2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Ben kaçar kızlar hepinize bebişlerinizle birikte coooek guzel gunler..Komsum gelecekmiş hava o kadar guzelki balkonda denize karşııı bir kahve içelim kaydirigubbakcemile3

üzülme bende halıyı beyaz üzerine lila desenli aldım genel olarak bemneyaz görünüyo.
mobilyası çok tatlıymış güle güle kullan...
benimde yaptığım lamba olmadı...
pembesini fazla katmışım yavruağzı gibi bi renk oldu iğrenç....

Canım bu Bahariye'nin halısına ben de bakmıştım internetten. Oda takımımıza tam uyuyo di mi...Ama burda neresi satıyo bulamamıştık..

Frambuaz bence pembe tonları,krem tonları gider bebek odasına halı için
Evet canım ya. Ya toz pembe olcak ya da beyaz krem arası bişey...

Senin eşin de benimki gibi göbekli mi dilacım.. Eğer öyleyse yastıkla senden daha rahat etmiştir!!! delikafadulden

sen iyi yastığı kocanın karnında bulmuşsun ben kocamı bulamadım yanımda :gitme: artık benimle yatmayacakmış beni rahatsız edermiş ayağını hep üstüme atardı çünkü bir de diyor ki daha seni kucaklayamıyorum sığmıyosun kucağıma :sinifsinif:

Dilacım saol. Sen nerden aldın halını??

Beknurcum fazla takma kafana. bebisler buyuyorlar yerleri daraliyor fazla hareket edemiyorlar bi de biz ne kadar yorulursak onlarda o kadar az hareket ediyorlar. benimkide haftasonu pek fazla hareket etmemisti mesela. arada bacaklarini uzat imkanin varsa sol tarafina dogru biraz uzan.

frambuaz bebisinin odasi cok guzelmis canim. gule gule buyutmek nasip olur insallah.

merhaba arkadaslar, sanırım benim bebiste martda sonu yada nisan bası gibi dunyaya gelecek, bende sizler gibi mart annesi olabilirim :)

hosgeldin canim aramiza. hayirli dogumlar insallah.

Günaydın kızlar bayanssulusmile
Cevap yazdığım sayfa 1 saattir açık ben yazamadım bir türlü
Ağağıda kahvaltı partisindeydim zemuszemus

afiyet bal seker olsun minigine canim :))))

DıMPLE cım sağol canım iyi dileğin için..ama maalesef iyi niyetle gelmeyecek o yüzden tedirgin oldum..hayırlısı olsun artık ne diyeyim:))

Ayyıldız'ın internet sitesinden geçen yıl ben de alışveriş yapmaya çalışmıştım. Sitede 3D denilen sadece 3 bankanın kredi kartının geçtiği salak bir sistem var. O kredi kartlarının ne olduğu da ödeme sayfasında resimle gösteriliyor. Başka bir kartla alışveriş yapılamıyor...

Arayıp ne saçma sisteminiz var demiştim. Bana "o zaman havale yapın" demişlerdi... Sanki havale çoook kolay...

Eğer mağazasına gitme şansınız varsa, İstanbul daki mağazasına gidin... Çünkü siteden alışveriş çoook zor.klava:

Saol canım. Bi de şu halı işini halledebilseydim..

Hoşgeldin canım...

Tesekkur ederim, bizde de su sıralar oda ayarlama telaşı var benimle aynı duyguları paylasan birilerini bulmak gercekten güzel mobilyalar gercekten cok güzel olmus bebisine ve sizlere saglıkla kullanmak nasip olsun :)

hatta bellonada senin bu odanın halısı var lilalı pembeli halkalı hatta perdeside var benin kuzenimde var canımm
buarda duvar kagıdı ne güzel olmuş frambuazz

dila nası lamba yaptınn canımm

cagtlak için hiç bişi kullanmadım annem catlamamış ne bilim catlamam bende sandım ama da 10.haftada başladımneyse da ilerlemez diye düşündüm ancak dedim gibi umarım yüzüm catlamaz 25 kg aldım vucut kendin şaşırdı hatta bence catlak degil direk yırtıldım ben

bugün fotomu cekice3m size ozman görürsünüz beni :)
neyse adamlar cocuk dogurmuyor ama benim herif kilolu yanii
dpgumdan sonra çok güzel bi aile hayatımız olsun istiyorum kavgasız gürültüsüz kaynana anne derdi olmadan eşim ben ve cocumla
söyle yazın gününde evin işini yapıp bebeği doyurup arabsna atıp ebebği parkta dolaştımı hayal ediyorum

FRAMBUAZ cım benim gözüme cok kötü görünmedi..tonları farklı gibi..bizim bebek odasını düşününce:))beşik mavi halı yeşil...eşimde hiçç yanaşmıyor halı değiştirmeye..nesi varmış diyor renkleri karıştırır zaten koca adamkaydirigubbakcemile3

canım ben bazen korkuyorum bebek çatlaktan dışarı düşecek diye :kedi:

günaydınnn..
franbuazz hayırlı olsun..çok güzel halıyı dert etme bu kadarı olmuş ya oda olurrrr...kuzun mışıl mışıl uyusun inşallah.
size bir şey sorucam ben hiç nts girmedim,nts neyi ölçüyor bana söylermisiniz??
birde 2. tetenoz aşı olma günümü 10 gün geçtim. şimdi yaptırsam bir şey olurmu???
bilmiyorumkismile

ya ben o yastiklardan almadim evdeki yedek yastiklardan kullaniyorum ama yinede rahat edemiyorum. bi de esim yorgana sevgilisi gibi muamele edip sarmas dolas yattigindan yorganlarimizi ayirdi benim ustumu acmamak icin. yatagin icinde 2 tane cift kisilik yorgan benim kafamda 2 yastik cevremde 2 yastik artik yatakta yatacak yer bulamiyorum ya. dun gece yastiklarimdan birini esimin kafasina dogru atarken yakaladim kendimi nasil daraldiysam artik dusunun.

bu arada su yaptigin lambanin fotosunu koysana merak ediyorum nasil bisi cikardin hadiii........

nst bebegin yiilik halini gösteriyor kasılma sonucu agrın cıkıyormu bebek kalp atışlarını ooo cok seyi gisteriyoo :)

ayy sen benimki senden da cok diyosunn yanii :) koca göbek diyelim sana arıtkınnn

benim odanın üzerinde su aygırı var dün koydumda görenler olmuştur
netten özel yapım halı şirketi var orada benim odanın halısını yapoıyolar ancak çok pahalıya gelir diye daha yanaşmadım ama olsa süper olur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…