- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.761
yok ben avusturyada kalyiorum fakat liechtensteinde calisiyorum yakin sayiliriz :)
ya bacim ben bes haftalikken karsik agrilarim vardi gittim bi tek keseyi gördüler sonra doktor bi hafta sonra yine gel dedi 6. haftada gittim tamam hersey yolunda dedi simdi 10. haftadaymisim ancak söylediler bugün ögrendim sok oldum insallah seninde ikizdir kiz ailede varsa olur benim ailemde yok esimin cooook uzak akrabalarinda varmis ama iste sansmi dersin ne dersen artik bir beklerken süpriz yapti bizim ufaklik hihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
mercanayse cok üzüldüm canim Allah sabir versin.
Arkadaslar ben bugün doktora gittim ve inanilmaz bi haber aldim 10. haftamizdayiz ve ikiz bebek bekliyorum nasil soktayim anlatamam size hic beklemedigim birsey Rabbim bu mubarek günde bana böyle bi güzel hediye verdi sükürler olsun Allah bütün isteyenlere nasip etsin olanlarinda yavrularini korusun insallah.... Esim calisiyor ve telefonunu evde unutmus ilk sizinle paylastim cok heyecanliyim kalbim küt küt atiyor bebisleriminde atiyor hareketlerini gördüm bugün cok güzel bi duygu Allahim
Bu arada herkesin Kandili mubarek olsun hayirlara vesile olur insallah Dualariniz kabul olsun canlarim
du ben de gidip bakıyım :)
biraz moral olur :)
kızz ufaklık değil ufaklıklar diyceksin.alış bacım alış.kaydirigubbakcemile3
canım ne güzel bir haber bu çok sevindim bugünün en süper haberi 2 kere tebrik ediyorum seni o zaman a.s.
ne güzel ya birken iki hemde tek yumurta ikizleri maşallah allahım korusun
papatyacım canım tebrik ederimne güzel ikizler geliyo Rabbim inşallah kucağına aldığın günleride gösterir...
Papatyacım, tebrik ederim, bugunun en güzel haberi bu... Benimde hep istediğim bişeydi ikiz annesi olmak, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, iyi sürpriz olmuş sana :))
Sagol canim hemde nasil süpriz oldu Allahim tüm isteyenlere nasip etsin ASIK oldum ben kizllarrr yerimde duramiyorum esime biran önce söylesem nasil tepki verecek acaba yüregine iner sevincden :dance::dance::dance:
amin canim sagol hepimizin insallah kalpleri pit pit pit diye atiyor capaliyorlar ayaklari oynuyor Allahim ya aklimdan gitmiyor o görüntü a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?