- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.061
usutunce gogusler agri mi yapio ?
ben de tam bilmiyorum canım ihtimal varmı bilen var mı diye sordum:)
benim fibrokistik oldugundan agri yapar.hamile kalmadan once daha cok agri yapardi.
Gogus ucumda beyaz kremsi bisi var ne ki bu
sütün geliyordur tatlım.. ya da onunla ilgili bir şey
ama ben hepatit uzulsun diye soylememistim ki senağlama
opuyorumnanaktan taşıyıcı anne
Ebru valla aynen öyle ya bı kere bı tartışma çıkmıştı zaten bı kere olay yasadık bana vurmaya kalktı kaynanam eşimde itti anasını bı düştü yere hastanede bitti olay birse hepsinden özür diledim sonra zictim agzilarina vajinismislu oldumu öğrendi içindi bütün bu feryat figan ama utaniyomu acaba bilmiyorum ancka değişme kararı aldım onu knemsemedimi napicam bisi dese ne savunucam kendimi ne cevap vercem zaten cevap veremiyom nutkum tutuluyo ancka ilgilenmicemde dedi şeyle o zaman uğraşmayı bırakır belkim
iyi yine korumuş seni..benimki oğlana 20 günlük lohusaydım anasının lafına bakıp benim üstüme yürüdü....canımı yaktı benim,eşim onun yüzünden...hiç affetmem o nedenle kaynanamı ,,o gün bedduamı aldı benim..ve ne beddua ettiysemde yaşadı....
ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler.....
Günaydın Kızlar Dışarda öyle bir kar varki of ya birde izinliyim ama işe geldim eşimle zor zahmet..İş yerindeki çocuk izinden gelsede evde camış gibi yatsam yaa.. bu havada dışarımı çıkılır..
ay gülen allah sabır versin bacım sana alttan falan alma özelinede karıştırtma lafı yere geldimi vur yüzüne.
ay benim eşimin hakkını yemiyim şimdi bebek olmuş odaya geldiğimde başında annemle halam vardı ben ameliyathaeden çıktığımda eşim kapıda beklemiş hiç ayrlmaış benim iyi olduğumu görünce rahatladı
temizlik bu hafta sonu yapılacak kirletmeye gelecekler şekerim..halıları falan yolladım yıkamaya kadınım da bu hafta sonu geliyo..öyle desem de karışmaya gelir daha zevkle:))
yok artıkkk canım allah korusun düşünme o senaryoyuu
a.s
Çok fena kar yağıyor burada... Kaynanalar yine gelemicek :))
Gogus ucumda beyaz kremsi bisi var ne ki bu
pis kadın mikrop,eşinde onun lafına bakıp lohusalı kadının üzerine yürüdü ha tüh onun kalıbına
ayyy canım daha çok mu var çocuğun dönemsine ? valla benim iizn tarihide gelsede aytsam diye bakıyorum... daha 16 şubata kadar çalışacağım.... eskişehir ne güzel olur şimdi iki kez gitmiştim çok bepğendim.... bebişin nasıl neler yapıyor çok büyüdümü göbüşün ?
yok cabım bende hiç sorun yok eşim 13 yaşında sünnet olurken sünnetci farketmiş testislerinin inmedini ondan dolayı tabi bende baya bi söylenmiştim nası fark etmezsiniz vs diye çünkü vajinismusken benim üstüme cok gelmişti kaynanam bende böyle bişi cıkınca 2 ay sonra tabi haliyle anlyışlı davranmadım ne yalan sölimkaynanan mı sana vurmaya kalktı,yırtarım valla o kaynananın ben bi yerlerini ellerimle,bu arada tatlım sizin tüp bebek senden doılayı mı olmuyordu da bu kaynana üzdü seni böle
günaydınn yaa neden işe gittinki hem izinlisin hem hamilesin hemidedışarıda kar buz ken ben senin yerinde olsam asla gitmezdimmGünaydın Kızlar Dışarda öyle bir kar varki of ya birde izinliyim ama işe geldim eşimle zor zahmet..İş yerindeki çocuk izinden gelsede evde camış gibi yatsam yaa.. bu havada dışarımı çıkılır..
hhaahaha olabilirr bak yalnız biz lohusaykende cekicez bence kesinlikle hemidegünaydın kızlar nasılsınız............
şöyle bi geçmişe baktım da biz bence bu topiğin adını değiştirelim....
mart annelerinin kaynana - kcoa derdi topiği koyalım :):):):)( bu arada alınmayın sakın bende dahilim bu söylediğime unutmayın ki 5 ay koca sayıkladım size şafak saydım :):):)))))
istanbuldada tekrardan kar yagmışşyok pazartesi geliyor ama ben hafta sonu çıkarım artık yeter yaff..:) senin haç haftalık daha canım büyümez olurmu kocaman oldu :))) bebeişim maşallah.... eskişiehir gerçekten güzel bir şehir ama işte ayazı çok oluyor ..... yine gel bekleriz canım
yok cabım bende hiç sorun yok eşim 13 yaşında sünnet olurken sünnetci farketmiş testislerinin inmedini ondan dolayı tabi bende baya bi söylenmiştim nası fark etmezsiniz vs diye çünkü vajinismusken benim üstüme cok gelmişti kaynanam bende böyle bişi cıkınca 2 ay sonra tabi haliyle anlyışlı davranmadım ne yalan sölim
günaydınn yaa neden işe gittinki hem izinlisin hem hamilesin hemidedışarıda kar buz ken ben senin yerinde olsam asla gitmezdimm
hhaahaha olabilirr bak yalnız biz lohusaykende cekicez bence kesinlikle hemide
istanbuldada tekrardan kar yagmışş
ebru günaydın hayatımm nasılsınn
bugün çok zor uyandım ya uykum var ancak saat 9 kadar yemek yiyip ayılmam gerekiyor sancı önleyiic ilac fayda etmiyor yoksam uyumaktan şişerdim bugünn haa
dün mısır patlatmak için tencereye koydum sonrada unuttumduman altıydı mutfak tencerede yandı tabi sizlereömür attım hemen bahceye
Günaydın Kızlar Dışarda öyle bir kar varki of ya birde izinliyim ama işe geldim eşimle zor zahmet..İş yerindeki çocuk izinden gelsede evde camış gibi yatsam yaa.. bu havada dışarımı çıkılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?