2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız senin gibi hatunu mu unutmuş deli senin bu kocan deliiii.... ulan manken gibi hatun odada yatarken sen git çerde tv izle bide depremde git ananı düdşün..... :):):)

benim kocam daha çok babsına düşkündrü babsına laf ettirmez babaıda duygusal dana kendi her haltı söyler biz biş idiyince darılır kırılır , ama ben takmam valal canım ne isterse onu derim. :))))))))) dün anneside baabsıda telefonda dinliyordu dedim valla büyük babaanen hep sizden ağlıyor sizin hiç iyi bişi haketmediğinizi ama benim kötülük yapacak birine benzemediğimi söylüyor dedim. ::):) heee o öyle der hep beni sevmez dedi kaynanam ....

.kar bazılarını sevindirdi bazına üzdür diye birşey dyorlar ya senin dde onun gibi olmuş canım hayırlsıı olsun iyi olmuş.... kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN CANIMM... KIZ KORKTUM VALLA S ENDEN
fisfisfisfisfisfis

NEYSE HAKETMİŞTİR KESİNN ... İYİ YAPMIŞSIN :))))))

bende ıyıyım işte bıraktın yerdeyım
bugun memete dıcemkı barı sprsun anne sen egenın esyslarını dogumdan sonramı verceksın dıye nası sorsa acaba ıstıyorum delı gıbı :) yerlestırmek ıstıyorum bende normal degılımm
ayy allah kavustursun backım esım haftaya gıtcek samsuna iş için dogurmazsın herhal deyu 1 gun kalcak
ben kahvaltımı ettımm bılee
canan bende karı sevıyorum ancak korkuyorumda ulen bısı olsa dr ulasabılırmıyız bılemıyorumm
buarada 6 gundur dısarı cıkmıyorumm

ha kaynananların gelmedıne sevınsekmı uzulsekmı bılemedımm opuyorumnanaktan
aman gülecim dikkat et unutkanlık mı başladı sende yoksaa
kıss bılmıyom ne ara butun mısırlar komur olmuştu dusun nerden baksan herhal 30 dk ocakta kalmışş
.kar bazılarını sevindirdi bazına üzdür diye birşey dyorlar ya senin dde onun gibi olmuş canım hayırlsıı olsun iyi olmuş.... kaydirigubbakcemile3

yagmurda yagsınn bu sene iyi kış olduu ama

bazen 1.5 bazen 2 de
canım yakmadım ben hıc ılk kez actım bu kış dr usutuyosun dedı bana klıma ıle ısınıyodum yakmadım bı hastalandım sancılandım 500 kagıt verdım hastaneye nerde kaldı tasarruff evımde kocaman bı yatak odamda korıdorda ve mutfakta yanıyo yatak odasında duruyom zatıı

onvak hastanesinde Allah nasip ederse tabiki _? sen canım bursada mı yoksa Esk. mi? geleceksin

Sanırım İnegöl'de ama Eskişehir de aklımda. Bildiğim kadarıyla onvak da doğum biraz pahalı. Öğrendin mi sen? Sebahattin Bey mi doktorun?

Özeli geçtim devlet hastanesinin özel odalarının bile özel hastaneden farkı yok. Çok güzel yapmışlar.

Aslında Esk. çok iyi de ailem merkezde değil. Akrabalarımın hepsi merkezde ama o halde onlaı da rahatsız etmek istemem. Hoş teyzemin annemden farkı yok ama olsun...

GÜNAYDIN CANIMM... KIZ KORKTUM VALLA S ENDEN
fisfisfisfisfisfis

NEYSE HAKETMıŞTıR KESıNN ... ıYı YAPMIŞSIN :))))))
Allah hamile kadının lohusa kadının duasını geri çevirmezmiş... :)

yok yok doğurmayız..ben kafamı dinlicem 2 gece....bayanssulusmile
anne şu aldıklarına bi bakalım desin...sonrada ben gelmişken bunlaı götürüvereyim sana zahmet olmasın desin.... :)))))) ay ne karı senin bu kaynanan haaa!!!

Günaydınnn,

Akşam sohbet güzelmiş yine ama okuyamadım, bir yandan da işime başlamam lazım çünkü...

Herkes iyidir umarım...

Benim bıdık akşam o kadar hareketliydi ki, bir sıkıntısı mı var acaba diye korktum biraz.
Bir ayağıyla kuvvet alıp kendini hoplatıyordu resmen içimde, o kadar belirgindi ki, eşim kameraya çekti...
Şimdi daha az hareket ediyor ama hala kıpırdak...
Rahatı yerindedir herhalde :)

valla canım onvak hastanesinde konuştuk biz normal doğum 400 dediler sezeryan olursa 500 dediler buna herşey dahil dediler yatak falan sadece eğer epidüreal istersen ayrı 100 ytl isitorlarmış bize iyi geldi biliyorm ama doktorum sebahattin bey evet çok iyi bir insan gerçekten ... inşallah bir sorun olmazsa doğumu o yapacak ..... sen bilirsin ama eğer burayı düşünüyorsan bence için de rahat olur odaları falan çok güzel 2 kişi kalabiliyormuş...

ayyyyy o zaman kızlar ne olur dua edin yaa bak bugünde iki görüşmesi var kocamın istediği maaşta nalaşsınalrda artık başlasın diye dua edin .... ):):):)

valal cebimizde 30 lira kaldı bugünde o biter zaten büyük ihtimal ayın birine kadar benim ikinci bilezikte gider zaten incecik şeylerdi kaynanamalrın taktıkalrı saolsunlar :)))))) annemin taktığının tanesini 1000 lira diyor kaynanınki 620 zor ediyor :))))

bosna, dimplehawk, edebiyatci, selkie, seyyaltaner, yagmur ve henuz gelmeyen tum arkadaslar gunaydin hepinize.
Ankara nihayet en sonunda beyazlara burunmus durumda. ofise ilk ben geldim bu halimle :))))) serviste herkes kizdi bu havada senin ne isin var diye. saniyorum hamile oldugumu unuttum sabah :))))

3 oda için çok gelmiş faturan...benim ayda 150-200 arası değişiyor ama bütün evi çalıştırıyorum ve eviyi ısınıyor ev 110 m...sıcak su ve fırında ordan...çok gelmiş...ama dikkat et kendine sağlığın daha önemli....

günaydın canııımm...

bundan sonra daha dikkatli olmalıyız canım.unutma kız bebişi....

ederim kız ..tabi niye etmeyeyim..inşallah olur eşinin işi.....hatta ettim bile....sende et bol bol!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…