- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.121
haa :) birde menemen gibi ama yumurtasız yap :) ben yumurta sevmem ayol sanki ben gelicem yemeğee :)sağ ol canım ama ben ekşimiği hiiç sevmem ama başka bir şey geldi aklıma... Neyse yemek mevzuunu kapatayım, kusura bakmayın.
O iş aşkından değil canım, doğum sonrası için izin aşkından :)
Menemen yap cokacimcoook
Daha yeni kahvaltı ettim sayılır ama gözü doymuyor :)
Ahh adamı boşver, keşke ben evde olsam :)
günaydın cnaımmm....
ayyy ankaram benim ne güzeldir şimdi özledim valla.... ama çok dikakt et çok fenadır orarnın soğuğu karı ve donuuuuuuuuu .........
AA OLAbılırr bakk
ahh benımde cok hareketlıydı dun oturuyodum sankı koltugu felanda sallıyoo
gunayydınn
valla bızım hatunları n hepsi iş askıyla yanıyor ben asla gıtmezdım ısee
benım odalar balkonlar harıc da buyuk canım 110dan emın degılım sımdı kac oldunaa da gelmedı fatura subatın 2.haftasıı gelcee
allah hepımızın dualarınıı kabull etsınn
günaydın kızlarrr...
hakikaten yaa biz bugün işe niye geldiysek...
korkudan aklım çıktı serviste bi araba üstümüze doğru kaydı yokuşta.
yarın rapor alıcam bugün idare ederimde yarın buz olur heryer.
canim henuz soguk degil super bir hava var disarda ama aksamina gecesine ya da yarin ne olur bilinmez tabiki.
aman ne bileyim iste sorun olmasin simdi gitmem niye gelmedin olur, gelirim niye geldin olur. en iyisi kimseye laf soyletmemek. bu halimle insanlarin kaprislerini cekemem valla.
ay deme. kizim ben de cankaya kosku taraflarinda oturuyorum. ara yollar kotu de ana yollar nasilsa acilmistir belediyelerimiz calismistir dedim. ama nerdeeeee hic biri calismamis. yollar o kadar kotuydu ki. sofor desen o ayri bir sinir sey. kelle koltukta geldik valla bizde. serviste herkes kizdi ne isin vardi senin bugun yollarda diye. gulencim in dedigi gibi is askiyla yanip tutusuyoruz valla.
haa :) birde menemen gibi ama yumurtasız yap :) ben yumurta sevmem ayol sanki ben gelicem yemeğee :)
bende akşam yemepi ıspanak yapcam birde kırmızı mercimekk aman
:) oyy kıyamamm gızz sendemi calışısan 37 haftaya
selkie , bosna , edebiyatçı,,, mevlam sizlerinde her muradınızı gönlünüze göre versin ,,,,
bende ediyoru mbol bol etmezmiyim emvlam hayırlısı ile sonuçlandırsın işlerinide bizde rahat edelim bebeğimde rahat etsin inşalah.... biliyorum bi biz değiliz herkesin kendine göre geçim derdide var farklı sorunalrıda var hepinize ediyorum bende dualarımı.....
AA OLAbılırr bakk
ahh benımde cok hareketlıydı dun oturuyodum sankı koltugu felanda sallıyoo
gunayydınn
valla bızım hatunları n hepsi iş askıyla yanıyor ben asla gıtmezdım ısee
benım odalar balkonlar harıc da buyuk canım 110dan emın degılım sımdı kac oldunaa da gelmedı fatura subatın 2.haftasıı gelcee
allah hepımızın dualarınıı kabull etsınn
yarın gelmicem ben sende izin al.
ee bu arada buluşma iptal galiba...ben gelmeye çalışırım yine ama haber verin bana gidip gitmeyeceğinizi.
Teşekkürler selkiecim, ben de kendim birşeyler yapmaya çalışayımhttp://www.kadinlarkulubu.com/mart-...leri-burada-toplanalim-3701.html#post11189880
canım burdalar..ben bunları mevlüt için değil,eve gelenlere ikram etmek için yaptım..mevlüt için ayrı yaparım ve ya yaptırırım diye düşündüm....
Bence de sevmelisin yanniiii alsanaalsanasmileoy oy kurban olayım ben kaynanama .canim benim ben bisey seviyorum diyeyim hop hemen yapar eder bulur bulusturur yaratir resmen.bebegimin giysilerini ben attim makinaya tek tek elleriyle asti kadincagiz ki egilip dogrulamaz.her aksam sofram hazir .ne kadar saglikli guzel yemek varsa yapar.camasirlarimi yikar kurutur katlar getirir yatagimin uzerine koyar.evimi toplar temizler.bugun gitmis portakal almis bana recel yapacak diye garibim bu sogukdaaz once karpuz aldirdi ruyamda gordum diye.allah nazarlardan saklasin onu uzun omurler versin insallah.ben seviyorum kayinvalidemi.:1hug:
Günaydııınnn fty ciim kaydirigubbakcemile5bosna, dimplehawk, edebiyatci, selkie, seyyaltaner, yagmur ve henuz gelmeyen tum arkadaslar gunaydin hepinize.
Ankara nihayet en sonunda beyazlara burunmus durumda. ofise ilk ben geldim bu halimle :))))) serviste herkes kizdi bu havada senin ne isin var diye. saniyorum hamile oldugumu unuttum sabah :))))
Biz de akşamları 2 oda 1 banyoyu ısıtıyoruz peteklerle, gündüz de tek odada doğalgaz sobası yanıyor evimizde küçük ayrıca3 oda için çok gelmiş faturan...benim ayda 150-200 arası değişiyor ama bütün evi çalıştırıyorum ve eviyi ısınıyor ev 110 m...sıcak su ve fırında ordan...çok gelmiş...ama dikkat et kendine sağlığın daha önemli....
cumartesi herkesin bir sekilde isi var zaten ben haric :)) herkes yollara dokulecek.
o gun ki yol ve hava durumuna gore sabahtan haberlesiriz olur mu? bende herkesin tilfonu var.
OCD kullanıcısından alıntı
oy oy kurban olayım ben kaynanama .canim benim ben bisey seviyorum diyeyim hop hemen yapar eder bulur bulusturur yaratir resmen.bebegimin giysilerini ben attim makinaya tek tek elleriyle asti kadincagiz ki egilip dogrulamaz.her aksam sofram hazir .ne kadar saglikli guzel yemek varsa yapar.camasirlarimi yikar kurutur katlar getirir yatagimin uzerine koyar.evimi toplar temizler.bugun gitmis portakal almis bana recel yapacak diye garibim bu sogukdaaz once karpuz aldirdi ruyamda gordum diye.allah nazarlardan saklasin onu uzun omurler versin insallah.ben seviyorum kayinvalidemi.
bosna 34 mi ayrılıcaksın canım
Günaydınn, hayırlı sabahlar arkadaşlar opuyorumnanaktan
Benim yavrunun özellikle bir saati var o saat gelince durduramıyorum onu :))
Sabah 05:00 ten sonra maşaallahı var, bu dönemi kaçırmadan kameraya çekmeliyim ben de mutlaka a.s
Teşekkürler selkiecim, ben de kendim birşeyler yapmaya çalışayım
Bence de sevmelisin yanniiii alsanaalsanasmile
Günaydııınnn fty ciim kaydirigubbakcemile5
Biz de akşamları 2 oda 1 banyoyu ısıtıyoruz peteklerle, gündüz de tek odada doğalgaz sobası yanıyor evimizde küçük ayrıca
Geçen ay 126 tl geldi bilmiyorumkismile
Bugün yasal iznim başlıyor 32 haftalığızz :lepi:
bende ege dogunca onun odasında dogalgaz sobası yakıcazGünaydınn, hayırlı sabahlar arkadaşlar opuyorumnanaktan
Benim yavrunun özellikle bir saati var o saat gelince durduramıyorum onu :))
Sabah 05:00 ten sonra maşaallahı var, bu dönemi kaçırmadan kameraya çekmeliyim ben de mutlaka a.s
Teşekkürler selkiecim, ben de kendim birşeyler yapmaya çalışayım
Bence de sevmelisin yanniiii alsanaalsanasmile
Günaydııınnn fty ciim kaydirigubbakcemile5
Biz de akşamları 2 oda 1 banyoyu ısıtıyoruz peteklerle, gündüz de tek odada doğalgaz sobası yanıyor evimizde küçük ayrıca
Geçen ay 126 tl geldi bilmiyorumkismile
günaydın kızlar bişey sormak istiyorum içinizde memur olup 32 haftadan sonra çalışabilir raporu alan varmı, ben 20 gündür raporluyum raporum c.tesi günü bitiyor ve bugün tam 32 haftalık oldum, c.tesi gitsem çalışabilir raporu alabilirmiyim o gün raporumun son günü çünkü, bide sevk kağıdı illa o gün tarihli olmak zorunda değil demi?
ayy hadıı bakalım bosna peki 32- 3 hafta fazla calısmıs olunca onu aktarcanmı sonrayaa
gamzee gözünn aydınn alcanmı rapor bugunn
yokmu kızlar benim soruma cvp vercek kimse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?