2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doğumdan niye korkuyosunuzki herkes yapıyo doğum 10 - 15 dakkalık iş.Dünyanın en güzel varlığını alıcaksınız kucağınıza.Zaten onu görünce tüm acılarınızı uykusuzluklarınızı unutacaksınız herşey ikinci planda olucak yaşamınızın merkezi olucak.Ona göre yaşıycak ve onun için herşeyin en iyisini istiyceksiniz.Doğum sizi korkutmasın biz gene şanslıyız analarımız neyapsın evde ebeler doğurttururmuş annem 3 gün sancı çekmiş evde şimdi herşeyin kolayı var ağrısız normal doğum bile yapabiliyosunuz.

canım ben tuhafiyeden aldım ümraniyede collezyonun aralığında bir tuhafiye var ..teyzen bilir orayı ordan aldım...kare kare kestim 15 e 15 gibi olçülerde....

yani bende karar veremedim ya..güzel olan takımı versem hemşireye,,,yoksa ötekinimi?ötekinin battaniyesi yok....güzel organik olan takımın var seçemedim bende....

selkiecim ben kaçırmışım sanırım
mevlüt şekerlerin nasıl ?
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...leri-burada-toplanalim-3701.html#post11189880

canım burdalar..ben bunları mevlüt için değil,eve gelenlere ikram etmek için yaptım..mevlüt için ayrı yaparım ve ya yaptırırım diye düşündüm....

ay bide doğum fiyatlarını yazmışınız nekadar pahalı ya biz doğum için 2000-3000 ytl yeter diye düşünüyoruz.Çünkü benim doğum yapıcam hastane 900 almış doktorum 1000 ytl almış görümcemden.Yılbaşından sonra artış olmuştur ama sanırım fazla değildir.

Selkiş sabah 7:30 kalmış içini dökmüşün ben eşime kızıyodum ama seninkini okuyunca benimki melek kaldı onun yanında.Bizde ilk doğumda bişey görmedik bakalım bunda neolcek.

ikisinide giyecek nasılsa wer gitsin birini ne farkeder
YA kızlar siz bişey sorucam iştahınız nasıl benim bu sıralar canım hiç bişey istemiyo zaten iki öğün yiyorum.

10 numara walla herşeyden yiorum sürekli açım tok olduğum yemekten sonra yarım saat onun harici hep açııımmmmcokacimcoook

ikisinide giyecek nasılsa wer gitsin birini ne farkeder

10 numara walla herşeyden yiorum sürekli açım tok olduğum yemekten sonra yarım saat onun harici hep açııımmmmcokacimcoook

Maşallah canım ya yarasın bebişe geceleri zor uyuyorum sabahta geç kalkıyoruz doğal olarak sabah kahvaltısı ve akşam yemeği iki öğün yiyorum çok yanlış aslında ama napıyım uyku düzenimiz bozuk.

evett evet herkez cok samımı gercektendenasılsak oyleyız bencee
YA kızlar siz bişey sorucam iştahınız nasıl benim bu sıralar canım hiç bişey istemiyo zaten iki öğün yiyorum.

cok fena acık yaa senı bılejm yerımm yanıı o derecee

yaprak dökümü baslamdan bıcı olucam kocsam bana dus gunu koydu
bı carsamba bı pazarları bıcı olucam

selam kızlar nasılsınız?
ben barut gibiyim valla eşim işe gitti gitmeden tartıştık( mevzu malum konu..kaynanamlar gelmek istiyo ben de doğumdan sonra gelsinler dedim.gelecekleri zaman eşim istanbul da eğitime gidecek 3 gün zaten evde olmayacak ben onları gezdiremem beni değil seni görmeye geliyorlar zaten 1 ay önce 1 ay sonra ne değişecek dedim anlatamadım. ne yapıcam sasırdımm cok gerginim valla.:bbo:mafoldumben

bende gıdıyım dus alım malum cok suya gırmenme ızın yog
kacırmım fırsatı yaprak dokumunden oncee yarınn gorusuruzz bız dogumdan soradaa cok cekerızzz cooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…