2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlarım,

Kıpırtılarla, tepinmelerle dolu uykusuz bir geceden sonra geldim yine işimin başına. Bu sabah kapımdan arabayla aldılar, çok rahat geldim :)

Selkiecim, aynı internette dedikleri gibi yazmışsın sen de, sahiden az kaldı galiba... Allah yardımcın olsun arkadaşım... Eşin ayıp etmiş cidden, kızdım sabah sabah... Belki başka birşey düşünüyordur da seni sinirlendirmek için öyle diyordur. ınşallah şaşırtır seni...

Seyyalcim, para pul konularını takmamaya çalış canım kafana, şimdi senin bunları düşünmen streslenmen için çok yanlış bir zaman. Eminim eşin bir yolunu bulacaktır. Sen bebeğinle ikinizin sağlığını düşün, zaten kısmetiyle gelecek bütün kuzularımız, ben buna bütün kalbimle inanıyorum...

Hepatitcim, kayınvalide sıkıntısı beni de bastı... Daha gelmiyor ama en fazla bir ayım falan kaldı, nasıl olacak diye daralıp duruyorum. Ama yapacak birşey yok. Tek tesellim, ne de olsa biz tecrübesisiz, onlar tecrübeli ya, bir işe yararlar diye umuyorum.

Doğumdan sonraki yeni hayatımıza umarım hepimiz çabuk ve sıkıntısız şekilde adapte oluruz, herşey güzel olacak :)

aha adımı gördüm neymiş kız o cümleler süle bakem.offf ya bugün hiç iş yok oturmaktan yorulucam...dün pijamalarımı aldım artık bir eksiğim terlikle taç kaldı...yavaaaş yavaaş çantamı hazırlamaya başlarım...bebişin odasını ancak tam yerleşince çekicem size halım çok açık renk üstü kapalı odaya çamaşırlık koydum mecburen kızımın odası berbat şu an.
nese öptüm hepicinizi.
sempatiksalakcinni

suanda erken dogum rıskım var onu bıı atlatırsam dr degısıcem ama avrupa yakasındayım ben
Günaydın arkadşlar nasılsınız bende var doğum korkusu ve ben o küçüçük şeye nasıl bakacam çok korkuyorum ya....
günaydınn
yaa bsver dunyaya gelen buyuyor ben onu ghıc dusunmuyorum kı hıc beberk bakmıslım yok ancak öğrenırız mısler gıbıde bakarız

gunaydınn dılaa
o battanıyelerden bucurukte varmıs dun bırı dıdı
bende hafta sonu 2 takım pıjema alıcam ıonu dugmelı
2 adet aldım biri mavi biri kırmızı
,hastaneye 2 takımmı alıcaz ama oyle sabahlıklı felan almadım ya
birde evde gıymek ıcın havklu pıjema aldım 2 takım da aldımmı tamam
buarada ben 2 tac var ancak bı tane kurdelelı ıstıyorum nerden bulabılırız

eğer karşı koyamayacağın engeleyemeyeceğin bi düşkülük varsa bence sende arayı düzelt germe böyle ipleri aynı hatayı bende yaptım ne zaman resti çeksem kayınvalidemelre eşim onalra hiç belli etmez sanırlarki ben değerliyim ama bana bi keresinde onalrı istemiyrosan sende gidresin bile demişti ... o yüzden şimdi ben kaynnmalarla yağ bal oldu yeri geliyor oğulalrını çekiştiriyorum duurm böyle olunca eşim bana sormadan telefon bile açmıyor onalara ama ben onalrla iyi olduğum için en ufak bi sorun yaşaayayım bilyiroum k iresti yiyen ben oalcağım çünki 9 yaşıdan beri babsına hasret ve bu yüzden onları karşşıma aldırmaz....

sende iyi olamaya açlış ailesi ile....

E ne güzel işte, dinlen biraz, öyle günler de lazım ara sıra...
Hayırlı olsun cicilerin.
Ben ilk önce taç almıştım da, eşim çok dalga geçmişti, en önemli eksiğimizi tamamladık çok şükür diye...
Bizim oda da korkunç vaziyette, ben izne çıkmadan da düzelecek gibi değil, canın sağolsun, yaparız elbet.

Günaydın arkadşlar nasılsınız bende var doğum korkusu ve ben o küçüçük şeye nasıl bakacam çok korkuyorum ya....

Günaydın Yağmurcum,
Doğumdan çok korkmuyorum ama sonra nasıl bakıcam korkusu bende de oluyor zaman zaman.
Ama herkes diyor ki, annelik çok içgüdüsel, hiç birşey bilmesen de, birçok şeyi kendiliğinden yapıveriyorsun...
Biz de becericez inşallah, sağlıkla gelsinler de...

yok be canım tacta kurdele sarılmış tac ıstıyom ben yoksa bujiterıcılrerden ıkı tane tac aldım bırı kırmızı çilekli örgü ipinden biride mavi çiçekli
sırf kurdele kayar yaww

Günaydın arkadaşlar bugün çok işim var ama gelip bir selam verip gidiyim dedim...
Bgn çalışabilir raporu almaya gidicem doktora...Gülencim beni soran olurşa şayet söylersin işi varmış çok dersin rapor almaya gitçek bgn dersin olur mu canım? senin yaygın haberleşme ağına bayılıyorum olumunekankayizsmile
Size bişi anlatmak istiyorum...
eşim bgn iş için bodruma gidiyo...annesi bana çok yakın olmasada benim annemden kat kat yakın (annem avcılarda o acıbademde ben çekmeköyde)...dün akşam bana biraz bozuldu sanırım yada ben öle hissettim...Dedim ki anne Bekir bodruma gitçek 1 gece dedim..Eee nolcak peeki dedi (yani sen napıcan demek istedi) annem gelcek Avcılardan dedim..Zaten onlar babamla haftasonu gelceklerdi kar yağıyo diye gelmediler babam gelmicek bi geceliğine annem gelip döncek dedim...bişi demedi ama ben bozuldu gibi anladım hani beni neden çağırmadın yada nie buraya gelmion diye..ya bozuluolarsada nie bozuluolar anlamıyorum...sonuçta ben hamileyim akşama kadar çalışıyorum eve gelince ayaklarım şişmesin diye bütün gece koltuk tepesinde tutyorum..Ordada kaıynpederin yanında öle mi yatıyım..Eşim dioki yatarsın..ya ben orda bacaklarımı koltuğa toplayıp top gibi oturmak zorunda kalıorum iki büklüm..Yatmak bana ters...Gece 10 kez tuvalete kalkıyorum..hem onlar benden rahatsız olur hemde ben huzursuz olurum..Ama eminim kayınpederde söylenmiştir biz burda neciyiz diyeee..
Haksızmıyım???

bosna nerden aldın tacı

Kurdele kayıyor evet, hele o telaşta durmaz başımızda...
Ben kaygan olmayan kumaş sarılmış bir taç aldım, üstünde de fiyonk var, pek kokoş :)
Bağdat Caddesi'nde bir bijuteriden aldım Gülencim ben, henüz uzun yürüyüşler yapabiliyorken gözüme çarpmıştı :)

HEPATİTCİM ]kaynanam darılan damarlrını aldırmış yüzsüzdür biraz :))))))) ya analtırım ben ona bide öyle her dediğimin altında bi art niyet aramasın napim alt üstü oğlun babasını çok özledi her gördüğünde gözleri doluyor eğer sadece biriniizn gelem imkanı varsa babam için zorlayın durumu sen azcık daha sabret hem oğlun ilk babalık heyecanını bari babası ile yaşasın hiç bişeyinde yanında olamadı bari bu şekilde yanıdna olsun babsı derim ben ona o başka bişi demeye cesaret edemez :)))))))

iş görüşmeleri bakalım kısmet diyoruz şimdilik cuamrtesiye akdar bi sonuç alacağız bi tanesinden.... dua ediyorum bol bol ve sürekli iş ilanalrına bakıyorum kcoam evde devirdi dötünü uyuyor :):)):)

BOSNACIMcanım ne güzel şeyler yazmışsın çok saolll :))))
DİLACIM]bizde öptük senii... ya hani böyle sevimli bi hali var .... :):):))

Yerden göğe kadar haklısın, kendi annemiz dururken kayınvalidem ile niye kalalım ki zaten...
Bozulacak birşey yok bunda bence, bozulduysa da kendi problemi...
Karnı burnunda kadınlarız biz yaw, çekemeyiz kimsenin kaprisini kötükedihüso

haa canımm tamamm oyleyssee :) derım derım dememmı
bernde sana hak verdım canım ama keske baska bı bahane atsaydın bır gunlugune gelecek donecek olmaasınsa bozulmuştur yanı o kadar yolubi günlüğüne gelmesine ne gerek var bız burdayız dıye dusunmuştur
buarada benım kaynanamda bıze ytarım saat uzaklıkta bızı hep yatıya cagrıyo evlerı 1 artı 1 ustelık evdede kaynım var ve tuvaletlerı yerde ve hala cagrıyo
bugunde buraya gerlıyo bakalım bugun neyın lafını yıcemmm

ohh cok guzeell
melekler korudunda esınebyaslı cadı anne bebek magzalarından aldı tacı belkım bende bulurumm

Beknur raporun hayırlsıo lsun şimdiden canım ....

Bu arada da haklısın sen hiç sıkma canını ne olur sanki ha annen gelmiş ha sen kayınvalidene gitmişsin bu kadar sıkıntı etme boşver rahat ol :):):):)

Gülencim doktorumu değiştircem demişsin..eğer tavsiye istersen
ben kesinlikle kendi doktorumu tavsiye ederim..Çok ama çok iyi bir doktor..Kesinlike internette yada hastanede ondan yana şikayet duyamassın...Hastaneye para kazandırmak yerine seni korur elin cebine gitmemesi için..Eski SSk hastanesi Başhekimi kendisi..Şımdi ıncirli Ethicha da..Doğum ücreti konusnda hastane fiyatları ile işlem yapmaz kendisi en asgari rakamı belirleme çalışır...Ablamında ölü doğumdan sonra 2. bebeği de riskli bir hamilelik yaşadı..Ama hiç problem olmadı çok şükür...Ablam okadar memnun kaldı ki bebeğinin göbek adını Paşa koydu (doktorun ismi)

Selkie'cim yazdıklarını okudum ve gerçekten hem çok şaşırdım hemde çok ama çok üzüldüm...
belki seni şaşırtmak için başka planları vardır..Olmasa da olsun boşver sen oğlunu ve bebeişini düşün..Büyüyünce eminim ki oğlun senin için herşeyi yapacak babasının eksiklerini tamamlayacaktır..ÇÜnkü oda yavaş yavaş herşeyin farkında olmaya başlamış genel yazdıklarından anladığım kadarı ile...

incirli ethica bakırkoyde dımı
acabsa dogum ucretlerı nasıl canım

canım parasızlıktan alamasa sesim çıkmaz,almasın o zaman hiç gerek yok..ama adasına danasına dağıtınca sinirlerim bozuluyor...görümcem arar abi şunu beğendm alırmısın,yarın yolluyorum git al der,kaynanam arar para bitti der onlara yollar.onlarda olmasa bunada amenna.ama onlarım aylık gelirleri oldukça iyi birde benim kocamı sömürüyorlar..banada der tutumlu ol,çok para harcama....birde doğumda başıma toplamasa bari onları....

evet canım topunu :)))) alıştım hakikaten yaa:))
sende kaynanayı takma kafana...dış kapının dış mandalı...ne diye geliyorlar ki şimdi başına...bir bahane falan üretsen gelmeseler...

benim adam odun canım odun!!ben her zaman bakımlı bir kadın oldum,şimdi hamileyim pek bakamıyorum ama az kaldı...yine bakarım kendime..ama benim adamda iş yok..sıkıldım iyice artık ondan...
bizimde maddi sıkıntımız olsa bende istemem..ama benimki dışarı dağıtıyor...

canım aslında henüz erken gibide geliyor..şöyle en az 2 hafta daha dursun içerde!!
yok canım benimki başka bişey düşünmez hiç,,,neyse odur..ne şaşırtmasını bilir ne süpriz yapmasını..ben doğum hediyesi diye sormasam,sallanır gelir hastaneye....tam bir odunla evlenmişimde farkedememişim başta..ilk aldığımda hiç yontulmamış tam bir odundu..ben biraz yontdum bişeye benzemedi ama hala şekil almadı...çok sert bir odun zor yontuluyo......

ay ebru sınır oldum sen bişi demiyormusun onlara para gönderince
kızım sana bi hasır set alsın şuna bak 2 cocuk dogurmuşsun ona hiç mi degeri yok canımm aaaaaaaa
ay gaza gelşdim erenide dogurttum

Allah iyiliğini versin, güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
Evlenirken hepsi odun oluyor, ondan şüphem yok...
Bazısı yontulmaya daha müsait oluyor, bazısı dirençli çıkıyor, fark burada...
Biz 10 senedir beraberiz, çok uğraştım ben de, ama çok şükür istediğim kıvama geldi :)
Seninki kadar sert değilmiş demek ki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…