- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.001
kız OCD nispetmi yapıyon sen herkes burda kayananadan şikayetçi şaka biyana canım nediyim allah muhabbetinizi bozmasın.
:mymeka: nispet yaptı hatun bize yahu laelaelaelaelaelmaz: sempatiksalakcinni
Şeniz aman canım ya eşinde diyemiyor bence gelmeyin felan diye utanıyomu cekiniyomu ne yapıyosa artıkın ama birazcık kendi haline bırak bozuldunu belli edersen belki der annesine , ha birde böyle kızgınken ararsa anasına sınırlı konuşursa anlar durumu kaynanan lohusayken zıcar agzına valla aslında burda önemli olan
kocalara istediklerimizi altan tatlı dille yaptırmayı becerebilmek
ancak ben o kadar sabırlı değilşim hemen parlıyorum kızıyorum bagrıyorum işte :1ninca:
ona bakarsan ben de severim annemi,daha hamileliğmden beri ütü yaptırmadı bana evimi oğlu ile birlikte temizler
ama şimdi hepatit konusunda bunu söylemenin masnası yok
Selkiş sabah 7:30 kalmış içini dökmüşün ben eşime kızıyodum ama seninkini okuyunca benimki melek kaldı onun yanında.Bizde ilk doğumda bişey görmedik bakalım bunda neolcek.
ikisinide giyecek nasılsa wer gitsin birini ne farkeder
10 numara walla herşeyden yiorum sürekli açım tok olduğum yemekten sonra yarım saat onun harici hep açııımmmmcokacimcoook
selam kızlar nasılsınız?
ben barut gibiyim valla eşim işe gitti gitmeden tartıştık( mevzu malum konu..kaynanamlar gelmek istiyo ben de doğumdan sonra gelsinler dedim.gelecekleri zaman eşim istanbul da eğitime gidecek 3 gün zaten evde olmayacak ben onları gezdiremem beni değil seni görmeye geliyorlar zaten 1 ay önce 1 ay sonra ne değişecek dedim anlatamadım. ne yapıcam sasırdımm cok gerginim valla.:bbo:mafoldumben
oy oy kurban olayım ben kaynanama .canim benim ben bisey seviyorum diyeyim hop hemen yapar eder bulur bulusturur yaratir resmen.bebegimin giysilerini ben attim makinaya tek tek elleriyle asti kadincagiz ki egilip dogrulamaz.her aksam sofram hazir .ne kadar saglikli guzel yemek varsa yapar.camasirlarimi yikar kurutur katlar getirir yatagimin uzerine koyar.evimi toplar temizler.bugun gitmis portakal almis bana recel yapacak diye garibim bu sogukdaaz once karpuz aldirdi ruyamda gordum diye.allah nazarlardan saklasin onu uzun omurler versin insallah.ben seviyorum kayinvalidemi.:1hug:
:mymeka: nispet yaptı hatun bize yahu laelaelaelaelaelmaz: sempatiksalakcinni
Şeniz aman canım ya eşinde diyemiyor bence gelmeyin felan diye utanıyomu cekiniyomu ne yapıyosa artıkın ama birazcık kendi haline bırak bozuldunu belli edersen belki der annesine , ha birde böyle kızgınken ararsa anasına sınırlı konuşursa anlar durumu kaynanan lohusayken zıcar agzına valla aslında burda önemli olan
kocalara istediklerimizi altan tatlı dille yaptırmayı becerebilmek
ancak ben o kadar sabırlı değilşim hemen parlıyorum kızıyorum bagrıyorum işte :1ninca:
Size bişey söyliyimmi eşiniz bazı şeyleri kendi görmediği sürece siz kıçınızı yırtsanız gene boş.Ben hepsini yaşadım ama neoldu susmadım alttanda almadı yeri geldimi yüzünede bir güzel vururum.Neoluyo siz kavga ettiğinizle kalıyosunuz millet mesut mutlu oh hiçbişey olmamış gibi yüzsüz yüzsüz.Alttan alırsan tepene çıkarlar inanın lafı söyleyince senden iyisi olmuyo.
Size bişey söyliyimmi eşiniz bazı şeyleri kendi görmediği sürece siz kıçınızı yırtsanız gene boş.Ben hepsini yaşadım ama neoldu susmadım alttanda almadı yeri geldimi yüzünede bir güzel vururum.Neoluyo siz kavga ettiğinizle kalıyosunuz millet mesut mutlu oh hiçbişey olmamış gibi yüzsüz yüzsüz.Alttan alırsan tepene çıkarlar inanın lafı söyleyince senden iyisi olmuyo.
kesinlikle katılıyorum sana
ebru senin dediklerini dedim ancak dişleirmi sıka sıka olsunn bizimm var hastane cıkıssımız
en sonundadayalvarmakmı gerek illa bilmiyomu millete havamı yapıcakmış aldıklarıyla dedimm
felan neyse hayde cıkıyom yazamıyom zatı oynuyamıyombi türlü
ay kocamda benim karnıma masaj yapar hemencikin ayaklarımı bilem öper agrı girse girmese el üstünde tutar yane merak etme ocd şutarafagitti
oy der karım der sen bizim bebğimizi taşıyosun der keşke bende hamile kalabilseydim der seni anlıyabilseydim der senağlama
sen su fazlalığıyla işe gitme zaten ya onun bazı riskleri var çünkülüm dr gittinmi yasak getirmedimi sana
kussebifal kocam mutfa gıdınce rahat yazıyom:) ancak bizyatak odasuında oturuyoz salon pislenmesin deyü totomun dıbınde bi gozu burda yazamıyom bu akşam olanlarıisticekmiş hastane cıkısını felan konu ordan patladı zati
Ben yazdım sandım..
Düşüncelerime tercuman olmuşsun...
Ellerine sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?