- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.761
bende 18 mayısta evlendim 19 unda balayına gittik aynı şeyler banada oldu ama ben bir sene sonra hamiş kaldım ehe...
Ya canm bnm kafama takılan aslında ne zaman dogucagı deıl annemler martın sonunda memlekete donuyorlar we bende hıc yoktan bı 15 gun annem yanımda kalsın ıstıyorum erteleme sanslarıda yok benm asıl derdım bu :gitme:
yaw sanki bu durumdan sadece erkekler mi muzdarip siz memnunmusunuz yani anlamıyom 8 aydır o çılgın geceleri paylaştığın adamla kardeş hayatı yaşıosun we garip olan kocan oluyo senin için no problem yaniCADIARZU
git haline yan o zamn mannak senialsanaalsanasmile
harbidenmi war alla alla bak sen salladım tuttu desene bide bulur getirirmiş düşer bayılırım wallabilmiyorumkismile
ne var hergün toplama sende, ben bir gün yapıyom birgün oturuyom valla.iki dak ortalığı toplamaya gelmiyor bu belim artık ya
ama ama ama deme öyle kızzz tocamı çok sefiyorum ben aşığım onaaaa
cnm ne kafana takıyon, zamanı gelmeden bebek çıkmaz heralde
annenler biraz daha kalsın ne var dönecek bostanlarımı var?
ne var hergün toplama sende, ben bir gün yapıyom birgün oturuyom valla.
bende aşığım cnm :asigim:ama öyle :))
Canım babam cıftcılık yapıor abılerım ablalarım ewlenınce annemle bahce yapıorlar karı koca keyf cıkartıolar sessız sakın temız ortam
baban tek kalamazmı biraz köyde..
benim babam gibiyse kesinlikle durmaz tek..
kız inan yaptığım ne biliyor musun mutfaktakş bulaşıkları topla yatağı düzelt vs derken hemencik yolruluyorum valla iyice halsizleştim ben ya,bi de o arada ayakta çok duruyorum taze meyve sık yemeği hazırla ye kaldır vs derken çok geliyor artık bunlar bana
bu arada kızlar iki gündür bi halsizlik isteksizlik var ben de topicteki geçmişe bile çok bakamıyorum bağışlayın,ara ara bakıyorum beynim almıyor ne oluyor bana bilmiyorum,annemi istiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
zaman geçtikce bizde ağrlaşıyoruz valla ne yalan söyleyim,yeri geliyo yatagımı bile toplamıyorum nevresimi düzeltiyorum tmm.eşimde kızıyo zaten ağır yorganı neden kaldırıyon diye. o günkü durumuma bağlı:CüvCüv:
cnm annen uzaktamı?benimkide yok yanımda olmuyacak heralde dogumda :1no2:
bu arada ben kocişimi çok özledim anlarsınız ya ince işten dolayı,her nanayda aşkımız tazeleniyor bizim epeydir olmuyor tabi malum bayatladık mı ne olduk,valla kocişim zor tututyor kendini belli etmemeya çalışyor ama malum anlıyorum ben,zaten ne kaldıki şurda bi de 40 nın çıkmasını bekleriz aman ikinizde sağlılı olunda vs diyor bazen de hele bi zamanı gelsin,birlikte gideriz yeni gecelikleri almaya diyorkaydirigubbakcemile3
bizde devam canım yoksa bende o da kötü olur heralde hem bir sakıncası yoksa doktorda yasaklamadıysa.. hem normal doğum için iyiymiş.... bende şeyi merak ediyorum acaba çok mu dikiyorar oraya ya ilk günki gibi acırsa diye okdar zamandan sonra tekara berber olunca:kedi:
şöle söylim dikmelerine ramen kapanması birazzaman alıyorrmuş sanırım,arkadaşım doğum yapalı 2 ayı geçti ama hala birlikte olamıyorlar bi iyileşemedi gitti kızın malum yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?