- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.441
walla cok kıskandım onları su bir ay gecmek bilmezz genede zamanında gelsinlerdee işte cicili cicilide giydrmişler .
iyi geceler güzellikler
nasılsınız bakiim yatmadan iyi geceler diyim dedim yarın bilgisayar yine tamire gidiyor en son atıcam balkondan tamamen kurtulucaz yada bi gün kapanacak bi daha açılmayacak yeniliycez de önce bi bebişimiz doğsun herşeyi yoluna koyalım şimdilik idare ediyo
neyse canlarım öpüyorum hepinizi çok çok yarın akşama kadar şimdilik iyi geceler
boshayallersmile olumunekankayizsmile
Kizlar birsey sorucam size ya,... SIzin bebikler dogum pozisyonunu almislarmi??? benim oglusum daha kafasi yukari kaburgamdsa,assgai inmemis,bugun doktor bakti,eger iki hafta icinde donmezse biz dondurmeye calisacaz eger bu sekilde olmazsa..Sezeryan olacak diyor ...(( Bende sezeryan olmak istemiyorum..
ŞenizŞeniz
iyi geceler güzellikler
nasılsınız bakiim yatmadan iyi geceler diyim dedim yarın bilgisayar yine tamire gidiyor en son atıcam balkondan tamamen kurtulucaz yada bi gün kapanacak bi daha açılmayacak yeniliycez de önce bi bebişimiz doğsun herşeyi yoluna koyalım şimdilik idare ediyo
neyse canlarım öpüyorum hepinizi çok çok yarın akşama kadar şimdilik iyi geceler
hayyy massalllahh yarasın sanada kızcenede...ben varya öyle bi karstrdım bugün ayy midem ekşidi ya ama sütümü yatmadan önce içiiim muhakkak..bizim bebikler zayıftı biraz tombik olmuslardr..benmde kontrol haftaya hemde en catı muaynelisinden bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3he kocişim yaptı tostumu yedim üstüne cevizimi yedim sütümü bile içtim kızım,ohhhhhhhhhhhhh,bakalım bu hafta gitcem kaç kg olmuşum tabi kızçemde çok merak ediyorum
biz de sizi koccama öpüyoruz kızçemle
canım son anda dogum anında bile dogum pozisyonuna girebiliomuş o yuzden hayırlısı de dert etme sezeryansa sezeryan napalım mecbura kalmazsa almaz heraldeKizlar birsey sorucam size ya,... SIzin bebikler dogum pozisyonunu almislarmi??? benim oglusum daha kafasi yukari kaburgamdsa,assgai inmemis,bugun doktor bakti,eger iki hafta icinde donmezse biz dondurmeye calisacaz eger bu sekilde olmazsa..Sezeryan olacak diyor ...(( Bende sezeryan olmak istemiyorum..
hayyy massalllahh yarasın sanada kızcenede...ben varya öyle bi karstrdım bugün ayy midem ekşidi ya ama sütümü yatmadan önce içiiim muhakkak..bizim bebikler zayıftı biraz tombik olmuslardr..benmde kontrol haftaya hemde en catı muaynelisinden bilmiyorumkismile
iyigecelerr kujucuummm opuyorumnanaktaniyi geceler güzellikler
hayyy massalllahh yarasın sanada kızcenede...ben varya öyle bi karstrdım bugün ayy midem ekşidi ya ama sütümü yatmadan önce içiiim muhakkak..bizim bebikler zayıftı biraz tombik olmuslardr..benmde kontrol haftaya hemde en catı muaynelisinden bilmiyorumkismile
iyigecelerr kujucuummm opuyorumnanaktan
ocak bebeklerinin fotoları...bi bak ne sekerşler..inşallah tatlişim,sen ne kadarlıktın lan,bakalım benim kızçe büyümüş mü yaw
bi de ŞU TOPİĞİN ADI NE,OCAK BEBEKLERİNİN
ocak bebeklerinin fotoları...bi bak ne sekerşler..
herkese iyigeceler.
herkese iyigeceler.
sen hazrladınmı hastane için dogum cantanı??benim safak 44 ama daha tamamlayamadım kendi eksiklerim war ..ütü yıkama işi var..bu hafta halletmem lazımsüperler maşşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?