- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.781
şöle söylim dikmelerine ramen kapanması birazzaman alıyorrmuş sanırım,arkadaşım doğum yapalı 2 ayı geçti ama hala birlikte olamıyorlar bi iyileşemedi gitti kızın malum yeri
hadi yaa okdar çok mu acıyor muş...
şöle söylim dikmelerine ramen kapanması birazzaman alıyorrmuş sanırım,arkadaşım doğum yapalı 2 ayı geçti ama hala birlikte olamıyorlar bi iyileşemedi gitti kızın malum yeri
kesinlikle sezeryan yaptırıyorum :)))) 7 ay geçti be 2 ay gececek sonra 2 ay daha o o o o o o
kesinlikle sezeryan yaptırıyorum :)))) 7 ay geçti be 2 ay gececek sonra 2 ay daha o o o o o o
Günaydın kızlar. Deli gibi uyumuşum... :)
Geçmişe göz attım bugün doğuran falan yok sanırım.
Fty, geçmiş olsun arkadaşım, az kaldı az daha dayan..
Dün benim kaynana-görümce de beni deli etti... Israrla buraya gelmelerini istiyorum şimdi, yapacaklarım var...bayanssulusmile
Dün Koçtaş'a gittim ama bi şey yok. Banyom için birkaç bi şey aldım. Bi de İkea'ya göz atmalıyım... :)
Öpüyoruz herkesi. Çok açız, babacık kahvaltı hazırlasın diye bekliyoruz.
Bu hafta içinde iki defa doktora gittiğim için artık küçük bahanelere yer kalmadı...:çok üzgünüm:
ızin hakkımı aştım bile...
yazık sana yaa canım benim:teselli: halin harbiden çok wahimmiş:jeyyar:kız memnun değilim heralde canım biz eşimle fazla bişi yaşayamadık gülcen şimdi 16 mayısta evlendim (çok açıksözlü oldum bak senin yüzünden kusura bakmayın annişler) ilk gece korkusu falan 19 mysta balayına gittik 24 ündede hastalandım sonra hazirandada hamiş olduğumu öğrendim yaaaa((( sence bu durumdan memnunmuyumm çok acıklı bi hikayem var dimii yaralıııııı yaralıııııı :çok üzgünüm:
bizim cicim ayımızda, zıçım ayımızda bitmiyo canım wallaaklinialirimsmilesiz hala balayı yaşıyorsunuz yani öylemi hasretcim.........
ayyy kızlar wc ye gitmekten yoruldum ya bennn offfffffffffffffffffff
dila buluşuyorsunuz demek iyi buluşmalar[/COLOR]
hadi ya. neyse umarim gelebilirsin ve seni de tanismis oluruz.
ewet bnde ilk zamanlar sezaryen istiyodum sırf alt tarafta açılma olmasın die ama kocam kesinlkle normal doğum taraftarı, bende normal istedim sonraları mantıklı düşününce.. ama işte o kesi olayı dikiş olayı kafamı kurcalıyo doktora sölesekte biraz daraltsa orayı olmazmı yaww dikerkenbayanssulusmiletatlım bu kişiden kişiye değişir,kızın dikişleri hemen kapandı ama,hala az da olsa bir yara ve kanama var,dra gidicekti tekrar kontrole bakalım,anlıcanız sezeryanda olsa normal da olsa bir derdi sıkıntısı var,bazen düşünmüyor değilim,bu malum yerin sıkıntısını çekmekten ise sezeryan mı olsam diye ama Rabbim hepimiz ve meleklerimiz için hayırlısı ne ise onu nasip etsin
hadi yaa okdar çok mu acıyor muş...
yazık sana yaa canım benim:teselli: halin harbiden çok wahimmiş:jeyyar:
bizim cicim ayımızda, zıçım ayımızda bitmiyo canım wallaaklinialirimsmile
ördek al kendine bi tane
ewet bnde ilk zamanlar sezaryen istiyodum sırf alt tarafta açılma olmasın die ama kocam kesinlkle normal doğum taraftarı, bende normal istedim sonraları mantıklı düşününce.. ama işte o kesi olayı dikiş olayı kafamı kurcalıyo doktora sölesekte biraz daraltsa orayı olmazmı yaww dikerkenbayanssulusmile
:1no2:
lan saftoroz benim dötümü pendik köpeklerine vercekmişsin doğru mu lan
belkide olabilir canım
abim 1 haftalığına geldi işte annemde var soğuktan bir yerede çıkamıyoruz dün beğendiğe gittik genelde evdeyiz yürüyüşlere devam ediyorum sizler ediyormusunuz
geceleri çok yemediğim sürece iyiyim ama artık oturmalarım kötüleşti yatıyomuş gibi oturuyorum yinede çok şükür iyi geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?