- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.901
hasret eyvallah etmiyomuşum gibi davranmaya calısıyom kayınvalideyee sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ebruu acayipp tatkitler bunlarr cok fenasınnn aklinialirimsmile
aklinialirimsmileaklinialirimsmilelülülülülülü:lepi:
bilmiyorumkismile
Cevap bile yazamıyorum kimseye, o derece
Evet hayrolsun boshayallersmile
hayırdır kız....
bişey yok be arkadaşımhayırdır kız....
haa benn
hala kullanıyomusun of ben bunaldım onu içmekten ya fenalaştırıyo gıcık oluyorum kaç gündğr içmiyorum
haa benn
hala kullanıyomusun of ben bunaldım onu içmekten ya fenalaştırıyo gıcık oluyorum kaç gündğr içmiyorum
kızım dogururusun deli o sancı durduyor
ben adalatını içiyorum dr nidilat sıkıntı veriyo diye onu adalat verdi hiç sıkıntıyapmıyo bazen sadece carpıntı oluyor nidilatta tansıyon sorunu oluyomuş galba
ben zaetn 33 artı 0 dan beri içiyom
kaynanayı cekiştire cekiştire bitiremiyoruz biz haa :) hepsi birbirinden marifetlii maşallahh
şimdi ben sana başja bişi diyim
bize kaynanam bebek arabasını alın ben parasını vercem dedi işte neyse gittik aldık krafttan
eşim sonraki ay dedi glay cok sıkıştık neden dedim harcamaları konuştuk bebek arabası çıktı anam dedim annem ödücekti demiş
siz ödeyin ben dogumdan 3-5 ay sonra veririm demiş
eşim utanıyor annesnen artık zaten bende olsam bende utanırım ya annem bazen eşimin yanında laf diyor eşime işte bende hemen mudahele ediyorum ama aretık etmicem eşim derse anneni uyar bak üstüme geliyo gibilerinden bende dicem sen annni frenlıyebiliyormusun laf gecirebiliyomusun bende geciremiyorum kusura bakma sende benim gibi yut dicem.. kurana gittik bugün
bende ne dedim biliyormusun zaten annem olmasa ac ölürdük dedim saolsun herakşam yemek getiririm dedim kaynanamda orda annem gözlerini patlattı
nede öyle dedin dedi sonradan bende dedim valla rahatsız olsun biraz dedim kayınpeder benim eve en sın 2 aylık hamileyken geldi haftada bir gideriz her gittimizde ee gelmeseydiniz derler bende en son dedim biz gelmiyoz ama sizde gelmiyosunuz diye birde 5 aylıkken beni görmüştü kayınpeder çalışıyuo denk gelemiyoz izinli günlerinde gelebilriler ama işte 12 gün önce sancılandımda hastanede gördü bi beni artık doguma görür birde .. kaynanada cardıkca temizliğe gelir işte canım böyle
bişey yok be arkadaşım
geliyorlar bazen sadece :a015:
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/321744-nisa-pinar-in-odasina-hosgeldiniz.html
işte burda harıka tulle suslemişler cocıun gıysılerını bende oyle ıstıyom
aklinialirimsmileaklinialirimsmilelülülülülülü:lepi:
hayırdır kız....
bişey yok be arkadaşım
geliyorlar bazen sadece :a015:
ayyy hayır olsun yaa yine sen içini derah tut ...opuyorumnanaktan
kızım dogururusun deli o sancı durduyor
ben adalatını içiyorum dr nidilat sıkıntı veriyo diye onu adalat verdi hiç sıkıntıyapmıyo bazen sadece carpıntı oluyor nidilatta tansıyon sorunu oluyomuş galba
ben zaetn 33 artı 0 dan beri içiyom
napam fenalaştırıyo beni
Walla arkadaşım bu kaynanalar hep bölemi ya... biz kaynana olunca ölemi olcaz yaw???
Ben çıkıyom kızlar
hepinize selam çok öptüm.
ebru bende mevlütte senın sekerlerden yapcamm
yap kız,,ucuza geldi onlar bana..hem çokta kolay oluyorlar..h,ç gerek yok dünya para vermeye...
badem sekerı kac tane koydun
kızlarrrrr opuyorumnanaktan
ozledımmm hepınızıııı
umaruım ıyısınızdır...
ben kosusturmaca ugrasıyorummn erken dogurmassam ıyıdır valla mafoldumben
yarın ınsallah tasıyoruz evı , evden eve naklıyat gelecek... bır haftadır kolılemelerle ve yenı evın temızlıgı boyası badanasıyla ugasıyoruzzz... tam 8 aylık hamıleyken cekılecek kahır degil vallaa...
umarım hepiniz iyisinizdir...
gecmısı okuyamıyorum malum cok bırıkıyorrr sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?