2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nediyorsunuz[
QUOTE=simenay;11247281]Yaa kızlar, sinirim bozuldu valla ama şimdi iyiyim, hatta süperim Mutlucum :)))

Anne-babasına-kardeşine sinirlenmiş, geldi acısını benden çıkardı eşim, onlara bişey diyemiyor, nazı bana geçiyor, yemek yiyorduk, bir girdik birbirimize, boğazıma dizildi yemek valla, ağlamaya başladım, zaten duygusalım ne yapayım, yemeği de yiyemedim, neyse şimdi ekmek arası yapmış getirmiş bana onu yiyom, o sinirle çöpe döktümde yemekleri..[/QUOTE]
simenay rüyamda seni görsüm bize gelmişsin bebek filmi izleyecekmişiz ama fazla kalmadan gitmişsin işte böyle bir rüya
bende küçükken her bahanade annemlere küsüp yemek yemezdim şimdi hiç tınlamam yemek varsa yerleş dayak varsa kaç yaparım aklinialirimsmile

şöle söylim dikmelerine ramen kapanması birazzaman alıyorrmuş sanırım,arkadaşım doğum yapalı 2 ayı geçti ama hala birlikte olamıyorlar bi iyileşemedi gitti kızın malum yeri

kızlar normalde 20 günde iyi olurmuş insan ama bazıları soğurmuş 2 sene bile geçse olmazmış
dila buluşuyorsunuz demek iyi buluşmalar

hadi yaa okdar çok mu acıyor muş...

tatlım bu kişiden kişiye değişir,kızın dikişleri hemen kapandı ama,hala az da olsa bir yara ve kanama var,dra gidicekti tekrar kontrole bakalım,anlıcanız sezeryanda olsa normal da olsa bir derdi sıkıntısı var,bazen düşünmüyor değilim,bu malum yerin sıkıntısını çekmekten ise sezeryan mı olsam diye ama Rabbim hepimiz ve meleklerimiz için hayırlısı ne ise onu nasip etsin

dila buluşuyorsunuz demek iyi buluşmalar[/COLOR][/QUOTE]

ah kuzummm sen gelemicen bu sefer..üsülme biz toplaşıp sana gelirik bi gün.

valla ben de uyuyayım mı yemek mi yiyeyim yoksa kızçenin odasını mı halledim bilemedim dedim ya aptal gibiyim iki gündür,zaten midemin de hiç tadı tuzu yok

kesinlikle sezeryan yaptırıyorum :)))) 7 ay geçti be 2 ay gececek sonra 2 ay daha o o o o o o

benim dr sezeryan şart demeği sürece kocam sezeryan yaptırmama izin vermez ki ben de bilmiyorum,ama gönlüm normal doğum istiyor,zaten lohusalık bitene kadar sürekli kanamaız oluyormuş,40 güne kadar iyileşir diye düşünüyorum inşallah:)))

tesekkur ediyorum canim. insallah hayirlisiyla sakatlanmadan bi atlatsak su 1 ayimizida.

yazık sana yaa canım benim:teselli: halin harbiden çok wahimmiş:jeyyar:
siz hala balayı yaşıyorsunuz yani öylemi hasretcim.........
bizim cicim ayımızda, zıçım ayımızda bitmiyo canım wallaaklinialirimsmile
ayyy kızlar wc ye gitmekten yoruldum ya bennn offfffffffffffffffffff

ördek al kendine bi tane

dila buluşuyorsunuz demek iyi buluşmalar[/COLOR]

ah kuzummm sen gelemicen bu sefer..üsülme biz toplaşıp sana gelirik bi gün.[/QUOTE]

canım istesem gelirim ama sabah doktora gideceğiz öğleden sonrada ailecek gezeriz herhalde çünkü abim pazar gidecek bizim oğlan doğmadı dayısı doğarsa diye bekliyordu

ewet bnde ilk zamanlar sezaryen istiyodum sırf alt tarafta açılma olmasın die ama kocam kesinlkle normal doğum taraftarı, bende normal istedim sonraları mantıklı düşününce.. ama işte o kesi olayı dikiş olayı kafamı kurcalıyo doktora sölesekte biraz daraltsa orayı olmazmı yaww dikerkenbayanssulusmile
hadi yaa okdar çok mu acıyor muş...

:1no2:

simenay rüyamda seni görsüm bize gelmişsin bebek filmi izleyecekmişiz ama fazla kalmadan gitmişsin işte böyle bir rüya
bende küçükken her bahanade annemlere küsüp yemek yemezdim şimdi hiç tınlamam yemek varsa yerleş dayak varsa kaç yaparım aklinialirimsmile

kızlar normalde 20 günde iyi olurmuş insan ama bazıları soğurmuş 2 sene bile geçse olmazmış
dila buluşuyorsunuz demek iyi buluşmalar
[/QUOTE]

Mutlucum hayırdır inşalah, hayır olsun diyelim, akşam burda konuştuk ya malum oldu heralde, iyiyim kız merak etme beni, buluşmaya gelebilseydin keşke sende...

gız dila kızar bak bahane yok ankaralı hamişler hepiniz gelin
benim bahanem var abim yanımda kaydirigubbakcemile5

bende korkuyorum dikişten doğumdan sonra anne idrarını bile tutamazmış bazıları

kızlar bu arada bizim ilk bebiş düştü sonra 5 yıldır bebik yoktu ama çok stres olduk kıymetini bilemedik o yılların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…