- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.961
canım ben tuhafiyeden aldım ümraniyede collezyonun aralığında bir tuhafiye var ..teyzen bilir orayı ordan aldım...kare kare kestim 15 e 15 gibi olçülerde....karemi kestin tülleri canım boyutları varmı acaba
birde ben nereden alabilirim acaba metreyle tül eminöünde varmış hep öyle şeyler ben şeker malzememi havuzlu handan almıştım orada metre tül yok kese var onlar pahalıya gelir nazar boncunuda unuttum artık snein o boncuklardan yapıştırım artık bende beyazmı yapsam yoksa mavimi yapsam düşünüyom
he yaa bnde ayrı bi torbaya koyacağım 1 takım hastane çıkışı we battaniyesini öyle werirler değiştrmek gerekirse zaten yedeğinide alcam yanıma biz değiştiririz odamızda:lepi:
hadi cnm hayırlısıyla bitse şu taşınma işiniz de rahatlasan sende, fazla yorma kendinikaydirigubbakcemile5
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...leri-burada-toplanalim-3701.html#post11189880selkiecim ben kaçırmışım sanırım
mevlüt şekerlerin nasıl ?
ikisinide giyecek nasılsa wer gitsin birini ne farkedercanım ben tuhafiyeden aldım ümraniyede collezyonun aralığında bir tuhafiye var ..teyzen bilir orayı ordan aldım...kare kare kestim 15 e 15 gibi olçülerde....
yani bende karar veremedim ya..güzel olan takımı versem hemşireye,,,yoksa ötekinimi?ötekinin battaniyesi yok....güzel organik olan takımın var seçemedim bende....
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...leri-burada-toplanalim-3701.html#post11189880
canım burdalar..ben bunları mevlüt için değil,eve gelenlere ikram etmek için yaptım..mevlüt için ayrı yaparım ve ya yaptırırım diye düşündüm....
YA kızlar siz bişey sorucam iştahınız nasıl benim bu sıralar canım hiç bişey istemiyo zaten iki öğün yiyorum.
Ne var ne yok kızlar? :)
ikisinide giyecek nasılsa wer gitsin birini ne farkeder
10 numara walla herşeyden yiorum sürekli açım tok olduğum yemekten sonra yarım saat onun harici hep açııımmmmcokacimcoook
evett evet herkez cok samımı gercektendenasılsak oyleyız benceeay maşallah kızlar birgün girmedik amma sohbet etmişiniz kaynanadan girmişiniz görümceydi derken kocada bitirmişiniz kıskandım valla.Hepiniz ailemden biri gibi oldunuz birgün girmsem birine bişey oldumu nasıllar diye merak ediyorum hepiniz çok samimisiniz.Güzl olanda bu zaten biz bebişleride beraber büyütürüz inşallah.Malum doğumlara az kaldı şubat girdimi bizim cücüler çıkmaya başlar.Bende bebişimi çok merak ediyorum kime benziyo diye ama ultrasano göre kızıma yani ablasına benziycek doktora göre çok yakışıklı olcekmiş.Benim doktorun eşide çoçuk doktoru benim yeğenim olcek kız sizin oğlana yapalım diyo.Eh kızıda bulduk artıkın önümüzdeki cuma çiçeğimizi çikolatamızı yaptırıp gidelim bari doktora.
YA kızlar siz bişey sorucam iştahınız nasıl benim bu sıralar canım hiç bişey istemiyo zaten iki öğün yiyorum.
ne olcak kaynana konusu
eşimle hafiften sürtüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?