- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.961
Birkaç ay sonra biz de öyle oluruz merak etme... boshayallersmile
Aniim bu hatunalr çokk ince... sinirlendim...klava:
Birkaç ay sonra biz de öyle oluruz merak etme... boshayallersmile
bir zamanlar bende böyleydim...ah ahhhh!nasıl döneceğim eski halime.....laelaelaelaelae
ne mutlu sana bir zamanlar da olsa böyleymişsin selkie... ben hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum :çok üzgünüm: taş gibi hatun yahu!!klava:
evet ilk bebeğimden önce böyleydim sonra geçen sene yine böyle olmuştum hamile kalınca yine bozuldu...ben gebeliklerimde çok deforme oluyorum...hemen dönememde eski halime...bakalım nasıl olaçak....?
yalnız satenler ve sexsiler ve takımlar ay hangini saysam çok güzel şeyler var....
ben de evlendiğimda baya fittim. geçen sene zatürre oldum bir de aşırı kansızlığım vardı. baya kilo aldım tedavi sırasında. günde 16 saat falan uyuyordum. sonra tam rejime başlamıştım ki bebiş oldu... artık en zaman eski halime dönerim bilinmez :çok üzgünüm: iç giyime benim de acayip merakım var :kedi:
napiyısınz kocişimle tw izlioruz of dedim sen hiç zewk wermiosun bu akşam bn arkadaşlarıma bakıcam bu arkadaşlarının kocaları nası izin weerio dio bu saatlerde internete bnde dedmki sen nasıl şuan weriosan:)) hem dedim bizler hamiş bayanlar olarak uykusuz gecelerimizi paylaşıyoruz:))olumunekankayizsmile
evet kan ilaçları kilo aldırır...çok uykuda...aman bebişten sonra sıkarız azıçık kendimizi evde plates yapmaya niyetim var benim...işe yararmıki!!!
:))) benimkide .ok kaldığım zaman kızıyor aslında.. ama şu anda yok!
kan ilaçları bizemi bebişemi kilo yapıor yauwkaydirigubbakcemile2
plates mantıklı aslında ama nasıl yapılacağı konusunda hiç fikrim yokbilmiyorumkismile hem gerek kalmaz bnce weririz, yani inşallah weririzzemuszemus
kızlar nasılsınız,ben ancak geldim valla,şimdi de kocişimin yaptığı tost ve sıktığı karşık meyve suyunu içiyorum,bugün çok yoruldum,ve kasıklarımda ağrılarım var,ve bi de pıttkımda:kedi:
oh seninki gelmişte karıcığına tostlar yapmış,,benimk, daha ortada yok ,,,zaten olsada ancak tv izler....boshayallersmile
nerde kızım seninki
işte mi daha,bu arada satenler seksilateler vs demişsin ne kaçırdım lan bencokacimcoook
bnde kuşburnu elma limonu kaynattım içiorum şuan bugünde çok iyi beslendim... dizi bitsin duşa giriyorum we meywe suyu içip uyuyoruz hepinize iyi geceler nehircim ebrucum ooo mutluda burdaymış.. neyse ben kaçtım hadi yarın öğlene görüşüürz
selam kızlar bende kendi meyve suyumu ve çerezimi yiyorum bizim kocada benim getirdiğim şeyşeri size yazarken götürüyor valla bu arada ankara çok yağmurlu tvde maç internette maç offf 2 dk ferhunde baktırmıyor ben neti alınca oda maçı açıyor
işte canım hala...
edebiyatcı ay yıldızın sitesini eklemişti..indirim varmış..çok hoş şeyler var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?