- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.921
Kızlar bı sorum olacak ya s.a.t ıle ultrason un werdıgı haftaları bırbırıne uymayan war mı doktor adet duzensızlıgındende olur dedı bende sımdı cok karısıgım ya bızım kız ne zaman dogacak acaba kı
e heralde her daim fönlü yatıcam zaten kuaförde hallederim fön olayını weya düzleştiricim war onla banyodan sonra düzleştiririm, birde çok zor çıkan pembe bi rujum war onuda süreceğim manikürü pedikürüm zaten hep war.. tamam işteaklinialirimsmile
nie özeldenn yazıon yaz herkes eklesin
hasretmadendere die yazın çıkarım koca göbeğimle karşınıza:CüvCüv:
merhaba kızlar,
kızımla bir uyumuşuz bir uyumuşuz ki sorma... çook iyi geldi vallaha...
şimdi kızlar sizden bir ricam olacak lütfen herkes okusun... şimdi biz hepimiz hamileyiz Allah u Teala bizim dualarımızı görür.. ben de sizden dua istiyorum.. yarın saat 11 de Balıkesir'e gideceğim. doktora tezimle ilgili bir sınava girmem gerekiyor... hem yazılı hem sözlü acayip kasıntı bir sınav...
lütfen siz de benim için dua edin de Allahım emeklerimi boşa çıkartmasın, rezil olmayayım jüri karşısında. hayırlısıya geçip de geleyim şu sınavı. ben bu yolda çok çile çektim, çok kalleşlik gördüm bari emeklerim boşa çıkmasın.. çok korkuyorum eyvahedigeldismile
Allahım ne olur hayırlısıyal şu sınavı geçeyim sonra da gelip huzurlu huzurlu bebeğimi bekleyeyim :Saruboceq:
merhaba
kimse varmı
kızlar bugün gidip 2 saat yürüdüm abartıyarum galiba bir tane boydan gecelik aldım dünde sabahlık almıştım ben hep pijama ve lohusa pijaması almıştım geceliğide doğumda giyerim diye düğmesiz almışım tecrübesizlik işte doktor sezeryandan filan bahsedince galiba sezeryande gecelik giyilir pijama dikişleri acıtır diye aldım artık almayacağım 3 pijama 2 gecelik 2 sabahlık oldu arasından seöip götürcema rtık doğum şekline göre
sağol canım beni düşündüğün için o doktorum satından eminmisin dedi ilk başta bende eminim deyince hep bir hafta 10 gün filan çnde gidiyor diyordu zaten ama en son hesaplamalarına göre 2 hafta önde çıktı oda şimdi 37 haftalık kabul edelim diyor sata göre ben 35 haftalık filan çıkıyorum peki aranızda 35 haftalık olan varmı bebeği 50cm ve 3000kg olan varmı bu ölçülere bakarsam doktorun dediği normal çıkıyor canım satım 23 mayıs arkadaşlar lütfen satı benzeyenler bebeişin kilo ve boyunu yazabilirmi
dimple onu dikkate alırsam oo daha 5 hafta daha var çıkar valla ben zaten 1 aydır doğum iznindeyim ben beklemedeyim artık ne zaman gelirse artık annemde cumaya geliyor her ihtimale karşı
tatlım ben duanı okudum yolladım allah yardımcın olsun...
merhaba kızlar,
şimdi kızlar sizden bir ricam olacak lütfen herkes okusun... şimdi biz hepimiz hamileyiz Allah u Teala bizim dualarımızı görür.. ben de sizden dua istiyorum.. yarın saat 11 de Balıkesir'e gideceğim. doktora tezimle ilgili bir sınava girmem gerekiyor... hem yazılı hem sözlü acayip kasıntı bir sınav...
lütfen siz de benim için dua edin de Allahım emeklerimi boşa çıkartmasın, rezil olmayayım jüri karşısında. hayırlısıya geçip de geleyim şu sınavı. ben bu yolda çok çile çektim, çok kalleşlik gördüm bari emeklerim boşa çıkmasın.. çok korkuyorum eyvahedigeldismile
Allahım ne olur hayırlısıyal şu sınavı geçeyim sonra da gelip huzurlu huzurlu bebeğimi bekleyeyim :Saruboceq:
Allah yardımcın olsun inşallah sınavını başarıyla geçer gelirsin dualarımız seninle olumunekankayizsmile
merhaba
sağol canım beni düşündüğün için o doktorum satından eminmisin dedi ilk başta bende eminim deyince hep bir hafta 10 gün filan çnde gidiyor diyordu zaten ama en son hesaplamalarına göre 2 hafta önde çıktı oda şimdi 37 haftalık kabul edelim diyor sata göre ben 35 haftalık filan çıkıyorum peki aranızda 35 haftalık olan varmı bebeği 50cm ve 3000kg olan varmı bu ölçülere bakarsam doktorun dediği normal çıkıyor canım satım 23 mayıs arkadaşlar lütfen satı benzeyenler bebeişin kilo ve boyunu yazabilirmi
dimple onu dikkate alırsam oo daha 5 hafta daha var çıkar valla ben zaten 1 aydır doğum iznindeyim ben beklemedeyim artık ne zaman gelirse artık annemde cumaya geliyor her ihtimale karşı
merhaba kızlar,
23 MAYIS SAtın
benımde 29 mayıs
yanı 33 hafta 5 gunum
ben yarın kontrole gıdıcem
cuma gunu usg gırdım
33 artı 0 ıdım
2520 gr ıdı boyunu olcmedı dr
Merhaba Mutlu, benim de SAT a göre 3 hafta sonra yumurtlamam olduğu için doktor ona göre hesap yaptı ve biz haftamızı hep ona göre hesapladık, benim de 2 hafta önden gidiyor bir süredir ama 31 haftayı 33 yapalım falan hiçbir zaman demedi, çünkü daha 5.-6. haftadan itibaren "senin geç yumurtlaman olmuş tarihin bu dedi" ve hiç değiştirmedi, hatta "çocuğun gelişmesi istediği kadar ileri olsun normal tarihi neyse o zamana doğum tarihi koyarız" diye de ekledi.
aynen bence bı baska dr gıt bişi kaybetmezsın mutlu dr durumu anlatma ama bozuluyolar kac haftalık hamıleyım felan bıraz aksattım kontrollerı felan de bakalım ne dıcekk
bende sabahtan beri burdayım yan gel osman olunca boylee oluyorr esım gelcek bırazdan bıcı olcam
sorada yaprak dokumu var esımde ev iş yapacak opuyorumnanaktan
canım bende 34+1 im ama 2 hafta önce gittim en son dr ye..o zaman 32+3 2450 gr 47 cm dı..ultrasona göre 34+5 gözküyordu o zaman..şimdi baktım kağıda...ama benim dr son sat a göre değerlendiriyor hatta ben sordum şimdi 34 haftalıkmı aslında bu dedim..hayır ultrason kağıdındakine bakma..biz son sat ına göre doğum yapaçağız dedi....benim son satım 26 mayıs....
canım dualarım seninle....
selkie aynı şekilde benimde eşim sormuştu imdi 36 haftalıkmı oluyoruz diye oda hayır sadece e bbeğin kilosu bacakları vucudu önden büyüyor iri bi bebek olacak dedi biz dogumu yine sata gore yapacagız dedi .. mutlu bence kesinlikle bi dr görün sen 38 haftalık sanırsın ama bebeğin prematüre dogabilr bırak anne karnında fazla kalmayı erken dogabilir yani bebeğin önde gelişmesi çiğerlerininde öyle gelişeceği anlamına gelmiyormuş çünkü gerci normal yapcaksın zaten günün gelmeden bi terslik olmazsa dogmaz ama bende suanda 33 ama erken dogum tehdidim var fakat 36 haftalık sayılmıyorum
yani size göre ben 35 haftalıkmıyım ya en kısa zamanda bir doktor bulup gitmem gerek bi araştırma yapayım ama siz böyle dedikçe bebeğin doğmasına daha var deyip rahatlıyorum bir yandanda heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?