2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim de kahvaltıdan sonra aşırı çarpıntım oluyor. yığılıp kalıyorum. tansiyonum normal ama nabzım çok yüksek çıkıyor. seninki de böyle bir şey mi?

Kızlar kan oranlarına baktırdınızmı?Nedeni kesin o dur.Bende yaşıyorum doktorum damardan vermişti ilacı o yüzden.Nabzım oturduğum yerde 110-120 leri buluyordu sonuç kansızlık çıktı biraz yükleme yaptılarda iyi kötü toparladım.Yine oluyor ama eskisi gibi değil idare ediyoruz şimdilik.Sizde baktırın kan oranlarınıza.Kansızlık çarpıntı yorgunluk yapıyor...

ya o bendede oluyordu..2 gündür olmuyor çok şükür...ama bebiş aşağıya indi sanırım benim artık....

valahi benim bebiş ne yapıyor ben anlayamıyorum. midem yanmıyor, gece uyuyabiliyorum, ayağını bacağını dayamıyor, sadece tekme atıyor kızım. tabii bunlar doğalsa maaşallah ama tedirgin olmaya başladım. ben neden bu kadar rahatım?

Kız bu seferde bebeği bahane eder daha çok kalır sende.

yok cnm o kadarınada müsade edemem.
şimdiden başlamış zaten kaynıma söylemeye
benim kaldıgım oda çocuk odası oluyo benim neden bir göz odam yok diye
ben bazen diyorum seneye gel çocuga bak ben çalışim diye
yok aman ben çocuga felan bakamam diyo bende içimden..
aman ne olur bak diyom :)))

acnım ben baktırdım..bişey çıkmadı kanım fazla bile...o yüzden olur dedi bneim dr de...kan haçminin fazla olması ve bebeğin artık gitgide ağırlaşması nedeniyle olur dedi..benimde 140 ı buluyordu ama 2gündür rahatım umarım tekrar olmaz..çok kötü oluyor çünkü olunca

Hadi yaa, ay çok güldüm, bu modeller hep böyle demekki, benim kaynanamda terlese sırtına havlu koyacak oğlunun o derece yani..

Selkie, odun kocalardan bir tane de bende var biliyorsun, yalnız değilsin bacım, benimki de sallanarak gelir hastaneye kesin.. Takma kafana, olan bize oluyor, lafı sok geç git anacım..

Simenay ben de kararsız kaldım, Yaz'ınkinden mi yapsam bundan mı? Bu da güzel görünüyor. Tavsiyeleriniz?

Aaaa, ben Yaz ın perdesini çok beğenmiştim ama buda güzelmiş Canan, bu nasıl yapılıyormuş ki? O sarkanlar ip değil mi, boncuk falan değil.. Ben oturma odama yapacam da..

canım benim camıma 350 gr almıştım ben tam geldi.senin camın ölçülerine göre göz kararı al sende.boyunun nerde biteceğine ipleri tekli yada çiftli mi geçireceğinede bağlı ben sık olsun diye çiftli geçirmiştim.benim kornişler rustikti ben ona göre yaptım.üstü ince makrome ipi ile ördüm.tığımı bulamıyorum bakındım ama zaten numara söyleyipte almadım ipi götürdüm gösterdim adama oda bu iyi gelir dedi öyle verdi tığı.ne çok kalındı ne çok ince simenaycım.bak benimki böyle bir camdı işte.

ne güzel işte..bence bir sorun yoktur canım...ben uykuyu falan unuttum kaç haftadır...

Simenay ben de kararsız kaldım, Yaz'ınkinden mi yapsam bundan mı? Bu da güzel görünüyor. Tavsiyeleriniz?

ben yazınkinden oturma odası ile çocuk odasına yaptım.buda çok güzel görünüyo
üstü nasıl örülüyo cnm?
ya o bendede oluyordu..2 gündür olmuyor çok şükür...ama bebiş aşağıya indi sanırım benim artık....

dogummu yapıcan yoksa kız..

kız masallah de kendıne bende ole dıodum benım kı 40 şekile gırıyor ya sagda ya solda yada bısı yapamıosa asagı yukarıyı zoluyor sabah aksam kawga edıoz esım de bana kızıo kı kızımla ugrasma dıe

Ay iyi gelmesin o zaman.Birde odamı istiyor?Evler kaç odalıki zaten?Birazda gidip diğerlerinde kalsın.Bakalım onlar ne kadar bakacaklar?

ben de baktırdım kan oranıma normal çıktı..

lafı sokup geçiyorumda,anlayana adamda yüz yokki hiç utanmıyor...

tatlım benim bebk hiç yukarı çıkmadı hep aşağıdaydı yine aşağıda yani mide yada kaburgaya yapılan bi baskı değil bu

acnım benim yukardaydı çigerlerimi sıkıştırıyordu dr bana aşağıya inince rahatlarsın dedi...bende 2 gündür rahat olunac sanırım bebiş indi diye düşünüyorum çünkü aşağıda çok baskı olmaya başladı bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…