2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yavaş yavaş yemeyi densen birde, belki birden yüklendiğin için fenalaşıyorsundur, yinede sor doktoruna da tabiki, sonuçta midemize baskı yapıyor ya bebekler, birden yiyip mideyi doldurunca bende fena oluyorum midemdekiler eriyene kadar..

Vauuvvv, Canan iyi dolmuşsun sen arkadaşım, korksun senden kaynanan ve görümcen valla, gazabın fena olacak gibi... Benim kaynanamda eşimden sürekli rapor ister, bir yere gidelim yüz kere arar, vardın mı, ne yapıyon, ne zmaan gelecen diye, beni değil hep eşimi arar, çok nadir beni arar, telefonu açıncada eşimi ister direk ve bu kaynana benim yan binamda oturuyor düşün artık :))

YAZ, sen perde örmüştün ya hani sakallı ipten, bende örecem şimdi ondan, ip alacam da, ne kadar ip gitti senin o perdeye, ve üst kısmı makrume ipi idi değil mi, ve kaç numara tığ ile ördün, beni bilgilendirir misin? Burada sakallı ipleri kilo ile satıyorlar, kaç kilo almam gerektiğine karar veremedim, senin perdeye bakarak kendi pencereme uyarlayıp karar verecem de..

nehirr boşa almadık 22 kg anacımm herkezinn harcıı deell alsanaalsanasmile

bır nokta hayde yazın camlıcada bukuşuruzzz pıknık yaparızz ebruda gelır herkezz gelırr

ama kızımdada boyle oldu demısınn ıkıncıı sandımm

ne perdesı o sımenayy

sımenay benım gaynana ogluna mesaj atıyo
-- ıyı geceler ogluşum senı cok sevıyoruz--
gunaydın oğluşum sıkı sıkı gıyın emıı--kaydirigubbakcemile3

nehirr boşa almadık 22 kg anacımm herkezinn harcıı deell alsanaalsanasmile

bır nokta hayde yazın camlıcada bukuşuruzzz pıknık yaparızz ebruda gelır herkezz gelırr

süper olur canım zaten ben bu ıst bulusmasını camlıcada edek dıceektım ama hamişlere camlıca tepesi tehlıkelı alıcılar yuzunden kötükedihüsokötükedihüso

canım benim de kahvaltıdan sonra aşırı çarpıntım oluyor. yığılıp kalıyorum. tansiyonum normal ama nabzım çok yüksek çıkıyor. seninki de böyle bir şey mi?

ahahaha SUPER bnmkıde bı ara bız kawga edınce ıs yerını arıodu aglıodu ben aramıomda sana ne oluyor

bıde hasta olunca bız yukarıya cıkmazsak ben hastayım neden benı bakmaya gelmedın

lan bu adam aksam ewe gelecek ne arıon ıstekı adamın huzurunu bozuyon kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ya çaydı çanım yaaa arabadan...bir dediği birine uymuyor zaten onun.nedense...yani bana dediklerinden çayıyor hep ghıçık..ama değiştirmezse arabayı bende gitmem annesi gil...nereye sokaçak o kadar eşyayı zaten..çocuklarımın üzerine yükleyemez kusura bakasın...

ya bende ona kızıyorum işte..olmasa sesim çıkmaz,,durumu iyi herkesin istediklerin yapıyor bana gelinec yan kıvırıyor....zaten o lahmaıunda ayrı komedi...doğumdan sonra insanın bişey yiçek hali olmuyor..çok içim yanıyordu,yoğurt yiyebildim sadece...20 tane lahmaunc alıp gemişti hastaneye..annem bir tane babam bir tane yedi..kalan 18 taneyide ana oğul ikisi yediler...d.m..z gibi.....birde laflarıyla daha hastanede kaynanam sinir etti,,kızını aradı benim annemin telinden..diyorki çoçuk hiç o tarafa benzememiş..o taraf kimse...inşallah bu sefer gelmezler...

bunlarınn hepsı bende var

Ayy gerçektenmi ? kaydirigubbakcemile3 Ne oğul sevgisiymiş böyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…