2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım sen sata göre 35 haftalıksın daha
ama başka dr gittinde kendi gittim dr böyle böyle diyor dersen bakmazlar ben gecen hafta yaptım öyle bi hata dr beni dövmekten beter etti
şişko bebek dedi bu
mesela ben tüp bebekle hamile kalmasam
satımıda bilmesem
36 haftalıkım sanıcam ben usg hep öyle çıkıyor
fulyada herman işci var ona gidiyorsan tamam ama ona gitmiyosan bi ona git florancede hasta bakıyor 30 tl imiş kontrolü iyi bi dr yani aslında uzman bi dr gitmene gerekte yok kime gitsne aynı sonuc cıkıcaktırda senin dr nası böyle söylüyo bilmiyorum kontrol için beklerken başka hastalarla konuşma fırsatın olmuyormu

2 hafta sonra gideceksen bebeğin satına göre 37 haftalık olaçak en azından son satına göre 38 doldursa daha iyi olur...zaten bebişlerin çoğunluğu 38 haftasında geliyormuş....birde bazı dr ler ticari bakıyorlar bu olaya...bence başkasınada görün canım...belki diğer dr normale sıcak bakıçak....oda sezeryan derse yaparsınız sezeryanı....aslın da bir de şu dikkatıi çekti...sen şimdi ultrasona göre 38 haftalıksın 2 hafta sonra 40 olaçak...son satına göre 37 olaçak...sezeryanada genelde 38 de alıyorlar....eee hemen sezeryanada almaz ,ancak muayeneden bir kaç gün sonra alır....

aynen canım....olumunekankayizsmile

sağol canım eksik olma..

ohh maşallah bebişler önden önden gidiyo benim bööcüğüm geriden geliyo ne hikmetse...baştan beri bir hafta gerideydi...sonra bi kez tam satı yakaladı ama yine geride çıkıyor genelde 5 gün yada bir hafta...en son 5 Ocakta gittim doktora 31+4 tü ama bacak ölçümü hariç bir hafta gerideydi...40cm 1730grdı.ama bana da doktorum ister önde ister geride olsun sata göre doğu tarihini belirleriz dedi hep...yarın doktora gideceğiz biz de bakalım annesinin bal köpüğü ne kadar olmuş...

canım maşallah bebişe..güzel haberlerle gel inşallah...

canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın Allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaw ruj dioz kızım ne yer kaplicak makyaj çantasının içinde o da gelecekkaydirigubbakcemile2
senin doktor ne yapsa yeridir bnce sen sezaryene hazırla kendini o doktr seni keyfi olarak sezaryen yapacak.

şişşşt boşwerin bu zilliye hiç bişi sölemeyin:mymeka: çünkü umrunda değil ttturmuş bi bnm doktrum profesör die başka bişiy bilmio çatlak profesör işte çatlakklava: haftaya gider şimdi doktora gelir aa kızlar ben 34 haftalığım derse şaşırmayınalkisalkisalkis

Güzel haberlerle gelin inşallah... opuyorumnanaktan

ay hadi ben kaçtım yaprak dökümü war ortam canlı olursa çağrı atsın biri bana açarım öptüm hepicinizi yanaklardan, bebeişleride dötoşlardanaklinialirimsmile

bebişleri büyütmüşsünüz kızlar maaşallah hepinize. Nette geziniyordum da Ayyıldız'ın sitesinde çok fena indirim var. Ben daha tam inceleyemedim, hemen size yetiştireyim dedim. Bilginize... :)

:)))))

çok güzel şeyler varmış....boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…