- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #38.981
selam kızlar nasılsınız?
ben barut gibiyim valla eşim işe gitti gitmeden tartıştık( mevzu malum konu..kaynanamlar gelmek istiyo ben de doğumdan sonra gelsinler dedim.gelecekleri zaman eşim istanbul da eğitime gidecek 3 gün zaten evde olmayacak ben onları gezdiremem beni değil seni görmeye geliyorlar zaten 1 ay önce 1 ay sonra ne değişecek dedim anlatamadım. ne yapıcam sasırdımm cok gerginim valla.:bbo:mafoldumben
yaw bu ökonular ömrümüzü yedi bitrdi valla,biz gelinlerin çilesi ha
selam kızlar nasılsınız?
ben barut gibiyim valla eşim işe gitti gitmeden tartıştık( mevzu malum konu..kaynanamlar gelmek istiyo ben de doğumdan sonra gelsinler dedim.gelecekleri zaman eşim istanbul da eğitime gidecek 3 gün zaten evde olmayacak ben onları gezdiremem beni değil seni görmeye geliyorlar zaten 1 ay önce 1 ay sonra ne değişecek dedim anlatamadım. ne yapıcam sasırdımm cok gerginim valla.:bbo:mafoldumben
sorma asinazcım yaa bazen neden bir ecnebiye aşık olmadım ki diyom:)) bugün doğurmazsam iyidir..cocuk da benim gergin halimden kacmak isteyebilir her an
ay bide hamile hamile kaynanamı gezdircen sen ya otursunlar kös kös evde.Sen alttan al doğuma hazırlık yapcam temizlik falan yapcam ay ilgilenemem şimdi onlarla bak annenede ayıp olur doğumdan sonra gelsinler hem torunlarını görsünler sıkılmazlar de şimdi gelirlerse sende yoksun bende çalışıyorum falan ilgilenemeyiz falan de .
tövbe tövbe deme öle zamnında gelsin bebeklerimiz,hme bu tek sen de yok ki,görüyorsun burda 30 kadın varsa otuununda bu konuda derdi var bu da doğanın dengesi gibi bişi olmuş artık maalesef,eşine güsel dille anlatmaya çalış boşuna üzme kendini
tövbe tövbe deme öle zamnında gelsin bebeklerimiz,hme bu tek sen de yok ki,görüyorsun burda 30 kadın varsa otuununda bu konuda derdi var bu da doğanın dengesi gibi bişi olmuş artık maalesef,eşine güsel dille anlatmaya çalış boşuna üzme kendini
inşallah canım zamanında gelir.hepimizn ki...doğru söylüyorsun genel bi durum bu ne yazık ki..
ya güzellikle geleeceğini bilsem dert etmem canım eşim de diyemiyor gelmeyin şimdi diye. üzülmemeye calışıyorum ama ...birazdan şiddeti gecr heralde.
gecen geyiğini yapıyordum bu arada kaynanam doğurtmasa beni diye gercek mi olacak ne..ebe de kendileri..
Strese sokma canım kendini bukadar herşeyin vardır bir çözümü zaten kaynanan gelirse doğuma annen gelmiycek diye bişey yok.O kalırsa annen hayli hayli kalır valla gelirlersede takmazsın herşeyi kendi kafana göre yaparsın zaten anladığım kadarıyla çalışıyodunda sen fazla ilgilenmezsin olur biter
oy oy kurban olayım ben kaynanama .canim benim ben bisey seviyorum diyeyim hop hemen yapar eder bulur bulusturur yaratir resmen.bebegimin giysilerini ben attim makinaya tek tek elleriyle asti kadincagiz ki egilip dogrulamaz.her aksam sofram hazir .ne kadar saglikli guzel yemek varsa yapar.camasirlarimi yikar kurutur katlar getirir yatagimin uzerine koyar.evimi toplar temizler.bugun gitmis portakal almis bana recel yapacak diye garibim bu sogukdaaz once karpuz aldirdi ruyamda gordum diye.allah nazarlardan saklasin onu uzun omurler versin insallah.ben seviyorum kayinvalidemi.:1hug:
oy oy kurban olayım ben kaynanama .canim benim ben bisey seviyorum diyeyim hop hemen yapar eder bulur bulusturur yaratir resmen.bebegimin giysilerini ben attim makinaya tek tek elleriyle asti kadincagiz ki egilip dogrulamaz.her aksam sofram hazir .ne kadar saglikli guzel yemek varsa yapar.camasirlarimi yikar kurutur katlar getirir yatagimin uzerine koyar.evimi toplar temizler.bugun gitmis portakal almis bana recel yapacak diye garibim bu sogukdaaz once karpuz aldirdi ruyamda gordum diye.allah nazarlardan saklasin onu uzun omurler versin insallah.ben seviyorum kayinvalidemi.:1hug:
:mymeka: nispet yaptı hatun bize yahu laelaelaelaelaeneyse kızlar sağolun hepiniz akşam akşam şişirmeyim kafanızı daha fazla birden cok gerildim de..
dua edin benim için olur mu o bile yeter .
ona bakarsan ben de severim annemi,daha hamileliğmden beri ütü yaptırmadı bana evimi oğlu ile birlikte temizler
ama şimdi hepatit konusunda bunu söylemenin masnası yok
neyse kızlar sağolun hepiniz akşam akşam şişirmeyim kafanızı daha fazla birden cok gerildim de..
ocd , snei burda öldürebiliriz biliyosun demiiklava:
ohh bizede ver öyle kaynanana ohh valla kocalarımız bizeöyle davranmıyoo
az önce herifle hafif sürtüştük o anda bi agrı girdi agrım girdi deidm oda yırtcak yol buldun nası olsa dedi!
ulan harbıden girdi agrı ama gelde inandır
ha birde benim erken dogum riskim yokmuş onu kafamdan ataymışım öyle buyurdu herif hazretlerii :sm_confused:
neyse bu konularda olmasa ne konuşucaktık ama dimii ama :jeyyar:
neyse kızlar sağolun hepiniz akşam akşam şişirmeyim kafanızı daha fazla birden cok gerildim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?