- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.881
ebru sen diyosun hani laf at ortaya peki bu konuşmanın ustune eşim aramaya kalkarsa engelliyeyimmi ?
bosna dur anam dur kızma yavrum yaw eşim annesine iki laf etse da bittik bir daha asla gelmez biz yeni evlendimizde bizim yanlışlıkla storu kırdı eşimin yengesi onu annesine söylemişti sonraki günü(düğün gecesi kırdı) oda o lafa dusun 4 sene olacak storları silmedi bişi mişi olur kalkar memet bana bi laf söyler kaldıramam dedi silmedi storları oyle kirlı duruyor..
getircek olsa lizözü önden getirmezdi diye düşünüyorum acıkcası hepsiyle berabet getirirdi neyse ebrunun dedi gibi yaparım eger ararsa gözümün önünde arasın bişi derse duyum istiyorum ya :) biz birde 29 haftada annesi bana bişi demişti bende cevap verdim sonra eşim annesine demiş birbirinize laf söyleyin vs gecende anlatmıştım kavga etmişlerdi o zaman belkide demiştir oglumu doldurdu doldurdu saldı üzerime bende götürmüyom bilmiyom.. sırf gösteriş ama kadın onu biliyorum
kaynanayı cekiştire cekiştire bitiremiyoruz biz haa :) hepsi birbirinden marifetlii maşallahhSİMENAY-MEGRAYN-SELKİE-GÜLENCİM:Kızlar cvp için çoook mersi.Beni rahatlattınız.Benim bebk ep solda yatıyor.Sol kasıkta ağrım olıurdu.ama sağ olunca korktuum.gece uykuda olunca dahada korkuyo insan.O an derin nefes aldım ve dua ettim.Allahım bana dayanma gücü ver bebeğimde sağlıkla kucağıma gelsin diye tekrar ettim hep.
Kayınvalde muabbetleri tam gaz kızlar. valla gerileri okumaktan sona gelemiyom ya.
Benimde kayınvalldem beşiği alırım dedi ses yok.biz aldık anne beğendiğimiz yerde sana sormadan kızmazsın dimi dedim.muhabbetini yaptım ama yok tık yok aa siz almışınız parasını ben vereyim demedi be kadın!!!! pes dedim pes bukadarolmaz. daha arabasını alamadık bizde hadi onu ben alayım demiyor ya. ama ben bilirim yapcağımı .herkesşn içinde dicem annenin ilk torunu oda takımınıda aldı kıyafetlerinide aldı anasına bi dünya aldı dicem.hiç onun aldığını söylemicem.zaten annemimkilerin yanında onunkiler devede kulak kaldı.
İyi akşamlarr :a015:Bitti çok şükür, iyi akşamlar canlarım...
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bilmiyom ya belkide bende iyi değilim ne bilimİnatçı cadı yaaklava:
Allah seni onun şerrinden korusun valla, ne diyeyim :teselli:
Kızlar canım çokkk sıkılıyor yaa ohaoldumsmile
İçimde bi sıkıntı var hayrolsun ..
ay söyle vermesin öyle haber falan..gerçi sen sancı odasında olaçaksın oraya senin istediğin kişileri alıyorlar sadece....
2 görümcemle kaynanamı alim o zaman.. Onlara sinirlenip hemen doğuruveririm!! delikafadulden
:)))))))))) çabul doğurursun iyi olur.....
kız etmez olurmuyum hemde nasıl en çokta kime benzeyeceğini.. kocama benzemesini çok istiyorum, opnun gibi menekşe rengi patlak patlak gözleri olsun istiyoruuuuummboshayallersmile
lan sorsaydın ya e anne getirde aldıklarını hazırlayayım çantayı die diyemedinmi lan! sende susuyon maloz gibialsanaalsanasmile
ay kesin bizimkide öyle yapar daha yolda başlar aramaya doğuma gidiyoruz die hastanede zaten telefon kulağına monta edilmiş biçimde dolaşır rehberindeki herkesi arar tek tekyasakkelime
ben bana benzesin istiyorum vallaaa.....:)))
ebru sen diyosun hani laf at ortaya peki bu konuşmanın ustune eşim aramaya kalkarsa engelliyeyimmi ?
bosna dur anam dur kızma yavrum yaw eşim annesine iki laf etse da bittik bir daha asla gelmez biz yeni evlendimizde bizim yanlışlıkla storu kırdı eşimin yengesi onu annesine söylemişti sonraki günü(düğün gecesi kırdı) oda o lafa dusun 4 sene olacak storları silmedi bişi mişi olur kalkar memet bana bi laf söyler kaldıramam dedi silmedi storları oyle kirlı duruyor..
getircek olsa lizözü önden getirmezdi diye düşünüyorum acıkcası hepsiyle berabet getirirdi neyse ebrunun dedi gibi yaparım eger ararsa gözümün önünde arasın bişi derse duyum istiyorum ya :) biz birde 29 haftada annesi bana bişi demişti bende cevap verdim sonra eşim annesine demiş birbirinize laf söyleyin vs gecende anlatmıştım kavga etmişlerdi o zaman belkide demiştir oglumu doldurdu doldurdu saldı üzerime bende götürmüyom bilmiyom.. sırf gösteriş ama kadın onu biliyorum
engelleme,engeller gibi yap,,,,!! istiyorsa arasın sorsun?boşver canım falan de....neyseki var hastane çıkışımız ,ben almıştım falan de,bırak annen ne zaman istiyorsa o zaman getirsin falan de...mühimdeğil de...senin hevesin vardıya o nedenle söyledim ben falan de...
hastanede bebeğin kıyafetlerini hemşireye nası verceniz jelatindemi tüldemi gecen gün bi topicte gördüm tülle süslemişler bittimboşverin kızlar kayınvalidelerin yaptıkları bitmez anlat anlat çenemiz yorulur valla
sen haleetmişsin zaten.. :))sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bilmiyom ya belkide bende iyi değilim ne bilim
sıkı can iyidir cicim cabuk cıkmaz derler :hulya: kaydirigubbakcemileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
eşim aradı napıyon dedi
canta hazırlıyom dedim ne cantaı dedi bebeğin cantasını dedim
annen geldi işte dedim bana hastane cantanı felan hazırla hazır dursun dedi demekki getirmicek dedim bende evdeki tulumlardan alıcam yanımıza yedek dedim
annem ne dedi dedi tekrarladım
sonra dedim acaba pazardan dedim beşiktaslı tulummu alsam kadife görmüştüm dedim dogunca onu giydiririz dedim eve gelirkende arımayalıyı
olur bak cok güzel olur karıcım dedi zavallı adamcagızım benim ohaoldumsmile
Kızlar canım çokkk sıkılıyor yaa ohaoldumsmile
İçimde bi sıkıntı var hayrolsun ..
ne gerek var tülle süslemeye..ben poşete koydum öyle vereceğim...hastanede bebeğin kıyafetlerini hemşireye nası verceniz jelatindemi tüldemi gecen gün bi topicte gördüm tülle süslemişler bittim
hasret eyvallah etmiyomuşum gibi davranmaya calısıyom kayınvalideyee sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniay söyle vermesin öyle haber falan..gerçi sen sancı odasında olaçaksın oraya senin istediğin kişileri alıyorlar sadece....
:)))))))))) çabul doğurursun iyi olur.....
ben bana benzesin istiyorum vallaaa.....:)))
engelleme,engeller gibi yap,,,,!! istiyorsa arasın sorsun?boşver canım falan de....neyseki var hastane çıkışımız ,ben almıştım falan de,bırak annen ne zaman istiyorsa o zaman getirsin falan de...mühimdeğil de...senin hevesin vardıya o nedenle söyledim ben falan de...
ebruu acayipp tatkitler bunlarr cok fenasınnn aklinialirimsmile
bilmiyorumkismilesıkı can iyidir cicim cabuk cıkmaz derler :hulya: kaydirigubbakcemileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Cevap bile yazamıyorum kimseye, o dereceBugün ben de bir tuhafım nedensiz
Dediğin gibi hayrolsun...
bilmiyorumkismile
Cevap bile yazamıyorum kimseye, o derece
Evet hayrolsun boshayallersmile
haa bennkızlar ya bişi sorcam merak ettim aranızda nidilat kullanan varmı
Biz doktora cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde ulturasyona girdik eşimn direk dedi yüzü sana benziyor hatçe diye doktorda hadi ya nasıl anladın dedi benim yüzüm yuvarlak eşiminki biraz uzun doktor bile gülmüştü bana benzerse çocuk yandı eşim öyle diyor ama yanaklarını çok sıktıracakmış
Bilmiyorummmm hijyenimm mafoldumbenhe he aynı benim gibisin işte bende kaç gündür giriyorum bakıyorum yazmadan çıkıyorumalsanaalsanasmile
ne oldu bize ne oldu böyle bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?