- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.741
slm 2010 en güzel annelerii..
sizden bi konuda yardım istiyorum..
ben gecelik konusunda çok kararsız kaldım hala hastanede giyeceğim geceliğimi secemedim..
benim için çok özel bir günnn...gerçekden güzel bir gecelik olmalııı.. oğlumun ilk resimlerindeee
güzel çıkmalıyım:)
size 2 tane link atsam hoş olan gecelikleri bana söylermisiniz..thankyou
Kalp Desenli Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı
Pijama Dünyası
Biz temizliğe başlıyoruz kızlar eşimle. Kaynanamı arattım haftasonuna falan gelirler... :) opuyorumnanaktan
bende hepinize çok ısındım, şu an petek bile yakmıyorum sizinle konuşurken sıcacıgım :))
bizim burda özel hastane ssk lı 100 tl normal 200 sezeryan buraya gelmek isteye yomu ?
olur hep beraber gideriz artık :))
ben gecelik konusunda çok kararsız kaldım hala hastanede giyeceğim geceliğimi secemedim..
benim için çok özel bir günnn...gerçekden güzel bir gecelik olmalııı.. oğlumun ilk resimlerindeee
Kalp Desenli Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı
Pijama Dünyası
inşaallah yağmurcum yaa her gittiğimde ödüm kopuyor değişti diyecekler diye.biz bir hayırlısıyla doğuralım da sonra kaça çıkarsa çıksın.
yaw sanki bu durumdan sadece erkekler mi muzdarip siz memnunmusunuz yani anlamıyom 8 aydır o çılgın geceleri paylaştığın adamla kardeş hayatı yaşıosun we garip olan kocan oluyo senin için no problem yaniCADIARZUkızım sen burda böyle ballandıra ballandıra anlatırsan buda sana kapak olsun kim bilir adama neler yaptın da kaçıyo adam itiraf et hasret garibim bizimki ne yapsın 8 ay oldu tık yok :))) yasaklandı baştann
git haline yan o zamn mannak senialsanaalsanasmilebız 2 aydır yapmıos kızım bızım adam doktor demeden kacıor yaaaaaaaaa bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:sinifsinif::sinifsinif:
kız ben sana gönderem bizim burda var pembe çekirdekli karpuz ama tadı güzel olmuyo baştan diyem balıkesir manyasta görümcemlerin tarlası var inansın bence çünkü var:))))
Pijama Dünyası
size 2 tane link atsam hoş olan gecelikleri bana
bende ilk linkteki kalp desenli hamile pijamasını beğendim
hoşgeldin canım...
eee 33 haftana gelmişsin ..ne zaman alaçaksınız artık..bence sen bakma annene..almaya başla bişeyleri...
JALE, sen annene bakma al birkaç parça bişey en azından, hazırlıksız yakalanmamış olursun, bu arada biz Ankaralılar, bu cumartesi buluşacaz yine, sende gelsene, Armada da saat 13:00 da buluşuyoruz..
Benim gittiğim hastanede de normal 600, sezeryan 750 tl, bende ocak ayında zam gelecek diye duyunca sormuştum, eski hastaları kapsamıyor zamlar, ocak ayından itibaren yeni gelen hastalara yeni fiyatları uygulayacaz dediler, bende derin bir ohhh çekip gönül rahtalığıyla eve gelmiştim o gün :)) Hasta kaybetmemek için zam yapmazlar bence meraklanmayın sizde..
canancım kolay gelsin sizeboshayallersmile
kızlarrrrr daha uygun biryer çıktı haydii hepberaber oraya delikafadulden
inşaallah yağmurcum yaa her gittiğimde ödüm kopuyor değişti diyecekler diye.biz bir hayırlısıyla doğuralım da sonra kaça çıkarsa çıksın.
yaw sanki bu durumdan sadece erkekler mi muzdarip siz memnunmusunuz yani anlamıyom 8 aydır o çılgın geceleri paylaştığın adamla kardeş hayatı yaşıosun we garip olan kocan oluyo senin için no problem yaniCADIARZU[/
harbidenmi war alla alla bak sen salladım tuttu desene bide bulur getirirmiş düşer bayılırım wallabilmiyorumkismile
benım aklıma bı soru takıldı benm kız sat an 2 hafta gerıden gelıyor ya sımdı bızımkı 2 hafta sonra mı dogacak 13 mart sat a gore ama kafamçokkarıştı
kız memnun değilim heralde canım biz eşimle fazla bişi yaşayamadık gülcen şimdi 16 mayısta evlendim (çok açıksözlü oldum bak senin yüzünden kusura bakmayın annişler) ilk gece korkusu falan 19 mysta balayına gittik 24 ündede hastalandım sonra hazirandada hamiş olduğumu öğrendim yaaaa((( sence bu durumdan memnunmuyumm çok acıklı bi hikayem var dimii yaralıııııı yaralıııııı :çok üzgünüm:
cnm bunlara takılma fazla benimde son gittigimde,1 hafta sonra çıktı ama dr bunların önemi yok dedi oynama olabilir.
kız memnun değilim heralde canım biz eşimle fazla bişi yaşayamadık gülcen şimdi 16 mayısta evlendim (çok açıksözlü oldum bak senin yüzünden kusura bakmayın annişler) ilk gece korkusu falan 19 mysta balayına gittik 24 ündede hastalandım sonra hazirandada hamiş olduğumu öğrendim yaaaa((( sence bu durumdan memnunmuyumm çok acıklı bi hikayem var dimii yaralıııııı yaralıııııı :çok üzgünüm:
:teselli:şurda 2 ay sonra bıkarsınız canlarım ya:))
fty bacım ben illa bir demedimki siz kendinize göre ayarlayın benim koca bir gibi bırakır beni ben dolaşırım siz gelene kadar...bana hepsi uyar yani.benimde ellerim uyuşmaya başladı bu arada geceleri oluyo.
şimdi kim kim geliyo bi netleştirin siz aranızda ben kesin varım.haa haber vereceğimizz bir iki kişi daha var onları sen ayarla bacım benim cuma doktor işlerim varda.
(bi aksilik olmazsa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?