- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.621
günaydın kızlar,
bizde saat 11 uyandıkkaynana evde durmuyo zaten sabah sabah binayı bir turlar,
bende evi topladım hala ortada yok karı sinir oluyorum ya kahvaltını yap sonra
nereye gidiyosan git bende onu bekliyorum ya bir yerde doyurur karnını yada hadi kahvaltı hazırla der.ya sinirlerim bozuluyo hergün böyle ben aç aç bekliyorum..Çok üzgünüm çoook
ozleden cebimi adimi gonderdim canim. kaca kadar ki kismini bilemiyorum ama hemen ayrilmayiz sanirsam. sen kaca kadar iste olursun ki. bahane uydursan su saatte cikmam gerekiyor misafirlerim falan gelecek desen olmaz mi kucuk yalanlardan kim olmus kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar,
nereye gidiyosan git bende onu bekliyorum ya bir yerde doyurur karnını yada hadi kahvaltı hazırla der.ya sinirlerim bozuluyo hergün böyle ben aç aç bekliyorum..Çok üzgünüm çoook
asyyy :)) o kac senelık evlı bagada suanda cocu olmatsn bı akrabam cok cırkınlesmışsın dıyıp duruyo dr hamıle ksdınları herkez kıskanır dedı
varr varrr
ay kremle ılgılıduır nerden aldın sahte olmasın
babytwinmi ne vardı ordan oda matada tedavı oldu osman hoca dogurttu onu
ınsallakk sutt hazırlıgıdır yarın kontrolmu var
şştt işmii yaptırcannmıı onlaraa
ooo anmaa uyumuşşsunuz
ben bayılırdım bu satte kadar yemezsemm
ben 1 ekmek yedım sabah oglen yemegı yıcem
Kaynanan sende mi ohaoldumsmile
evet cnm malesef bende benneyaptımkiKaynanan sende mi ohaoldumsmile
O nasıl iş yahu, beklenir mi hiç... Bak daha çok sinirlendim şimdi. Otur ye arkadaşım, eziyet sana resmen
12 yıllık evli canım ama kafa azcık geriden geliyor galiba kaydirigubbakcemile3
Aslında türk toplumu bayılır hamilelere.Sokakta özellikle yaşlı kadınların bana bu kadar dikkatli baktığını görmemiştim hiç.Birde yanlarında konuşacak birileri varsa hemen dedikodumu yapıyorlar.Çoğunu duyuyorum gülüyorum.Biri diğerine 'Bu oğlan doğuracak' diyor.Öbürüde tasdikliyor.Kızımda bende alıştık artık erkek muamelesi görmeye kaydirigubbakcemile3
bir ekmek maşşallah tosunumu,ekmek yiyinceye kadar domates salatalğıa yumurtaya saldır,sonra fena şişersin la
Merhaba Arkadaşlar
Ay çok uzun zaman oldu.sizi cumadan beri göremiyom.evde internet yok.işede daha bugün geldim. 4 gün yattım yani.vde olmak harikaydı....Ama bugün mecbur geldim.
Kızlar bugün raporumu alyorum.ve 3 martta işe son diycem! ama çok var nasıl sabretcem bilmem.neyse ben gidemiyrum eşim ve doktorum rapor işini halletcek.32 hafta oluyoruz bz teyzeleri.
Geçmişi okuyamadım .Umarım herkez iyi??? Bide kızlar hiç bebiş haberi var mı? ben çoook uzak kaldım kaç gündür varsa beni bilgilendirin lütfen.
Ayrıca dün gece kötü bişi yaşadım.Sanırım yalancı sanvcılar....Kızlar gece birde başladı ağrım 5-10 dakka sürdü.ağladım valla çok ağrım oldu.eşimmde korktu uyumadı bütün gece başımda bekledi beni.ızlar bu normal mı?
1- Rahimde dış dudaklar sürekli ağrım var kalkmak yürümek -yatağa yatarken hepzorluyo.çok acı bi ağrı
2- İdrarımı yaparken eskisi gibi değil.Yani bazen damla damla oluyo.ve kendimi zorluyorum.bana bitmiş gibi gelirken aslındazorlayınca devam ediyo hissetmiyom var mı yokmu.Bu ne böyle aynı şeyi yaşayana var mı?( kusuruma bakmayın biraz fazla şeffaf anlattım)
3-Sağ karında yada sol karında ağrım oluyo.ve devam ediyo.
4-Kasıklarımda ağrı oluyor.sanki apandisit ağrısı gibi bir noktada.
5- Sırtımda sol taraf.bir noktada arar ara ağrı.ünde 4-5 kez oluyor.
Ay ne cok sordum dimi????Beni cvplarsanız sevinirm.
Aaaaa kocam halletmiş kızlar rapor alındı artık cepte.Heheheehe.......
sana bısı yazdım gecmıs sayfalarda
şştt işmii yaptırcannmıı onlaraa
ooo anmaa uyumuşşsunuz
Merhaba Arkadaşlar
Ay çok uzun zaman oldu.sizi cumadan beri göremiyom.evde internet yok.işede daha bugün geldim. 4 gün yattım yani.vde olmak harikaydı....Ama bugün mecbur geldim.
Kızlar bugün raporumu alyorum.ve 3 martta işe son diycem! ama çok var nasıl sabretcem bilmem.neyse ben gidemiyrum eşim ve doktorum rapor işini halletcek.32 hafta oluyoruz bz teyzeleri.
Geçmişi okuyamadım .Umarım herkez iyi??? Bide kızlar hiç bebiş haberi var mı? ben çoook uzak kaldım kaç gündür varsa beni bilgilendirin lütfen.
Ayrıca dün gece kötü bişi yaşadım.Sanırım yalancı sanvcılar....Kızlar gece birde başladı ağrım 5-10 dakka sürdü.ağladım valla çok ağrım oldu.eşimmde korktu uyumadı bütün gece başımda bekledi beni.ızlar bu normal mı?
1- Rahimde dış dudaklar sürekli ağrım var kalkmak yürümek -yatağa yatarken hepzorluyo.çok acı bi ağrı
2- İdrarımı yaparken eskisi gibi değil.Yani bazen damla damla oluyo.ve kendimi zorluyorum.bana bitmiş gibi gelirken aslındazorlayınca devam ediyo hissetmiyom var mı yokmu.Bu ne böyle aynı şeyi yaşayana var mı?( kusuruma bakmayın biraz fazla şeffaf anlattım)
evet cnm malesef bende benneyaptımki
cnm, ben yedim desem küsüyo oda yemiyo,
çok deişik bir insan, anlatamam.
şimdi hangi kapıyı çalimda onu arıyayım.
yok ya bu böyle olmuyacak akşam eşimle dogru düzgün konuşacagım.
ayyy kızlar ya sabahları kahvaltı yaptıktan sonra çok fenalaşıyorum gerçi kahvaltımı geciktirmiyorumm çünkü bende kan şeker düşüklüğü oldu gebeliktenn dolayı kalbim çok sıkışıyo bayılcak gibi oluyorum ya sinirlerimi bozuyo bu durum salı günü gelsede doktoruma sorsam
ne kadardır sendee canım
ayy gecmıss olsun ac kalma sen
Selam kızlar bız geldık saolsun esım ewı aradı uyandırdı yoksa ben hala uyuyodum kötükedihüsokötükedihüso
Selkie canım ne kadar kendıme dıkkat etsem sanırım o kadar hasta oluom bende saldım cayıra hasta olmadan once sureklı arkasını donuk yatan herıf sımdı donmuyor benı sınır edıyorklava:
ne aksi oluyor bu erkekler ya
Gülencim ben çamlıcada oturuyorum canım
Günaydın kızlar. Deli gibi uyumuşum... :)
Geçmişe göz attım bugün doğuran falan yok sanırım.
Fty, geçmiş olsun arkadaşım, az kaldı az daha dayan..
Dün benim kaynana-görümce de beni deli etti... Israrla buraya gelmelerini istiyorum şimdi, yapacaklarım var...bayanssulusmile
Dün Koçtaş'a gittim ama bi şey yok. Banyom için birkaç bi şey aldım. Bi de İkea'ya göz atmalıyım... :)
Öpüyoruz herkesi. Çok açız, babacık kahvaltı hazırlasın diye bekliyoruz.
Merhaba Arkadaşlar
lahmacun mu???ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmilegünaydın kızlar uyku tutmuyor artık beni....gece aklıma ne geldi sizide uyarayım dedim...benim dosyan dr mde duruyor...u gün onu arayıp banada bir dosya hazırlamalarını isteyeceğim...oğlumda doğuma gittiğimde o dosya sıkıntı olmuştu,dr de durduğu için..doktorumdan önce hastanedeyimde...serum falan verememişlerdi dosyam gelmeden,yatış işlemlerinide başlatmamışlardı...eğer sizinde dr nizde ise ve muayenehanesine giidyorsanız mutlaka o dosyadan yedek isteyin.....
bu arada kızlar benim bebiş dünden beri biraz daha aşşağıda sanırım..mide yanmalarım geçti,rahatta nefes alıyorum.aşağıdaki baskıda arttı...doğum yaklaştı sanırım...gece hesapladımda en fazla 4 haftam var zaten....4 haftaya kalmaz ama bence....ay bütün gece heyecandan uyuyamadım....
birde kocama sinir oldum,,sabah dedimki doğum hediyesi ne alaçaksın bana?ilkimde bişey almadı..ilk doğumumda lahmacun alıp getirmişti..onuda anasıyla zıkkımlandılar...aslında kızlar bana hiç hediye almadı eşim şu zamana kadar yeni evliyken bir-iki gül getirmiştir o kadar.neyse bir tane kırmızı gül getirecekmiş...bende istemem dedim.onuda getirme bari dedim.napıcam ben gülü benim için anlamı olmadıktan sonra.neymiş seni seviyorum demekmiş,bende sen bana beni ne kadar sevdiğini 2 sene önce çok güzel gösterdin dedim.(çok kötüşeyler yaşattı bana sağolsun o zamanlar).o günden bu yana benim için hiç bir anlamı yok o çümlenin dedim,asıl kızdığım şey adamda özen yok yaa,geçen doğumda lahmacun getirmişti ya,o zaman ona bir kırmızı gül getirseydin keşke demiştim. 6 sene önce..ama o zaman o gülün benim için anlamı vardı,şimdi yok! ya düşünme zahmetine girmiyor.onuda ben söyledim diye almaya kalkıyor zaten...birde bana ufak bir hediyeyi kıskanıyor kardeşine ev araba alıyor,ailesine her ay para yolluyor....kızlar olmasa anlıcam ,hani sıkıntımız olsa önemli değil,hiç bişey almasın..ama ailesine saçıyor bana gelince yok,ona bu soruyu sorduğum için birde maddiyatcı oldum ....çok maddiyatcıymışım....sanki sürekli bişeyler istiyorum ondan...şu zamana kadar bana bişey yapmadı ki zaten.......sürekli ihmal edilip 2.plana atılan ben oluyorum.....adamda hani ilgide yok...Allah'n odunu!!!!! aman anasını abbasını getirmesin başıma doğumdada alsın bi tarafına soksun herşeyini....ama onlarıda başıma toplar kesin....
canım durr yeni yeni kaynaşırlar onlar merak etme sonra sen kıskanırsın bak:ecrin_bebek:günaydınnnnnnnnnnnn............
inşallah bugün yoğun olmada biraz dedikodu ederik hep birlikte :)))))))))
ben bu gece çok güzel uyudum.... annem saolsun kardeşimin yatağı ile ebnimkini birleştirmiş kocamla bana büyük yatak yapmış kardeşelride salona atmış :):):): damat mı ben mi torun mu kıymetli bilemedim :)))))))))
ama ohhhhhhh ser,ldim yatım valla kocişide hiç uyandırmadım..... kızım hala babasına hiç tepki vremiyor bu artık canımı sıkmaya başladı babası elini sürdüğü anda duruyor ve bunu başka hiç kimseye yapmıyor(((((
babası moralini bozmamk için huzur buluyor benim kollarımda ondan böyle yapıyor kızım diye avutuyor kendini ama doğunca göreceğiz... böyle trip atarsa hata eder çünki babsı kız olacak denildiğinde havalara uçmuştu çok düşkündür çocuklara iki kat kız çocukalrına dört kat ilgi gösterir :))))))))))
yaaaaaaaaaaaaaagünaydın kızlar,
gormmedımmmNerede oturdugummu canm onu cewapladımm ama Çok üzgünüm çoook
atyy canan bıusı dıcem benım esımın kardesıde esıme bısı sorucak caldıyo esım sarıyo hemde ıs ıcın ya sofor kendısı o nerde bu nerde dıye soruyo sakamı ya ben dedım bu ne ya caldırıyo benımkı arıyo ıkımızınde kontorlu hatııYok canım ne işi. Onların evimle uğraşmalarından nefret ediyorum ben, zorlansam da kendim yaparım. Ben çok sakin biriyim aslında ama sinrlenince dilim çok acı olur... :kedi:
Ama haksız mıyım? Dün 2 gibi bursaya doğru yola çıktık. Kardeşi çağrı yaptı benimki arasın diye. Eşim de araba kullandığı için dönemedi. Neyse yolda annesi bir kere daha çağrı yaptı. İndiğimizde de unuttuk. Sonra dönerken annesi armaya başladı ben de açmadım çünkü benim numaramı da biliyorlar ama daha aramak kısmet olmadı. Mesaj geldi, evi de arıyoruz sürekli neredesniz merak ettik diye.
Yanımızda arkadaş da vardı. Liseli sevgiliyiz ya annesi merak ediyor işte dedim. Eşim çok bozuldu. Eve geldik anasını aradı, eşime bi fırça bi fırça iyice delirdim. Eşime sadece çok bozulduğumu, bundan sonra dışarı çıkmadan önce arayıp haber vereceğimi söyledim.
Şimdi gelsinler ben neler yapıcam onlara. Görümcem yazın evlenecek. ama biraz alengirli işleri. Sivri dilim çkacak ortaya. Ondan öncesinde de beni çok kıskanırlardı zaten ama bu kez çatlatıcam. korksunlr benden... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?