2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydııın herkeseeeeee gülencim ben ikiz bekliyorum
aa hayırrlıı olsunn tupmuu tek sensınn dımıı

benım catlamadık yerım yok dunde dedıydım buarada acı gercek goguslerımde catlamıs fisfisfis

kocam benı begenmıcek dogumdan sora

Aaaaa, isimler değişti mi Seliniuscum?
Tuna ve İpek yazmışsın ticker'a?

evet bosnacım değişti :)) ne dikkatlisin maaşallah sana heheh annem Doruk ismine taktı istemedi beni de soğuttu Tuna oldu kayınvalidem de Melek ismini istemedi eltisinin kızının adıymış koyma demedi tabii ama ben de soğudum İpek oldu olumunekankayizsmile

yok daha çalışıyorum canım...tamam birazdan kapımı kapatıp uzatçam ayaklarımı

çok güzel isimler adları gibi uzun ömürlü olsunlarr

eftell :) bende zorla muhabbete gırıyom gıtmee guclubacismile

frambuazz neden kel salaka oldu renklermı uytmsadıı

buarda mavi halı bulan varmı

Bosnacım eşime bıraksam bu odaya yeşil halı alır gelir canım ya.. O kadar zevksiz..
Hepatit saol canım ama battı bi kere gözümüze.. Eşimin de benim de içimize sinmedi..
Gülencim baksana mobilyayla halı uyumsuzluğuna.. Ne düşünerek bu halıyı almışım bilmiyorum ki!!!!! klava:
Bu takıma ne renk halı uyar onu da bilmiyorum.. Açık renk olcak muhtemelern.. O da çocuk odası için çok zor bi renk...Offf şiştim!!!

[/IMG]
[/IMG]

beknur, bak çikolatayıda bekleme soda varsa yanında meyveli oda acayip çoşturuyor bebegi hafif arkana yaslanırsın koltugun ayarlamalıdır fark edersin

merhaba arkadaslar, sanırım benim bebiste martda sonu yada nisan bası gibi dunyaya gelecek, bende sizler gibi mart annesi olabilirim :)

Senin oğlunla benim oğlum adaş olacaklardı da, oradan fark ettim.
ıpek ismine bayılırım ben, kızım olsaydı düşünüyordum hatta.
Yeni isimleri de çok güzel, isimleriyle, sağlıkla yaşasınlar inşallah...

Doruk ismini niye sevmedi ki annen CADIARZU

Günaydın kızlar bayanssulusmile
Cevap yazdığım sayfa 1 saattir açık ben yazamadım bir türlü
Ağağıda kahvaltı partisindeydim zemuszemus
dimple onu dikkate alırsam oo daha 5 hafta daha var çıkar valla ben zaten 1 aydır doğum iznindeyim ben beklemedeyim artık ne zaman gelirse artık annemde cumaya geliyor her ihtimale karşı

Gelsin tabii, tetikte olun ama bir doktora daha görünmende bence fayda var arkadaşım a.s
Hayırlısıyla atlatırsın inş. sınavını, iyi haberlerini bekliyoruz olumunekankayizsmile
Yumurtlamanın tarihini nasıl saptıyorlar ki fisfisfis
Allah kolaylık versin arkadaşım, baya zor geçmiş gerçekten :a015:
Dr.unla sorun yaşamamana sevindim Yağmurcum, Enes bebiş baya büyümüş yaa, kocaman olmuşş maşaallah alkisalkisalkis
Raporun hayırlı olsun, darısı bana :lepi:
Bence de boshayallersmile
Ben de çok fazla ve de kabuslu rüyalar görmeye başladım son günlerde
Hayrolsun bakalım bilmiyorumkismile

Hepatitçin kayınvaldenlerin gelmek istemesi iyi niyet göstergesi fakat sen anladığım kadarıyla bebiş olana kadar benim gibi kafanı dinlemek rahat etmek istiyorsun
Gönlüne göre olur inş.

canım bak sana bir kaç öneri benden
http://www.rehberalem.com/firmalar/32983/urun/bahariye_shaggy_hali_548.jpg
http://images.gittigidiyor.com/2173/MERINOS-SHAGGY-HALI-KREM-160-230-cm-cok-uygun__21733097_0.jpg
http://www.halionline.net/arsiv/images/haber/dergi/25/safari-white-white.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/91/53/45/18915345dun.jpg

hepatıt olur olurr senın kaynana cıkarır bebegı sen merak etme laelaelaelaelae

yalnız kaynananın orayıı gordunu dusunsenee yaa

aa hayırrlıı olsunn tupmuu tek sensınn dımıı

benım catlamadık yerım yok dunde dedıydım buarada acı gercek goguslerımde catlamıs fisfisfis

kocam benı begenmıcek dogumdan sora

ilk söylediğini düşünmek istemiyorum gülencim:)):umursamaz:
catlak için bişey kullanmadın mı..amannn onlar dönüp kendilerine baksınlar..9 ay ceksinler bakalım ne hale geliyorlarkaydirigubbakcemile3

gunaydin hamis arkadaslarim.......
umarim herkesler iyidir.

herkes iyi değil misal ben...
kermit gibiyim uykusuzummmmmm
hamile destek yastığı aldım dün sabah uyandığımda kocamın karnındaydı ne hikmetse...
filim gibi rüyalar görüyorum resmen 90 dk lık..
o macera senin bu macera benim koşturuyorum lan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…