2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızz ufaklık değil ufaklıklar diyceksin.alış bacım alış.kaydirigubbakcemile3

canım ne güzel bir haber bu çok sevindim bugünün en süper haberi 2 kere tebrik ediyorum seni o zaman a.s.
ne güzel ya birken iki hemde tek yumurta ikizleri maşallah allahım korusun

Papatyacım, tebrik ederim, bugunun en güzel haberi bu... Benimde hep istediğim bişeydi ikiz annesi olmak, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, iyi sürpriz olmuş sana :))

arkadaşlar,şimdi ağustos anneleri topiğindeydim,casus olaraktan:dance::kedi:yeni doğum yapan arkadaşlar var,bebiklerinin resimleri falan,.çok tatlılar..bi an düşündüm,bizde ALLAH nasip ederse mart ayında bebiklerimizin resmini koycazz:lepi:

bende bi giriyim bakıyım dedim ağustos topiğine.aman aman maşallah.bebeklerin hepsi birbiirnden tatlı.allahım nazarlardan korusun hepsini.kzlar zaman geçsinde bizde doğuralım.allahım bizlerede o günleri göstersin.

çok güzel çoookkk...
Allah'ım hepimize hayırlısıyla o güzel günleri yaşamayı nasip etsin.
ben gitmişken bi de temmuz annelerine baktım...
gözüm korktu valla, hiç durmuyormuş, hep kucak istiyormuş bıdıklar :)

Papatyacım, tebrik ederim, bugunun en güzel haberi bu... Benimde hep istediğim bişeydi ikiz annesi olmak, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, iyi sürpriz olmuş sana :))

Sagol canim hemde nasil süpriz oldu Allahim tüm isteyenlere nasip etsin ASIK oldum ben kizllarrr yerimde duramiyorum esime biran önce söylesem nasil tepki verecek acaba yüregine iner sevincden :dance::dance::dance:

Öncelikle hepinizin Beraat Kandiliniz Mübarek olsun.....
Mercanayse için geçmiş olsun canım Allah Sabrını verir ve şunu unutma öbür dünya da senin bir klavuzun artık o ....Herseyin en iyisini yüce Rabbimiz bilir....

İkizleri olacak olan arkadaşımıza da çok sevindim umarım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip edersin....

Sagol canim hemde nasil süpriz oldu Allahim tüm isteyenlere nasip etsin ASIK oldum ben kizllarrr yerimde duramiyorum esime biran önce söylesem nasil tepki verecek acaba yüregine iner sevincden :dance::dance::dance:

canım bencede yavaş yavaş söyle yüreğin einebilir.düşünsenize bir beklerken iki olduğunu duyduğunda.benim eşim 1 taneyi duyduğunda konuşamamıştı şoktan.seninkini düşünemiyorum bilekaydirigubbakcemile3:dance:delikafadulden

amin canim sagol hepimizin insallah kalpleri pit pit pit diye atiyor capaliyorlar ayaklari oynuyor Allahim ya aklimdan gitmiyor o görüntü a.s.a.s.a.s.

ayy çok güzelll maaşallah 2010 bebelerine sağlıkla doğsunlar 2009 mart bebeleri onları bekliyor :))) eşin de çok mutlu olacaktır eminim Trabzonlu musun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…