2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler güzellera.s.
herkes iyidir inşallahh
nihayet pc tamir edildi kavuştuk geçmişe bakamıyorum saat çok geç oldu yarın sabah doktora gidiyoruz bugün sabahtan beri oğlum hiç durmadı doktor heyecanı sardı galiba çok zor banyo yaptım gerildi durdu bücürüm
size iyi geceler dileyip yatalım dedik hepinizi öpüyoruz yarın güzel haberlerle geliriz inşallah teyzeleri
herkese iyi geceler güzel rüyalarropuyorumnanaktan

kaynanan mı sana vurmaya kalktı,yırtarım valla o kaynananın ben bi yerlerini ellerimle,bu arada tatlım sizin tüp bebek senden doılayı mı olmuyordu da bu kaynana üzdü seni böle

pis kadın mikrop,eşinde onun lafına bakıp lohusalı kadının üzerine yürüdü ha tüh onun kalıbına

Günaydın Kızlar Dışarda öyle bir kar varki of ya birde izinliyim ama işe geldim eşimle zor zahmet..İş yerindeki çocuk izinden gelsede evde camış gibi yatsam yaa.. bu havada dışarımı çıkılır..

günaydın kızlar nasılsınız............

şöyle bi geçmişe baktım da biz bence bu topiğin adını değiştirelim....

mart annelerinin kaynana - kcoa derdi topiği koyalım :):):):)( bu arada alınmayın sakın bende dahilim bu söylediğime unutmayın ki 5 ay koca sayıkladım size şafak saydım :):):)))))

ayyy canım daha çok mu var çocuğun dönemsine ? valla benim iizn tarihide gelsede aytsam diye bakıyorum... daha 16 şubata kadar çalışacağım.... eskişehir ne güzel olur şimdi iki kez gitmiştim çok bepğendim.... bebişin nasıl neler yapıyor çok büyüdümü göbüşün ?

günaydın kızlar nasılsınız?burda yine kar yağmış..sokak yine buzlanmış...cumartesi dr ye gideceğim..dua edin benim için buz kalksın....

bende normal doğumdu...annemler falan herkes bekleme koridorundaydı zaten...aşağı yukarı aynı zamanlarda çıktık zaten bebekle odadan....

uyuzlar yaaa.......

Çok fena kar yağıyor burada... Kaynanalar yine gelemicek :))

hadi gözün aydın.....

Gogus ucumda beyaz kremsi bisi var ne ki bu

sütün kaymak tutmuştur canım ... :)))))))))

pis kadın mikrop,eşinde onun lafına bakıp lohusalı kadının üzerine yürüdü ha tüh onun kalıbına

ya !!! ama artık kaynanam sindi kuyruğunu...o gün ona beddua ettim ''çocuklarının dibindeyken onlara hasret kalırsın inşallah,Allah ından bul ''dedim...o sene kaynanamın kulakları işitmemeye başladı,şimdi hiç duymuyor,,ve her geldiğinde şu çocukların sesine hasretim der!!!!! etme bulma dünyası Allah kimsenin yanına bırakmıyor....

kocama gelince anakuzusu kalıbna ragmen.........ona acıyorum sadece!!!!!!

yok pazartesi geliyor ama ben hafta sonu çıkarım artık yeter yaff..:) senin haç haftalık daha canım büyümez olurmu kocaman oldu :))) bebeişim maşallah.... eskişiehir gerçekten güzel bir şehir ama işte ayazı çok oluyor ..... yine gel bekleriz canım

kaynanan mı sana vurmaya kalktı,yırtarım valla o kaynananın ben bi yerlerini ellerimle,bu arada tatlım sizin tüp bebek senden doılayı mı olmuyordu da bu kaynana üzdü seni böle
yok cabım bende hiç sorun yok eşim 13 yaşında sünnet olurken sünnetci farketmiş testislerinin inmedini ondan dolayı tabi bende baya bi söylenmiştim nası fark etmezsiniz vs diye çünkü vajinismusken benim üstüme cok gelmişti kaynanam bende böyle bişi cıkınca 2 ay sonra tabi haliyle anlyışlı davranmadım ne yalan sölim

günaydınn yaa neden işe gittinki hem izinlisin hem hamilesin hemidedışarıda kar buz ken ben senin yerinde olsam asla gitmezdimm
hhaahaha olabilirr bak yalnız biz lohusaykende cekicez bence kesinlikle hemide
istanbuldada tekrardan kar yagmışş

ebru günaydın hayatımm nasılsınn
bugün çok zor uyandım ya uykum var ancak saat 9 kadar yemek yiyip ayılmam gerekiyor sancı önleyiic ilac fayda etmiyor yoksam uyumaktan şişerdim bugünn haa
dün mısır patlatmak için tencereye koydum sonrada unuttumduman altıydı mutfak tencerede yandı tabi sizlereömür attım hemen bahceye

günaydın canım,iyiyim çok şükür sen nasılsın?
ay benim adam bu gün adapazarına yolcu 2 gece kalçak orda..sabah erken kalktım ...onu yolculayana kadar karnım açıktı sonra oturudum meyve yiyeyim dedim,uykum kaçtı gerisin geriye uyuyamadım....
ay senin işinde zor hayırlısıyla zamanı gelseydi bebişinde doğsaydı....mutfak tutuşmamışya boşver mısırları...

Son düzenleme:

Ben karı seviyorum.... :)))

Canım benim senin için zor bir durum ama benim için iyi oldu karın yağması. Hem kaynanamları ben çağırdım hem de gelemeyecekleri için çooook üzüldüm. :)) kaydirigubbakcemile5

Çok soğukmuş Esk. de, dikka et kendine. Özellikle yüzünü koru. O ayaz mahfeder insanı. Ama ben onu bile özledim.

Burada da çok kar yağmış ama kapıyı açıp bakmaya korkuyorum, çok soğuk görünüyor.

GÜNAYDIN KIZLAAAARRR!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…