- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.681
kız masallah de kendıne bende ole dıodum benım kı 40 şekile gırıyor ya sagda ya solda yada bısı yapamıosa asagı yukarıyı zoluyor sabah aksam kawga edıoz esım de bana kızıo kı kızımla ugrasma dıe
canım benim camıma 350 gr almıştım ben tam geldi.senin camın ölçülerine göre göz kararı al sende.boyunun nerde biteceğine ipleri tekli yada çiftli mi geçireceğinede bağlı ben sık olsun diye çiftli geçirmiştim.benim kornişler rustikti ben ona göre yaptım.üstü ince makrome ipi ile ördüm.tığımı bulamıyorum bakındım ama zaten numara söyleyipte almadım ipi götürdüm gösterdim adama oda bu iyi gelir dedi öyle verdi tığı.ne çok kalındı ne çok ince simenaycım.bak benimki böyle bir camdı işte.
acnım ben baktırdım..bişey çıkmadı kanım fazla bile...o yüzden olur dedi bneim dr de...kan haçminin fazla olması ve bebeğin artık gitgide ağırlaşması nedeniyle olur dedi..benimde 140 ı buluyordu ama 2gündür rahatım umarım tekrar olmaz..çok kötü oluyor çünkü olunca
ben yazınkinden oturma odası ile çocuk odasına yaptım.buda çok güzel görünüyo
üstü nasıl örülüyo cnm?
dogummu yapıcan yoksa kız..
canım inşaallah bu defa gelmezler de rahat edersin.bak yine diyorum bu bızdık sana benzeyecek şimdide sen dersin aynısını.ya çaydı çanım yaaa arabadan...bir dediği birine uymuyor zaten onun.nedense...yani bana dediklerinden çayıyor hep ghıçık..ama değiştirmezse arabayı bende gitmem annesi gil...nereye sokaçak o kadar eşyayı zaten..çocuklarımın üzerine yükleyemez kusura bakasın...
ya bende ona kızıyorum işte..olmasa sesim çıkmaz,,durumu iyi herkesin istediklerin yapıyor bana gelinec yan kıvırıyor....zaten o lahmaıunda ayrı komedi...doğumdan sonra insanın bişey yiçek hali olmuyor..çok içim yanıyordu,yoğurt yiyebildim sadece...20 tane lahmaunc alıp gemişti hastaneye..annem bir tane babam bir tane yedi..kalan 18 taneyide ana oğul ikisi yediler...d.m..z gibi.....birde laflarıyla daha hastanede kaynanam sinir etti,,kızını aradı benim annemin telinden..diyorki çoçuk hiç o tarafa benzememiş..o taraf kimse...inşallah bu sefer gelmezler...
Simenay ben de kararsız kaldım, Yaz'ınkinden mi yapsam bundan mı? Bu da güzel görünüyor. Tavsiyeleriniz?
kaynanam geldi görmesin nereye girdimi
Evet çok yorgunluk sıkıntı veriyor.İş güç yaptırtmıyor insana.Birde sinir yapıyor konuşurken bile yoruluyordum ben.Eşim bir lafı tekrar ettirince boğmak istiyordum onu.Açık havaya atasım geliyordu kendimi.Gerçi onu hala yapıyorum.Camı açıyorum o soğukta nefes almaya çalışıyorum biraz iyi geliyor ama bu seferde burnum tutuluyor hapşırmaya başlıyorum.Napcaz böyle bilemiyorum...
Selkie, laf sokmaktan anlamazlar evet ama en azından biz deşarj olmuş oluyoruz, yoksa içimize ata ata nereye kadar..
en fazla 1 sene kaydirigubbakcemile3Ay iyi gelmesin o zaman.Birde odamı istiyor?Evler kaç odalıki zaten?Birazda gidip diğerlerinde kalsın.Bakalım onlar ne kadar bakacaklar?
kaynanam geldi görmesin nereye girdimi
canım inşaallah bu defa gelmezler de rahat edersin.bak yine diyorum bu bızdık sana benzeyecek şimdide sen dersin aynısını.
ben araştırırken bunuda görmüştüm canancım bende kararsız kalmıştım hangisi olsun diye.sonra ipçide gördüm bu ışığı çok içeri alıyordu bende vazgeçtim.ama buda çok güzel ben biraz cinconu sevdiğimden benimkini tercih ettim.
Teşekkür ederim Yazcım, ben buna göre ayarlarım artık, inşallah becerebilirim, seninki güzel duruyor gerçekten, tekrar güle güle kullan diyeyim..
benimki de arkamda durur ne yaptığıma bakardı... sinirlendim yine bak aklıma geldi...
en fazla 1 sene kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni
ayy sormayın kayınvalidem bişi yapılcağı zaman şöyle yap bunu buraya koy şunu al der der sonra yineden sen bilirisin sesimide çıkarmıyorum dün yine görümcemin kızı geldi görümcen battaniye örüyo oğluşuma alt kısımları fistolumu olsun yoksa iple püsküllü mü yapayım modellere baktım püsküllü güzel koltuktan hemen atladı geldi baktı fistolu olsun o daha güzel bende inadına yo güzel değil püsküllü güzel görümceme dedim fistolu yap aaaa yeter ama benm kayınvalidem de böyle bi şeyi en az 10 diyeyim abartısız siz 100 diyin tekrarlar eşimden gıcık olur ben susarım eşime bırakırım o hallediyo taktik güzel dimi
cnm bendede kaşıntı oluyo kaşımıyorum,ama dötüm kaşımnıyo yanları çatladıYaa dünden beri karnım hem kaşınıyor hemde çok acıyor sinir oldum.Sürekli yağlıyorum kaşımamaya çalışıyorum elimle ovuşturuyorum sadece ama yırtılıyorum galiba deli etti beni bu acı... Soğuk bir şeyler koyunca karnıma yada açıkta tutunca iyi geliyor ama bu seferde göbek deliğim üşüyor sızlıyor...
ay inşallah bana benzer..dua edin kızlar bana benzesin...sağlıklı olsun bide....
ay sağ salim alalım kuçaklarımızada,,aslında çok takılmıyorum ben eşime benzemesine..nede olsa benim kopyam olsa bile onlar kendilerine benzetecekler...
Bencede o gelir yine tıpış tıpış sana.Allah yardımcın olsun arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?