2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw bu ökonular ömrümüzü yedi bitrdi valla,biz gelinlerin çilesi ha

ay bide hamile hamile kaynanamı gezdircen sen ya otursunlar kös kös evde.Sen alttan al doğuma hazırlık yapcam temizlik falan yapcam ay ilgilenemem şimdi onlarla bak annenede ayıp olur doğumdan sonra gelsinler hem torunlarını görsünler sıkılmazlar de şimdi gelirlerse sende yoksun bende çalışıyorum falan ilgilenemeyiz falan de .

sorma asinazcım yaa bazen neden bir ecnebiye aşık olmadım ki diyom:)) bugün doğurmazsam iyidir..cocuk da benim gergin halimden kacmak isteyebilir her an

tövbe tövbe deme öle zamnında gelsin bebeklerimiz,hme bu tek sen de yok ki,görüyorsun burda 30 kadın varsa otuununda bu konuda derdi var bu da doğanın dengesi gibi bişi olmuş artık maalesef,eşine güsel dille anlatmaya çalış boşuna üzme kendini

şekerim önceki amaç şimdiden gelip doğuma dek kalmaktı.kardeşi çok sıkılmış sınavlardan annesi de gelmek istitormuş yoksa doğuma gelecekmiş ben de doğuma kendi annem gelsin istiyorum haliyle..hemen gelirmiş yoksa doğumda (tehdit) annem çok kalamaz zaten okullar acılmış olacak doğum zamanı..illaki gelecekler ben de biraz kafamı dinlemek istiyorum ufak tefek eksikleri yapmak anlatamadım.eşime nasıl bir baskı yapıyorlarsa artık adam da kafayı yedi ben de

Strese sokma canım kendini bukadar herşeyin vardır bir çözümü zaten kaynanan gelirse doğuma annen gelmiycek diye bişey yok.O kalırsa annen hayli hayli kalır valla gelirlersede takmazsın herşeyi kendi kafana göre yaparsın zaten anladığım kadarıyla çalışıyodunda sen fazla ilgilenmezsin olur biter

oy oy kurban olayım ben kaynanama .canim benim ben bisey seviyorum diyeyim hop hemen yapar eder bulur bulusturur yaratir resmen.bebegimin giysilerini ben attim makinaya tek tek elleriyle asti kadincagiz ki egilip dogrulamaz.her aksam sofram hazir .ne kadar saglikli guzel yemek varsa yapar.camasirlarimi yikar kurutur katlar getirir yatagimin uzerine koyar.evimi toplar temizler.bugun gitmis portakal almis bana recel yapacak diye garibim bu sogukda az once karpuz aldirdi ruyamda gordum diye.allah nazarlardan saklasin onu uzun omurler versin insallah.ben seviyorum kayinvalidemi.:1hug:

inşallah canım zamanında gelir.hepimizn ki...doğru söylüyorsun genel bi durum bu ne yazık ki..
ya güzellikle geleeceğini bilsem dert etmem canım eşim de diyemiyor gelmeyin şimdi diye. üzülmemeye calışıyorum ama ...birazdan şiddeti gecr heralde.
gecen geyiğini yapıyordum bu arada kaynanam doğurtmasa beni diye gercek mi olacak ne..ebe de kendileri..

ocd , snei burda öldürebiliriz biliyosun demii klava:
ohh bizede ver öyle kaynanana ohh valla kocalarımız bizeöyle davranmıyoo
az önce herifle hafif sürtüştük o anda bi agrı girdi agrım girdi deidm oda yırtcak yol buldun nası olsa dedi!
ulan harbıden girdi agrı ama gelde inandır
ha birde benim erken dogum riskim yokmuş onu kafamdan ataymışım öyle buyurdu herif hazretlerii :sm_confused:

neyse bu konularda olmasa ne konuşucaktık ama dimii ama :jeyyar:

valla hiç degmez kendini sıktına bak az önce bi hararetlencek olduımdirek agrım girdi zaten ne zaman kouşcak olsam o gece zor geciriyom agrıdan sızıdan off
ne diyim artık konuşmuyak şakkıdı
ay çok relax gördüm kendimii sengözlerimebaksanab

herif yanımda stop yasakkelime

canım doğum öncesi izne ayrıldım ben:)) evdeyim yaniii..dua et benim için..
sen ne yaptın aldın mı hast. cıkışını?

kaşı biyerlerini canımcım..maşallah allah bozmasın daha iyi etsin

off of biz böylediyosak bu zavallı ali rıza ne yapsın demi hadi kacıyom ben

ona bakarsan ben de severim annemi,daha hamileliğmden beri ütü yaptırmadı bana evimi oğlu ile birlikte temizler
ama şimdi hepatit konusunda bunu söylemenin masnası yok

neyse kızlar sağolun hepiniz akşam akşam şişirmeyim kafanızı daha fazla birden cok gerildim de..
dua edin benim için olur mu o bile yeter .

:hulya: oturup hanım hanım örgü örüp tv izlemek var ama ben hep devirme peşindeyim totoyuu
hey allahım

kız OCD nispetmi yapıyon sen herkes burda kayananadan şikayetçi şaka biyana canım nediyim allah muhabbetinizi bozmasın.

neyse kızlar sağolun hepiniz akşam akşam şişirmeyim kafanızı daha fazla birden cok gerildim de..
:mymeka: nispet yaptı hatun bize yahu laelaelaelaelae lmaz: sempatiksalakcinni

ona bakarsan ben de severim annemi,daha hamileliğmden beri ütü yaptırmadı bana evimi oğlu ile birlikte temizler
ama şimdi hepatit konusunda bunu söylemenin masnası yok

Şeniz aman canım ya eşinde diyemiyor bence gelmeyin felan diye utanıyomu cekiniyomu ne yapıyosa artıkın ama birazcık kendi haline bırak bozuldunu belli edersen belki der annesine , ha birde böyle kızgınken ararsa anasına sınırlı konuşursa anlar durumu kaynanan lohusayken zıcar agzına valla aslında burda önemli olan
kocalara istediklerimizi altan tatlı dille yaptırmayı becerebilmek
ancak ben o kadar sabırlı değilşim hemen parlıyorum kızıyorum bagrıyorum işte :1ninca:

OFF canım ya sıkma kendini bukadar ölüm yokya ucunda gelirlerse gelirler sen gene bildiğini okursun tabiki dualarımız seninle sen bebişi düşün kendine dikkat et SELKİEYEDE söyeledim hiçkimse için kendini ve bebeğini üzmeye değmez.Daha almadım benim çoçuk doğarsa herhalde eteklerime sarıcam haftaya cuma kontrolüm var ozaman alıcam.
KIZ GÜLEN SEN ÇOK YAŞA EMİ ALEMSİN VALLA KOCAN GİTTİMİ STOP.

ay benim kocama agrim girdi desem ise gondermez beni valla. korkumdan ne bisey diyebiliyorum ne belli ediyorum sirf ise yasak getirmesin diye kaydirigubbakcemile3
calismazsam olurum sikintidan.sunun surasinda 1 ay daha calisacagim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…