2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ..umarım herkes iyidir..kızlar epidural normal dogum düşünen varmı??ya burda cok pahalı bu tamam özel hastane ama 1.250 ya mal oluomus..acaba sigortalılar için farklımıdr??

benim gittiğim özel hastanedede var ama ben istemiyorum.
yaa bizim hastanenin doğum fiyatı normal 350-400 sezeryan 450-500 ama bunda herşey dahil.epiduralli olursa da +100 tl.gerçi ist. özeller gibi değil.inşaallah değişmez bu fiyatlar ben doğurana kadar.

hg canım kendi adıma idare ediyorum artık napalım yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz normal artık her şey katılıyorum sana doğuma giderken mi alcan doğum bu nezaman olcağı belli mi olur

hoşgeldin canım...
eee 33 haftana gelmişsin ..ne zaman alaçaksınız artık..bence sen bakma annene..almaya başla bişeyleri...

seni seni yine ne keyfi yaptın sen haaaa:teytey:

yok walla dr. yasakladı eşimde wardı zeten yanımda dr söylediğinde 2metre geri kaçıyo sabah dedim gel dedim ilşki doğumu kolaylaştırıyomuş yok dio almiiim çok tişikür ederim mal dedim iyiliğimiz için hayır dio dr yasakladıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:

kız ben sana gönderem bizim burda var pembe çekirdekli karpuz ama tadı güzel olmuyo baştan diyem balıkesir manyasta görümcemlerin tarlası var inansın bence çünkü var:))))

Kızlar yaa, bi şey diycem, ben hepinize çok ısındım yahu... Tek tek göresim var hepinizi. N'olcak bu böyle. Doğumdan sonra da kopmayalım bak ona göre, üzülürüm ben valla...

Yazgı, sizin hastane çok uygunmuş, biz doğuma oraya gelecekmişiz ona göre. Eşim öyle dedi. :)

:))))))))))))))))))) allah iyiliğini versin....

bız 2 aydır yapmıos kızım bızım adam doktor demeden kacıor yaaaaaaaaa bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:sinifsinif::sinifsinif:

kızım sen burda böyle ballandıra ballandıra anlatırsan buda sana kapak olsun kim bilir adama neler yaptın da kaçıyo adam itiraf et hasret garibim bizimki ne yapsın 8 ay oldu tık yok :))) yasaklandı baştann

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

gel canancım ne güzel olur yan yana yatarız biz,kocalarda birbirine destek olur tabii benimki bayılmazsa.kaydirigubbakcemile3inşaallah fiyatlar değişmez.
bende sizlere çok alıştım ve acayip göresim var.doğumdan sonra Allah nasip ederse istanbul a gidince çalıcam kapılarını hepsininaklinialirimsmile

Son düzenleme:

aynen çok uygunmuş hastane doruktada normal 800 sezeryan 1200

kahvaltımızı yaptık geldik. ohhhhhhh yasın bebişime..
aşagıda indim kalayı bastım kaynıma o yetiştirir şimdi kaynanaya,
sen git ye dedi annemi bekleme
o bir yerde doyurmuştur karnını ..

JALE, sen annene bakma al birkaç parça bişey en azından, hazırlıksız yakalanmamış olursun, bu arada biz Ankaralılar, bu cumartesi buluşacaz yine, sende gelsene, Armada da saat 13:00 da buluşuyoruz..

CANAN, bende çok alıştım hepinize, doğumdan sonra kopmayız inşallah evet, ve imkanımız olsa da birbirimizi görebilsek ne iyi olur, ama dünya küçük elbet birgün yolumuz bulunduğumuz şehirlere düşer, ne dersin..?

yazcım bizimkide aynı inşallah değişmez yaa biz doğurana kadar .

bende hepinize çok ısındım, şu an petek bile yakmıyorum sizinle konuşurken sıcacıgım :))
bizim burda özel hastane ssk lı 100 tl normal 200 sezeryan buraya gelmek isteye yomu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…