2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gulencim bu cogu erkegin problemi malesef anne ile esi dengeleyemiyorlar.ama cok da usune gidildiginde bi zaman sonra acaip bi patlama yasanio solim

kbenim adam 39 yaşında hala annesini koruyor karşımda beni hiç korumaz ona karşı hep ben haksızım..bir el kızıyız yavrum...haklı olamayız...kaynanamla bir olur hatta...

aman getirsinde nasıl getirirse getirsin....

bırak kızım alsında nasıl alıyorsa alsın.eli boş dönerse görür gününü:umursamaz:.

Canım bi tek senin eşin diil bizde de aynı sorun var..
Kayınvalidem dünya kare dese onun dediği doğrudur...
Geçen yıl burda bi deprem olmuştu. Akşamdı ben yatak odasında uyuyomuşum.. Eşim de TV izliyomuş.. Deprem olunca aklına ilk önce bana bakmak yerine annesine telefon etmek gelecek kadar ana düşkünü bi adam işte.. Telefondan sonra da tenezzül edip gelip bana bakmamış bile öldüm mü kaldım mı diye.. annesi sağlam ya o yeter.. alsanaalsanasmile

e kuzum bunun bi caresi yokmudur hic.yani bi oluru falan.istemezsen zorlami gelecekler?

aynen canım ( maaleseff
ama ben hepatit uzulsun diye soylememistim ki senağlama

canım üzülmedim dert etme kendine :)) maşallah başkası daha yasamasın zaten senin adına cok sevindimmopuyorumnanaktan

selkie eşimde biliyor farkında çok da istemiyor zaten ama olmaz diyemiyor sorunda bu zaten müsait deiliz lafından anlamıyorlar

canlarım kocişim markete gitti mısır we çikolata falan alacak fırsattan istifade girdim gülen isyanlarda yine:) hepinize keyifli akşamlar diorum giremezsem yarın görüşürüz

kız gülen özel olmazsa senim eşin kaç yaşında bacım.

temizliği onlara yaptıracağını ima etsen...belki gelmezler....ay allahım ya..ne işleri var şimdi ...doğuma kadarda kalırlar.....

Taktiğe bayıldım yanlız!! Kucağına da oturalım mı eşlerimizin kız!!!
Saol canım ya sizler ne kadar aldıysanız ben de o kadar aldım aslında ama kıyafetler kamufle ediyo galiba..

ay inanmıyorum yaaa senin eşinde amma ana kuzusuymuşya.kızı olunca işler değişir ama inan bana babalar kızlarına daha bir düşkün oluyolar anne manne vızz geliyo yani inan eşin kızı doğunca çok değişicek sende inanamıyacaksın.

canlarım kocişim markete gitti mısır we çikolata falan alacak fırsattan istifade girdim gülen isyanlarda yine:) hepinize keyifli akşamlar diorum giremezsem yarın görüşürüz

Benimkide gitti meyve suyuylan cips alçak gelince nida acicam konuyu bu benm öküz adam gider Gülay istiyo der

28 yasında ama 48 de olsa o anneye bisi denmez annesi hemen bayılıyor hastanelik oluyor ee istediniz söyleyen istemedini işitir derler o isteidni soylucekmis biz bisi diyemyoz hemen hastalaniyo

Aboovvv bu ne Allahım ya bizi bunlar ne yeirne almışlar öyleyse aaa neyse artık da yi olur belki iliskilerimiz torunlar gelince kaynanalar bırakır yakalarımızı kocaların gözünde degerimiz artar belki

Zaten yıllardır eşim çocuk, kayınvalidem torun diye başımın etini yediler..
Hastane dönüşü muhtemel senaryomu arkadaşlarım yazdı zaten:
Kayınvalidem ve eşim bebeği kucaklarına alır, beni de hastanede unuttuklarının farkına bile varmadan güle oynaya giderler...

28 yasında ama 48 de olsa o anneye bisi denmez annesi hemen bayılıyor hastanelik oluyor ee istediniz söyleyen istemedini işitir derler o isteidni soylucekmis biz bisi diyemyoz hemen hastalaniyo
SENİN kaynanada az değilmiş hani iyi bulmuş numarayı gözünü korkutmak gibi olmasın ama oğlun olunca esas çekicen var gülen dahada beter olucak.

aklıma ne geldi..benim bir arkadaşım doğum yaptı..sezeryan oldu..rahiminde varis vardı..riskliydi doğumu..bende hastaneye gittim onun yanına...ben gittiğimde yeni çıkıyordu daha..bebek çıktı,,kaynana koca hemen bebeğin peşine..kızı bıraktılar orda kızın annesi ordaydı o kızını bekledi...kadıncağız kızı doğumhaneden sağlam çıkmadan rajat nefes alamadı..ama kaynana ve koca bebeğin peşine gittiler..umurlarında bile değildi gelinleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…