2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hıjyenım, selkiecimm cokk sagolun canlarım bende sizleri cokkk ozluyorum aklım sizde, diger kızlara da coook selam soylersiniz...
dıkkat etmeye calısıyorum sagolsun kocamla annemler cok yardım edıyorlar...
insallah 2 gune bıter bu cıle...
evımde bile kalamıyorum annmelerde kalıyorumm....
cook coook dıkkat edın kendınıze ve bebıslerınıze...
simdi cıkmak zorundayımmm...:gitme:

ne gerek var tülle süslemeye..ben poşete koydum öyle vereceğim...
he yaa bnde ayrı bi torbaya koyacağım 1 takım hastane çıkışı we battaniyesini öyle werirler değiştrmek gerekirse zaten yedeğinide alcam yanıma biz değiştiririz odamızda:lepi:

hadi cnm hayırlısıyla bitse şu taşınma işiniz de rahatlasan sende, fazla yorma kendinikaydirigubbakcemile5

Handecim özledik seni gerçekten
Allah kolaylık versin işlerinde
Güle güle oturursunuz inş.

Bugün herkes ayrı telden çalıyor ya :roflol:

Ben de kafamı dinlemeyi, evde yalnız kalmayı özleddiiiimmm boshayallersmile

kaydirigubbakcemile5 aynen bugün herkez kendi kafasına göre takılıyo
bende yarım ekmeğin içine peynir koydum yiyom işte napım ölimmi aclıktan allahh alalhhhh
bende da catlıcak yer kalmamıştır yaw

ya bacak arası, diz arkası derken hobaa baktım göbektede mor çizgiler belirmeye başlamış krem mrem hepsi yalanmış meğer :gitme:

ya ben çatlıyorum sanırım :gitme:

Ben dee eyvahedigeldismile

Bugün herkes ayrı telden çalıyor ya :roflol:

Ben de kafamı dinlemeyi, evde yalnız kalmayı özleddiiiimmm boshayallersmile

canlarım ne oluyor size kıyamam neden böyle oldunuz ki Allah hayırlara çıkarsın.
çatlaklara gelince onlara pahalı ucuz hiç farketmiyor ne kullanırsanız kullanın olacağı varsa oluyor

kaydirigubbakcemile5 aynen bugün herkez kendi kafasına göre takılıyo
bende yarım ekmeğin içine peynir koydum yiyom işte napım ölimmi aclıktan allahh alalhhhh
bende da catlıcak yer kalmamıştır yaw
ye öle ekmek aralarını sonra zırılda şişko oldum dieeeee benimde karnım çok aç ne yesem acaba yaaa üşeniorum yemek hazırlamaya dışardan istesem kocam kızıyooomafoldumben
hasret kız sesin soluğun çıkmıyo napıyon kız sen
napam yaw bnde ayrı teldenim bugün arkadaşım geldi oturmaya onla otrduk geldi ağlicak nerdeyse dioki pembe çekirdekli turkuaz karpuz bulamadım( manawdakiler demişki abla senle alay etmişler öyle şeymi olurdelikafadulden

canlarım ne oluyor size kıyamam neden böyle oldunuz ki Allah hayırlara çıkarsın.
çatlaklara gelince onlara pahalı ucuz hiç farketmiyor ne kullanırsanız kullanın olacağı varsa oluyor
opuyorumnanaktan

amaaaan bebiklerimiz sağlıklı doğsunda varsın çatlayalım çatlak analar grubuna dahil olalım ana olduğumuz belli olsun de mi yaa laelaelaelaelae

bende hergün sürdüm -tatlicadiarzu-

hemde hiç kaşımadım bi de kaşısam ne olacak Allah bilir genlerimiz çatlak demek ki

ya bacak arası, diz arkası derken hobaa baktım göbektede mor çizgiler belirmeye başlamış krem mrem hepsi yalanmış meğer :gitme:

ben hiiiç çatlamadıııııııımm:lepi:
:1closedeyes::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…