2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim Yazcım, ben buna göre ayarlarım artık, inşallah becerebilirim, seninki güzel duruyor gerçekten, tekrar güle güle kullan diyeyim..

Evet çok yorgunluk sıkıntı veriyor.İş güç yaptırtmıyor insana.Birde sinir yapıyor konuşurken bile yoruluyordum ben.Eşim bir lafı tekrar ettirince boğmak istiyordum onu.Açık havaya atasım geliyordu kendimi.Gerçi onu hala yapıyorum.Camı açıyorum o soğukta nefes almaya çalışıyorum biraz iyi geliyor ama bu seferde burnum tutuluyor hapşırmaya başlıyorum.Napcaz böyle bilemiyorum...

ben yazınkinden oturma odası ile çocuk odasına yaptım.buda çok güzel görünüyo
üstü nasıl örülüyo cnm?

dogummu yapıcan yoksa kız..

en fazla 4 haftam var zaten anım..ama o kadar beklemez bebiş...doğumdan bir kaç hafta once inermiş bebiş aşağıya...sanırım benimde öyle olmaya başladı ben diyorum kalsın 2 hafta daha içerde....

canım inşaallah bu defa gelmezler de rahat edersin.bak yine diyorum bu bızdık sana benzeyecek şimdide sen dersin aynısını.
Simenay ben de kararsız kaldım, Yaz'ınkinden mi yapsam bundan mı? Bu da güzel görünüyor. Tavsiyeleriniz?

ben araştırırken bunuda görmüştüm canancım bende kararsız kalmıştım hangisi olsun diye.sonra ipçide gördüm bu ışığı çok içeri alıyordu bende vazgeçtim.ama buda çok güzel ben biraz cinconu sevdiğimden benimkini tercih ettim.

Selkie, laf sokmaktan anlamazlar evet ama en azından biz deşarj olmuş oluyoruz, yoksa içimize ata ata nereye kadar..

aynen yaaa....böyle kapalı yerde kalamaz oluyorum..nefes alamıyordum sanki...

Yaa dünden beri karnım hem kaşınıyor hemde çok acıyor sinir oldum.Sürekli yağlıyorum kaşımamaya çalışıyorum elimle ovuşturuyorum sadece ama yırtılıyorum galiba deli etti beni bu acı... Soğuk bir şeyler koyunca karnıma yada açıkta tutunca iyi geliyor ama bu seferde göbek deliğim üşüyor sızlıyor...

ay inşallah bana benzer..dua edin kızlar bana benzesin...sağlıklı olsun bide....
ay sağ salim alalım kuçaklarımızada,,aslında çok takılmıyorum ben eşime benzemesine..nede olsa benim kopyam olsa bile onlar kendilerine benzetecekler...

Teşekkür ederim Yazcım, ben buna göre ayarlarım artık, inşallah becerebilirim, seninki güzel duruyor gerçekten, tekrar güle güle kullan diyeyim..

çok teşekkürler canımopuyorumnanaktan.yaa birde resimleri güzel çekemedim benimkinin aralarına inci falan koydum ama belli olmuyor.yapımı çok zevkli yani ben çok zevk alarak yaptım.yatak odama da simli ipten yaptım oda çok güzel oldu.aynı yerde olsak ben sana yardım ederdim:kedi:.

benimki de arkamda durur ne yaptığıma bakardı... sinirlendim yine bak aklıma geldi...

aynı cnm benim pazar günü arkamda oturmuş bana bakıyo,
zaten iyice sinirliyim, eşimde geldi biliyo burada oldugumu gıcıklıgına soruyo
kimle konuşuyon diye, bende bağırdım sevgilimle konuşuyom.
kaynana şekli deişti, eşimede kıyamam gitti uzandı bişey demeden.
ona kızıp eşime bağırıyorum yaa offff.

ayy sormayın kayınvalidem bişi yapılcağı zaman şöyle yap bunu buraya koy şunu al der der sonra yineden sen bilirisin sesimide çıkarmıyorum dün yine görümcemin kızı geldi görümcen battaniye örüyo oğluşuma alt kısımları fistolumu olsun yoksa iple püsküllü mü yapayım modellere baktım püsküllü güzel koltuktan hemen atladı geldi baktı fistolu olsun o daha güzel bende inadına yo güzel değil püsküllü güzel görümceme dedim fistolu yap aaaa yeter ama benm kayınvalidem de böyle bi şeyi en az 10 diyeyim abartısız siz 100 diyin tekrarlar eşimden gıcık olur ben susarım eşime bırakırım o hallediyo taktik güzel dimi

pardonnn bak okadar sinir olmuşum ki yanlış yazdım püsküllü yaptırıyuorum benim dediğim oldu yaniiiiii:lepi:

cnm bendede kaşıntı oluyo kaşımıyorum,ama dötüm kaşımnıyo yanları çatladı
bende vazelin sürüyorum ablam söyledi..

inşalah cnm sağlıklı ve huyu suyu sana benzer..
onlarada anadan dogma olmasında sonradan olma benzesin boşverkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…