- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.861
ebrucum o merak bendede var ve eşimdede var.artık sonlara gelince insan dahada merak ediyor.
Gülencim, niye açık açık sorup istemedin mi kaynanandan, madem getirmiyor, hastanede bozulmaya ne hakkı var..
Selkie, o merak bende de var, eşimde çok merak etmeye başladı artık, geçen gün, karnımla konuşuyordu, adamda delirdi iyice, diyor ki, ''kızım annenden kurtulmana az kaldı, neyseki doğunca benim kollarımda olacaksın'' ay ne güldüm, ''üstüne birde sen emzir olsun bitsin'' dedim ahahahahaha
acaba abisinden değişik olurmu diye merak ediyorum...bu aralar iyice merak etmeye başladım..şeytan git gir diyor 4 boyutluya..gör yüzünü !!! en azından neye benzeyeceği konusunda merakım giderdi...ama zaten doğumada az kaldı...sempatiksalakcinni
cünkü ben annemin aldıklarını ona göstermiştim hastane cıkısını görünce dedi ee ben aldım ya dedi bende o beşiktaşlı memetin gönlüne göre buda arımayalı buda benim gönlüme göre hem hastaneeye 1 takm yetmıyomuş onuda alırız bunuda alırız ee benimde gönlüm olsun dimi demitim gülerek
o günde sen kıyafetleri ne zaman getiricen ben dogunma yakın yıkıcam demiştim oda aa benim da konu komşum görecek ne zaman istersem o zaman getiririm dedi
bundan 2 hafta sonrada kaynanası gelmişti yani babaanne onun yanın a gitmiştik babaanne dedi arabayla gelmişler bahriye ver hurcu götürsünler bari cocuklar gelmişken yerleştirir kız demişti oda bişi demişti vermicem şimdi gibi öyle işte
sizce napım eşime arattırım mı anne hastane cıkısını vericekmisin canataya yerleştiricez gibilerinden yoksa hiç aramadan alsak tekrardan eşim alma der ama o istiyodu beşiktaslı hastane cıkısıyla ilk gıyınsın diye
cünkü ben annemin aldıklarını ona göstermiştim hastane cıkısını görünce dedi ee ben aldım ya dedi bende o beşiktaşlı memetin gönlüne göre buda arımayalı buda benim gönlüme göre hem hastaneeye 1 takm yetmıyomuş onuda alırız bunuda alırız ee benimde gönlüm olsun dimi demitim gülerek
o günde sen kıyafetleri ne zaman getiricen ben dogunma yakın yıkıcam demiştim oda aa benim da konu komşum görecek ne zaman istersem o zaman getiririm dedi
bundan 2 hafta sonrada kaynanası gelmişti yani babaanne onun yanın a gitmiştik babaanne dedi arabayla gelmişler bahriye ver hurcu götürsünler bari cocuklar gelmişken yerleştirir kız demişti oda bişi demişti vermicem şimdi gibi öyle işte
sizce napım eşime arattırım mı anne hastane cıkısını vericekmisin canataya yerleştiricez gibilerinden yoksa hiç aramadan alsak tekrardan eşim alma der ama o istiyodu beşiktaslı hastane cıkısıyla ilk gıyınsın diye
az kaldı zaten dediğin gibi.ne bileyim bana hep sana benzeyecek gibi geliyor canımcım.
benimki kime benzeyecek acaba yavv boshayallersmile
ay söyle vermesin öyle haber falan..gerçi sen sancı odasında olaçaksın oraya senin istediğin kişileri alıyorlar sadece....
2 görümcemle kaynanamı alim o zaman.. Onlara sinirlenip hemen doğuruveririm!! delikafadulden
kız etmez olurmuyum hemde nasıl en çokta kime benzeyeceğini.. kocama benzemesini çok istiyorum, opnun gibi menekşe rengi patlak patlak gözleri olsun istiyoruuuuummboshayallersmilekızlar ben bebeğimi çok merak ediyorum kızlar ya?nasıl bişey olaçak diye?sizdede varmı o merak?güler yüzlümü olaçak,çokmu ağlayacak?iştahlımı olaçak ,iştahsızmı?gibi bir sürü şeyi merak ediyorum...
lan sorsaydın ya e anne getirde aldıklarını hazırlayayım çantayı die diyemedinmi lan! sende susuyon maloz gibialsanaalsanasmilebeni kimse görmyomuu
neyse ben yazım siz nasıl olsa görceniz
kaynana geldii
gelmişkende bana bi işi örmüş mevlütte giyim diye getirdi !
lizoz gibi çok güzel saolsun
ancak buda demek oluyorki benim sıpanın eşları gelmicek
ne yazıkki bizde ona güvenip bitakım şeyleri almadık aldiven şapka iç badi çünkü o almıştı fazla almaya gerek yoktu
üstüne birde hastane cantanı hazıorla dedi
işte egenin kileri hazırlıcam artık dedim(halbuki hazır)
bişi demedi
demekki hastane cıkısını getirmnicek
ben zaten bitane almıştım arımayalı
tek takım yetmez onun aldı beşiktaslı cıkısıda alırım diyodum
neye içerlediyse getirmiyo
şimdi ben gocamın gönlnmü yapmka için bi tane beşiktaşlı takım alım onu giydirsen dogdundadiye düşündüm
yazık kkocama onunda hevesi vardır peki kaynana hastanede görürse bozulurmu
benim eşim hastaneye giderken haber vermeyi düşünüyor..
Yani bi tarafta ben sancı çekicem, hemşire gidip gelip rahim ağzı kaç cm açılmış diye bakacak.. Odanın diğer tarafında 2 görümcem ve kayınvalidem el elde el başta oturup beni izlicekler!!!! Yıkarım ortalığı üleyyynnnnn... kötükedihüso
Ben geldim...
Son günlerim ya şirkette, bir sürü şey çıkıyor tamamlanması gereken, stres ettiler beni...
Ay Seyyal'in şafak saymasına benzedi valla, günler azaldıkça zaman geçmek bilmiyor, çok daraldımmm((
Hayırlısıyla izne ayrılırsın inşallah canım..
Ben bütün hazırlıkları bu izin dönemine bırakmışım her gün bişe çıkıyo valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?