2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İkinci linktekiler, yani Pijama Dünyasındakiler güzelmiş..

Biz temizliğe başlıyoruz kızlar eşimle. Kaynanamı arattım haftasonuna falan gelirler... :) opuyorumnanaktan

bende hepinize çok ısındım, şu an petek bile yakmıyorum sizinle konuşurken sıcacıgım :))
bizim burda özel hastane ssk lı 100 tl normal 200 sezeryan buraya gelmek isteye yomu ?

olur hep beraber gideriz artık :))

canancım kolay gelsin sizeboshayallersmile

kızlarrrrr daha uygun biryer çıktı haydii hepberaber oraya delikafadulden

ben yukardaki geceliğin pembesini aldım yine pembeli önden düğmeli iki tane pijama aldım ucuzundan ama çok sevimli.
ilk model daha güzel çünkü pijama alacaksan ikincisi çok ince haberin olsun benim aldığım gecelikte çok ince.

inşaallah yağmurcum yaa her gittiğimde ödüm kopuyor değişti diyecekler diye.biz bir hayırlısıyla doğuralım da sonra kaça çıkarsa çıksın.

Benim gittiğim hastanede de normal 600, sezeryan 750 tl, bende ocak ayında zam gelecek diye duyunca sormuştum, eski hastaları kapsamıyor zamlar, ocak ayından itibaren yeni gelen hastalara yeni fiyatları uygulayacaz dediler, bende derin bir ohhh çekip gönül rahtalığıyla eve gelmiştim o gün :)) Hasta kaybetmemek için zam yapmazlar bence meraklanmayın sizde..

kızım sen burda böyle ballandıra ballandıra anlatırsan buda sana kapak olsun kim bilir adama neler yaptın da kaçıyo adam itiraf et hasret garibim bizimki ne yapsın 8 ay oldu tık yok :))) yasaklandı baştann
yaw sanki bu durumdan sadece erkekler mi muzdarip siz memnunmusunuz yani anlamıyom 8 aydır o çılgın geceleri paylaştığın adamla kardeş hayatı yaşıosun we garip olan kocan oluyo senin için no problem yaniCADIARZU
bız 2 aydır yapmıos kızım bızım adam doktor demeden kacıor yaaaaaaaaa bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:sinifsinif::sinifsinif:
git haline yan o zamn mannak senialsanaalsanasmile
kız ben sana gönderem bizim burda var pembe çekirdekli karpuz ama tadı güzel olmuyo baştan diyem balıkesir manyasta görümcemlerin tarlası var inansın bence çünkü var:))))

harbidenmi war alla alla bak sen salladım tuttu desene bide bulur getirirmiş düşer bayılırım wallabilmiyorumkismile

cnm pijama dünyasında artış hamile pijaması pembe ve beyazı çok hoş..:))

hoşgeldin canım...
eee 33 haftana gelmişsin ..ne zaman alaçaksınız artık..bence sen bakma annene..almaya başla bişeyleri...

bizimkilerin ilk torunu olacak, bi de 8 seneden sonra olacak ya korkuyolar bişey olacak diye bi de ilk torun hevesine kendi almak istiyo herşeyini o da bir günlük iş diyo ne de olsa altında arabası kafasına göre istediği zaman gidip alacak

JALE, sen annene bakma al birkaç parça bişey en azından, hazırlıksız yakalanmamış olursun, bu arada biz Ankaralılar, bu cumartesi buluşacaz yine, sende gelsene, Armada da saat 13:00 da buluşuyoruz..

kayınvalidem almış bikaç parça çok değil ama zıbın takımı battaniyesi falan hazır ortada kalmam yani kaydirigubbakcemile3
yaa cmt eşim evde oluyo kendisi bensiz bi yere gitmediği gibi beni de yollamaz bi yere ama bi şansımı denerim inşallah gelebilirim :Saruboceq:

inşaallah canım.banada soruduğumda muhasebe şefleri öyle bişeyler dedi.

benım aklıma bı soru takıldı benm kız sat an 2 hafta gerıden gelıyor ya sımdı bızımkı 2 hafta sonra mı dogacak 13 mart sat a gore ama kafamçokkarıştı

kız memnun değilim heralde canım biz eşimle fazla bişi yaşayamadık gülcen şimdi 16 mayısta evlendim (çok açıksözlü oldum bak senin yüzünden kusura bakmayın annişler) ilk gece korkusu falan 19 mysta balayına gittik 24 ündede hastalandım sonra hazirandada hamiş olduğumu öğrendim yaaaa ((( sence bu durumdan memnunmuyumm çok acıklı bi hikayem var dimii yaralıııııı yaralıııııı :çok üzgünüm:

benım aklıma bı soru takıldı benm kız sat an 2 hafta gerıden gelıyor ya sımdı bızımkı 2 hafta sonra mı dogacak 13 mart sat a gore ama kafamçokkarıştı

cnm bunlara takılma fazla benimde son gittigimde,1 hafta sonra çıktı ama dr bunların önemi yok dedi oynama olabilir.

:teselli:şurda 2 ay sonra bıkarsınız canlarım ya:))

cnm bunlara takılma fazla benimde son gittigimde,1 hafta sonra çıktı ama dr bunların önemi yok dedi oynama olabilir.

Ya canm bnm kafama takılan aslında ne zaman dogucagı deıl annemler martın sonunda memlekete donuyorlar we bende hıc yoktan bı 15 gun annem yanımda kalsın ıstıyorum erteleme sanslarıda yok benm asıl derdım bu :gitme:

kızlar sat ı falan boşverin herşey rabbime ve bebişlerimize bağlı nezaman gelirlerse gelcekler yani doktor 15 i dedi diye 15 olcak falan diye bişi yok yani

bende 18 mayısta evlendim 19 unda balayına gittik aynı şeyler banada oldu ama ben bir sene sonra hamiş kaldım ehe...

kiz bak cadiligimi gosterttirme bana. ben illa dila 1 diyor demiyorum ki zaten. dila 1 de gelcek dedim sadece. bende sanada gelirim yalniz kalma dedim ya. sonrada diger arkadaslar isleri bitince bize katilirlar dediydim. yani seni dusundum. ama yalniz takilcam birakin beni 1 saat diyorsan bende 2 gibi gelirim deli kiz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…