2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok anacım krem falan hep hava civa öyle bi çatlıyo ki benim de bu zaman kadar çatlamadı ama şimdi her tarafım çatladı ve çok acıyo ya

canlarım ne oluyor size kıyamam neden böyle oldunuz ki Allah hayırlara çıkarsın.
çatlaklara gelince onlara pahalı ucuz hiç farketmiyor ne kullanırsanız kullanın olacağı varsa oluyor
amin yazcım bilmiyorumkismile

maleseff kötükedihüso
bende hergün sürdüm -tatlicadiarzu-

hemde hiç kaşımadım bi de kaşısam ne olacak Allah bilir genlerimiz çatlak demek ki
Aynen bir de kaşısamm... bilemiyorum nolurdu ohaoldumsmile

yaw dayanamıorum kemiksuyuna mercimek çorbası we köfte patateeeeeessssss:teytey:cokacimcoook geliorum 15 dakikaya

ayy yazık kıza be :)) niye ben yedim o manavcılar bilmeyoo hıhhh kız bende çatlamadım dedim ama bu ay çatladık ben,m bi arkadaş vardı oda 2 ay önce doğum yaptı oda ben çatlamadım hiç falan fialn dedi hehehhee doğumdan sonra bütün çatlakları belirginleşti şoka girdi yavrucak :)))

geldim ulan hiç çatlamamışım inceledim iyice şimdilik yok bişiy, inşallah olmazda fena takarım benmafoldumben
yemeğimide aldım hadi ben yumuluyorumcokacimcoook

Hergün sürdüm bir de hergüüünn alsanaalsanasmile kötükedihüso
neyse ben catladım ve hıc surmedımm o konuda ıcım rahat cabalamadım barııı aklinialirimsmile

nannn o nee bee
geldim ulan hiç çatlamamışım inceledim iyice şimdilik yok bişiy, inşallah olmazda fena takarım benmafoldumben
yemeğimide aldım hadi ben yumuluyorumcokacimcoook

inşş olmazz sekeriim

kız hasret dua ette hep böyle kal doğumdan sonrada böyle kalırsın inşallah doğumdan sonrada çıkabiliyo çatlaklıklar valla bende acayip takmış durumdayım ama yapcak bişi yok oğluşumu bekliyorum hayırlısıyla sağlıklı bişekilde kucağıma alayım sonra onları da hallederiz artıkın

ay maşallah kızlar birgün girmedik amma sohbet etmişiniz kaynanadan girmişiniz görümceydi derken kocada bitirmişiniz kıskandım valla.Hepiniz ailemden biri gibi oldunuz birgün girmsem birine bişey oldumu nasıllar diye merak ediyorum hepiniz çok samimisiniz.Güzl olanda bu zaten biz bebişleride beraber büyütürüz inşallah.Malum doğumlara az kaldı şubat girdimi bizim cücüler çıkmaya başlar.Bende bebişimi çok merak ediyorum kime benziyo diye ama ultrasano göre kızıma yani ablasına benziycek doktora göre çok yakışıklı olcekmiş.Benim doktorun eşide çoçuk doktoru benim yeğenim olcek kız sizin oğlana yapalım diyo.Eh kızıda bulduk artıkın önümüzdeki cuma çiçeğimizi çikolatamızı yaptırıp gidelim bari doktora.

Vallahi ben de çok korkuyorum doğumdan. ılk defa dün gece uykum kaçtı bunları düşünmekten.

Evi toparladık düzenledik. Tadilat gereken yerleri onarmaya çalışıyoruz. Çamaşır bulaşık... Şimdi de yemeğin demlenmesini bekliyorum. Çok acıktık çoookk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…