- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.021
ya benim eşimden istedim şu
annesi onun yanında bana bişi diyo mesela bebeğimiz olmuyoken milletin hamilelik haberini veriyodu bana
sonra ben tabi cıkana kadar zor duruyom aglıyom cıkınca ne oldu diyo annen böyle böyle dedi diyom
duymuyor ya annesi yanında söylüyor duymuyor söylenenleri
ben atsın satsın istemiyorumki birde kendi aramızda konuşurkende suclu hisssetttiro kendimi hep annesi haklı bana bi cok nadir der tamam gülaycım haklısın lütfen ama altan al dese destek olsa ben annesini totoma takmam söyledikleiryle üzülmem ancak o anlamıyor anlasada yada bana göstermiyor dili bi bana ötüyo ben annesine git bagır cagırda demiyprum ancak farkında olsun annesi sikayet ettiğinde beni savunamıyor ne bilim idare edemiyo arayı
annesi onun yanında bana bişi diyo mesela bebeğimiz olmuyoken milletin hamilelik haberini veriyodu bana
sonra ben tabi cıkana kadar zor duruyom aglıyom cıkınca ne oldu diyo annen böyle böyle dedi diyom
ben atsın satsın istemiyorumki birde kendi aramızda konuşurkende suclu hisssetttiro kendimi hep annesi haklı bana bi cok nadir der tamam gülaycım haklısın lütfen ama altan al dese destek olsa ben annesini totoma takmam söyledikleiryle üzülmem ancak o anlamıyor anlasada yada bana göstermiyor dili bi bana ötüyo ben annesine git bagır cagırda demiyprum ancak farkında olsun annesi sikayet ettiğinde beni savunamıyor ne bilim idare edemiyo arayı
benim yanımda arasın istesin istiyorum cuma akşamı annesine gidip kendi alacakmış hastane cıkısını
annesi bir sürü şey almış koca hurcu nas getircekmiş tek basına taksiye atlasın dedim neyse aman ya
benim yanımda arasın istesin istiyorum cuma akşamı annesine gidip kendi alacakmış hastane cıkısını
annesi bir sürü şey almış koca hurcu nas getircekmiş tek basına taksiye atlasın dedim neyse aman ya
e kuzum bunun bi caresi yokmudur hic.yani bi oluru falan.istemezsen zorlami gelecekler?
ama ben hepatit uzulsun diye soylememistim ki senağlama
merak etme canım bundada bişey görmeyiz herhalde biz....
hagisiyle daha yakışıklı olur bilemedimde)
canım yaa,çok üstüne gitme eşinin,inatlaşır sonra,özellikle çağırır...ev temizlencek desen falan gelmezler belki...bende diyorum benimkine gelmesinler söyle diye..ama bir yandanda düşünüyorum ben olsam onun yerinde kendi aileme gelmeyin diyemezdim...onada hak veriyorum ama gelen adabıyla gelse gitse .....
sen kaynananı başında taşı emi...zor bulunur böylesi....
yok send ebendensin..zaten o nedenle yapmıyorlar bizim dediklerimizi,,şu çeneyi tutabilsek...alsanaalsanasmile
aynen canım( maaleseff
canım üzülmedim dert etme kendine :)) maşallah başkası daha yasamasın zaten senin adına cok sevindimmopuyorumnanaktan
selkie eşimde biliyor farkında çok da istemiyor zaten ama olmaz diyemiyor sorunda bu zaten müsait deiliz lafından anlamıyorlar
ay sağol canım ya.29 zum 30 olucam valla az tecrübe yaşamadık siz nekadar derseniz annen şöyle annen böyle diye ay neyapayım annem atamamki der amaaan boşverin kızlar kaynanalarınızı oğullarını almışınız oh öpüp koklayın yanlarında kıskançlıktan erim erim erisinler.
KIZ FRAMBUAZ göbüşler topiğinde fotonu gördüm kız one öyle maşallah manken gibimsin hala.
ay inanmıyorum yaaa senin eşinde amma ana kuzusuymuşya.kızı olunca işler değişir ama inan bana babalar kızlarına daha bir düşkün oluyolar anne manne vızz geliyo yani inan eşin kızı doğunca çok değişicek sende inanamıyacaksın.canım bi tek senin eşin diil bizde de aynı sorun var..
Kayınvalidem dünya kare dese onun dediği doğrudur...
Geçen yıl burda bi deprem olmuştu. Akşamdı ben yatak odasında uyuyomuşum.. Eşim de tv izliyomuş.. Deprem olunca aklına ilk önce bana bakmak yerine annesine telefon etmek gelecek kadar ana düşkünü bi adam işte.. Telefondan sonra da tenezzül edip gelip bana bakmamış bile öldüm mü kaldım mı diye.. Annesi sağlam ya o yeter.. Alsanaalsanasmile
canlarım kocişim markete gitti mısır we çikolata falan alacak fırsattan istifade girdim gülen isyanlarda yine:) hepinize keyifli akşamlar diorum giremezsem yarın görüşürüz
Benimkide gitti meyve suyuylan cips alçak gelince nida acicam konuyu bu benm öküz adam gider Gülay istiyo der
28 yasında ama 48 de olsa o anneye bisi denmez annesi hemen bayılıyor hastanelik oluyor ee istediniz söyleyen istemedini işitir derler o isteidni soylucekmis biz bisi diyemyoz hemen hastalaniyo
Canım bi tek senin eşin diil bizde de aynı sorun var..
Kayınvalidem dünya kare dese onun dediği doğrudur...
Geçen yıl burda bi deprem olmuştu. Akşamdı ben yatak odasında uyuyomuşum.. Eşim de TV izliyomuş.. Deprem olunca aklına ilk önce bana bakmak yerine annesine telefon etmek gelecek kadar ana düşkünü bi adam işte.. Telefondan sonra da tenezzül edip gelip bana bakmamış bile öldüm mü kaldım mı diye.. annesi sağlam ya o yeter.. alsanaalsanasmile
ay inanmıyorum yaaa senin eşinde amma ana kuzusuymuşya.kızı olunca işler değişir ama inan bana babalar kızlarına daha bir düşkün oluyolar anne manne vızz geliyo yani inan eşin kızı doğunca çok değişicek sende inanamıyacaksın.
Aboovvv bu ne Allahım ya bizi bunlar ne yeirne almışlar öyleyse aaa neyse artık da yi olur belki iliskilerimiz torunlar gelince kaynanalar bırakır yakalarımızı kocaların gözünde degerimiz artar belki
SENİN kaynanada az değilmiş hani iyi bulmuş numarayı gözünü korkutmak gibi olmasın ama oğlun olunca esas çekicen var gülen dahada beter olucak.28 yasında ama 48 de olsa o anneye bisi denmez annesi hemen bayılıyor hastanelik oluyor ee istediniz söyleyen istemedini işitir derler o isteidni soylucekmis biz bisi diyemyoz hemen hastalaniyo
Zaten yıllardır eşim çocuk, kayınvalidem torun diye başımın etini yediler..
Hastane dönüşü muhtemel senaryomu arkadaşlarım yazdı zaten:
Kayınvalidem ve eşim bebeği kucaklarına alır, beni de hastanede unuttuklarının farkına bile varmadan güle oynaya giderler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?