2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler güzellikler
nasılsınız bakiim yatmadan iyi geceler diyim dedim yarın bilgisayar yine tamire gidiyor en son atıcam balkondan tamamen kurtulucaz yada bi gün kapanacak bi daha açılmayacak yeniliycez de önce bi bebişimiz doğsun herşeyi yoluna koyalım şimdilik idare ediyo

neyse canlarım öpüyorum hepinizi çok çok yarın akşama kadar şimdilik iyi geceler
boshayallersmile olumunekankayizsmile

ŞenizŞeniz

inşallah döner canım bebişin dönmezse bu haftalardan sonra yeri daraldığı için dönme şansı kalmıyormuş eskiden olsa normal doğum yaptırılıyormuş ama artık bebek tersse sezeryan yapıyorlar riske atmıyorlar hiç hakkınızda hayırlısı olur inşallah canımcım sen iyi düşün iyi olur inşallah

biz de sizi koccama öpüyoruz kızçemle

kaydirigubbakcemile3he kocişim yaptı tostumu yedim üstüne cevizimi yedim sütümü bile içtim kızım,ohhhhhhhhhhhhh,bakalım bu hafta gitcem kaç kg olmuşum tabi kızçemde çok merak ediyorum
hayyy massalllahh yarasın sanada kızcenede...ben varya öyle bi karstrdım bugün ayy midem ekşidi ya ama sütümü yatmadan önce içiiim muhakkak..bizim bebikler zayıftı biraz tombik olmuslardr..benmde kontrol haftaya hemde en catı muaynelisinden bilmiyorumkismile

canım son anda dogum anında bile dogum pozisyonuna girebiliomuş o yuzden hayırlısı de dert etme sezeryansa sezeryan napalım mecbura kalmazsa almaz heralde

inşallah tatlişim,sen ne kadarlıktın lan,bakalım benim kızçe büyümüş mü yaw
bi de ŞU TOPİĞİN ADI NE,OCAK BEBEKLERİNİN

iyigecelerr kujucuummm opuyorumnanaktan

benim oğluşumda biraz ufak tefek gidiyo 31+0 da 1.700gr dı bakalım perşembe bizde gidicez bakalım ne durumda en önemlisi sağlıklı olmaları tabii kızlarr sağlıkla alalımda kucağımıza büyütürüz bıdıkları neyse kocişim beni bekliyo pc yi sökecek
tekrar iyi geceler tatlı rüyalarropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…