- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.481
canım benim doktorda 3500 istiyordu hatta ahstanede bu masraf 6000 lere kadr yükslir dedielr bende gititm üsküdar yunus emre hastanesine orda doğum yapan herkes memnun hiç kötü bişey duymadım şükür ve 500 liraya doğum yapıyorlar üstelik nihan hanım var acayip süper ilgileniyor hastane çalışanalrıda öyle bide şöyle güzel bir hediye alacağım doktoruma ki doğumumda rahat edeyim aramızda çok iyi tam benlik böyle dilanın konuşmalrına benziyor cümelleri :)))))) sanada yakınsa tavsiye ederim yani....
suanda erken dogum rıskım var onu bıı atlatırsam dr degısıcem ama avrupa yakasındayım bencanım benim doktorda 3500 istiyordu hatta ahstanede bu masraf 6000 lere kadr yükslir dedielr bende gititm üsküdar yunus emre hastanesine orda doğum yapan herkes memnun hiç kötü bişey duymadım şükür ve 500 liraya doğum yapıyorlar üstelik nihan hanım var acayip süper ilgileniyor hastane çalışanalrıda öyle bide şöyle güzel bir hediye alacağım doktoruma ki doğumumda rahat edeyim aramızda çok iyi tam benlik böyle dilanın konuşmalrına benziyor cümelleri :)))))) sanada yakınsa tavsiye ederim yani....
günaydınnGünaydın arkadşlar nasılsınız bende var doğum korkusu ve ben o küçüçük şeye nasıl bakacam çok korkuyorum ya....
aha adımı gördüm neymiş kız o cümleler süle bakem.offf ya bugün hiç iş yok oturmaktan yorulucam...dün pijamalarımı aldım artık bir eksiğim terlikle taç kaldı...yavaaaş yavaaş çantamı hazırlamaya başlarım...bebişin odasını ancak tam yerleşince çekicem size halım çok açık renk üstü kapalı odaya çamaşırlık koydum mecburen kızımın odası berbat şu an.
nese öptüm hepicinizi.sempatiksalakcinni
babylove kullanıcısından alıntı
aynı problemi dünden beri bizde yaşıyoruz, kayınvalidem yüzünden erken doğum yapmassam iyidir, 2 gündür birbirimize girmiş vaziyetteyiz, eşimin babası yok, annesine cok düşkün ve anneside ona. annesiyle benim aramdaki dengeyi evlendikten beri kuramıyor, benden alıyo annesine annesinden alıyo bana taşıyor.. kadın ne nişanımda ne düğünümde ne de hamileliğimde en ufak bir yardım etmedi yada birgünden birgüne arayıp kızım bişeye ihtiyacın varmı vss hiçbişey demedi şimdiye kadar herseyimizle benim ailem ilgilendi.onun dışında oğlundan ne koparırsa kardır mantığıyla hareket edip eşimden sürekli para koparmaya çalışıyor. ama artık dün doldum taştım ve sonunda patladım.. aradım ağzıma ne geldiyse her türlü hakareti ettim, sonra sen git kadındaki yüzsüzlüğe bak babamı ara beni şikayet et, eşimide bigüzel doldurmuş, eşimlede bir güzel birbirimize girdik, bende tabi sinir krizine girdim evde ne varsa kırdım döktüm o sinirle sancılarımda tuttu, bende renk attı tabi tutustu bizimki sonra özür dilemeler vss... ama hala konusmuyorum sürtsün burnu..
aha adımı gördüm neymiş kız o cümleler süle bakem.offf ya bugün hiç iş yok oturmaktan yorulucam...dün pijamalarımı aldım artık bir eksiğim terlikle taç kaldı...yavaaaş yavaaş çantamı hazırlamaya başlarım...bebişin odasını ancak tam yerleşince çekicem size halım çok açık renk üstü kapalı odaya çamaşırlık koydum mecburen kızımın odası berbat şu an.
nese öptüm hepicinizi.sempatiksalakcinni
Günaydın arkadşlar nasılsınız bende var doğum korkusu ve ben o küçüçük şeye nasıl bakacam çok korkuyorum ya....
gunaydınn dılaa
o battanıyelerden bucurukte varmıs dun bırı dıdı
bende hafta sonu 2 takım pıjema alıcam ıonu dugmelı
2 adet aldım biri mavi biri kırmızı
,hastaneye 2 takımmı alıcaz ama oyle sabahlıklı felan almadım ya
birde evde gıymek ıcın havklu pıjema aldım 2 takım da aldımmı tamam
buarada ben 2 tac var ancak bı tane kurdelelı ıstıyorum nerden bulabılırız
E ne güzel işte, dinlen biraz, öyle günler de lazım ara sıra...
Hayırlı olsun cicilerin.
Ben ilk önce taç almıştım da, eşim çok dalga geçmişti, en önemli eksiğimizi tamamladık çok şükür diye...
Bizim oda da korkunç vaziyette, ben izne çıkmadan da düzelecek gibi değil, canın sağolsun, yaparız elbet.
canım taçları bujiterilerde bulabilirsin sade kurdela istiyosan tuhafiyelerde boncuk satan yerlerde var..işyerim merkezde olduğu için işi bırakmadan her eksiğimi alayım diyorum elimin altında herşey şimdi.sende pijamalarını güle güle giy.
bosna dün benimkide dalga geçti ne kaldı şimdi eksik dedi taçla terlik dedim tüh tüh tüh sen tacı nasıl en sona bıraktın önce makyaj malzemelerinle tacını halletmen gerekiyodu karıjıım dedi...sopayı yedi tabe o ayrı.
bosna nerden aldın tacı
Günaydın arkadaşlar bugün çok işim var ama gelip bir selam verip gidiyim dedim...
Bgn çalışabilir raporu almaya gidicem doktora...Gülencim beni soran olurşa şayet söylersin işi varmış çok dersin rapor almaya gitçek bgn dersin olur mu canım? senin yaygın haberleşme ağına bayılıyorum olumunekankayizsmile
Size bişi anlatmak istiyorum...
eşim bgn iş için bodruma gidiyo...annesi bana çok yakın olmasada benim annemden kat kat yakın (annem avcılarda o acıbademde ben çekmeköyde)...dün akşam bana biraz bozuldu sanırım yada ben öle hissettim...Dedim ki anne Bekir bodruma gitçek 1 gece dedim..Eee nolcak peeki dedi (yani sen napıcan demek istedi) annem gelcek Avcılardan dedim..Zaten onlar babamla haftasonu gelceklerdi kar yağıyo diye gelmediler babam gelmicek bi geceliğine annem gelip döncek dedim...bişi demedi ama ben bozuldu gibi anladım hani beni neden çağırmadın yada nie buraya gelmion diye..ya bozuluolarsada nie bozuluolar anlamıyorum...sonuçta ben hamileyim akşama kadar çalışıyorum eve gelince ayaklarım şişmesin diye bütün gece koltuk tepesinde tutyorum..Ordada kaıynpederin yanında öle mi yatıyım..Eşim dioki yatarsın..ya ben orda bacaklarımı koltuğa toplayıp top gibi oturmak zorunda kalıorum iki büklüm..Yatmak bana ters...Gece 10 kez tuvalete kalkıyorum..hem onlar benden rahatsız olur hemde ben huzursuz olurum..Ama eminim kayınpederde söylenmiştir biz burda neciyiz diyeee..
Haksızmıyım???
haa canımm tamamm oyleyssee :) derım derım dememmıGünaydın arkadaşlar bugün çok işim var ama gelip bir selam verip gidiyim dedim...
Bgn çalışabilir raporu almaya gidicem doktora...Gülencim beni soran olurşa şayet söylersin işi varmış çok dersin rapor almaya gitçek bgn dersin olur mu canım? senin yaygın haberleşme ağına bayılıyorum olumunekankayizsmile
Size bişi anlatmak istiyorum...
eşim bgn iş için bodruma gidiyo...annesi bana çok yakın olmasada benim annemden kat kat yakın (annem avcılarda o acıbademde ben çekmeköyde)...dün akşam bana biraz bozuldu sanırım yada ben öle hissettim...Dedim ki anne Bekir bodruma gitçek 1 gece dedim..Eee nolcak peeki dedi (yani sen napıcan demek istedi) annem gelcek Avcılardan dedim..Zaten onlar babamla haftasonu gelceklerdi kar yağıyo diye gelmediler babam gelmicek bi geceliğine annem gelip döncek dedim...bişi demedi ama ben bozuldu gibi anladım hani beni neden çağırmadın yada nie buraya gelmion diye..ya bozuluolarsada nie bozuluolar anlamıyorum...sonuçta ben hamileyim akşama kadar çalışıyorum eve gelince ayaklarım şişmesin diye bütün gece koltuk tepesinde tutyorum..Ordada kaıynpederin yanında öle mi yatıyım..Eşim dioki yatarsın..ya ben orda bacaklarımı koltuğa toplayıp top gibi oturmak zorunda kalıorum iki büklüm..Yatmak bana ters...Gece 10 kez tuvalete kalkıyorum..hem onlar benden rahatsız olur hemde ben huzursuz olurum..Ama eminim kayınpederde söylenmiştir biz burda neciyiz diyeee..
Haksızmıyım???
Kurdele kayıyor evet, hele o telaşta durmaz başımızda...
Ben kaygan olmayan kumaş sarılmış bir taç aldım, üstünde de fiyonk var, pek kokoş :)
Bağdat Caddesi'nde bir bijuteriden aldım Gülencim ben, henüz uzun yürüyüşler yapabiliyorken gözüme çarpmıştı :)
selkie canım hiç moralini bozma sen.... bırak almasın hediye mediye mevlam sana zaten en güzel armağanı veriyor sağlıcakla meleğini kucxağına alcağın anı düşün ki sen bunu daha önce yaşadın bırka öyle mutlu ol boşver olumsuz şeyleri....
biizmki büyük ihtimal parasızlıktan alamayacak bişey .... inşallah lahmacunu getirebilride aç kalamyız :)))))))) bak bide öyle düşün şükret canım benim üzme kendini.....
günaydın kızlar :))
SELKİE bu erkek milletinin topunu:)) sıkma canını.gerci insan bir süre sonra alışıyor demi:))
ben de kaynanatör savası vermekteyim bu ara gelmek istiyor da ne işi varsa görümcemle üstelik..kazanamayacağım bir savaş veriyorum yine de yılmadım:)) ama ruh gibiyim bi kaç gündr moralim bozuk(
yaaa neden boyle bu senın herıf halbukı sen guxzelde bı kadınsın yanı baksana sen dogumdan sonra kendınde acayıp degışıkler yapsan adamlada cok ılgılenmesen onun senle ılgılenmesını saglasaann hee olmazmı
buarafda bender esuıme dedım bana ne alcan dıye bılezık dedı aman sakın dedım sakın zatensıkıntımız var bı cıcek alsan yeter dedım bakalım ne alcak ıns pahalı bısı almaz
Selkiecim, aynı internette dedikleri gibi yazmışsın sen de, sahiden az kaldı galiba... Allah yardımcın olsun arkadaşım... Eşin ayıp etmiş cidden, kızdım sabah sabah... Belki başka birşey düşünüyordur da seni sinirlendirmek için öyle diyordur. İnşallah şaşırtır seni...
canım aslında henüz erken gibide geliyor..şöyle en az 2 hafta daha dursun içerde!!
yok canım benimki başka bişey düşünmez hiç,,,neyse odur..ne şaşırtmasını bilir ne süpriz yapmasını..ben doğum hediyesi diye sormasam,sallanır gelir hastaneye....tam bir odunla evlenmişimde farkedememişim başta..ilk aldığımda hiç yontulmamış tam bir odundu..ben biraz yontdum bişeye benzemedi ama hala şekil almadı...çok sert bir odun zor yontuluyo......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?