2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beknur, bak çikolatayıda bekleme soda varsa yanında meyveli oda acayip çoşturuyor bebegi hafif arkana yaslanırsın koltugun ayarlamalıdır fark edersin
Tamam canım meyveli soda içerim kesmesse çikolattta
YA ARKADAŞLAR BEN HAMİLELERİN SON 3 AY NEDEN KİLO ALDIĞINI ANLADIM ŞİMDİ...ÇÜNKÜ SON AYLARDA BEBEĞİN YERİ DARALDIĞINDAN HAREKET ETMEDİ DİYE ANNE EVHAMLANIYO DAYIYO TATLIYI ÇİKOLATAYI..O YÜZDEN YANİ..BEN ÇZÖDÜM OLAYI kaydirigubbakcemile2

Dur bakalım biizimki kabul etçekmi rüşvetiguclubacismile

Frambuazcım oda takımın harika valla renk tonları çok hoşuma gitti..bencede beyaz üstüne yine bu tonlarda lila ve fuşya gider bencedeeee...

Dilacım saol. Sen nerden aldın halını??

frambuazcım benimki şu desen yerlerinin pembelisi...
istanbul yolunda halı fuarı diye bir yer var oradan almıştım...
selinius bebişim öyle huyları varsa yatmasın bende uyurgezerdim eskiden zarar veriyodum kocişime şimdi geçti bebiklere bişi olur sonra onun bacağı külçe gibi gelir sana yazık...

kız deli eşim göbekli değilde nasıl oraya koymuş anlamadım :umursamaz:

ya kizlar belki hatirlarsiniz ellerim uyusuyor karincalaniyor cok agriyor demistim ya. dun doktorumla konustum. boyle karpal sendromlarda bazen B vitamini eksikligi iyi gelebiliyormus. dun ilac basladim. bakalim nasil gelecek. cunku artik dayanamiyorum agrisina karincalanmasina. geceleri uykumdan uyandiriyor. bazen kalem tutamiyorum bi de dun oglen yemekte resmen aglayacaktim. catalla bicagi kullanirken. bakalim ilac ise yarayacak mi.

simenaycim sen ellerim uyusuyor demistin yanlis hatirlamiyorsam devam ediyormu seninki de ?

Frambuaz çok güzelmiş mobilyası güle güle kullansın bebişin...
Teşekkürler tatlım daha iyileri senin bebeğine olsun..
Tesekkur ederim, bizde de su sıralar oda ayarlama telaşı var benimle aynı duyguları paylasan birilerini bulmak gercekten güzel mobilyalar gercekten cok güzel olmus bebisine ve sizlere saglıkla kullanmak nasip olsun :)
Öyle canım . Tam bitti artık ayağımı uzatıp dinlenicem derken şimdi de bu çıktı.. Neyse bebekler sağlıklı gelsin de..
Gülencim valla haftasonu ilk iş bellona ya gidicem... İnşallah uyar bu takıma..
Duvar kağıdı hiç planda yoktu aslında. Geçen haftalarda burdaki bebek odalarını gezerken birinin odasını gördüm çoook beğendim. Apar topar gittik duvar kağdı yaptırdık!. Her gördüğüme hevesleniyorum..

Canım bi de dikkat ettiysen duvarlarım da renkli.. onlar da güya pembe ama o da başka bi ton. Bi pembenin bu kadar farklı tonu mu varmış dedim yahu!!!..
Bu erkekler hep böyle canım.. Al birini vur ötekine... :dilcikar:

Teşekkürler canım ya ama bulursam değiştiricem inşallah..
ay reflü beni öldürdü

Rennie Duo içiyorum ben canım. Çok iyi geliyo. Elimde kanyak şişesi gibi... Okulda falan öğrenciler de alıştı artık! -tatlicadiarzu-

[/B]
iğrenç oldu kızım hayatta koymam...
acayip bir renk uyumsuzluğu oldu onu götürüpte çocuğumun odasına takmam hayatta resminide çekmedim zati...
o yastığa boşu boşuna para verilmezmiş zaten...uyuyana kadar iyi daldıktan sonra yastığın nerden çıkacağı belli olmuyo...biz evlendiğimizden beri ayrı yorganlarda yatarık...ben çok tepinirim gece kalkar yürürümde o sebeple kocamın can güvenliğini biraz olsun sağlayabilelim diye ayırdık yorganları...

olumunekankayizsmile günaydın kızlar olumunekankayizsmile
sizin hızınıza yetişmek gerçekten zor
bu arada ben 2 gündür şokkk güzel uyuyorum sadece 1 kere 6da wcye kalkıyorum doğumdan 3 gün önce bi iyilik hali olurmuş öylemi acaba bilmiyorumkismile
2 gündürde 1-2 saat yürüyorum sanırım yoruluyorum oda uyku yapıyor çayıda bıraktım yarın annem ve abim geliyor

yağmur_26;bebişi gönmüşün iznide almışın hayırlı olsun yağmur

Ben yine göremiyorum fotoları, yine akşam evden bakarım :1no2:
Ama benim eşim de beceremez öyle işleri, renkleri de bilmiyor zaten.
Hele böyle turkuaz, lila falan dersen kilitlenip kalıyo adam kaydirigubbakcemile3

Uykusuz her gece diye şarkı söyleyesim geldi...
Gözaltlarım morardı benimmmm :)

tamam tamam koca dev göbek kaydirigubbakcemile5

dilaa anlamadımm kocan senin yan yatma yastıgına göbeğinimi koymuşş
sositososito ayy karnım agrıdı gülerkenn buna tühh nasıl atlamışımm yaa

benim cetvelim lilypie.comdan canım

beknurr kötükedihüso bende sana katılıyorumm canımmm ben birde soda çok içiyporımumarım oda kilo yapmıyodurr

buarada bebekleri zayıf olan annişller meyve bebege çokkilo aldırıyomuş
benim dr bana artık gnde 3-4 tane ye ne yapıyosun copkmu meyve yiyosun demişti demekki bebekte kilo alıyor meyveden ama ben hala ytiyorum 3-4 mandalin 2 portakal :)

birde nst girecekler nst sırasında gülerseniz sancılarınız var giib cıkıyor haberiniz ola

kaydirigubbakcemile3

Frambuazcım oda takımınızı çokk beğendim, çok şirin iyi günlerde kullansın yavrun
Halıyı değiştir bence içine sinmemiş çünkü, sonradan dert edersin kendine
Kırık beyaz üzerine mor ya da pembe halkalar, çizgiler çok hoş durur
Ama açık renk kullanışsız olur dersen, içindeki mor ağırlıklı arada krem desenleri olan bir halı bulmaya çalış, ya da düz mor, pembe şeklinde
Takım desenli olduğu için düz bir halı daha çok açar odayı bence a.s
afiyet bal seker olsun minigine canim :))))
Çok sağol tatlım olumunekankayizsmile
DİMPLE cım sağol canım iyi dileğin için..ama maalesef iyi niyetle gelmeyecek o yüzden tedirgin oldum..hayırlısı olsun artık ne diyeyim:))
Doğurmak niyetinde sanırsam dimi aklinialirimsmile

Ben kaçar kızlar hepinize bebişlerinizle birikte coooek guzel gunler..Komsum gelecekmiş hava o kadar guzelki balkonda denize karşııı bir kahve içelim kaydirigubbakcemile3

Deniz mi? Kahve mi?

Denize aşerdim şimdi....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kötükedihüso dogurda gell tosunummuuu :) ayyy allahımm maskara olduk benimkide bana panda diyor ökzü dicek oluyor herhalde ama dili varmıyor ben biliyorumm :)

kız koca dev göbek ne o iki isimlilermii :)

ama bu halı cok pahalıya cıkar ya ama halıda bulamadım mobılyası karakterli diye halısı düz sade yada aynı karaketden olmalı diye düşnüyorumm

frambuazz cok güzel mobilyanızı kaca aldınız merak ettim ben maskoya gitmiştm ne odalar allahım ne odalar ama cok pahalı ya 4 milyar falann yuhh dedim ben 1350 aldım 3 kapılı gardolap şifonyer
buyuyen beşik yatak orjinal uyku setide dahil

kızlar sol yanıma doğru bebişim ayağını bir uzatıyor resmen acıtıyor artık sizede oluyormu arada içimde silkeleniyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…