- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.801
slm 2010 en güzel annelerii..
sizden bi konuda yardım istiyorum..
ben gecelik konusunda çok kararsız kaldım hala hastanede giyeceğim geceliğimi secemedim..
benim için çok özel bir günnn...gerçekden güzel bir gecelik olmalııı.. oğlumun ilk resimlerindeee
güzel çıkmalıyım:)
size 2 tane link atsam hoş olan gecelikleri bana söylermisiniz..thankyou
Kalp Desenli Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı
Pijama Dünyası
fty bi gelirsem yanına 1 i 2 yi gösteririm ben sana...
bacı yine armadadamı buluşuyos biz?
sen ankaralı herkeşe haber verdinmi?
biz senlen haberleşirik yalnız bana bebiklerden kaç kız kaç erkek var mesaj at emi cuma benim doktorum var.
belkide olabilir canım
abim 1 haftalığına geldi işte annemde var soğuktan bir yerede çıkamıyoruz dün beğendiğe gittik genelde evdeyiz yürüyüşlere devam ediyorum sizler ediyormusunuz
geceleri çok yemediğim sürece iyiyim ama artık oturmalarım kötüleşti yatıyomuş gibi oturuyorum yinede çok şükür iyi geçiyor
fty çok geçmiş olsun gözün rahatsızlandımı yeni gördüm
ya bugun birilerinin ustune atlayasim var. bir gariplik var ustumde. hafiften sol kasigimda agriyor zati. bak sansli kisi olarak seni sectim. ama kalmaz bu sinir bende cumartesiye kadar. tuh napcaz.
armada da bulusalim. simenayin doktoru balgatda taykarada cucuye gidiyor biliyorsun. onlarada kolay olur herhal.
bi de annee diye nisan annesi vardi ya onada ozelden mesaj attim.
gelecekler
fty-oglus
simenay-kizce
sinpac(gelebilirse)-kizce
annee-oglus
taykara-kizce
belkide olabilir canım
abim 1 haftalığına geldi işte annemde var soğuktan bir yerede çıkamıyoruz dün beğendiğe gittik genelde evdeyiz yürüyüşlere devam ediyorum sizler ediyormusunuz
geceleri çok yemediğim sürece iyiyim ama artık oturmalarım kötüleşti yatıyomuş gibi oturuyorum yinede çok şükür iyi geçiyor
lan get deli...
hiç üstüme birini atlatasım yok şahsen ama cumartesi benim sinirim tepemde olursa ben sana atlayabülürüm ehe...
oki merkez eklenen çıkan olursa haber et.
kuru iftiraolumunekankayizsmile
hadi len şaşkoloz,senin dötünü var ya bu kurtköydeki kurtlara verrim döt möt kalmaz
,Of ya neden eskişehirden kimseye bende buluşmak isitiyorummmmmmakannehir
kızlar nasılsınız?bende yemek yaptım ..bebişin beşiğini serdim..lohusa yatağımın çarşaflarını ütüledim..yatak örtüsün yastıklarını geçirdimki..doğumdan sonra eve gelice onlarla uğraşmamayım....
yaw sana benim jeniffer kalçalarımla uğraşma diorummmm
hahaaa totomun cenifırı...
çatlamış cenifır...
kıslar ben size bi yandan resmimi koyucam ağaç kökü gibi nerem olduğunu bile anlayamicaksınız çok kötü oldum ben yaa bacaklarımda gitti.
hah iyi yapmışsın bukadar işin üstüne akşamda doğurursun...kızım bi bırakta azcık yardım etsinler sen kimseye bişi bırakmıyonkiii...
kızlar nasılsınız?bende yemek yaptım ..bebişin beşiğini serdim..lohusa yatağımın çarşaflarını ütüledim..yatak örtüsün yastıklarını geçirdimki..doğumdan sonra eve gelice onlarla uğraşmamayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?