2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya hiç kimsemi yok..para ver bi gün birine yaptır bütün işlerini hayatım sen ağırsın artık her an doğurabülüsün.

Selkie, özel bir takım falan mı kullanacaksın lohusa yatağında? Ben kararsızım süslü bir pike takımı mı alsam, normal bir nevresim mi? Çeyizime de süslü püslü bi şey almamıştım ben. Sadece saten yatak örtüm var ama onda da yatılmaz :))

Ellerine sağlık canım.. İnsanın üstünden yük kalkıyo di mi.. :lepi:

Maaşallah arkadaşım. Ben günlük işleri bile yapamıyorum. Arkadaşlar okulda "uzun ve geniş araç" diyordu boşuna demiyorlarmış... :sm_confused:akannehir

canım bende yaptım ama normalde pek bişey yapamıyorum bende...şimdi belim ve baçaklarım kopuyor...

ya hiç kimsemi yok..para ver bi gün birine yaptır bütün işlerini hayatım sen ağırsın artık her an doğurabülüsün.

kimsem yok canım,bütün akrabalarım bursada,2 tane ablam var almanyadalar..kaynanam görümceler ankarada,onların zaten bana bi faydası olmaz.komşudan falanda yardım isteyemem...burda bir anacığım bir ben varım...
temizliğe alıyordum birini..sıkıntı yaşadık bıraktırdım kadını...şimdi başkasını bulmakta zor...gel deyince de gelmiyorlar hemen,hallettim ya,başka bişeyimde kalmadı zaten yapılaçak...

Ayy birde bu sıkıntı var değil mi? Kaynanam tutturdu, çeyizinden işlemeli takımları çıkar, beyazları ser falan demeye, ben yatak odama kimsenin girmesini istemiyorum, çok kalabalık bir sülaleleri var ve inanılmaz dedikoducular, birde onlarla uğraşamam doğrusu, bebeğin odası ayrı nasılsa, bebeği o odada görsünler, beni de ayakta görürler artık, ne yapayım, başka çözüm bulamadım şimdilik..

lohusalık depresyonuna girmeyiz inşallah gelen giden ev alt üst olmuş sabır yani

Ellerine sağlık canım.. İnsanın üstünden yük kalkıyo di mi.. :lepi:

rahatladım canım valla,,herşey hazır artık....

canım benimde yok öyle çeyizimde süslü bişeyler..ben english home dan işlemeli nevresim seti aldım..birde pike aldım...başka bir yerdende patchwork yatak örtüsü aldım...pikeye gerek yoktu ama yatak örtüsü almayı düşünmüyordum onu aldığımda..yatak örtüsünüde bir yerde 50 tl ye bulunca aldım...saten takım ve yatak örtüsü kullansanda olur...

ilk doğumumda aynen senin düşündüğün gibi yaptım ama özellikle yatağı görmek için soranşar olunca bu sefer haırlayayoım dedim bende...

ben cikiyorum. mudur yok. icerdeki tv de biraz yemekteyiz programina bakayim. is guc cok yaptim bugun yeter de artar bile. :))))
hepinizi opuyorum hamisler :)))) yarin gorusuruz

lohusalık depresyonuna girmeyiz inşallah gelen giden ev alt üst olmuş sabır yani

O kısmını da düşünüp düşünüp şimdiden depresyona girecem nerdeyse, geçenlerde eşim bile dedi, inşallah çok gelen giden olmaz, zaten ev kalabalık olacak, senin ailen benim ailem, herkes yanımızda olacak, hiç yalnız kalamayacaz, 2 kişi iken birden bir sürü kişi olacak evde diyor, adam bile şaşkın, şimdiden strese girmiş, ben ne yapayım, birde beni yönlendirmeye çalışacaklar, yok öyle yapma, yok bebeği şöyle tut, hadi emzir, aaa emmiyor mu v.s. v.s. gerecekler yaa...

Son düzenleme:

şu takımın sarılısını aldım yatak örtüsüde krem ,yeşil ve sarı tonlarında..aslında bu rengi daha hoştu ama burdaki mağazada bütün parçaları nı bulamadım bu rengin....

Bi de her biri ayrı bişey sölicek.. 40 parçaya bölünücez.. Süt yapar diye biri bişey tepecek ağzımıza, diğeri başka bişey..
Bi de garip garip adetlerini uygulamaya kalkarlarsa vay halimize.. klava:

bu kısmı işte hiç çekilmiyor...insan dinlenmek isterken bir sürü misafir evde....birde sen bebeği emzirirken pat diye odata dalıyorlar..herkes görmek zorundamı canım benim göğüslerimi..hey allahım yaa....yani insanın gizlisi saklısı kalmıyor...

Son düzenleme:
ilk doğumumda aynen senin düşündüğün gibi yaptım ama özellikle yatağı görmek için soranşar olunca bu sefer haırlayayoım dedim bende...

Allah Allah, lohusa yatağı olsa ne olur olmasa ne olur, anlamıyorum ben bu insanları yaa, kesin bana da soracaklar, bende tersler atarım valla..

Allah Allah, lohusa yatağı olsa ne olur olmasa ne olur, anlamıyorum ben bu insanları yaa, kesin bana da soracaklar, bende tersler atarım valla..

ben yok dedim gerek görmedim dedim soranlara...arkamdan dedikodumu yapmışlardı...aman takmıyorum neyseki kimsenin lafını....sütümü yok yazık diyenler falan...jhiç çekemicem ben bu adamın sülalesini yaaa....

aynı şeyleri düşünüyorus , bebeğimizle bile başbaşa kalamayacağız ama olsun sağsalim doğsunda hepsini atlatırıs...

hayatım bende ama tutamıyorlar genelde kendilerini koca tarafı....lohusa depresyonuna girmesen bile zorla sokuyorlar insanı...

Benim eşimin tarafı da aynı canım..
Hatta anlatsam sizinkilerin bin beteridir..
Ben doğumdan sonra olacakları düşündükçe şimdiden depresyona giriyorum..

off benim anam 41 yaşında o yapıor herşeyimi, ama bnde kendimi iyi hissediorum bnde yapıyorum yani, newresim değiştrme, banyo yıkama falan hala çok formumdayım wallakaydirigubbakcemile2
aman ya yeni bi newresim takımı al tamam işte sanki gerdek yatağı:umursamaz: ne gerek war, bnm bi sürü açılmamış takımlarım war birini açarım weya hiç açmam kırmızı güllü saten takımımı kullanırım daha yeni zaten

yani aynen senin gibi düşünüorum cnm.. ben öyle lohusa yatağı falan bilmem temiz we ütülü oldumu tamam işte zaten gelenin yatak odamda ne işi war!!! kocamın halaları teyzesi falan gelir işte temiz görünsün yeter çok önem wermiorum ben şahsena.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…