- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.081
frambuaz kullanıcısından alıntı
Canım bi tek senin eşin diil bizde de aynı sorun var..
Kayınvalidem dünya kare dese onun dediği doğrudur...
Geçen yıl burda bi deprem olmuştu. Akşamdı ben yatak odasında uyuyomuşum.. Eşim de TV izliyomuş.. Deprem olunca aklına ilk önce bana bakmak yerine annesine telefon etmek gelecek kadar ana düşkünü bi adam işte.. Telefondan sonra da tenezzül edip gelip bana bakmamış bile öldüm mü kaldım mı diye.. annesi sağlam ya o yeter..
Ben karı seviyorum.... :)))
Canım benim senin için zor bir durum ama benim için iyi oldu karın yağması. Hem kaynanamları ben çağırdım hem de gelemeyecekleri için çooook üzüldüm. :)) kaydirigubbakcemile5
Çok soğukmuş Esk. de, dikka et kendine. Özellikle yüzünü koru. O ayaz mahfeder insanı. Ama ben onu bile özledim.
Burada da çok kar yağmış ama kapıyı açıp bakmaya korkuyorum, çok soğuk görünüyor.
GÜNAYDIN KIZLAAAARRR!!!
ya !!! ama artık kaynanam sindi kuyruğunu...o gün ona beddua ettim ''çocuklarının dibindeyken onlara hasret kalırsın inşallah,Allah ından bul ''dedim...o sene kaynanamın kulakları işitmemeye başladı,şimdi hiç duymuyor,,ve her geldiğinde şu çocukların sesine hasretim der!!!!! etme bulma dünyası Allah kimsenin yanına bırakmıyor....
kocama gelince anakuzusu kalıbna ragmen.........ona acıyorum sadece!!!!!!
Yağmur, sen doğumu nerede yapacaksın?
bende ıyıyım işte bıraktın yerdeyımgünaydın canım,iyiyim çok şükür sen nasılsın?
ay benim adam bu gün adapazarına yolcu 2 gece kalçak orda..sabah erken kalktım ...onu yolculayana kadar karnım açıktı sonra oturudum meyve yiyeyim dedim,uykum kaçtı gerisin geriye uyuyamadım....
ay senin işinde zor hayırlısıyla zamanı gelseydi bebişinde doğsaydı....mutfak tutuşmamışya boşver mısırları...
canan bende karı sevıyorum ancak korkuyorumda ulen bısı olsa dr ulasabılırmıyız bılemıyorumm
Ben karı seviyorum.... :)))
Canım benim senin için zor bir durum ama benim için iyi oldu karın yağması. Hem kaynanamları ben çağırdım hem de gelemeyecekleri için çooook üzüldüm. :)) kaydirigubbakcemile5
Çok soğukmuş Esk. de, dikka et kendine. Özellikle yüzünü koru. O ayaz mahfeder insanı. Ama ben onu bile özledim.
Burada da çok kar yağmış ama kapıyı açıp bakmaya korkuyorum, çok soğuk görünüyor.
GÜNAYDIN KIZLAAAARRR!!!
kıss bılmıyom ne ara butun mısırlar komur olmuştu dusun nerden baksan herhal 30 dk ocakta kalmışşaman gülecim dikkat et unutkanlık mı başladı sende yoksaa
.kar bazılarını sevindirdi bazına üzdür diye birşey dyorlar ya senin dde onun gibi olmuş canım hayırlsıı olsun iyi olmuş.... kaydirigubbakcemile3
onvak hastanesinde Allah nasip ederse tabiki _? sen canım bursada mı yoksa Esk. mi? geleceksin
Allah hamile kadının lohusa kadının duasını geri çevirmezmiş... :)GÜNAYDIN CANIMM... KIZ KORKTUM VALLA S ENDEN
fisfisfisfisfisfis
NEYSE HAKETMıŞTıR KESıNN ... ıYı YAPMIŞSIN :))))))
bende ıyıyım işte bıraktın yerdeyım
bugun memete dıcemkı barı sprsun anne sen egenın esyslarını dogumdan sonramı verceksın dıye nası sorsa acaba ıstıyorum delı gıbı :) yerlestırmek ıstıyorum bende normal degılımm
ayy allah kavustursun backım esım haftaya gıtcek samsuna iş için dogurmazsın herhal deyu 1 gun kalcak
ben kahvaltımı ettımm bılee
canan bende karı sevıyorum ancak korkuyorumda ulen bısı olsa dr ulasabılırmıyız bılemıyorumm
buarada 6 gundur dısarı cıkmıyorumm
ha kaynananların gelmedıne sevınsekmı uzulsekmı bılemedımm opuyorumnanaktan
kıss bılmıyom ne ara butun mısırlar komur olmuştu dusun nerden baksan herhal 30 dk ocakta kalmışş
yagmurda yagsınn bu sene iyi kış olduu ama
Sanırım İnegöl'de ama Eskişehir de aklımda. Bildiğim kadarıyla onvak da doğum biraz pahalı. Öğrendin mi sen? Sebahattin Bey mi doktorun?
Özeli geçtim devlet hastanesinin özel odalarının bile özel hastaneden farkı yok. Çok güzel yapmışlar.
Aslında Esk. çok iyi de ailem merkezde değil. Akrabalarımın hepsi merkezde ama o halde onlaı da rahatsız etmek istemem. Hoş teyzemin annemden farkı yok ama olsun...
Allah hamile kadının lohusa kadının duasını geri çevirmezmiş... :)
yok yok doğurmayız..ben kafamı dinlicem 2 gece....bayanssulusmile
anne şu aldıklarına bi bakalım desin...sonrada ben gelmişken bunlaı götürüvereyim sana zahmet olmasın desin.... :)))))) ay ne karı senin bu kaynanan haaa!!!
bazen 1.5 bazen 2 de
canım yakmadım ben hıc ılk kez actım bu kış dr usutuyosun dedı bana klıma ıle ısınıyodum yakmadım bı hastalandım sancılandım 500 kagıt verdım hastaneye nerde kaldı tasarruff evımde kocaman bı yatak odamda korıdorda ve mutfakta yanıyo yatak odasında duruyom zatıı
bosna, dimplehawk, edebiyatci, selkie, seyyaltaner, yagmur ve henuz gelmeyen tum arkadaslar gunaydin hepinize.
Ankara nihayet en sonunda beyazlara burunmus durumda. ofise ilk ben geldim bu halimle :))))) serviste herkes kizdi bu havada senin ne isin var diye. saniyorum hamile oldugumu unuttum sabah :))))
ayyyyy o zaman kızlar ne olur dua edin yaa bak bugünde iki görüşmesi var kocamın istediği maaşta nalaşsınalrda artık başlasın diye dua edin .... ):):):)
valal cebimizde 30 lira kaldı bugünde o biter zaten büyük ihtimal ayın birine kadar benim ikinci bilezikte gider zaten incecik şeylerdi kaynanamalrın taktıkalrı saolsunlar :)))))) annemin taktığının tanesini 1000 lira diyor kaynanınki 620 zor ediyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?