayjeam die bi marka sanırım sütyen yani onun iç tarafı meme kısmını kahwe rengi kısmı açık bırakacak şeklde açılıyor we çok dağınık gösteriyor göğsü toparlamıyor bebefoxu tawsiye ederim atletleri çok kullaışlı we popoya kadar uzun, netten wermedim ama şimdi alacaklarımı netten werceğim
Canım bende cevaplayım, ben emzirme atleti aldım, çok rahat bişey, göğüs kısmı 2 kat, bir katı açılıyor ve emziriyorsun, emzirme sütyeni alıp almamakta kararsızım ama belki bulunsun diye bir tane alırım, ben samanpazarından aldım, 26 lira gibi bir ücrete..[/
teşekkür edrim kızlar,ben de atleti alıyım şimdi o zaman,atletten ikiniz de çok memnunsunuz madem.
aynı dğişmemiş 50 tl bizimki, bazı doktorlar war 3 tane mi 4tanemi ne onların 25tl
ewet ikisinide aldım ben atlet bebefoxmu bebefixmi neydi ewet 2kat içindekinin ortası tamamen yok atletin we süper bişey ondan 2,3 tane daha alacağım bir de sütyen aldım o babayjeam die bi marka sanırım sütyen yani onun iç tarafı meme kısmını kahwe rengi kısmı açık bırakacak şeklde açılıyor we çok dağınık gösteriyor göğsü toparlamıyor bebefoxu tawsiye ederim atletleri çok kullaışlı we popoya kadar uzun, netten wermedim ama şimdi alacaklarımı netten werceğim
Canım bende cevaplayım, ben emzirme atleti aldım, çok rahat bişey, göğüs kısmı 2 kat, bir katı açılıyor ve emziriyorsun, emzirme sütyeni alıp almamakta kararsızım ama belki bulunsun diye bir tane alırım, ben samanpazarından aldım, 26 lira gibi bir ücrete.. Şimdi netten baktım, bebefox un atletleri daha hesaplı, 17 lira diyor..
ben aldığımda daha pek araştırmamıştım. bir tane sütyen aldım o yüzden. 13 liraya aldım markası, Bmax. emzirme atletini daha sonra alcam. sütyenin sadece kahverengi kısmı gösterenleri kullanışlı değilmiş. mümkün olduğu kadar göğsü açıkta bırakması gerekiyormuş ki bebk eliyle dokunabilsin. ben bildiklerim de bunlar..
evet ben de sütyen için öyle duydum ama o tarz olanlar hangileri,kullanan var mı bilemedim,o yüzden sordum
Yanlış hatırlamıyorsam buradan Selkie, o emzirme sütyenlerinden almıştı, denk geldiğinde soralım, memnun muymuş..?
ben geçenlerde denedim o sütyeni. çok garip bir duygu :kedi: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?