- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.821
kim yardım edecek..kimse yokki yardım etmeye annem yanımda ama oda hiç yapmaz öyle şeyleri ancak evin temizlememe yardım ediyor birde yemeklere...yaşıda var zaten yoruluyor...annemin geldikten sonra yatağı serebileçeğinden bile şüpheliyim..doğumdan çıkınca lohusa yatağımıda kendim sereceğim ben kafamçokkarıştı
kızlar nasılsınız?bende yemek yaptım ..bebişin beşiğini serdim..lohusa yatağımın çarşaflarını ütüledim..yatak örtüsün yastıklarını geçirdimki..doğumdan sonra eve gelice onlarla uğraşmamayım....
Maaşallah arkadaşım. Ben günlük işleri bile yapamıyorum. Arkadaşlar okulda "uzun ve geniş araç" diyordu boşuna demiyorlarmış... :sm_confused:akannehir
ya hiç kimsemi yok..para ver bi gün birine yaptır bütün işlerini hayatım sen ağırsın artık her an doğurabülüsün.
Selkie, özel bir takım falan mı kullanacaksın lohusa yatağında? Ben kararsızım süslü bir pike takımı mı alsam, normal bir nevresim mi? Çeyizime de süslü püslü bi şey almamıştım ben. Sadece saten yatak örtüm var ama onda da yatılmaz :))
Ayy birde bu sıkıntı var değil mi? Kaynanam tutturdu, çeyizinden işlemeli takımları çıkar, beyazları ser falan demeye, ben yatak odama kimsenin girmesini istemiyorum, çok kalabalık bir sülaleleri var ve inanılmaz dedikoducular, birde onlarla uğraşamam doğrusu, bebeğin odası ayrı nasılsa, bebeği o odada görsünler, beni de ayakta görürler artık, ne yapayım, başka çözüm bulamadım şimdilik..
Ellerine sağlık canım.. İnsanın üstünden yük kalkıyo di mi.. :lepi:
Selkie, özel bir takım falan mı kullanacaksın lohusa yatağında? Ben kararsızım süslü bir pike takımı mı alsam, normal bir nevresim mi? Çeyizime de süslü püslü bi şey almamıştım ben. Sadece saten yatak örtüm var ama onda da yatılmaz :))
Ayy birde bu sıkıntı var değil mi? Kaynanam tutturdu, çeyizinden işlemeli takımları çıkar, beyazları ser falan demeye, ben yatak odama kimsenin girmesini istemiyorum, çok kalabalık bir sülaleleri var ve inanılmaz dedikoducular, birde onlarla uğraşamam doğrusu, bebeğin odası ayrı nasılsa, bebeği o odada görsünler, beni de ayakta görürler artık, ne yapayım, başka çözüm bulamadım şimdilik..
lohusalık depresyonuna girmeyiz inşallah gelen giden ev alt üst olmuş sabır yani
O kısmını da düşünüp düşünüp şimdiden depresyona girecem nerdeyse, geçenlerde eşim bile dedi, inşallah çok gelen giden olmaz, zaten ev kalabalık olacak, senin ailen benim ailem, herkes yanımızda olacak, hiç yalnız kalamayacaz, 2 kişi iken birden bir sürü kişi olacak evde diyor, adam bile şaşkın, şimdiden strese girmiş, ben ne yapayım, birde beni yönlendirmeye çalışacaklar, yok öyle yapma, yok ebeği şöyle tut, hadi emzir, aaa emmi yor mu v.s. v.s. gerecekler yaa...
O kısmını da düşünüp düşünüp şimdiden depresyona girecem nerdeyse, geçenlerde eşim bile dedi, inşallah çok gelen giden olmaz, zaten ev kalabalık olacak, senin ailen benim ailem, herkes yanımızda olacak, hiç yalnız kalamayacaz, 2 kişi iken birden bir sürü kişi olacak evde diyor, adam bile şaşkın, şimdiden strese girmiş, ben ne yapayım, birde beni yönlendirmeye çalışacaklar, yok öyle yapma, yok bebeği şöyle tut, hadi emzir, aaa emmiyor mu v.s. v.s. gerecekler yaa...
ilk doğumumda aynen senin düşündüğün gibi yaptım ama özellikle yatağı görmek için soranşar olunca bu sefer haırlayayoım dedim bende...
bu kısmı işte hiç çekilmiyor...insan dinlenmek isterken bir sürü misafir evde....
Allah Allah, lohusa yatağı olsa ne olur olmasa ne olur, anlamıyorum ben bu insanları yaa, kesin bana da soracaklar, bende tersler atarım valla..
O kısmını da düşünüp düşünüp şimdiden depresyona girecem nerdeyse, geçenlerde eşim bile dedi, inşallah çok gelen giden olmaz, zaten ev kalabalık olacak, senin ailen benim ailem, herkes yanımızda olacak, hiç yalnız kalamayacaz, 2 kişi iken birden bir sürü kişi olacak evde diyor, adam bile şaşkın, şimdiden strese girmiş, ben ne yapayım, birde beni yönlendirmeye çalışacaklar, yok öyle yapma, yok bebeği şöyle tut, hadi emzir, aaa emmiyor mu v.s. v.s. gerecekler yaa...
Ben misafirden çikayetçi diilim.. Sustukları sürece.. Car car herkes bilmişlik taslayıp beynimi ütülemesin yeter..
hayatım bende ama tutamıyorlar genelde kendilerini koca tarafı....lohusa depresyonuna girmesen bile zorla sokuyorlar insanı...
off benim anam 41 yaşında o yapıor herşeyimi, ama bnde kendimi iyi hissediorum bnde yapıyorum yani, newresim değiştrme, banyo yıkama falan hala çok formumdayım wallakaydirigubbakcemile2kim yardım edecek..kimse yokki yardım etmeye annem yanımda ama oda hiç yapmaz öyle şeyleri ancak evin temizlememe yardım ediyor birde yemeklere...yaşıda var zaten yoruluyor...annemin geldikten sonra yatağı serebileçeğinden bile şüpheliyim..doğumdan çıkınca lohusa yatağımıda kendim sereceğim ben kafamçokkarıştı
aman ya yeni bi newresim takımı al tamam işte sanki gerdek yatağı:umursamaz: ne gerek war, bnm bi sürü açılmamış takımlarım war birini açarım weya hiç açmam kırmızı güllü saten takımımı kullanırım daha yeni zatenSelkie, özel bir takım falan mı kullanacaksın lohusa yatağında? Ben kararsızım süslü bir pike takımı mı alsam, normal bir nevresim mi? Çeyizime de süslü püslü bi şey almamıştım ben. Sadece saten yatak örtüm var ama onda da yatılmaz :))
Allah Allah, lohusa yatağı olsa ne olur olmasa ne olur, anlamıyorum ben bu insanları yaa, kesin bana da soracaklar, bende tersler atarım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?