- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.921
he yaa bnde ayrı bi torbaya koyacağım 1 takım hastane çıkışı we battaniyesini öyle werirler değiştrmek gerekirse zaten yedeğinide alcam yanıma biz değiştiririz odamızda:lepi:ne gerek var tülle süslemeye..ben poşete koydum öyle vereceğim...
kızlarrrrr opuyorumnanaktan
ozledımmm hepınızıııı
umaruım ıyısınızdır...
ben kosusturmaca ugrasıyorummn erken dogurmassam ıyıdır valla mafoldumben
yarın ınsallah tasıyoruz evı , evden eve naklıyat gelecek... bır haftadır kolılemelerle ve yenı evın temızlıgı boyası badanasıyla ugasıyoruzzz... tam 8 aylık hamıleyken cekılecek kahır degil vallaa...
umarım hepiniz iyisinizdir...
gecmısı okuyamıyorum malum cok bırıkıyorrr sempatiksalakcinni
Handecim özledik seni gerçektenkızlarrrrr opuyorumnanaktan
ozledımmm hepınızıııı
umaruım ıyısınızdır...
ben kosusturmaca ugrasıyorummn erken dogurmassam ıyıdır valla mafoldumben
yarın ınsallah tasıyoruz evı , evden eve naklıyat gelecek... bır haftadır kolılemelerle ve yenı evın temızlıgı boyası badanasıyla ugasıyoruzzz... tam 8 aylık hamıleyken cekılecek kahır degil vallaa...
umarım hepiniz iyisinizdir...
gecmısı okuyamıyorum malum cok bırıkıyorrr sempatiksalakcinni
Ben dee eyvahedigeldismileya ben çatlıyorum sanırım :çok üzgünüm:
Bugün herkes ayrı telden çalıyor ya :roflol:
Ben de kafamı dinlemeyi, evde yalnız kalmayı özleddiiiimmm boshayallersmile
Hergün sürdüm bir de hergüüünn alsanaalsanasmile kötükedihüsoya bacak arası, diz arkası derken hobaa baktım göbektede mor çizgiler belirmeye başlamış krem mrem hepsi yalanmış meğer :gitme:
Hergün sürdüm bir de hergüüünn alsanaalsanasmile kötükedihüso
ya ben çatlıyorum sanırım :gitme:
Ben dee eyvahedigeldismile
Bugün herkes ayrı telden çalıyor ya :roflol:
Ben de kafamı dinlemeyi, evde yalnız kalmayı özleddiiiimmm boshayallersmile
ye öle ekmek aralarını sonra zırılda şişko oldum dieeeee benimde karnım çok aç ne yesem acaba yaaa üşeniorum yemek hazırlamaya dışardan istesem kocam kızıyooomafoldumbenkaydirigubbakcemile5 aynen bugün herkez kendi kafasına göre takılıyo
bende yarım ekmeğin içine peynir koydum yiyom işte napım ölimmi aclıktan allahh alalhhhh
bende da catlıcak yer kalmamıştır yaw
napam yaw bnde ayrı teldenim bugünhasret kız sesin soluğun çıkmıyo napıyon kız sen
opuyorumnanaktancanlarım ne oluyor size kıyamam neden böyle oldunuz ki Allah hayırlara çıkarsın.
çatlaklara gelince onlara pahalı ucuz hiç farketmiyor ne kullanırsanız kullanın olacağı varsa oluyor
bende hergün sürdüm -tatlicadiarzu-
hemde hiç kaşımadım bi de kaşısam ne olacak Allah bilir genlerimiz çatlak demek ki
ya bacak arası, diz arkası derken hobaa baktım göbektede mor çizgiler belirmeye başlamış krem mrem hepsi yalanmış meğer :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?