- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.041
Aboovvv bu ne Allahım ya bizi bunlar ne yeirne almışlar öyleyse aaa neyse artık da yi olur belki iliskilerimiz torunlar gelince kaynanalar bırakır yakalarımızı kocaların gözünde degerimiz artar belki
torunlar gelincede pek bişey değişmiyor canım.....
Zaten yıllardır eşim çocuk, kayınvalidem torun diye başımın etini yediler..
Hastane dönüşü muhtemel senaryomu arkadaşlarım yazdı zaten:
Kayınvalidem ve eşim bebeği kucaklarına alır, beni de hastanede unuttuklarının farkına bile varmadan güle oynaya giderler...
Al benden de o kadar..
Belki sizin eşleriniz için bi umut vardır ama bizimki umutsuz vaka.klava:
aklıma ne geldi..benim bir arkadaşım doğum yaptı..sezeryan oldu..rahiminde varis vardı..riskliydi doğumu..bende hastaneye gittim onun yanına...ben gittiğimde yeni çıkıyordu daha..bebek çıktı,,kaynana koca hemen bebeğin peşine..kızı bıraktılar orda kızın annesi ordaydı o kızını bekledi...kadıncağız kızı doğumhaneden sağlam çıkmadan rajat nefes alamadı..ama kaynana ve koca bebeğin peşine gittiler..umurlarında bile değildi gelinleri...
opuyorumnanaktan taşıyıcı anne
Ebru valla aynen öyle ya bı kere bı tartışma çıkmıştı zaten bı kere olay yasadık bana vurmaya kalktı kaynanam eşimde itti anasını bı düştü yere hastanede bitti olay birse hepsinden özür diledim sonra zictim agzilarina vajinismislu oldumu öğrendi içindi bütün bu feryat figan ama utaniyomu acaba bilmiyorum ancka değişme kararı aldım onu knemsemedimi napicam bisi dese ne savunucam kendimi ne cevap vercem zaten cevap veremiyom nutkum tutuluyo ancka ilgilenmicemde dedi şeyle o zaman uğraşmayı bırakır belkim
kızlra ben çıkıyorum kendinize iyi bakın şimdilik....öptüm kocaman hepinizi mucksss
opuyorumnanaktan taşıyıcı anne
Ebru valla aynen öyle ya bı kere bı tartışma çıkmıştı zaten bı kere olay yasadık bana vurmaya kalktı kaynanam eşimde itti anasını bı düştü yere hastanede bitti olay birse hepsinden özür diledim sonra zictim agzilarina vajinismislu oldumu öğrendi içindi bütün bu feryat figan ama utaniyomu acaba bilmiyorum ancka değişme kararı aldım onu knemsemedimi napicam bisi dese ne savunucam kendimi ne cevap vercem zaten cevap veremiyom nutkum tutuluyo ancka ilgilenmicemde dedi şeyle o zaman uğraşmayı bırakır belkim
:a015: Annelerin yeri bambaşka...
GÖRÜŞÜRÜZ CANIM.Sende kocanı fazla kafana takma allah bağışlsı iki tane oğlun var annelerine gülde alırlar arabada boşver eşinin gülü eksik olsun.Senin iki tane hedyen var zaten allah onlara ömür versin.
temizliği onlara yaptıracağını ima etsen...belki gelmezler....ay allahım ya..ne işleri var şimdi ...doğuma kadarda kalırlar.....
Zaten yıllardır eşim çocuk, kayınvalidem torun diye başımın etini yediler..
Hastane dönüşü muhtemel senaryomu arkadaşlarım yazdı zaten:
Kayınvalidem ve eşim bebeği kucaklarına alır, beni de hastanede unuttuklarının farkına bile varmadan güle oynaya giderler...
:a015: Annelerin yeri bambaşka...
kızlar ne sorcam size göğüslerim çok ağrıdı bugün..
sizde de oluyor mu? kendimi sıktım ondan mı üşüttüm mü anlamadım..
aman boşwerin kızlar ya kocalarda kaynanaın çocukları ne de olsa, bişey beklenmez onlardan yapın tawırları asın suratları otursunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?