2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Size bişey söyliyimmi eşiniz bazı şeyleri kendi görmediği sürece siz kıçınızı yırtsanız gene boş.Ben hepsini yaşadım ama neoldu susmadım alttanda almadı yeri geldimi yüzünede bir güzel vururum.Neoluyo siz kavga ettiğinizle kalıyosunuz millet mesut mutlu oh hiçbişey olmamış gibi yüzsüz yüzsüz.Alttan alırsan tepene çıkarlar inanın lafı söyleyince senden iyisi olmuyo.

Selkiş sabah 7:30 kalmış içini dökmüşün ben eşime kızıyodum ama seninkini okuyunca benimki melek kaldı onun yanında.Bizde ilk doğumda bişey görmedik bakalım bunda neolcek.

merak etme canım bundada bişey görmeyiz herhalde biz....

ikisinide giyecek nasılsa wer gitsin birini ne farkeder

10 numara walla herşeyden yiorum sürekli açım tok olduğum yemekten sonra yarım saat onun harici hep açııımmmmcokacimcoook

hagisiyle daha yakışıklı olur bilemedimde )

canım yaa,çok üstüne gitme eşinin,inatlaşır sonra,özellikle çağırır...ev temizlencek desen falan gelmezler belki...bende diyorum benimkine gelmesinler söyle diye..ama bir yandanda düşünüyorum ben olsam onun yerinde kendi aileme gelmeyin diyemezdim...onada hak veriyorum ama gelen adabıyla gelse gitse .....

sen kaynananı başında taşı emi...zor bulunur böylesi....

yok send ebendensin..zaten o nedenle yapmıyorlar bizim dediklerimizi,,şu çeneyi tutabilsek...alsanaalsanasmile

ay kocamda benim karnıma masaj yapar hemencikin ayaklarımı bilem öper agrı girse girmese el üstünde tutar yane merak etme ocd şutarafagitti
oy der karım der sen bizim bebğimizi taşıyosun der keşke bende hamile kalabilseydim der seni anlıyabilseydim der senağlama
sen su fazlalığıyla işe gitme zaten ya onun bazı riskleri var çünkülüm dr gittinmi yasak getirmedimi sana

kussebifal kocam mutfa gıdınce rahat yazıyom:) ancak bizyatak odasuında oturuyoz salon pislenmesin deyü totomun dıbınde bi gozu burda yazamıyom bu akşam olanları isticekmiş hastane cıkısını felan konu ordan patladı zati

valla aynen kavga ettiğimizle kalıyoruz..aslında onlar gibi sinsi hareket etmek lazım...benimkiler çok sinsidir....

ebru senin dediklerini dedim ancak dişleirmi sıka sıka olsunn bizimm var hastane cıkıssımız
en sonundadayalvarmakmı gerek illa bilmiyomu millete havamı yapıcakmış aldıklarıyla dedimm
felan neyse hayde cıkıyom yazamıyom zatı oynuyamıyombi türlü

kesinlikle katılıyorum sana

ha buarada benimde temizliğimi annemle kaynanam yapar yane gel dedimmi gelirde gel demeye gerekmi var yahu ayda bir gelir işte annemin üstündeyiz işte anananem gitmiş bugün öbür teyzeme annemde yengemin dogum temizliğini yapcak

Allah ım ne alem bir topiğiz biz yaa.
Ali rıza bey ne yapsınmış:roflol:
canım tatlı istedi yemekten sonra kocişim götürdü yedirdi geldik şimdi maç izliyor.hakettiiia.s

Biz biçok şey yaşadık eşimle düğünden başladı sorunlarımız hep kavgalarımız 3. şahıslar yüzünden çıktı artık kendide soğudu benim eşim benden 7 yaş büyük benden olgun benim ailemin ona yaptığını kendi ailesi yapmamıştır şimdi diyo zaten köprü olsa üstlerinden geçmem diye.Babamda ağız dolusu oğlum der eşime oğlumun adınıda kendi babamın ismini koyucaz zaten ben babamın evinde oturuyorum.Babamlar olmasa bir maaşla nasıl geçinicez bu devirde valla çok zor eşimde bunun farkında.Ayda yılda bir gideriz kaynanamlara yakın oldukları halde el üstünde tutarlar oturuşumuzda ancak bir saat eşim kendi durmaz zaten.

kesinlikle katılıyorum sana

bende bende katılıyorumm

hayde ben kacıyom öpüyorum sizi lülülülülülü
ocd gız sende melek gaynananı öpte yat bu gece bak gör ne gaynanalar var gamyoncuiremsu bizler hepimiz birer fikretiz

Ben yazdım sandım..
Düşüncelerime tercuman olmuşsun...
Ellerine sağlık..

afferin sanna!!!! annesi ona ret cevabı verirse bunun senin için yine bir artısı olaçak..sana daha çok yakınlaşır.aklinialirimsmile..kaynanan akıllıysa geri çevirmez oğlunu...adi canım görüşürüz sonra..kendine oğluşuna iyi abk

ya benim eşimden istedim şu
annesi onun yanında bana bişi diyo mesela bebeğimiz olmuyoken milletin hamilelik haberini veriyodu bana
sonra ben tabi cıkana kadar zor duruyom aglıyom cıkınca ne oldu diyo annen böyle böyle dedi diyom
duymuyor ya annesi yanında söylüyor duymuyor söylenenleri
ben atsın satsın istemiyorumki birde kendi aramızda konuşurkende suclu hisssetttiro kendimi hep annesi haklı bana bi cok nadir der tamam gülaycım haklısın lütfen ama altan al dese destek olsa ben annesini totoma takmam söyledikleiryle üzülmem ancak o anlamıyor anlasada yada bana göstermiyor dili bi bana ötüyo ben annesine git bagır cagırda demiyprum ancak farkında olsun annesi sikayet ettiğinde beni savunamıyor ne bilim idare edemiyo arayı

kaydirigubbakcemile3
bak kocamda benim karnıma masaj yapar dedinde aklima geldi.benim patron falan yemege gitmistik gecenler ogle yemegi.neyse konusuyoruz ben ne zaman ayrilacagim nasil olacak birini bulacakmiyiz kim bakar falan diye.ay sormazmi catlak falan diye kaydirigubbakcemile3 meger kendi esi hamileyken her aksam esinin karnina masaj yaparmis kremle.hatta kremin ismini soyledide unuttum simdi.
aksam eve geldim dedim herif herifffffff kalk karnima masaj yap kaydirigubbakcemile3

himmm ne yasagi canim benim
bugun gittim 40 dk bakti yok su fazlan dedi.oglumda 2004 kg 43 cm mis.
tansiyonum 9 a 5 kaymis durumdayim.
dedim goncama ben artik ilgilenmiyorum bul bi doktor hastane ugrasamayacagim
sempatiksalakcinni

benim yanımda arasın istesin istiyorum cuma akşamı annesine gidip kendi alacakmış hastane cıkısını
annesi bir sürü şey almış koca hurcu nas getircekmiş tek basına taksiye atlasın dedim neyse aman ya

Ben yazdım sandım..
Düşüncelerime tercuman olmuşsun...
Ellerine sağlık..

ay sağol canım ya.29 zum 30 olucam valla az tecrübe yaşamadık siz nekadar derseniz annen şöyle annen böyle diye ay neyapayım annem atamamki der amaaan boşverin kızlar kaynanalarınızı oğullarını almışınız oh öpüp koklayın yanlarında kıskançlıktan erim erim erisinler.
KIZ FRAMBUAZ göbüşler topiğinde fotonu gördüm kız one öyle maşallah manken gibimsin hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…