- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.781
Kızlar bende baktım bebiklere, çok şekerler yaaa, darısı bizlere olsun inşallah...
slm kıslar
bugün dra gittim,önce birisine gittim kese boş dedi ben de hemen kendi hastanemde başka bi dra gittim,kese boş değil bebek işte burda 2 mm olmuş,kavun çekirdeğinin yarısı kadar dedi
ben 6+2 diyodum sata göre dr 5+3 dedi
kıslar nasıl korktum anlatamam öbür salak dr çok korkuttu beni ama ben emindim kese de bebeğin olduğundan çünkü üç gündür mide bulantılarım başlamıştı
dr 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi,hatta bebeğin şu an kalbinin bişeyi oluşmakta dedi ben anlamadım,sizce 5+3 e göre bebeğin 2 mm olması vs normal mi beni ferahlatın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Herşey yolunda bence Nilsu, hiç kafana takma canım, sakin ol, bebeğini strese sokma, annesi o şimdi içerde sana tutunabilmek için çalışma yapıyo, sen yeter ki sakin ol, 2 hafta sonra duyarsın pıt pıtları eminim...
sağol jnm,ayyyyyy var ya bugün kü yaşadığım duyguları bi ben bilirim bi Allah
Doğrudur inanıyorum sana, çünkü bazı doktorlar gerçekten insanı strese sokuyor, bizlerde biraz sabırsız olduğumuz için panikliyoruz hemen, sen boşver düşünme hiç olumsuz şeyleri, bebeğine odaklan ve her şeyin ne kadar güzel olacağını düşün..
Günaydın kızlar.
Hepinize iyi dilekleriniz dualaranız için çok teşkkür ederim.İnanın söyledikleriniz bana çok iyi geldi.
Allah hepinizden razı olsun.Ben bu topikten ayrılıyorum,size iyi paylaşımlar.
Allah sizi sevdiklerinizle ve sağlığınızla imtihan etmesin,inşallah iyi bir hamilelik geçirip sağlıcakla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
Sizden tek dileğim beni dualarınızda unutmayın,Allah hamilelerin dualarını kabul edermiş.
ayy çok güzelll maaşallah 2010 bebelerine sağlıkla doğsunlar 2009 mart bebeleri onları bekliyor :))) eşin de çok mutlu olacaktır eminim Trabzonlu musun???
selam arkadaslar bugun ilk kez bebisimi gördük.zemuszemus kalbipit pit atiyoooo.canim benim yaa kücücük 4mm. henüz.gecen kandilde hamile oldugumu ögrenmistim.bu kandildede görmek nasip oldu.Allahim hayirlisiyla kucaklarimiza almayida nasip etsin insallah.(cok mutluyummmm):teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?