2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

opuyorumnanaktan taşıyıcı anne

Ebru valla aynen öyle ya bı kere bı tartışma çıkmıştı zaten bı kere olay yasadık bana vurmaya kalktı kaynanam eşimde itti anasını bı düştü yere hastanede bitti olay birse hepsinden özür diledim sonra zictim agzilarina vajinismislu oldumu öğrendi içindi bütün bu feryat figan ama utaniyomu acaba bilmiyorum ancka değişme kararı aldım onu knemsemedimi napicam bisi dese ne savunucam kendimi ne cevap vercem zaten cevap veremiyom nutkum tutuluyo ancka ilgilenmicemde dedi şeyle o zaman uğraşmayı bırakır belkim

Aboovvv bu ne Allahım ya bizi bunlar ne yeirne almışlar öyleyse aaa neyse artık da yi olur belki iliskilerimiz torunlar gelince kaynanalar bırakır yakalarımızı kocaların gözünde degerimiz artar belki

torunlar gelincede pek bişey değişmiyor canım.....

Al benden de o kadar..
Belki sizin eşleriniz için bi umut vardır ama bizimki umutsuz vaka. klava:

yok yok unutmazlar daha emziriceksinya canım sen lazımsın ama çoçuk bir yaşına flan gelsin sende ayrılsın bak ozaman seni kaı önüne koyarlar ay alemsin valla ya kız kocan üstünde hiçmi hukukun yok accuk Hasreten DERS AL Bakem sen

Bugn kuran'da ikinci cocuk sohbeti çıktı bende da istemiyomgozum korktu valla deidm kaynanamdan bana ver ben bakarım dedi bende ne alakası var ben hamilelikten bahsediyorum dedim ağrım sızım oluyor çok oturup ağlıyorum Buda hamile kaldimida düşünemiyorum dogruusu dedim
ya bisi yapamaz valla uzak oturuyor ben annemlere yakınım çok burnunu sokamaz Altan Altan iste söyler

:a015: Annelerin yeri bambaşka...

Nasıl bi kaynanaymış...
Daha da önemlisi nasıl bi insanmış bu kadın!!!! klava:

kızlra ben çıkıyorum kendinize iyi bakın şimdilik....öptüm kocaman hepinizi mucksss

GÖRÜŞÜRÜZ CANIM.Sende kocanı fazla kafana takma allah bağışlsı iki tane oğlun var annelerine gülde alırlar arabada boşver eşinin gülü eksik olsun.Senin iki tane hedyen var zaten allah onlara ömür versin.

iyi yine korumuş seni..benimki oğlana 20 günlük lohusaydım anasının lafına bakıp benim üstüme yürüdü....canımı yaktı benim,eşim onun yüzünden...hiç affetmem o nedenle kaynanamı ,,o gün bedduamı aldı benim..ve ne beddua ettiysemde yaşadı....

ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler.....

evet canım onlar benim hediyem..geşeçekte aslanlarım arkamda olaçak babalarona karşı .......aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ay gülen allah sabır versin bacım sana alttan falan alma özelinede karıştırtma lafı yere geldimi vur yüzüne.
ay benim eşimin hakkını yemiyim şimdi bebek olmuş odaya geldiğimde başında annemle halam vardı ben ameliyathaeden çıktığımda eşim kapıda beklemiş hiç ayrlmaış benim iyi olduğumu görünce rahatladı

Gülen eşin yeri geldiğinde seni koruyo demekki okadarda anacı değil ayrıca vajinusmus olayında niye herkesten özür diledin anlamadım bu senin hatan değilki ayrıca bu sizin özeliniz kimseyi ilgilendirmez ay okadarda müdahale fazla ya.

temizliği onlara yaptıracağını ima etsen...belki gelmezler....ay allahım ya..ne işleri var şimdi ...doğuma kadarda kalırlar.....

temizlik bu hafta sonu yapılacak kirletmeye gelecekler şekerim..halıları falan yolladım yıkamaya kadınım da bu hafta sonu geliyo..öyle desem de karışmaya gelir daha zevkle:))

yok artıkkk canım allah korusun düşünme o senaryoyuu

a.s

aman boşwerin kızlar ya kocalarda kaynanaın çocukları ne de olsa, bişey beklenmez onlardan yapın tawırları asın suratları otursunlar

kızlar ne sorcam size göğüslerim çok ağrıdı bugün..
sizde de oluyor mu? kendimi sıktım ondan mı üşüttüm mü anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…