2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selkie, aldığın takım çok güzelmiş, güle güle kullan, ben hiçte onların sülalesi için masraf yapmayı düşünmüyorum açıkçası, hatta hazırladığım bebek şekerlerinden onlara vermeyi bile düşünmüyorum, çok insafsızım ama, o şekerleri hazırlarken kaynanam laf etti, şimdi benim sayemde onlara hava atmasına izin vermeyecem, onların sülalede böyle ince düşünceler yok çünkü..

dila buyrun gelin demeyi unutmuşum herkese evimiz açık kızlar
Yok canım yaa, ne yürüyüşü, ben dötümü kaldıramıyorum valla, hafta sonu alışveriş yaptık eşimle, hala yorgunum ben yani, 2 adım atayım yoruluyorum hemen, sen iyi yürüyorsun, maşallah...
canım önceden daha iyi yürüyorum 3saati buluyor bazen önceden bile belim ağrıdan kopardı şimdi iyi

Mutlucum şafak kaç ? sanırım ilk sen anne olacaksın aramızda hayırlısıyla
şafak 20gün filan canım
Benim eşimin tarafı da aynı canım..
Hatta anlatsam sizinkilerin bin beteridir..
Ben doğumdan sonra olacakları düşündükçe şimdiden depresyona giriyorum..

depresyonu filan düşünmeyin kızlar arkadaşım bebeğinin 8 aylık hamileyken dovn send. olduğunu öğreniyor bebek 41+3günlük normal doğumla doğuyor yaklaşık 60 günlükken vefat etmiş yoğun bakımda kalmış 50 gün çıkmış hastaneden 12gün evde kalmış grip olmuş sonra hastaneye yatırmışlar 3 gün sonra çıkar demişler bebeğin ölüm haberi gelmiş ne kadar acı arkadaşım daha 1 buçuk yıllık evli ve 25 yaşına yeni girdi ne büyük acı boşverin sağlığınızı düşünün

ben geldimm
kötükedihüso merak ettiğiniz bişey varmı

Benim eşimin tarafı da aynı canım..
Hatta anlatsam sizinkilerin bin beteridir..
Ben doğumdan sonra olacakları düşündükçe şimdiden depresyona giriyorum..

ben eşime söyledim vlla hemen herkese haber verme eve gelelim bi rahatlayalım ondan sonra yayarsın dedim....geçen sefer hemen daha doğum olurken milleti arayıp haber vermişti....

benim annem 62 yaşında canım..hali pek yok iş yapmaya..3 sene önce babamı kaybedince dahada çöktü...tansiyon şeker desen var....

aslında haketmiyorlar dediğin gibi,,

Allah kimseye böyle acı göstermesin... En önemlisi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız canım doğru diyosun..

ay allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın..Allah sabır versin arkadaşına..haklısın böyle şeyleri duyunca küçük şeylere takılıyormuşuz gibi geliyor...

Haklısın canım, daha önemli şeyler varken, saçma sapan konulara takılıp hayatı kendimize zehir etmeyelim, beterin beteri var evet.. Arkadaşın için çok üzüldüm, minik bebek cennete gitmiştir şimdi, Rabbim anne ve babasına sabır versin..

Allah kimseye böyle acı göstermesin... En önemlisi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız canım doğru diyosun..

ben bebeğimin yüzünü düşünüyorum onun uyurken halini böyle içimi huzur kaplıyor zaten bizim ruh halimiz bebeği istememiz onuda mutlu ediyormuş opuyorumnanaktan

Allah ım düşmanıma bile vermesin.çok acı bir durum.Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin.

8 aylık hastalığı öğreniliyor kalbinin delik olduğu zaten yaşasada kalp ameliyatları olacaktı arkadaşım aldırmamış 8 aylık nasıl kıyabilirki iyikide aldırmamış belkide annesinin cennete girmesini sağlayacak çok alışmadan bebeği kaybettiler

kızlar ben bebeğimi çok merak ediyorum kızlar ya?nasıl bişey olaçak diye?sizdede varmı o merak?güler yüzlümü olaçak,çokmu ağlayacak?iştahlımı olaçak ,iştahsızmı?gibi bir sürü şeyi merak ediyorum...

Kız Gülen, nasıl kaçtın öyle kaynana korkusu ile, eeee anlat getirmiş mi bebek kıyafetlerini senin kaynana..?

beni kimse görmyomuu

neyse ben yazım siz nasıl olsa görceniz
kaynana geldii
gelmişkende bana bi işi örmüş mevlütte giyim diye getirdi !
lizoz gibi çok güzel saolsun
ancak buda demek oluyorki benim sıpanın eşları gelmicek
ne yazıkki bizde ona güvenip bitakım şeyleri almadık aldiven şapka iç badi çünkü o almıştı fazla almaya gerek yoktu
üstüne birde hastane cantanı hazıorla dedi
işte egenin kileri hazırlıcam artık dedim(halbuki hazır)
bişi demedi
demekki hastane cıkısını getirmnicek
ben zaten bitane almıştım arımayalı
tek takım yetmez onun aldı beşiktaslı cıkısıda alırım diyodum
neye içerlediyse getirmiyo
şimdi ben gocamın gönlnmü yapmka için bi tane beşiktaşlı takım alım onu giydirsen dogdundadiye düşündüm
yazık kkocama onunda hevesi vardır peki kaynana hastanede görürse bozulurmu

ben eşime söyledim vlla hemen herkese haber verme eve gelelim bi rahatlayalım ondan sonra yayarsın dedim....geçen sefer hemen daha doğum olurken milleti arayıp haber vermişti....,,
benim eşim hastaneye giderken haber vermeyi düşünüyor..
Yani bi tarafta ben sancı çekicem, hemşire gidip gelip rahim ağzı kaç cm açılmış diye bakacak.. Odanın diğer tarafında 2 görümcem ve kayınvalidem el elde el başta oturup beni izlicekler!!!! Yıkarım ortalığı üleyyynnnnn... kötükedihüso

bizde çok merak ediyorum acaba kime benzeyecek diye... nasıl birşey oalcak şımarık mı? yavaş mı? ayyy yaa gelse artık sempatiksalakcinni
ama yinede zmaanında gelsin

ebrucum o merak bendede var ve eşimdede var.artık sonlara gelince insan dahada merak ediyor.

eee atlattın hadi gözünaydın canımm.
niye getirmeyecek ki napıcak okıyafetleri?getirir bence yaa.doğumumu bekliyor acaba?

sen evde ne aldıysan onlardan koy valize,hiç bişey deme boşver...oğluda öğrenir annesini işte...

ay söyle vermesin öyle haber falan..gerçi sen sancı odasında olaçaksın oraya senin istediğin kişileri alıyorlar sadece....

bizde çok merak ediyorum acaba kime benzeyecek diye... nasıl birşey oalcak şımarık mı? yavaş mı? ayyy yaa gelse artık sempatiksalakcinni
ama yinede zmaanında gelsin

ya zamanı gelsede gelseler bir anönce zaman geçse keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…