- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.941
ben hiiiç çatlamadıııııııımm:lepi:
:1closedeyes::dilcikar:
yok anacım krem falan hep hava civa öyle bi çatlıyo ki benim de bu zaman kadar çatlamadı ama şimdi her tarafım çatladı ve çok acıyo ya
amin yazcım bilmiyorumkismilecanlarım ne oluyor size kıyamam neden böyle oldunuz ki Allah hayırlara çıkarsın.
çatlaklara gelince onlara pahalı ucuz hiç farketmiyor ne kullanırsanız kullanın olacağı varsa oluyor
Aynen bir de kaşısamm... bilemiyorum nolurdu ohaoldumsmilebende hergün sürdüm -tatlicadiarzu-
hemde hiç kaşımadım bi de kaşısam ne olacak Allah bilir genlerimiz çatlak demek ki
ye öle ekmek aralarını sonra zırılda şişko oldum dieeeee benimde karnım çok aç ne yesem acaba yaaa üşeniorum yemek hazırlamaya dışardan istesem kocam kızıyooomafoldumben
napam yaw bnde ayrı teldenim bugünarkadaşım geldi oturmaya onla otrduk geldi ağlicak nerdeyse dioki pembe çekirdekli turkuaz karpuz bulamadım ( manawdakiler demişki abla senle alay etmişler öyle şeymi olurdelikafadulden
hee bende öyle sanıyordum aynada iyice inceleyince farkettim alsanaalsanasmile
neyse ben catladım ve hıc surmedımm o konuda ıcım rahat cabalamadım barııı aklinialirimsmile
Hergün sürdüm bir de hergüüünn alsanaalsanasmile kötükedihüso
nannn o nee beeye öle ekmek aralarını sonra zırılda şişko oldum dieeeee benimde karnım çok aç ne yesem acaba yaaa üşeniorum yemek hazırlamaya dışardan istesem kocam kızıyooomafoldumben
bende kuru ve pilav ve tursu var ancak benım toto etsiz çiğ köfte istiy şifaa niyetineeee yaprak dökümüne garnitrür
napam yaw bnde ayrı teldenim bugünarkadaşım geldi oturmaya onla otrduk geldi ağlicak nerdeyse dioki pembe çekirdekli turkuaz karpuz bulamadım ( manawdakiler demişki abla senle alay etmişler öyle şeymi olurdelikafadulden
geldim ulan hiç çatlamamışım inceledim iyice şimdilik yok bişiy, inşallah olmazda fena takarım benmafoldumben
yemeğimide aldım hadi ben yumuluyorumcokacimcoook
Ne var ne yok kızlar? :)
geldim ulan hiç çatlamamışım inceledim iyice şimdilik yok bişiy, inşallah olmazda fena takarım benmafoldumben
yemeğimide aldım hadi ben yumuluyorumcokacimcoook
nasıl halletcen gidip estetikm olcan sanıyosun sen:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?