2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay bugün ne güzel bi haber duyduk,canım tebrik ederim,çok güzel bi duygu olsa gerek.tüp bebekmi,yoksa normal yoldanmı,biraz meraklıyımdırda,:kedi:

sagol canim evet cok güzel bi haber bütün gece uyumadim sabaha kadar dua ettim Insallah doktor saglikli der diye cok uykusuzum ama ayni zamanda kendimi yeni asik olmus gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 hayir canim tüp bebek degil normal yoldan ikizlerim doktorun dedigine göre tek yumurta ikizleriymisler ama tam secemedi bidahakine daha iyi görürüz dedi hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım tebrik ederim ne güzel.bir beklerken iki.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlatlarını.şu mübarek günde.tabii hepimizinkini.allah olmayanlarada versin.

papatya tebrik ederim, çok güzel, çook gülümseten, bir haber bu... sanırım bugün hepimizin buna ihtiyacı vardı...
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Allah razi olsun güzel dileklerin icin canim bide sanirim ben cok sansli bi anneyim hic bulantim yok öyle rahat hissediyorumki kendimi :lepi::lepi:

arkadaşlar,acı gerçekki,mart anneleri topiğinden şu ana kadar 8 kişi bebikini kaybetmiş..ALLAH sabır versin.UMARIM,bundan sonra kimse bebikinden ayrılmaz,ALLAHIN izniyle,.:Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım allahım bebişlerimizi korusun hepimizin.bebeklerini kaybeden arkadaşlarımızada yüce rabbim sabır versin tez günde hayırlı bir evlat versin.

ayy canım maşallah ben bile heyecanlandım iki tane birden veriyo rabbim böle bir mucize insanın gözlerini dolduruyor inş. sağlıkla sırhatla kucağına alırsın yavrularını Allah nazarlardan saklasınn

Sagol canim Allah seninkinide hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina almak nasip eder herkesin kuzulari saglikli olsun baska biz ne isterizki hihoyyythihoyyythihoyyyt

Allah razi olsun güzel dileklerin icin canim bide sanirim ben cok sansli bi anneyim hic bulantim yok öyle rahat hissediyorumki kendimi :lepi::lepi:

maşallah deme papatya.nazar değmesin.gerçi biizm birbirmize nazarımız değmez burda.ne güzel valla.inşallah hep böyle gider.gerçi benim çok bulantım var ama olsun bebeğim sağlıklı olsunda.

Nergiscim tebrik ederim :)) çok sevindim senin adına.
Bende çok istiyorum 2iz bebek....Benim babam ikiz ve kocamın ailesindede var ikiz..Bana ilk ultrasonda belli olur demişlerdi senin doktora kaçıncı gidişin? yada ilkinde neden anlamamışlar...
Aceba bende de olma ihtimali varmıdır :)

Ayyyy yannış oldu heheh Papatya dicektim :)
kız yoksa senindeki eheue

ya bacim ben bes haftalikken karsik agrilarim vardi gittim bi tek keseyi gördüler sonra doktor bi hafta sonra yine gel dedi 6. haftada gittim tamam hersey yolunda dedi simdi 10. haftadaymisim ancak söylediler bugün ögrendim sok oldum insallah seninde ikizdir kiz ailede varsa olur benim ailemde yok esimin cooook uzak akrabalarinda varmis ama iste sansmi dersin ne dersen artik bir beklerken süpriz yapti bizim ufaklik hihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

amin canım hepimizin bebeği yeterki sağlıklı olsun.daha ne isteriz.bu arada sendemi 10 haftadasın.bide tek yumurta ikizleri dimi.maşallah allahım nazarlardan korusun.hepinizinkini.
inanın çok dua ediyorum allahım şu mübarek günde kimsenin karnını kucağını boş bırakmasın kızlar.allahım herşeyin hayırlısını versin.

amin canim amin evet öyle dedi doktor tek yumurta ikizleriymis ama bidahaki randevuda daha iyi görürüz dedi bu aksam herkesin kuzulari icin cok cok cok dua edecegim sizde edin emi :Saruboceq::Saruboceq:

amin canim amin evet öyle dedi doktor tek yumurta ikizleriymis ama bidahaki randevuda daha iyi görürüz dedi bu aksam herkesin kuzulari icin cok cok cok dua edecegim sizde edin emi :Saruboceq::Saruboceq:

tabii canım etmezmiyiz.allahım şu mübarek günde herkezin evladını korusun.sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
allahım olmayanlarada versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…