2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen hazrladınmı hastane için dogum cantanı??benim safak 44 ama daha tamamlayamadım kendi eksiklerim war ..ütü yıkama işi var..bu hafta halletmem lazım

tatlım benimde yaklaşı 50 günüm var,bu arada sen ne kadarlıksın,ben bugün ilk kez hazırlığa başladım,hazrılık dediğim bebeğimin kıyafetlerini,nevresim takımlarını yıkdadım,şimdi ev müthiş bir bebek kokusu ile doldu taştı,bu dalin detj.ve yumuşatıcı süper bişi,yavaş yavaş ütülücem,yarın odasını bi temizlicem,çantayıda ütü bittikten sonra hazırlarım iki hafta sonraya çantamız tam takır hazır olur inşallah

kendime gecelik almıştım bir bede küçüğü ile değiştirmeye karar verdim haftasonu onu da halleder gecelik ve pijamayıda yıkar hazırlarım,şimdi,perdemiz halımız ve odamız için ufak tefek aksesuarlarımız kaldı,annem bugün aradı e epey bişi aldığını söledi çokkk merak ediyorum çatlıcam valla,gelmesie daha bir ay var en az

bende bu hafta yıkadım işte giysilerini dalin aldım astm kuruttum dedigin gibi oda mis gibi koktu ama yumusatıcı kullanmadın zararlı diyenler oldu yumosun bebek için yumusatcısı var bidahakine kullanırım ..ütüledim hastane cıkısını ywerlestrdim daha biberonlar kaynatılacak..kendime iç çamasır sütyen falan almam lazım yıkamam lazım da işimiz var

canım benim güle güle kullansın kızcen hepsini ananenin cicileri hee..asinaz sırtım cok fena kalkıom ben konusuruz yine biraz gec girdim ben mucccck öptüm ikinizide..

günaydın kızlar uyku tutmuyor artık beni....gece aklıma ne geldi sizide uyarayım dedim...benim dosyan dr mde duruyor...u gün onu arayıp banada bir dosya hazırlamalarını isteyeceğim...oğlumda doğuma gittiğimde o dosya sıkıntı olmuştu,dr de durduğu için..doktorumdan önce hastanedeyimde...serum falan verememişlerdi dosyam gelmeden,yatış işlemlerinide başlatmamışlardı...eğer sizinde dr nizde ise ve muayenehanesine giidyorsanız mutlaka o dosyadan yedek isteyin.....

bu arada kızlar benim bebiş dünden beri biraz daha aşşağıda sanırım..mide yanmalarım geçti,rahatta nefes alıyorum.aşağıdaki baskıda arttı...doğum yaklaştı sanırım...gece hesapladımda en fazla 4 haftam var zaten....4 haftaya kalmaz ama bence....ay bütün gece heyecandan uyuyamadım....

birde kocama sinir oldum,,sabah dedimki doğum hediyesi ne alaçaksın bana?ilkimde bişey almadı..ilk doğumumda lahmacun alıp getirmişti..onuda anasıyla zıkkımlandılar...aslında kızlar bana hiç hediye almadı eşim şu zamana kadar yeni evliyken bir-iki gül getirmiştir o kadar.neyse bir tane kırmızı gül getirecekmiş...bende istemem dedim.onuda getirme bari dedim.napıcam ben gülü benim için anlamı olmadıktan sonra.neymiş seni seviyorum demekmiş,bende sen bana beni ne kadar sevdiğini 2 sene önce çok güzel gösterdin dedim.(çok kötüşeyler yaşattı bana sağolsun o zamanlar).o günden bu yana benim için hiç bir anlamı yok o çümlenin dedim,asıl kızdığım şey adamda özen yok yaa,geçen doğumda lahmacun getirmişti ya,o zaman ona bir kırmızı gül getirseydin keşke demiştim. 6 sene önce..ama o zaman o gülün benim için anlamı vardı,şimdi yok! ya düşünme zahmetine girmiyor.onuda ben söyledim diye almaya kalkıyor zaten...birde bana ufak bir hediyeyi kıskanıyor kardeşine ev araba alıyor,ailesine her ay para yolluyor....kızlar olmasa anlıcam ,hani sıkıntımız olsa önemli değil,hiç bişey almasın..ama ailesine saçıyor bana gelince yok,ona bu soruyu sorduğum için birde maddiyatcı oldum ....çok maddiyatcıymışım....sanki sürekli bişeyler istiyorum ondan...şu zamana kadar bana bişey yapmadı ki zaten.......sürekli ihmal edilip 2.plana atılan ben oluyorum.....adamda hani ilgide yok...Allah'n odunu!!!!! aman anasını abbasını getirmesin başıma doğumdada alsın bi tarafına soksun herşeyini....ama onlarıda başıma toplar kesin....

bizde eşimle genelde onun ailesi yüzünden kavga ederiz,birde çocuk yüzünden...benimkilerde arayıp sormadılar beni hiç,normaldede aramazlar zaten...ben alıştım umursamıyorum artık...onlar eşimi arar,oda kocamı her aradıklarında para isterler...

kızlar ya bebğin hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsunuz? benim bazen karnınım altında seyirir gibi bazı tık tık atmalar oluyor o mu acaba hıçkırık?

evet odur canım..böyle tık tık...........

kocam hasta olmus ya cumartesı gunu o karda tranwaylar calısmıyor dıye yarım saat yurumus sıfayı kapmıs ya bende hasta olursam ya of ne etcem ben sımdı mafoldumben
canım geçmiş olsun..benimkide hastaydı o kadar dikkat etmeme rağmen,yatakları bile ayırdım yinede geçti...şimdi zencefil kuşburn falan içip duruyorum...
ben de mart annesiyim az kaldı kızlar zaman yaklastıkça insan sabırsızlaşıyor.

canım hayırlı olsun bebeğin....

benimki 32 haftasından bu yana dönük canım..inşallah seninkide döner....

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnn............

inşallah bugün yoğun olmada biraz dedikodu ederik hep birlikte :)))))))))

ben bu gece çok güzel uyudum.... annem saolsun kardeşimin yatağı ile ebnimkini birleştirmiş kocamla bana büyük yatak yapmış kardeşelride salona atmış :):):): damat mı ben mi torun mu kıymetli bilemedim :)))))))))
ama ohhhhhhh ser,ldim yatım valla kocişide hiç uyandırmadım..... kızım hala babasına hiç tepki vremiyor bu artık canımı sıkmaya başladı babası elini sürdüğü anda duruyor ve bunu başka hiç kimseye yapmıyor (((((

babası moralini bozmamk için huzur buluyor benim kollarımda ondan böyle yapıyor kızım diye avutuyor kendini ama doğunca göreceğiz... böyle trip atarsa hata eder çünki babsı kız olacak denildiğinde havalara uçmuştu çok düşkündür çocuklara iki kat kız çocukalrına dört kat ilgi gösterir :))))))))))

selkie canım hiç moralini bozma sen.... bırak almasın hediye mediye mevlam sana zaten en güzel armağanı veriyor sağlıcakla meleğini kucxağına alcağın anı düşün ki sen bunu daha önce yaşadın bırka öyle mutlu ol boşver olumsuz şeyleri....

biizmki büyük ihtimal parasızlıktan alamayacak bişey .... inşallah lahmacunu getirebilride aç kalamyız :)))))))) bak bide öyle düşün şükret canım benim üzme kendini.....

günaydın kızlar :))

SELKıE bu erkek milletinin topunu:)) sıkma canını.gerci insan bir süre sonra alışıyor demi:))
ben de kaynanatör savası vermekteyim bu ara gelmek istiyor da ne işi varsa görümcemle üstelik..kazanamayacağım bir savaş veriyorum yine de yılmadım:)) ama ruh gibiyim bi kaç gündr moralim bozuk(

SEYYALcim bozma moralini babası bol bol konuşsun sesini öğrenince tepki verir.daha önce duymadığı için yadırgıyordur.sen onu 15 gün sonra filan gör hem kız cocukları babaya düşkün olurmuş sonra pabucunu dama atacakkaydirigubbakcemile3

ben attırmam papuc felan önce bi kaç şebeklkik yapar güler yüzle çekerim ilgisini baktım olmuyor bi küserim bi nazlanırım sıkıyrosa ilgilenemsin benimle :)))))) ama biliyorum ki gönlünün büyük kısmı kızının sevgisi ile dolacak daha şimdideen ondan bahsedince gözleri doluyor valla.....

kaynana için fazla zorlama zevk almaya bak derim ben sana bırak gelsinelr ne bozuyorsun keyfini alışveriş yaptırmaya çalış onalra yada iş yaptır yaptıkaları güzel yemekelrden iste kullan hamileliğini :)))))))))))))) sinpac gibi :)))))))

canım benim doktorda 3500 istiyordu hatta ahstanede bu masraf 6000 lere kadr yükslir dedielr bende gititm üsküdar yunus emre hastanesine orda doğum yapan herkes memnun hiç kötü bişey duymadım şükür ve 500 liraya doğum yapıyorlar üstelik nihan hanım var acayip süper ilgileniyor hastane çalışanalrıda öyle bide şöyle güzel bir hediye alacağım doktoruma ki doğumumda rahat edeyim aramızda çok iyi tam benlik böyle dilanın konuşmalrına benziyor cümelleri :)))))) sanada yakınsa tavsiye ederim yani....

sen de az değilmişsinkaydirigubbakcemile3yap valla :)) cok merak ediyorum ben doğumdan sonra nasıl olacak diye kafam da karışıyor bazen nasıl olacak diye 3 kişi olacağız artık yeni bir hayat:))
benimkiler bildiin gibi değil canım o yüzden gerginliğim..amann boşver düşündükçe delleniyorum..doğum korkusu da sardı beni bu ara cok hassasım

ahh canımmm kıyamam yaaa .... gerilme bebeişiinde geriliyor bırak annesinin içindeki son günlerini rahat huzurlu geçirsin.....

biizmkiler almanyada durumalr kötü imiş işte parada göndremediler bize ( yersen ) sanırım böyle bir durumda doğumada gelemeyecekelr temmzu 15 te gelecekelr 15 ağustostada geri dönecekler...
kaynanm gelirsede ona bi teklifte buluancağım bana drılma ama sen gelme gönderebilrisen babamı gönder diyeceğim.... çünki eşim çok özledi dün gece düğün cd sini izleidk annemelrde bbasını görünce baktım hemen gözleri doldu içeri kaçtı ((((((( inşallah gelebilir....

ayy yaa neden o sevıyeye gelıyosunuzkı ya off sana dıyotrum ama bızımde problemlerımız var ama oyle bırebır kavgaya gırmıyoz ben korkuyom

kocam hasta olmus ya cumartesı gunu o karda tranwaylar calısmıyor dıye yarım saat yurumus sıfayı kapmıs ya bende hasta olursam ya of ne etcem ben sımdı mafoldumben
sen nerde oturuyosunnn
herhalde onların dondurmesıne ızın vermıceksınn
anam bızım toic cok cesur herkez normal yapcakk galbaa
amma doguma bebek karar verır zor bı dogum olacagına sezeryan olsun
benım ki 33 ten beri donuk bende donsun ıstemıyorum
kızçeler nehirde kaçar belim dötüm kopuyor valla uyumam dinlenmem lazım benim,hepinize iyi geceler
haaa tabıı kopar banyoyu temızledını gordunmu esın
yaaa neden boyle bu senın herıf halbukı sen guxzelde bı kadınsın yanı baksana sen dogumdan sonra kendınde acayıp degışıkler yapsan adamlada cok ılgılenmesen onun senle ılgılenmesını saglasaann hee olmazmı
buarafda bender esuıme dedım bana ne alcan dıye bılezık dedı aman sakın dedım sakın zatensıkıntımız var bı cıcek alsan yeter dedım bakalım ne alcak ıns pahalı bısı almaz

günaydınn
ne zaman evedonceksınız bakalımm
buarada senın kız babasına naz yapıyor herhaldekaydirigubbakcemile3

Günaydın arkadşlar nasılsınız bende var doğum korkusu ve ben o küçüçük şeye nasıl bakacam çok korkuyorum ya....

bakacağız artık yağmurcum basa gelen cekilir:))hele böylesi seve seve ..o konuda tereddütüm yok da hayat nasıl olacak ben onu merak ediyorum..
günaydın bu aradakaydirigubbakcemile2

canım inşallah gelebilir..eşini öyle gördükçe senin de zoruna gider..kaynanan darılmaz umarım..
eşinin iş görüşmeleri ne oldu canım?inşallah bi sonuç cıkar da siz de rahatlarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…