2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de aynı durum oldu SAT'tan 3 hafta sonra yumurtlama olmuş o yüzden SAT'a 3 hafta ekleyip bakıyor doktorum

yk yok kasılmada komple karnın sertlesıyo bı yerın degıl

agrı olması sart degıl bıde

merhaba kızlar,
kızımla bir uyumuşuz bir uyumuşuz ki sorma... çook iyi geldi vallaha...

şimdi kızlar sizden bir ricam olacak lütfen herkes okusun... şimdi biz hepimiz hamileyiz Allah u Teala bizim dualarımızı görür.. ben de sizden dua istiyorum.. yarın saat 11 de Balıkesir'e gideceğim. doktora tezimle ilgili bir sınava girmem gerekiyor... hem yazılı hem sözlü acayip kasıntı bir sınav...

lütfen siz de benim için dua edin de Allahım emeklerimi boşa çıkartmasın, rezil olmayayım jüri karşısında. hayırlısıya geçip de geleyim şu sınavı. ben bu yolda çok çile çektim, çok kalleşlik gördüm bari emeklerim boşa çıkmasın.. çok korkuyorum eyvahedigeldismile

Allahım ne olur hayırlısıyal şu sınavı geçeyim sonra da gelip huzurlu huzurlu bebeğimi bekleyeyim :Saruboceq:

tatlım ben duanı okudum yolladım allah yardımcın olsun...

Merhaba Mutlu, benim de SAT a göre 3 hafta sonra yumurtlamam olduğu için doktor ona göre hesap yaptı ve biz haftamızı hep ona göre hesapladık, benim de 2 hafta önden gidiyor bir süredir ama 31 haftayı 33 yapalım falan hiçbir zaman demedi, çünkü daha 5.-6. haftadan itibaren "senin geç yumurtlaman olmuş tarihin bu dedi" ve hiç değiştirmedi, hatta "çocuğun gelişmesi istediği kadar ileri olsun normal tarihi neyse o zamana doğum tarihi koyarız" diye de ekledi.

geçmişi okudum geldim...
PANCUBENCıM maasallah minnoşuna...
GÜLENCıM odanız çok güzel güle güle kullanın inşallah..
atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar bu gün zor bi gündü agrılarım kasıntılarım vardı...tek tek okumaya calıştım geçmişi genelde hep güzel haberler var maasallah minnoşlara...
KOKOSUM koptum yine çıkmayan pembe ruj ve sac düzleştirici süper fikir. kız sen degilmisin millete bi tane fazla sey koyunca hastane cantalarını eleştiren tabi zıbın gecelik aman fazla olmasın ama bu seninkiler temel ihtiyaç malzemesi....zıbın kirlrnse ne olur nasıl olsa hastaneden bi yeşil örtü verirler sarmak için ama allah muhafaza ya çıkmayan ruj unutulursa....kız ekledim bu arada seni face den berivan...
seyyalim tatlım bu arada gözün aydın sekerim darısı işe inşallah..

Allah yardımcın olsun inşallah sınavını başarıyla geçer gelirsin dualarımız seninle
olumunekankayizsmile

aynen bence bı baska dr gıt bişi kaybetmezsın mutlu dr durumu anlatma ama bozuluyolar kac haftalık hamıleyım felan bıraz aksattım kontrollerı felan de bakalım ne dıcekk

bende sabahtan beri burdayım yan gel osman olunca boylee oluyorr esım gelcek bırazdan bıcı olcam
sorada yaprak dokumu var esımde ev iş yapacak opuyorumnanaktan

cerenora allahh yardımcınn olsunn bu gece sana duaa okuyacagımm

canım bende 34+1 im ama 2 hafta önce gittim en son dr ye..o zaman 32+3 2450 gr 47 cm dı..ultrasona göre 34+5 gözküyordu o zaman..şimdi baktım kağıda...ama benim dr son sat a göre değerlendiriyor hatta ben sordum şimdi 34 haftalıkmı aslında bu dedim..hayır ultrason kağıdındakine bakma..biz son sat ına göre doğum yapaçağız dedi....benim son satım 26 mayıs....

canım dualarım seninle....

selkie aynı şekilde benimde eşim sormuştu imdi 36 haftalıkmı oluyoruz diye oda hayır sadece e bbeğin kilosu bacakları vucudu önden büyüyor iri bi bebek olacak dedi biz dogumu yine sata gore yapacagız dedi .. mutlu bence kesinlikle bi dr görün sen 38 haftalık sanırsın ama bebeğin prematüre dogabilr bırak anne karnında fazla kalmayı erken dogabilir yani bebeğin önde gelişmesi çiğerlerininde öyle gelişeceği anlamına gelmiyormuş çünkü gerci normal yapcaksın zaten günün gelmeden bi terslik olmazsa dogmaz ama bende suanda 33 ama erken dogum tehdidim var fakat 36 haftalık sayılmıyorum

23 MAYIS SAtın
benımde 29 mayıs
yanı 33 hafta 5 gunum

ben yarın kontrole gıdıcem
cuma gunu usg gırdım
33 artı 0 ıdım
2520 gr ıdı boyunu olcmedı dr

yani size göre ben 35 haftalıkmıyım ya en kısa zamanda bir doktor bulup gitmem gerek bi araştırma yapayım ama siz böyle dedikçe bebeğin doğmasına daha var deyip rahatlıyorum bir yandanda heyecanla bekliyorum

benim doktorumda sezeryan lafı filan etmeye başladı sizin bebek kıymetli bebek iri filan ben kendimi hep normale şartlandırıyordum sezeryan deyince normalden korkmaya başlar oldum ama ona 2 hafta sonra karar verecek canım benim 4 haftam var daha

yani size göre ben 35 haftalıkmıyım ya en kısa zamanda bir doktor bulup gitmem gerek bi araştırma yapayım ama siz böyle dedikçe bebeğin doğmasına daha var deyip rahatlıyorum bir yandanda heyecanla bekliyorum

canım sen ne olur ne olmaz bir dr ye gözük...ultrason bebeğin ölçülerine göre değerlendiriyor...çigerlerinin gelişip gelişmediği bilemeyiz ultrasona göre...38 haftalık der erken alır...bebeğin erken gelmiş olur gününden önce...gerçi normal yapacaksın..kendi sancını bekleyeceksin..ama dr ye gittiğinde sana 40 haftalık olmuşsun sen ultrasona göre der...bebeğin sıkıntıya girmesin diye suni sancı verip erken doğuttutabilir yanılıpta....başka dr ye gözükmende sana bir zararı dokunmaz sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…