2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pijama dünyasın dan beğendim ben...
senfoni 3 lü takım ama mor olanı....birde 5.inci beyaz takım..üstğnr beyaz bir sbahlık gini bişey uydurusan çok güzel olur...

ya bugun birilerinin ustune atlayasim var. bir gariplik var ustumde. hafiften sol kasigimda agriyor zati. bak sansli kisi olarak seni sectim. ama kalmaz bu sinir bende cumartesiye kadar. tuh napcaz.
armada da bulusalim. simenayin doktoru balgatda taykarada cucuye gidiyor biliyorsun. onlarada kolay olur herhal.
bi de annee diye nisan annesi vardi ya onada ozelden mesaj attim.
gelecekler
fty-oglus
simenay-kizce
sinpac(gelebilirse)-kizce
annee-oglus
taykara-kizce

Yok canım yaa, ne yürüyüşü, ben dötümü kaldıramıyorum valla, hafta sonu alışveriş yaptık eşimle, hala yorgunum ben yani, 2 adım atayım yoruluyorum hemen, sen iyi yürüyorsun, maşallah...

lan get deli...
hiç üstüme birini atlatasım yok şahsen ama cumartesi benim sinirim tepemde olursa ben sana atlayabülürüm ehe...
oki merkez eklenen çıkan olursa haber et.

Mutlucum şafak kaç ? sanırım ilk sen anne olacaksın aramızda hayırlısıyla

kızlar nasılsınız?bende yemek yaptım ..bebişin beşiğini serdim..lohusa yatağımın çarşaflarını ütüledim..yatak örtüsün yastıklarını geçirdimki..doğumdan sonra eve gelice onlarla uğraşmamayım....

hah iyi yapmışsın bukadar işin üstüne akşamda doğurursun...kızım bi bırakta azcık yardım etsinler sen kimseye bişi bırakmıyonkiii...

hah iyi yapmışsın bukadar işin üstüne akşamda doğurursun...kızım bi bırakta azcık yardım etsinler sen kimseye bişi bırakmıyonkiii...

kim yardım edecek..kimse yokki yardım etmeye annem yanımda ama oda hiç yapmaz öyle şeyleri ancak evin temizlememe yardım ediyor birde yemeklere...yaşıda var zaten yoruluyor...annemin geldikten sonra yatağı serebileçeğinden bile şüpheliyim..doğumdan çıkınca lohusa yatağımıda kendim sereceğim ben kafamçokkarıştı

Maaşallah arkadaşım. Ben günlük işleri bile yapamıyorum. Arkadaşlar okulda "uzun ve geniş araç" diyordu boşuna demiyorlarmış... :sm_confused:akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…