- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.701
cnm bendede kaşıntı oluyo kaşımıyorum,ama dötüm kaşımnıyo yanları çatladı
bende vazelin sürüyorum ablam söyledi..
inşalah cnm sağlıklı ve huyu suyu sana benzer..
onlarada anadan dogma olmasında sonradan olma benzesin boşverkaydirigubbakcemile3
kızlar biz çok acıktık kaynana gelmedi ben bişeyler yiyim artık dayanamıyorum..
ayy sormayın kayınvalidem bişi yapılcağı zaman şöyle yap bunu buraya koy şunu al der der sonra yineden sen bilirisin sesimide çıkarmıyorum dün yine görümcemin kızı geldi görümcen battaniye örüyo oğluşuma alt kısımları fistolumu olsun yoksa iple püsküllü mü yapayım modellere baktım püsküllü güzel koltuktan hemen atladı geldi baktı fistolu olsun o daha güzel bende inadına yo güzel değil püsküllü güzel görümceme dedim fistolu yap aaaa yeter ama benm kayınvalidem de böyle bi şeyi en az 10 diyeyim abartısız siz 100 diyin tekrarlar eşimden gıcık olur ben susarım eşime bırakırım o hallediyo taktik güzel dimi
kızlar biz çok acıktık kaynana gelmedi ben bişeyler yiyim artık dayanamıyorum..
Allah sanada sabır versin.Eşin hallediyorsa rahatlıyorsundur öyleyse.Yoksa eminim gırtlak gırtlağa gelirdiniz şimdiye.
cnm bendede kaşıntı oluyo kaşımıyorum,ama dötüm kaşımnıyo yanları çatladı
bende vazelin sürüyorum ablam söyledi..
inşalah cnm sağlıklı ve huyu suyu sana benzer..
onlarada anadan dogma olmasında sonradan olma benzesin boşverkaydirigubbakcemile3
aynı cnm benim pazar günü arkamda oturmuş bana bakıyo,
zaten iyice sinirliyim, eşimde geldi biliyo burada oldugumu gıcıklıgına soruyo
kimle konuşuyon diye, bende bağırdım sevgilimle konuşuyom.
kaynana şekli deişti, eşimede kıyamam gitti uzandı bişey demeden.
ona kızıp eşime bağırıyorum yaa offff.
sempatiksalakcinniselam güzel annişler, yine kocişimle eşekler gibi uyuduk o işe gitti bende dükkana çıktım gülenin kaynannası gelmiş çıkıym dio nereye girdiğimi görmesin:))))) koptum ya kaynanaya bak görse oda gircek yani takip etcek gelinini
çok şükür ben karışmıyorum eşimi görümcemi bunaltmış görümcem bile annesine çok nadir gelir o bile der yani annem çok konuşur anlaşamam bende eşimle hallettiriyorum ama bi görseniz okadar sefil duruyo ki ama çok fena
ben kimseye bağıramıyorum. o nedenle arada bir sinir krizi geçiyorum.
seninki de benimki gibi aç bırakma meraklısıymış. mutfağa kimseyi sokmaz. girecek olsan arkanda önünde dolaşır her şeye karışır sürekli soru sorar. ben de sinir olmamak için mutfağa falan girmiyorum. öğlen gelirim keisnlikle yemek hazır olmaz. ondan ne yapayım, ne hazırlayayım... bilmem ne... bir akşam eşim nöbetçiydi. ben de bilgisayarda okul işlerini bitirmeye çalışıyorum. yemek falan hazırlamadı bu aç acına yattım. dolapta çikolata falan vardı onları atıştırdım. bir gün de gerzekalı ben bunu çarşıya götürdüm izmite, arkadaş çişim geldi diyorum, karnım acıktı ölüyorum... hapşırdım altıma kaçırdım afedersiniz, dolmuşta da simit yedim. vicdansız işte bunlar böyle...
Evet bazılarının tipine bakıp aldanmamak gerek.Bizdede var bir tane ondan.Acımamak gerek kimseyede işte insanız dayanamıyoruz...
selam kızlar ..umarım herkes iyidir..kızlar epidural normal dogum düşünen varmı??ya burda cok pahalı bu tamam özel hastane ama 1.250 ya mal oluomus..acaba sigortalılar için farklımıdr??
Aman aman kız ne iddialaşıyorsun sen onunla.Bak keyfine tınlama bile.Baksana o seni tınlamamış hiç...
ben düşünüyorum canım ama sancı olmadığından ıkınma hissini yokettiği için doğum süresini uzatıyo we wakumla doğuma sebebiyet çok weriomuş dedi benim doktorum o yüzden biraz soğudum benim hastanemde 1250 doğum +470tl epidural istersek...selam kızlar ..umarım herkes iyidir..kızlar epidural normal dogum düşünen varmı??ya burda cok pahalı bu tamam özel hastane ama 1.250 ya mal oluomus..acaba sigortalılar için farklımıdr??
hg kız ne kız bu saate kadar uyku aaa biz bu gece uyuyamadık eşimin elemanları saolsun uyutmadılar zaten uyuyamıyom sorma sorma gülen kaçış o kaçış bnde koptum valla
laviniaebru kullanıcısından alıntı
selam kızlar ..umarım herkes iyidir..kızlar epidural normal dogum düşünen varmı??ya burda cok pahalı bu tamam özel hastane ama 1.250 ya mal oluomus..acaba sigortalılar için farklımıdr??
ben düşünüyorum canım ama sancı olmadığından ıkınma hissini yokettiği için doğum süresini uzatıyo we wakumla doğuma sebebiyet çok weriomuş dedi benim doktorum o yüzden biraz soğudum benim hastanemde 1250 doğum +470tl epidural istersek...
ama çoğu hastane 250 yada 300 fark alıyo araştırmıştım çünkü
hee ya sorma biraz keyif yapalım dedik, tam yaptıkolumunekankayizsmile
şimdi kek we süt içtim idareten ewe iniorum kahwaltımı alıp geleceğimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?