- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #36.061
Senin oğlunla benim oğlum adaş olacaklardı da, oradan fark ettim.
ıpek ismine bayılırım ben, kızım olsaydı düşünüyordum hatta.
Yeni isimleri de çok güzel, isimleriyle, sağlıkla yaşasınlar inşallah...
Doruk ismini niye sevmedi ki annen CADIARZU
datlum sen annemi dikkate alma ama isim araştırması yapılmış adı D ile başlayanlarla ilgili bişeyler dedi annem ama hatırlayamadım şimdi inandığımdan değil de öyle çok söyledi ki soğuttu beni de değiştim kurtuldum
Bosnacım eşime bıraksam bu odaya yeşil halı alır gelir canım ya.. O kadar zevksiz..
Hepatit saol canım ama battı bi kere gözümüze.. Eşimin de benim de içimize sinmedi..
Gülencim baksana mobilyayla halı uyumsuzluğuna.. Ne düşünerek bu halıyı almışım bilmiyorum ki!!!!!klava:
Bu takıma ne renk halı uyar onu da bilmiyorum.. Açık renk olcak muhtemelern.. O da çocuk odası için çok zor bi renk...Offf şiştim!!!
[/IMG]
[/IMG]
Canım bu Bahariye'nin halısına ben de bakmıştım internetten. Oda takımımıza tam uyuyo di mi...Ama burda neresi satıyo bulamamıştık..canım bak sana bir kaç öneri benden
http://www.rehberalem.com/firmalar/32983/urun/bahariye_shaggy_hali_548.jpg
http://images.gittigidiyor.com/2173/MERINOS-SHAGGY-HALI-KREM-160-230-cm-cok-uygun__21733097_0.jpg
http://www.halionline.net/arsiv/images/haber/dergi/25/safari-white-white.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/91/53/45/18915345dun.jpg
Evet canım ya. Ya toz pembe olcak ya da beyaz krem arası bişey...Frambuaz bence pembe tonları,krem tonları gider bebek odasına halı için
herkes iyi değil misal ben...
kermit gibiyim uykusuzummmmmm
hamile destek yastığı aldım dün sabah uyandığımda kocamın karnındaydı ne hikmetse...
filim gibi rüyalar görüyorum resmen 90 dk lık..
o macera senin bu macera benim koşturuyorum lan.
hamile destek yastığı aldım dün sabah uyandığımda kocamın karnındaydı ne hikmetse...
üzülme bende halıyı beyaz üzerine lila desenli aldım genel olarak bemneyaz görünüyo.
mobilyası çok tatlıymış güle güle kullan...
benimde yaptığım lamba olmadı...
pembesini fazla katmışım yavruağzı gibi bi renk oldu iğrenç....
merhaba arkadaslar, sanırım benim bebiste martda sonu yada nisan bası gibi dunyaya gelecek, bende sizler gibi mart annesi olabilirim :)
Günaydın kızlar bayanssulusmile
Cevap yazdığım sayfa 1 saattir açık ben yazamadım bir türlü
Ağağıda kahvaltı partisindeydim zemuszemus
Canım bu Bahariye'nin halısına ben de bakmıştım internetten. Oda takımımıza tam uyuyo di mi...Ama burda neresi satıyo bulamamıştık..
]
bu ürünlerin aynısı ay-ayıldız'ın bahariyedeki mağazasında da oluyor. eşim geçen yaz marmaristen almıştı bana bir elbise ve bir gecelik opuyorumnanaktan aynısı KAdıköy'de de vardı. internette de. sonra ben sütyen indirimi vardı. 9.90'dı alayım dedim tam alışveriş yaparken sitede sorun oldu falan. kredi kartımı iptal edip yeniden çıkarmak zorunda kalmıştım.
Saol canım. Bi de şu halı işini halledebilseydim..
Hoşgeldin canım...
canım ben bazen korkuyorum bebek çatlaktan dışarı düşecek diye :kedi:hatta bellonada senin bu odanın halısı var lilalı pembeli halkalı hatta perdeside var benin kuzenimde var canımm
buarda duvar kagıdı ne güzel olmuş frambuazz
dila nası lamba yaptınn canımm
cagtlak için hiç bişi kullanmadım annem catlamamış ne bilim catlamam bende sandım ama da 10.haftada başladımneyse da ilerlemez diye düşündüm ancak dedim gibi umarım yüzüm catlamaz 25 kg aldım vucut kendin şaşırdı hatta bence catlak degil direk yırtıldım ben
bugün fotomu cekice3m size ozman görürsünüz beni :)
neyse adamlar cocuk dogurmuyor ama benim herif kilolu yanii
dpgumdan sonra çok güzel bi aile hayatımız olsun istiyorum kavgasız gürültüsüz kaynana anne derdi olmadan eşim ben ve cocumla
söyle yazın gününde evin işini yapıp bebeği doyurup arabsna atıp ebebği parkta dolaştımı hayal ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?