- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.101
ayyyyy o zaman kızlar ne olur dua edin yaa bak bugünde iki görüşmesi var kocamın istediği maaşta nalaşsınalrda artık başlasın diye dua edin .... ):):):)
valal cebimizde 30 lira kaldı bugünde o biter zaten büyük ihtimal ayın birine kadar benim ikinci bilezikte gider zaten incecik şeylerdi kaynanamalrın taktıkalrı saolsunlar :)))))) annemin taktığının tanesini 1000 lira diyor kaynanınki 620 zor ediyor :))))
bosna, dimplehawk, edebiyatci, selkie, seyyaltaner, yagmur ve henuz gelmeyen tum arkadaslar gunaydin hepinize.
Ankara nihayet en sonunda beyazlara burunmus durumda. ofise ilk ben geldim bu halimle :))))) serviste herkes kizdi bu havada senin ne isin var diye. saniyorum hamile oldugumu unuttum sabah :))))
valla canım onvak hastanesinde konuştuk biz normal doğum 400 dediler sezeryan olursa 500 dediler buna herşey dahil dediler yatak falan sadece eğer epidüreal istersen ayrı 100 ytl isitorlarmış bize iyi geldi biliyorm ama doktorum sebahattin bey evet çok iyi bir insan gerçekten ... inşallah bir sorun olmazsa doğumu o yapacak ..... sen bilirsin ama eğer burayı düşünüyorsan bence için de rahat olur odaları falan çok güzel 2 kişi kalabiliyormuş...
ayyyyy o zaman kızlar ne olur dua edin yaa bak bugünde iki görüşmesi var kocamın istediği maaşta nalaşsınalrda artık başlasın diye dua edin .... ):):):)
valal cebimizde 30 lira kaldı bugünde o biter zaten büyük ihtimal ayın birine kadar benim ikinci bilezikte gider zaten incecik şeylerdi kaynanamalrın taktıkalrı saolsunlar :)))))) annemin taktığının tanesini 1000 lira diyor kaynanınki 620 zor ediyor :))))
bosna, dimplehawk, edebiyatci, selkie, seyyaltaner, yagmur ve henuz gelmeyen tum arkadaslar gunaydin hepinize.
Ankara nihayet en sonunda beyazlara burunmus durumda. ofise ilk ben geldim bu halimle :))))) serviste herkes kizdi bu havada senin ne isin var diye. saniyorum hamile oldugumu unuttum sabah :))))
Seyyalcim Allah gönlünüze göre versin, inşallah eşin istediği gibi, keyiflle çalışacağı, bol maaşlı bir iş bulur, hem de bugün bulur da rahatlarsınız canım...
Dualarım sizinle...
Sen de benim gibisin FTY'cim...
Bazen unutuyor gerçekten insan, ben de eski zayıf halimleymişim gibi, iğne deliği kadar yerlerden geçmeye falan çalışıp sıkışıyorum kaydirigubbakcemile3
Günaydınnn,
Akşam sohbet güzelmiş yine ama okuyamadım, bir yandan da işime başlamam lazım çünkü...
Herkes iyidir umarım...
Benim bıdık akşam o kadar hareketliydi ki, bir sıkıntısı mı var acaba diye korktum biraz.
Bir ayağıyla kuvvet alıp kendini hoplatıyordu resmen içimde, o kadar belirgindi ki, eşim kameraya çekti...
Şimdi daha az hareket ediyor ama hala kıpırdak...
Rahatı yerindedir herhalde :)
bende hep dua ediyorum eşimin ataması olurda iyi bri yere atanırız oda görevini yapar diye hayırlısı olur inşallah Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah
Herkese günaydın nasılsınız ?
fty kullanıcısından alıntı
AA OLAbılırr bakkAllah hamile kadının lohusa kadının duasını geri çevirmezmiş... :)
yok yok doğurmayız..ben kafamı dinlicem 2 gece....bayanssulusmile
anne şu aldıklarına bi bakalım desin...sonrada ben gelmişken bunlaı götürüvereyim sana zahmet olmasın desin.... :)))))) ay ne karı senin bu kaynanan haaa!!!
ahh benımde cok hareketlıydı dun oturuyodum sankı koltugu felanda sallıyooGünaydınnn,
Akşam sohbet güzelmiş yine ama okuyamadım, bir yandan da işime başlamam lazım çünkü...
Herkes iyidir umarım...
Benim bıdık akşam o kadar hareketliydi ki, bir sıkıntısı mı var acaba diye korktum biraz.
Bir ayağıyla kuvvet alıp kendini hoplatıyordu resmen içimde, o kadar belirgindi ki, eşim kameraya çekti...
Şimdi daha az hareket ediyor ama hala kıpırdak...
Rahatı yerindedir herhalde :)
gunayydınnbosna, dimplehawk, edebiyatci, selkie, seyyaltaner, yagmur ve henuz gelmeyen tum arkadaslar gunaydin hepinize.
benım odalar balkonlar harıc da buyuk canım 110dan emın degılım sımdı kac oldunaa da gelmedı fatura subatın 2.haftasıı gelcee3 oda için çok gelmiş faturan...benim ayda 150-200 arası değişiyor ama bütün evi çalıştırıyorum ve eviyi ısınıyor ev 110 m...sıcak su ve fırında ordan...çok gelmiş...ama dikkat et kendine sağlığın daha önemli....
selkie , bosna , edebiyatçı,,, mevlam sizlerinde her muradınızı gönlünüze göre versin ,,,,
bende ediyoru mbol bol etmezmiyim emvlam hayırlısı ile sonuçlandırsın işlerinide bizde rahat edelim bebeğimde rahat etsin inşalah.... biliyorum bi biz değiliz herkesin kendine göre geçim derdide var farklı sorunalrıda var hepinize ediyorum bende dualarımı.....
günaydın canım benimkide geçen akşam çok hareket etti bende diyroum acaba sıkıntısı mı var ama bizde bir garibiz hareet etse ne çok hareket etti etmese ay neden az hareket ettti diyrouz ... kaydirigubbakcemile3
AA OLAbılırr bakk
ahh benımde cok hareketlıydı dun oturuyodum sankı koltugu felanda sallıyoo
gunayydınn
valla bızım hatunları n hepsi iş askıyla yanıyor ben asla gıtmezdım ısee
benım odalar balkonlar harıc da buyuk canım 110dan emın degılım sımdı kac oldunaa da gelmedı fatura subatın 2.haftasıı gelcee
allah hepımızın dualarınıı kabull etsınn
Bugün kahvaltı sırası bende. :) Ne hazırlasam ki? Çalışırken yapamıyorduk, şimdi acısını çıkarıyoruz.
ekşimikli biber yap
AA OLAbılırr bakk
ahh benımde cok hareketlıydı dun oturuyodum sankı koltugu felanda sallıyoo
gunayydınn
valla bızım hatunları n hepsi iş askıyla yanıyor ben asla gıtmezdım ısee
benım odalar balkonlar harıc da buyuk canım 110dan emın degılım sımdı kac oldunaa da gelmedı fatura subatın 2.haftasıı gelcee
allah hepımızın dualarınıı kabull etsınn
Bugün kahvaltı sırası bende. :) Ne hazırlasam ki? Çalışırken yapamıyorduk, şimdi acısını çıkarıyoruz.
ulen keşike benımde herıf evde olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?