- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.941
benim doktorumda sezeryan lafı filan etmeye başladı sizin bebek kıymetli bebek iri filan ben kendimi hep normale şartlandırıyordum sezeryan deyince normalden korkmaya başlar oldum ama ona 2 hafta sonra karar verecek canım benim 4 haftam var daha
selkie aynı şekilde benimde eşim sormuştu imdi 36 haftalıkmı oluyoruz diye oda hayır sadece e bbeğin kilosu bacakları vucudu önden büyüyor iri bi bebek olacak dedi biz dogumu yine sata gore yapacagız dedi .. mutlu bence kesinlikle bi dr görün sen 38 haftalık sanırsın ama bebeğin prematüre dogabilr bırak anne karnında fazla kalmayı erken dogabilir yani bebeğin önde gelişmesi çiğerlerininde öyle gelişeceği anlamına gelmiyormuş çünkü gerci normal yapcaksın zaten günün gelmeden bi terslik olmazsa dogmaz ama bende suanda 33 ama erken dogum tehdidim var fakat 36 haftalık sayılmıyorum
canım bende 34+1 im ama 2 hafta önce gittim en son dr ye..o zaman 32+3 2450 gr 47 cm dı..ultrasona göre 34+5 gözküyordu o zaman..şimdi baktım kağıda...ama benim dr son sat a göre değerlendiriyor hatta ben sordum şimdi 34 haftalıkmı aslında bu dedim..hayır ultrason kağıdındakine bakma..biz son sat ına göre doğum yapaçağız dedi....benim son satım 26 mayıs....
canım dualarım seninle....
ohh maşallah bebişler önden önden gidiyo benim bööcüğüm geriden geliyo ne hikmetse...baştan beri bir hafta gerideydi...sonra bi kez tam satı yakaladı ama yine geride çıkıyor genelde 5 gün yada bir hafta...en son 5 Ocakta gittim doktora 31+4 tü ama bacak ölçümü hariç bir hafta gerideydi...40cm 1730grdı.ama bana da doktorum ister önde ister geride olsun sata göre doğu tarihini belirleriz dedi hep...yarın doktora gideceğiz biz de bakalım annesinin bal köpüğü ne kadar olmuş...
benn kacıyorumm yarın 9 10 damlarım ınsallah
cerenora dualrım seninle hayırlısıyla emeklerinin karşılığını alırsın inşallah....
merhaba kızlar,
kızımla bir uyumuşuz bir uyumuşuz ki sorma... çook iyi geldi vallaha...
şimdi kızlar sizden bir ricam olacak lütfen herkes okusun... şimdi biz hepimiz hamileyiz Allah u Teala bizim dualarımızı görür.. ben de sizden dua istiyorum.. yarın saat 11 de Balıkesir'e gideceğim. doktora tezimle ilgili bir sınava girmem gerekiyor... hem yazılı hem sözlü acayip kasıntı bir sınav...
lütfen siz de benim için dua edin de Allahım emeklerimi boşa çıkartmasın, rezil olmayayım jüri karşısında. hayırlısıya geçip de geleyim şu sınavı. ben bu yolda çok çile çektim, çok kalleşlik gördüm bari emeklerim boşa çıkmasın.. çok korkuyorum eyvahedigeldismile
Allahım ne olur hayırlısıyal şu sınavı geçeyim sonra da gelip huzurlu huzurlu bebeğimi bekleyeyim :Saruboceq:
canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın Allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım allah yardımcın olsun rabbim seni yalnız bırakmasın sınavda inşallah herşey dieleidğin gibi gönlünce olur
yaw ruj dioz kızım ne yer kaplicak makyaj çantasının içinde o da gelecekkaydirigubbakcemile2geçmişi okudum geldim...
PANCUBENCİM maasallah minnoşuna...
GÜLENCİM odanız çok güzel güle güle kullanın inşallah..
atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar bu gün zor bi gündü agrılarım kasıntılarım vardı...tek tek okumaya calıştım geçmişi genelde hep güzel haberler var maasallah minnoşlara...
KOKOSUM koptum yine çıkmayan pembe ruj ve sac düzleştirici süper fikir. kız sen degilmisin millete bi tane fazla sey koyunca hastane cantalarını eleştiren tabi zıbın gecelik aman fazla olmasın ama bu seninkiler temel ihtiyaç malzemesi....zıbın kirlrnse ne olur nasıl olsa hastaneden bi yeşil örtü verirler sarmak için ama allah muhafaza ya çıkmayan ruj unutulursa....kız ekledim bu arada seni face den berivan...
seyyalim tatlım bu arada gözün aydın sekerim darısı işe inşallah..
senin doktor ne yapsa yeridir bnce sen sezaryene hazırla kendini o doktr seni keyfi olarak sezaryen yapacak.benim doktorumda sezeryan lafı filan etmeye başladı sizin bebek kıymetli bebek iri filan ben kendimi hep normale şartlandırıyordum sezeryan deyince normalden korkmaya başlar oldum ama ona 2 hafta sonra karar verecek canım benim 4 haftam var daha
canım sen ne olur ne olmaz bir dr ye gözük...ultrason bebeğin ölçülerine göre değerlendiriyor...çigerlerinin gelişip gelişmediği bilemeyiz ultrasona göre...38 haftalık der erken alır...bebeğin erken gelmiş olur gününden önce...gerçi normal yapacaksın..kendi sancını bekleyeceksin..ama dr ye gittiğinde sana 40 haftalık olmuşsun sen ultrasona göre der...bebeğin sıkıntıya girmesin diye suni sancı verip erken doğuttutabilir yanılıpta....başka dr ye gözükmende sana bir zararı dokunmaz sonuçta...
ohh maşallah bebişler önden önden gidiyo benim bööcüğüm geriden geliyo ne hikmetse...baştan beri bir hafta gerideydi...sonra bi kez tam satı yakaladı ama yine geride çıkıyor genelde 5 gün yada bir hafta...en son 5 Ocakta gittim doktora 31+4 tü ama bacak ölçümü hariç bir hafta gerideydi...40cm 1730grdı.ama bana da doktorum ister önde ister geride olsun sata göre doğu tarihini belirleriz dedi hep...yarın doktora gideceğiz biz de bakalım annesinin bal köpüğü ne kadar olmuş...
bebişleri büyütmüşsünüz kızlar maaşallah hepinize. Nette geziniyordum da Ayyıldız'ın sitesinde çok fena indirim var. Ben daha tam inceleyemedim, hemen size yetiştireyim dedim. Bilginize... :)
Aniim bu hatunalr çokk ince... sinirlendim...klava:
yaw ruj dioz kızım ne yer kaplicak makyaj çantasının içinde o da gelecekkaydirigubbakcemile2
senin doktor ne yapsa yeridir bnce sen sezaryene hazırla kendini o doktr seni keyfi olarak sezaryen yapacak.
şişşşt boşwerin bu zilliye hiç bişi sölemeyin:mymeka: çünkü umrunda değil ttturmuş bi bnm doktrum profesör die başka bişiy bilmio çatlak profesör işte çatlakklava: haftaya gider şimdi doktora gelir aa kızlar ben 34 haftalığım derse şaşırmayınalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?