2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seyyalcim Allah gönlünüze göre versin, inşallah eşin istediği gibi, keyiflle çalışacağı, bol maaşlı bir iş bulur, hem de bugün bulur da rahatlarsınız canım...
Dualarım sizinle...

Sen de benim gibisin FTY'cim...

Bazen unutuyor gerçekten insan, ben de eski zayıf halimleymişim gibi, iğne deliği kadar yerlerden geçmeye falan çalışıp sıkışıyorum kaydirigubbakcemile3

bende hep dua ediyorum eşimin ataması olurda iyi bri yere atanırız oda görevini yapar diye hayırlısı olur inşallah Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah

opuyorumnanaktan
Ben çok daha fazlasını duymuştum, çok uygunmuş cidden. Eğer gidiş-gelişimiz de uygun olursa neden olmasın. Düşenelim. Teşekkür ederim canım...

Allah yardımcınız olsun arkadaşım, inşallah istediği gibi bir işe girer.

Günaydıııınnn... opuyorumnanaktan

selkie , bosna , edebiyatçı,,, mevlam sizlerinde her muradınızı gönlünüze göre versin ,,,,

bende ediyoru mbol bol etmezmiyim emvlam hayırlısı ile sonuçlandırsın işlerinide bizde rahat edelim bebeğimde rahat etsin inşalah.... biliyorum bi biz değiliz herkesin kendine göre geçim derdide var farklı sorunalrıda var hepinize ediyorum bende dualarımı.....

evet ya o bende de cok oluyor -tatlicadiarzu-

günaydın canım benimkide geçen akşam çok hareket etti bende diyroum acaba sıkıntısı mı var ama bizde bir garibiz hareet etse ne çok hareket etti etmese ay neden az hareket ettti diyrouz ... kaydirigubbakcemile3

bende hep dua ediyorum eşimin ataması olurda iyi bri yere atanırız oda görevini yapar diye hayırlısı olur inşallah Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah

canım aminnnn inşallah istediğiniz yere olur atamasıda oda çok önemli şöyle rahat iyi bir yer olamsı ebbeğiniz gelişimi içinde çok önemli.... mevlam inşlah gönlünüze göre verir....

günaydın cnaımmm....
ayyy ankaram benim ne güzeldir şimdi özledim valla.... ama çok dikakt et çok fenadır orarnın soğuğu karı ve donuuuuuuuuu .........

AA OLAbılırr bakk
ahh benımde cok hareketlıydı dun oturuyodum sankı koltugu felanda sallıyoo
gunayydınn
valla bızım hatunları n hepsi iş askıyla yanıyor ben asla gıtmezdım ısee
benım odalar balkonlar harıc da buyuk canım 110dan emın degılım sımdı kac oldunaa da gelmedı fatura subatın 2.haftasıı gelcee

allah hepımızın dualarınıı kabull etsınn

günaydın canım benimkide geçen akşam çok hareket etti bende diyroum acaba sıkıntısı mı var ama bizde bir garibiz hareet etse ne çok hareket etti etmese ay neden az hareket ettti diyrouz ... kaydirigubbakcemile3

Aynen öyle valla, minikler de şaşırdı ne yapacaklarını :)

Herkese günaydın nasılsınız ?

Günaydınnn...

amin canım allh razı olsun.....
ayy benim kuzucumda çok hareketli babası tost yapıp getirecek onu bekliyor ben sabah az yaptım kahvaltımı .... artık az ve öz hareket ediyor zillim... vurdumu ses getiriyor :)))))))

O iş aşkından değil canım, doğum sonrası için izin aşkından :)

Bugün kahvaltı sırası bende. :) Ne hazırlasam ki? Çalışırken yapamıyorduk, şimdi acısını çıkarıyoruz.

Menemen yap cokacimcoook
Daha yeni kahvaltı ettim sayılır ama gözü doymuyor :)

ulen keşike benımde herıf evde olsa

Ahh adamı boşver, keşke ben evde olsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…