2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karnını dopyurmuştur oo ye sen ne beklıyonn

Merhaba Arkadaşlar
Ay çok uzun zaman oldu.sizi cumadan beri göremiyom.evde internet yok.işede daha bugün geldim. 4 gün yattım yani.vde olmak harikaydı....Ama bugün mecbur geldim.
Kızlar bugün raporumu alyorum.ve 3 martta işe son diycem! ama çok var nasıl sabretcem bilmem.neyse ben gidemiyrum eşim ve doktorum rapor işini halletcek.32 hafta oluyoruz bz teyzeleri.

Geçmişi okuyamadım .Umarım herkez iyi??? Bide kızlar hiç bebiş haberi var mı? ben çoook uzak kaldım kaç gündür varsa beni bilgilendirin lütfen.

Ayrıca dün gece kötü bişi yaşadım.Sanırım yalancı sanvcılar....Kızlar gece birde başladı ağrım 5-10 dakka sürdü.ağladım valla çok ağrım oldu.eşimmde korktu uyumadı bütün gece başımda bekledi beni.ızlar bu normal mı?
1- Rahimde dış dudaklar sürekli ağrım var kalkmak yürümek -yatağa yatarken hepzorluyo.çok acı bi ağrı
2- İdrarımı yaparken eskisi gibi değil.Yani bazen damla damla oluyo.ve kendimi zorluyorum.bana bitmiş gibi gelirken aslındazorlayınca devam ediyo hissetmiyom var mı yokmu.Bu ne böyle aynı şeyi yaşayana var mı?( kusuruma bakmayın biraz fazla şeffaf anlattım)
3-Sağ karında yada sol karında ağrım oluyo.ve devam ediyo.
4-Kasıklarımda ağrı oluyor.sanki apandisit ağrısı gibi bir noktada.
5- Sırtımda sol taraf.bir noktada arar ara ağrı.ünde 4-5 kez oluyor.

Ay ne cok sordum dimi????Beni cvplarsanız sevinirm.

Aaaaa kocam halletmiş kızlar rapor alındı artık cepte.Heheheehe.......

Bu hafta içinde iki defa doktora gittiğim için artık küçük bahanelere yer kalmadı...:çok üzgünüm:
İzin hakkımı aştım bile...

Söyle kaynanana sende, ben hamileyim açlığa dayanamıyorum de, yada bekleme onu otur kendin ye, beraber mi oturuyorsunuz siz, söyle kadına yaa, hergün aynı şeyi yapıyorsun de..

12 yıllık evli canım ama kafa azcık geriden geliyor galiba kaydirigubbakcemile3
Aslında türk toplumu bayılır hamilelere.Sokakta özellikle yaşlı kadınların bana bu kadar dikkatli baktığını görmemiştim hiç.Birde yanlarında konuşacak birileri varsa hemen dedikodumu yapıyorlar.Çoğunu duyuyorum gülüyorum.Biri diğerine 'Bu oğlan doğuracak' diyor.Öbürüde tasdikliyor.Kızımda bende alıştık artık erkek muamelesi görmeye kaydirigubbakcemile3

bir ekmek maşşallah tosunumu,ekmek yiyinceye kadar domates salatalğıa yumurtaya saldır,sonra fena şişersin la

Kaynanan sende mi ohaoldumsmile
evet cnm malesef bende benneyaptımki
O nasıl iş yahu, beklenir mi hiç... Bak daha çok sinirlendim şimdi. Otur ye arkadaşım, eziyet sana resmen

cnm, ben yedim desem küsüyo oda yemiyo,
çok deişik bir insan, anlatamam.
şimdi hangi kapıyı çalimda onu arıyayım.
yok ya bu böyle olmuyacak akşam eşimle dogru düzgün konuşacagım
.

ayyy kızlar ya sabahları kahvaltı yaptıktan sonra çok fenalaşıyorum gerçi kahvaltımı geciktirmiyorumm çünkü bende kan şeker düşüklüğü oldu gebeliktenn dolayı kalbim çok sıkışıyo bayılcak gibi oluyorum ya sinirlerimi bozuyo bu durum salı günü gelsede doktoruma sorsam

kızımdamıı
senın ıkıncımıı

bir ekmek maşşallah tosunumu,ekmek yiyinceye kadar domates salatalğıa yumurtaya saldır,sonra fena şişersin la

onlarıda ydedım bı haftada 2 kalıp peynır yıyom

Merhaba Hilos, bende seni soracaktım bugun arkadaşlara, kaç gündür yoktun evet, raporun hayırlı olsun arkadaşım, Bu sorduğun soruları ve yaşadığın durumları hepimizde yaşıyoruz, meraklanma, normal şeyler bunlar, hamilelik ilerledikçe daha artacak olan şeyler hatta, takılma sen bunlara, ben yalancı sancı yaşadım 3 hafta önce, gece acile gittik, bişey çıkmadı, ara ara olacakmış bundan sonra, korkulacak şeyler değil yan, sakin ol..

şştt işmii yaptırcannmıı onlaraa
ooo anmaa uyumuşşsunuz

Yok canım ne işi. Onların evimle uğraşmalarından nefret ediyorum ben, zorlansam da kendim yaparım. Ben çok sakin biriyim aslında ama sinrlenince dilim çok acı olur... :kedi:

Ama haksız mıyım? Dün 2 gibi bursaya doğru yola çıktık. Kardeşi çağrı yaptı benimki arasın diye. Eşim de araba kullandığı için dönemedi. Neyse yolda annesi bir kere daha çağrı yaptı. İndiğimizde de unuttuk. Sonra dönerken annesi armaya başladı ben de açmadım çünkü benim numaramı da biliyorlar ama daha aramak kısmet olmadı. Mesaj geldi, evi de arıyoruz sürekli neredesniz merak ettik diye.

Yanımızda arkadaş da vardı. Liseli sevgiliyiz ya annesi merak ediyor işte dedim. Eşim çok bozuldu. Eve geldik anasını aradı, eşime bi fırça bi fırça iyice delirdim. Eşime sadece çok bozulduğumu, bundan sonra dışarı çıkmadan önce arayıp haber vereceğimi söyledim.

Şimdi gelsinler ben neler yapıcam onlara. Görümcem yazın evlenecek. ama biraz alengirli işleri. Sivri dilim çkacak ortaya. Ondan öncesinde de beni çok kıskanırlardı zaten ama bu kez çatlatıcam. korksunlr benden... :)

Canım bunları bir süredir bende yaşıyorum.Aşağıda bir zonklama oluyor ve wc den kalkmıyorum bazen ayaklarım uyuyşuyor oturmaktan inan.Ben bitti diye kalkıyorum ama bakıyorum hala baskı var tekrar giriyorum wc ye.Azıcık damla bile ağrı yapıyor kasıkta uyutmuyor artık.Sırt,bel ve karında kızım hep sağda durduğu için sağ tarafım mahvoluyor.Bunların hepsi normalmiş sanırım doğuma hazırlık....

ne kadardır sendee canım

ayy gecmıss olsun ac kalma sen

man sen yinede dikkat et de! zençefil çayı falan iç sende...

burunlarından getir kız onların sen....

çanım bended eoluyor bu ağrıların çoğu....

hepinize tünaydın çenebaz hatunlar ne çok konuşmuşsunuz yineopuyorumnanaktan.

lahmacun mu???ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
gülünür mü ağlanır mı bilemedim.canım sen demiştin ben hatırlıyorum arabamı değiştirecek beğendik falan diye yanlış mı hatırlıyorum yoksa vaz mı geçildi?yaa ben bu konularda çok ince düşünürüm.seninkinin durumu iyi yani olmasa anlarımda.belki alır bişeyler sana süpriz yapar.yani inşaallah öyle olur.
canım durr yeni yeni kaynaşırlar onlar merak etme sonra sen kıskanırsın bak:ecrin_bebek:
yaaaaaaaaaaaaaa klava:
niye aç açına oturuyorsun yesenee.gezmesin gezenti karı.yemeğini yesin nereye giderse gitsin dayanamadım dersin başım döndü dersin.sen doyur karnını canım.hem bunun evi yok mu gitse ya.

Son düzenleme:
Nerede oturdugummu canm onu cewapladımm ama Çok üzgünüm çoook
gormmedımmm

atyy canan bıusı dıcem benım esımın kardesıde esıme bısı sorucak caldıyo esım sarıyo hemde ıs ıcın ya sofor kendısı o nerde bu nerde dıye soruyo sakamı ya ben dedım bu ne ya caldırıyo benımkı arıyo ıkımızınde kontorlu hatıı
neyse senınkıde coıkj acayıpmış yaa
canan doguran var elıtu dogurdu ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…