- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.661
canım benim de kahvaltıdan sonra aşırı çarpıntım oluyor. yığılıp kalıyorum. tansiyonum normal ama nabzım çok yüksek çıkıyor. seninki de böyle bir şey mi?
Simenay ben de kararsız kaldım, Yaz'ınkinden mi yapsam bundan mı? Bu da güzel görünüyor. Tavsiyeleriniz?
[]
canım benim de kahvaltıdan sonra aşırı çarpıntım oluyor. yığılıp kalıyorum. tansiyonum normal ama nabzım çok yüksek çıkıyor. seninki de böyle bir şey mi?
ya o bendede oluyordu..2 gündür olmuyor çok şükür...ama bebiş aşağıya indi sanırım benim artık....
Kız bu seferde bebeği bahane eder daha çok kalır sende.
Kızlar kan oranlarına baktırdınızmı?Nedeni kesin o dur.Bende yaşıyorum doktorum damardan vermişti ilacı o yüzden.Nabzım oturduğum yerde 110-120 leri buluyordu sonuç kansızlık çıktı biraz yükleme yaptılarda iyi kötü toparladım.Yine oluyor ama eskisi gibi değil idare ediyoruz şimdilik.Sizde baktırın kan oranlarınıza.Kansızlık çarpıntı yorgunluk yapıyor...
ya o bendede oluyordu..2 gündür olmuyor çok şükür...ama bebiş aşağıya indi sanırım benim artık....
ama kızımdada boyle oldu demısınn ıkıncıı sandımm
ne perdesı o sımenayy
sımenay benım gaynana ogluna mesaj atıyo
-- ıyı geceler ogluşum senı cok sevıyoruz--
gunaydın oğluşum sıkı sıkı gıyın emıı--kaydirigubbakcemile3
ya çaydı çanım yaaa arabadan...bir dediği birine uymuyor zaten onun.nedense...yani bana dediklerinden çayıyor hep ghıçık..ama değiştirmezse arabayı bende gitmem annesi gil...nereye sokaçak o kadar eşyayı zaten..çocuklarımın üzerine yükleyemez kusura bakasın...
ya bende ona kızıyorum işte..olmasa sesim çıkmaz,,durumu iyi herkesin istediklerin yapıyor bana gelinec yan kıvırıyor....zaten o lahmaıunda ayrı komedi...doğumdan sonra insanın bişey yiçek hali olmuyor..çok içim yanıyordu,yoğurt yiyebildim sadece...20 tane lahmaunc alıp gemişti hastaneye..annem bir tane babam bir tane yedi..kalan 18 taneyide ana oğul ikisi yediler...d.m..z gibi.....birde laflarıyla daha hastanede kaynanam sinir etti,,kızını aradı benim annemin telinden..diyorki çoçuk hiç o tarafa benzememiş..o taraf kimse...inşallah bu sefer gelmezler...
Simenay ben de kararsız kaldım, Yaz'ınkinden mi yapsam bundan mı? Bu da güzel görünüyor. Tavsiyeleriniz?
YAZ, sen perde örmüştün ya hani sakallı ipten, bende örecem şimdi ondan, ip alacam da, ne kadar ip gitti senin o perdeye, ve üst kısmı makrume ipi idi değil mi, ve kaç numara tığ ile ördün, beni bilgilendirir misin? Burada sakallı ipleri kilo ile satıyorlar, kaç kilo almam gerektiğine karar veremedim, senin perdeye bakarak kendi pencereme uyarlayıp karar verecem de..
valahi benim bebiş ne yapıyor ben anlayamıyorum. midem yanmıyor, gece uyuyabiliyorum, ayağını bacağını dayamıyor, sadece tekme atıyor kızım. tabii bunlar doğalsa maaşallah ama tedirgin olmaya başladım. ben neden bu kadar rahatım?
ben yazınkinden oturma odası ile çocuk odasına yaptım.buda çok güzel görünüyoSimenay ben de kararsız kaldım, Yaz'ınkinden mi yapsam bundan mı? Bu da güzel görünüyor. Tavsiyeleriniz?
valahi benim bebiş ne yapıyor ben anlayamıyorum. midem yanmıyor, gece uyuyabiliyorum, ayağını bacağını dayamıyor, sadece tekme atıyor kızım. tabii bunlar doğalsa maaşallah ama tedirgin olmaya başladım. ben neden bu kadar rahatım?
yok cnm o kadarınada müsade edemem.
şimdiden başlamış zaten kaynıma söylemeye
benim kaldıgım oda çocuk odası oluyo benim neden bir göz odam yok diye
ben bazen diyorum seneye gel çocuga bak ben çalışim diye
yok aman ben çocuga felan bakamam diyo bende içimden..
aman ne olur bak diyom :)))
acnım ben baktırdım..bişey çıkmadı kanım fazla bile...o yüzden olur dedi bneim dr de...kan haçminin fazla olması ve bebeğin artık gitgide ağırlaşması nedeniyle olur dedi..benimde 140 ı buluyordu ama 2gündür rahatım umarım tekrar olmaz..çok kötü oluyor çünkü olunca
Hadi yaa, ay çok güldüm, bu modeller hep böyle demekki, benim kaynanamda terlese sırtına havlu koyacak oğlunun o derece yani..
Selkie, odun kocalardan bir tane de bende var biliyorsun, yalnız değilsin bacım, benimki de sallanarak gelir hastaneye kesin.. Takma kafana, olan bize oluyor, lafı sok geç git anacım..
Aaaa, ben Yaz ın perdesini çok beğenmiştim ama buda güzelmiş Canan, bu nasıl yapılıyormuş ki? O sarkanlar ip değil mi, boncuk falan değil.. Ben oturma odama yapacam da..
tatlım benim bebk hiç yukarı çıkmadı hep aşağıdaydı yine aşağıda yani mide yada kaburgaya yapılan bi baskı değil bu
kaynanam geldi görmesin nereye girdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?