- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.041
günaydııın herkeseeeeee gülencim ben ikiz bekliyorum
aa hayırrlıı olsunn tupmuugünaydııın herkeseeeeee gülencim ben ikiz bekliyorum
benım catlamadık yerım yok dunde dedıydım buarada acı gercek goguslerımde catlamıs fisfisfismaşallah canım erkenden bir sürü iş yapmışsın..o pahalı kremelrden aldım bakalım doğumdan sonra görücez marifetini..
güle güle kullansın bebeğin canım sağlıkla..halıda uyumsuz olsun ne olacak ki almaya cıkamasan da..
Aaaaa, isimler değişti mi Seliniuscum?
Tuna ve İpek yazmışsın ticker'a?
yok daha çalışıyorum canım...tamam birazdan kapımı kapatıp uzatçam ayaklarımıcanım korkma bişey yoktur..sen izne cıkmadın değil mi..biraz ayaklarını falan uzatıp dinlensen kendini dinlesen farkedersin ..yoğun calışırken ben de bazen tüm gün hissetm
yordum..cok endişelenirsen dr unu ara..
Beknurcum ben bir problem olduğunu sanmıyorum, benim doktorum günde 10 defadan az hareket ediyorsa haberim olsun demişti.
Bir say istersen hareketlerini.
Bir de tatlı yiyip biraz uzanmanı tavsiye ederim, eğer denemediysen.
Hiç bir türlü için rahat etmiyorsa ara doktorunu, rahatla...
Merak etme, hiç birşeyi yoktur, dinleniyordur kuzu...QUOTE]
yok daha çikolala işini denemedim..ama sabahta işe gelirken tatlı olarka 2 kaşık pekmez yedim aslında gene pek hareketlenmedi..Neyse ben sayıyım ozaman
Bellona Genç ve Çocuk Odası - Halıeftell :) bende zorla muhabbete gırıyom gıtmee guclubacismile
frambuazz neden kel salaka oldu renklermı uytmsadıı
buarda mavi halı bulan varmı
canım bellonada çok güzel halılar var hatta şuan birtane maiv gördüm çokta şirin
Öğlen arası alıcam çikolata canımÇikolata yemeyi dene canım. cokacimcoook
Kan şekerin yükselince daha çok hareket eder demişti doktor bana.
Herkeşe teşekkür ederim yardımlarınız için..hareketlenirse bizim zilli haberdar ederim :)
aa hayırrlıı olsunn tupmuutek sensınn dımıı
benım catlamadık yerım yok dunde dedıydım buarada acı gercek goguslerımde catlamıs fisfisfis
kocam benı begenmıcek dogumdan sora
benım catlamadık yerım yok dunde dedıydım buarada acı gercek goguslerımde catlamıs fisfisfis
evet bosnacım değişti :)) ne dikkatlisin maaşallah sana heheh annem Doruk ismine taktı istemedi beni de soğuttu Tuna oldu kayınvalidem de Melek ismini istemedi eltisinin kızının adıymış koyma demedi tabii ama ben de soğudum İpek oldu olumunekankayizsmile
çok güzel isimler adları gibi uzun ömürlü olsunlarr
eftell :) bende zorla muhabbete gırıyom gıtmee guclubacismile
frambuazz neden kel salaka oldu renklermı uytmsadıı
buarda mavi halı bulan varmı
Frambuazcım güle güle kullansın miniğin odasını...
Sen çok yorma kendini, artık vücutlarımız eskisi kadar dayanıklı değil, eşin hallediverir.
Çok hızlı yazıyor herkes kız, yetişemiyorum dur :)
Ben de çatlamadım hiç, annemde de yoktur...
Bakalım olmaz inşallah...
Napmaya karar verdin, gidecek misin Alanya'ya?
Bosnacım eşime bıraksam bu odaya yeşil halı alır gelir canım ya.. O kadar zevksiz..maşallah canım erkenden bir sürü iş yapmışsın..o pahalı kremelrden aldım bakalım doğumdan sonra görücez marifetini..
güle güle kullansın bebeğin canım sağlıkla..halıda uyumsuz olsun ne olacak ki almaya cıkamasan da..
Bizimd oyleee geçer inşallah dogumdan sonra sanırım biraz da bizim elimizde geçer geçer
Eveeett çikolata ye bizimkide rusvetci cıkolata yedim mi kığır kıpır maşallahCanım senin çok normal ama benim daha 30 haftalık nette baktım diyorki 34.haftadan sonra azalır diyor..en güçlü olduğu haftalar 30-32 imişşşguclubacismile
artık bızım haftalarda cok fazla sırt ustu yatmayın dedi doktorumsırt ustu yatın kızlar dumduz bakın bakalım hareket edıyolarmı
Valla baska sansım yok zaten mecburen giydiricem canım :))kız dur korkutma beniiiieyvahedigeldismile
yazık yaa giydiriver özenmiş adam..hem ne olacak ki pembeleri de sonra giyer:))
canım korkma bişey yoktur..sen izne cıkmadın değil mi..biraz ayaklarını falan uzatıp dinlensen kendini dinlesen farkedersin ..yoğun calışırken ben de bazen tüm gün hissetm
yordum..cok endişelenirsen dr unu ara..
egecik totsunumu dayadı ypoksa yada elini koludur canım benim yaazarıfe yamuldumm ben haberın varmı
Frambuaz hayırlı olsun bebeğinin odası guzel gunlerde kullanın inşlllahGünaydın kızlar..
Bebek odamız nihayet dün akşam gelebildi... Ama aldığımız halı mobilyayla kel alaka oldu.. :sinifsinif: Haftasonu bakalım değiştirelim dedi eşim ama artık benim gezecek halim yok. Ayaklarım çok şişiyo. Yarım saatte mahvoluyorum.. Bi de şimdi kar başladı.. mafoldumben Offfff!!! Dün doktor da artık okul kapansın, iyice dinlen evden çıkma demişti.. Malum dün anlatmıştım bebeğin kalp atışları çok yüksek çıktı diye.. :bbo:
günaydııın herkeseeeeee gülencim ben ikiz bekliyorum
Gunaydııııınnn :))
evet bosnacım değişti :)) ne dikkatlisin maaşallah sana heheh annem Doruk ismine taktı istemedi beni de soğuttu Tuna oldu kayınvalidem de Melek ismini istemedi eltisinin kızının adıymış koyma demedi tabii ama ben de soğudum ıpek oldu olumunekankayizsmile
yok daha çalışıyorum canım...tamam birazdan kapımı kapatıp uzatçam ayaklarımı
Beknurcum ben bir problem olduğunu sanmıyorum, benim doktorum günde 10 defadan az hareket ediyorsa haberim olsun demişti.
Bir say istersen hareketlerini.
Bir de tatlı yiyip biraz uzanmanı tavsiye ederim, eğer denemediysen.
Hiç bir türlü için rahat etmiyorsa ara doktorunu, rahatla...
Merak etme, hiç birşeyi yoktur, dinleniyordur kuzu...QUOTE]
yok daha çikolala işini denemedim..ama sabahta işe gelirken tatlı olarka 2 kaşık pekmez yedim aslında gene pek hareketlenmedi..Neyse ben sayıyım ozaman
Herkeşe teşekkür ederim yardımlarınız için..hareketlenirse bizim zilli haberdar ederim :)
Eder canım eder, böyle bunlar, şimdiden başlıyorlar muzurluklara.
Bekliyoruz güzel haberlerini...
dimple onu dikkate alırsam oo daha 5 hafta daha var çıkar valla ben zaten 1 aydır doğum iznindeyim ben beklemedeyim artık ne zaman gelirse artık annemde cumaya geliyor her ihtimale karşı
Hayırlısıyla atlatırsın inş. sınavını, iyi haberlerini bekliyoruz olumunekankayizsmilemerhaba kızlar,
kızımla bir uyumuşuz bir uyumuşuz ki sorma... çook iyi geldi vallaha...
şimdi kızlar sizden bir ricam olacak lütfen herkes okusun... şimdi biz hepimiz hamileyiz Allah u Teala bizim dualarımızı görür.. ben de sizden dua istiyorum.. yarın saat 11 de Balıkesir'e gideceğim. doktora tezimle ilgili bir sınava girmem gerekiyor... hem yazılı hem sözlü acayip kasıntı bir sınav...
lütfen siz de benim için dua edin de Allahım emeklerimi boşa çıkartmasın, rezil olmayayım jüri karşısında. hayırlısıya geçip de geleyim şu sınavı. ben bu yolda çok çile çektim, çok kalleşlik gördüm bari emeklerim boşa çıkmasın.. çok korkuyorum eyvahedigeldismile
Allahım ne olur hayırlısıyal şu sınavı geçeyim sonra da gelip huzurlu huzurlu bebeğimi bekleyeyim :Saruboceq:
Yumurtlamanın tarihini nasıl saptıyorlar ki fisfisfisSnowWhiteQueen umarım yarın güzel haberlerle gelirsin canım.
CERENORA allah emeklerinin karşılığını verir inşallahta sınavı geçersin.Allah yardımsın olsun.
MUTLU03 canım SATA göre 35 haftalıksın geri olur ama ileri olmaz SATA göre baz alırlar.Benim satım 7 hazirandı ama adet düzensizliğim olduğu için geç yumurtlama olmuş iki hafta sonraya yani satım 21 HAZİRANA göre hesaplanıyor başından beride öyle.Geçen cuma doktorda ultrasonda bebek 30+6 gözüktü yani bir hafta önde ama doktor neolursa olsun satı baz alcaz dedi.Geçen cuma 29+5tim.
Allah kolaylık versin arkadaşım, baya zor geçmiş gerçekten :a015:heralde benden garibanı yok
1 aydır uyku problemiyle can çekişiyorum
sabaha kadar zerre uykum yok
ancak güneş doğarken uyuyorum ve öğle 11:30 kadar
bu hamileliğimde sorunlu geçiyor zaten
başlarda düşük tehlikem vardı
daha sonra erken doğum tehlikesi oluştu
bir müddet bunun için iğne oldum
şimdide kanda pıhtılaşma olmuyormuş
doğumumda zora girecek
sezeryanla olacağım zaten
ilk bebeğim sezeryan olmuştu çünkü
allah bağışlarsa birtane 3 yaş 4 aylık oğlum var
ikincisi ise kız bebek
ama bu hanımefendi fazlaca uğraştırıyor bizi
3 gündürkü hastanedeyim ve yarın yine gide,icem
işte bende böyle kızlar
srekli takip ediyorum ama nedense bir türlü yazmak nasip olmuyordu
bugün içimi boşaltmak istedim sanırım
Dr.unla sorun yaşamamana sevindim Yağmurcum, Enes bebiş baya büyümüş yaa, kocaman olmuşş maşaallah alkisalkisalkisGünaydın kızlar biz doktordan gittik. Doktor birşey demedi şükür tekrar sizle devam etmek istiyorum dedim burda doğum yapmak istiyorum dedim tamm dedi sorun değil dedi güller yüzle karşıladı içim rahatladı valla sonra bebeğimi gördüm çok tatlı melek gibi birşey ya herşey yolunda olduğunu söyledi 33 haftalık olmuş kilosu ise 2 500 grm olmuş Maşalllah tosunuma benim birde nts bağladılar 20 dk herhangi bir sorun yok dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecem ama bir tek sorun kordon dolanmış 1 kere boynuna ama kendisi çıkarmış dolaştığı için sorun olmaz dedi korkulacak birşey yok dedi ama anna yüreği işte takıyor kafaya günde 10dan az hareket ederse ara beni kesin dedi... burnu aynı bana benziyormuşeşimin söylediğine göre. Rapormuda aldım artık izinliyim...
Bence de boshayallersmileGünaydın bu gece hiç uyuyamadım kıpır kıpırdı hep oğlumuz nedense
Sol yana yatmak bile yetmedi bize bu gece...
Bel ağrısı,sırt ağrısı, mide yanması hat safhada...
Gitgide daha zor günler bizi bekliyor sanırım... bilmiyorumkismile
Ben de çok fazla ve de kabuslu rüyalar görmeye başladım son günlerdegünaydın:))mutlu günlera.s.
yine kabus dolu bir gece gecirdim..bu hafta hazırlıklarımı bitiricem artık yoksa bu rüyalardan rahat yok bana:)
vee süper bir gün haberi kayınvalidem gelmek istiyormuş şimdiden..yardım edecekmiş bana.doğuma da burda olmak istiyormuş.küçük görümcem de finallerden bunalmış tatile gelecekmişşşş...gerek yok ben işimi yapıyorum dedim bakalım nasıl olacak kafama takıldıı
dua edin arkadaşlar gelmekten vazgecsinler:Saruboceq:
Bosnacım eşime bıraksam bu odaya yeşil halı alır gelir canım ya.. O kadar zevksiz..
Hepatit saol canım ama battı bi kere gözümüze.. Eşimin de benim de içimize sinmedi..
Gülencim baksana mobilyayla halı uyumsuzluğuna.. Ne düşünerek bu halıyı almışım bilmiyorum ki!!!!!klava:
Bu takıma ne renk halı uyar onu da bilmiyorum.. Açık renk olcak muhtemelern.. O da çocuk odası için çok zor bi renk...Offf şiştim!!!
[/IMG]
[/IMG]
hepatıt olur olurr senın kaynana cıkarır bebegı sen merak etme laelaelaelaelae
yalnız kaynananın orayıı gordunu dusunsenee yaa
gunaydin hamis arkadaslarim.......
umarim herkesler iyidir.
Saol canım. Bi de şu halı işini halledebilseydim..Frambuaz hayırlı olsun bebeğinin odası guzel gunlerde kullanın inşlllah
Gunaydııııınnn :))
merhaba arkadaslar, sanırım benim bebiste martda sonu yada nisan bası gibi dunyaya gelecek, bende sizler gibi mart annesi olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?