- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.641
ayyy kızlar ya sabahları kahvaltı yaptıktan sonra çok fenalaşıyorum gerçi kahvaltımı geciktirmiyorumm çünkü bende kan şeker düşüklüğü oldu gebeliktenn dolayı kalbim çok sıkışıyo bayılcak gibi oluyorum ya sinirlerimi bozuyo bu durum salı günü gelsede doktoruma sorsam
Yok canım ne işi. Onların evimle uğraşmalarından nefret ediyorum ben, zorlansam da kendim yaparım. Ben çok sakin biriyim aslında ama sinrlenince dilim çok acı olur... :kedi:
Ama haksız mıyım? Dün 2 gibi bursaya doğru yola çıktık. Kardeşi çağrı yaptı benimki arasın diye. Eşim de araba kullandığı için dönemedi. Neyse yolda annesi bir kere daha çağrı yaptı. İndiğimizde de unuttuk. Sonra dönerken annesi armaya başladı ben de açmadım çünkü benim numaramı da biliyorlar ama daha aramak kısmet olmadı. Mesaj geldi, evi de arıyoruz sürekli neredesniz merak ettik diye.
Yanımızda arkadaş da vardı. Liseli sevgiliyiz ya annesi merak ediyor işte dedim. Eşim çok bozuldu. Eve geldik anasını aradı, eşime bi fırça bi fırça iyice delirdim. Eşime sadece çok bozulduğumu, bundan sonra dışarı çıkmadan önce arayıp haber vereceğimi söyledim.
Şimdi gelsinler ben neler yapıcam onlara. Görümcem yazın evlenecek. ama biraz alengirli işleri. Sivri dilim çkacak ortaya. Ondan öncesinde de beni çok kıskanırlardı zaten ama bu kez çatlatıcam. korksunlr benden... :)
ne kadardır sendee canım [/B]
kızımdamıı
senın ıkıncımıı
onlarıda ydedım bı haftada 2 kalıp peynır yıyom
kızımdamıı
senın ıkıncımıı
onlarıda ydedım bı haftada 2 kalıp peynır yıyom
Yavaş yavaş yemeyi densen birde, belki birden yüklendiğin için fenalaşıyorsundur, yinede sor doktoruna da tabiki, sonuçta midemize baskı yapıyor ya bebekler, birden yiyip mideyi doldurunca bende fena oluyorum midemdekiler eriyene kadar..
salı gününü iple çekiyorum da gelsin canım ya
nehirr boşa almadık 22 kg anacımm herkezinn harcıı deell alsanaalsanasmile
bır nokta hayde yazın camlıcada bukuşuruzzz pıknık yaparızz ebruda gelır herkezz gelırr
7 senedir kışın bende yazın köyde, ama artık bu sene son cnm inşalah
4 tane daha cocugu var binada onlara naşlıyacam. :)
hangisine giderse artık..aklinialirimsmile
7 senelik cnm benim..eftel sen kac senelık ewlısın
ayy eftell senındemı cocun olmasdı canım
ayyy kızlar ya sabahları kahvaltı yaptıktan sonra çok fenalaşıyorum gerçi kahvaltımı geciktirmiyorumm çünkü bende kan şeker düşüklüğü oldu gebeliktenn dolayı kalbim çok sıkışıyo bayılcak gibi oluyorum ya sinirlerimi bozuyo bu durum salı günü gelsede doktoruma sorsam
ama kızımdada boyle oldu demısınn ıkıncıı sandımm
ne perdesı o sımenayy
sımenay benım gaynana ogluna mesaj atıyo
-- ıyı geceler ogluşum senı cok sevıyoruz--
gunaydın oğluşum sıkı sıkı gıyın emıı--kaydirigubbakcemile3
hepinize tünaydın çenebaz hatunlar ne çok konuşmuşsunuz yineopuyorumnanaktan.
lahmacun mu???ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
gülünür mü ağlanır mı bilemedim.canım sen demiştin ben hatırlıyorum arabamı değiştirecek beğendik falan diye yanlış mı hatırlıyorum yoksa vaz mı geçildi?yaa ben bu konularda çok ince düşünürüm.seninkinin durumu iyi yani olmasa anlarımda.belki alır bişeyler sana süpriz yapar.yani inşaallah öyle olur.
bunlarınn hepsı bende varMerhaba Arkadaşlar
Ay çok uzun zaman oldu.sizi cumadan beri göremiyom.evde internet yok.işede daha bugün geldim. 4 gün yattım yani.vde olmak harikaydı....Ama bugün mecbur geldim.
Kızlar bugün raporumu alyorum.ve 3 martta işe son diycem! ama çok var nasıl sabretcem bilmem.neyse ben gidemiyrum eşim ve doktorum rapor işini halletcek.32 hafta oluyoruz bz teyzeleri.
Geçmişi okuyamadım .Umarım herkez iyi??? Bide kızlar hiç bebiş haberi var mı? ben çoook uzak kaldım kaç gündür varsa beni bilgilendirin lütfen.
Ayrıca dün gece kötü bişi yaşadım.Sanırım yalancı sanvcılar....Kızlar gece birde başladı ağrım 5-10 dakka sürdü.ağladım valla çok ağrım oldu.eşimmde korktu uyumadı bütün gece başımda bekledi beni.ızlar bu normal mı?
1- Rahimde dış dudaklar sürekli ağrım var kalkmak yürümek -yatağa yatarken hepzorluyo.çok acı bi ağrı
2- İdrarımı yaparken eskisi gibi değil.Yani bazen damla damla oluyo.ve kendimi zorluyorum.bana bitmiş gibi gelirken aslındazorlayınca devam ediyo hissetmiyom var mı yokmu.Bu ne böyle aynı şeyi yaşayana var mı?( kusuruma bakmayın biraz fazla şeffaf anlattım)
3-Sağ karında yada sol karında ağrım oluyo.ve devam ediyo.
4-Kasıklarımda ağrı oluyor.sanki apandisit ağrısı gibi bir noktada.
5- Sırtımda sol taraf.bir noktada arar ara ağrı.ünde 4-5 kez oluyor.
Ay ne cok sordum dimi????Beni cvplarsanız sevinirm.
Aaaaa kocam halletmiş kızlar rapor alındı artık cepte.Heheheehe.......
ama kızımdada boyle oldu demısınn ıkıncıı sandımm
ne perdesı o sımenayy
sımenay benım gaynana ogluna mesaj atıyo
-- ıyı geceler ogluşum senı cok sevıyoruz--
gunaydın oğluşum sıkı sıkı gıyın emıı--kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?