2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnatçı cadı yaaklava:
Allah seni onun şerrinden korusun valla, ne diyeyim :teselli:

kaynanayı cekiştire cekiştire bitiremiyoruz biz haa :) hepsi birbirinden marifetlii maşallahh
şimdi ben sana başja bişi diyim
bize kaynanam bebek arabasını alın ben parasını vercem dedi işte neyse gittik aldık krafttan
eşim sonraki ay dedi glay cok sıkıştık neden dedim harcamaları konuştuk bebek arabası çıktı anam dedim annem ödücekti demiş
siz ödeyin ben dogumdan 3-5 ay sonra veririm demiş
eşim utanıyor annesnen artık zaten bende olsam bende utanırım ya annem bazen eşimin yanında laf diyor eşime işte bende hemen mudahele ediyorum ama aretık etmicem eşim derse anneni uyar bak üstüme geliyo gibilerinden bende dicem sen annni frenlıyebiliyormusun laf gecirebiliyomusun bende geciremiyorum kusura bakma sende benim gibi yut dicem.. kurana gittik bugün
bende ne dedim biliyormusun zaten annem olmasa ac ölürdük dedim saolsun herakşam yemek getiririm dedim kaynanamda orda annem gözlerini patlattı
nede öyle dedin dedi sonradan bende dedim valla rahatsız olsun biraz dedim kayınpeder benim eve en sın 2 aylık hamileyken geldi haftada bir gideriz her gittimizde ee gelmeseydiniz derler bende en son dedim biz gelmiyoz ama sizde gelmiyosunuz diye birde 5 aylıkken beni görmüştü kayınpeder çalışıyuo denk gelemiyoz izinli günlerinde gelebilriler ama işte 12 gün önce sancılandımda hastanede gördü bi beni artık doguma görür birde .. kaynanada cardıkca temizliğe gelir işte canım böyle

İnatçı cadı yaaklava:
Allah seni onun şerrinden korusun valla, ne diyeyim :teselli:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bilmiyom ya belkide bende iyi değilim ne bilim

Kızlar canım çokkk sıkılıyor yaa ohaoldumsmile
İçimde bi sıkıntı var hayrolsun ..

sıkı can iyidir cicim cabuk cıkmaz derler :hulya: kaydirigubbakcemileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

eşim aradı napıyon dedi
canta hazırlıyom dedim ne cantaı dedi bebeğin cantasını dedim
annen geldi işte dedim bana hastane cantanı felan hazırla hazır dursun dedi demekki getirmicek dedim bende evdeki tulumlardan alıcam yanımıza yedek dedim
annem ne dedi dedi tekrarladım
sonra dedim acaba pazardan dedim beşiktaslı tulummu alsam kadife görmüştüm dedim dogunca onu giydiririz dedim eve gelirkende arımayalıyı
olur bak cok güzel olur karıcım dedi zavallı adamcagızım benim ohaoldumsmile

sen haleetmişsin zaten.. :))

Biz doktora cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde ulturasyona girdik eşimn direk dedi yüzü sana benziyor hatçe diye doktorda hadi ya nasıl anladın dedi benim yüzüm yuvarlak eşiminki biraz uzun doktor bile gülmüştü bana benzerse çocuk yandı eşim öyle diyor ama yanaklarını çok sıktıracakmış

kızlar ya bişi sorcam merak ettim aranızda nidilat kullanan varmı
haa benn

tommbiş yanak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…