2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr...
hakikaten yaa biz bugün işe niye geldiysek...
korkudan aklım çıktı serviste bi araba üstümüze doğru kaydı yokuşta.
yarın rapor alıcam bugün idare ederimde yarın buz olur heryer.

sağ ol canım ama ben ekşimiği hiiç sevmem ama başka bir şey geldi aklıma... Neyse yemek mevzuunu kapatayım, kusura bakmayın.
haa :) birde menemen gibi ama yumurtasız yap :) ben yumurta sevmem ayol sanki ben gelicem yemeğee :)
bende akşam yemepi ıspanak yapcam birde kırmızı mercimekk aman

:) oyy kıyamamm gızz sendemi calışısan 37 haftaya

günaydın cnaımmm....
ayyy ankaram benim ne güzeldir şimdi özledim valla.... ama çok dikakt et çok fenadır orarnın soğuğu karı ve donuuuuuuuuu .........

canim henuz soguk degil super bir hava var disarda ama aksamina gecesine ya da yarin ne olur bilinmez tabiki.

aman ne bileyim iste sorun olmasin simdi gitmem niye gelmedin olur, gelirim niye geldin olur. en iyisi kimseye laf soyletmemek. bu halimle insanlarin kaprislerini cekemem valla.

ay deme. kizim ben de cankaya kosku taraflarinda oturuyorum. ara yollar kotu de ana yollar nasilsa acilmistir belediyelerimiz calismistir dedim. ama nerdeeeee hic biri calismamis. yollar o kadar kotuydu ki. sofor desen o ayri bir sinir sey. kelle koltukta geldik valla bizde. serviste herkes kizdi ne isin vardi senin bugun yollarda diye. gulencim in dedigi gibi is askiyla yanip tutusuyoruz valla.

aman dıkkatlı ola ama canım valal hiç dışarı çıkmadım ankaranın karı da serttir düşmeyin aman

yarın gelmicem ben sende izin al.
ee bu arada buluşma iptal galiba...ben gelmeye çalışırım yine ama haber verin bana gidip gitmeyeceğinizi.

Yok canım, ben o kadar dayanamayacağım.
5 Şubat'ta çıkıyorum ben izne, inşallah...

amiiinnnnnn!

ev büyük olunca ısıtması zor oluyor...anneminde evi büyük ısıtamıyoruz doğal gazla...şimdi annem soba kurdu bi odasına eve gittiğinde sobayı yakıyor....

yarın gelmicem ben sende izin al.
ee bu arada buluşma iptal galiba...ben gelmeye çalışırım yine ama haber verin bana gidip gitmeyeceğinizi.

cumartesi herkesin bir sekilde isi var zaten ben haric :)) herkes yollara dokulecek.
o gun ki yol ve hava durumuna gore sabahtan haberlesiriz olur mu? bende herkesin tilfonu var.

Günaydınn, hayırlı sabahlar arkadaşlar opuyorumnanaktan

Benim yavrunun özellikle bir saati var o saat gelince durduramıyorum onu :))
Sabah 05:00 ten sonra maşaallahı var, bu dönemi kaçırmadan kameraya çekmeliyim ben de mutlaka a.s
Teşekkürler selkiecim, ben de kendim birşeyler yapmaya çalışayım
Bence de sevmelisin yanniiii alsanaalsanasmile
Günaydııınnn fty ciim kaydirigubbakcemile5
Biz de akşamları 2 oda 1 banyoyu ısıtıyoruz peteklerle, gündüz de tek odada doğalgaz sobası yanıyor evimizde küçük ayrıca
Geçen ay 126 tl geldi bilmiyorumkismile

cumartesi herkesin bir sekilde isi var zaten ben haric :)) herkes yollara dokulecek.
o gun ki yol ve hava durumuna gore sabahtan haberlesiriz olur mu? bende herkesin tilfonu var.

tamam janım kocamın kursu var zati her halukarda çıkıcak o bende ona takılırım sen gelirsen...

sevmek ne kelime aşık olmalısın o hatuna sen :))))))))))

günaydın kızlar bişey sormak istiyorum içinizde memur olup 32 haftadan sonra çalışabilir raporu alan varmı, ben 20 gündür raporluyum raporum c.tesi günü bitiyor ve bugün tam 32 haftalık oldum, c.tesi gitsem çalışabilir raporu alabilirmiyim o gün raporumun son günü çünkü, bide sevk kağıdı illa o gün tarihli olmak zorunda değil demi?

bosna 34 mi ayrılıcaksın canım

Canım 5 Şubat'ta 35 haftalık oluyorum Allah'ın izniyle...

Bizim ev merkezi sistem...
Geçen ay 160 lira verdik ama çok güzel ısınıyor.
Daha önceki bütün evlerim kombiliydi, her kış totom donardı çok para gelmesin diye :)

Bugün yasal iznim başlıyor 32 haftalığızz :lepi:

Dimplecım gözün aydın hihoyyyt
Çıkıyorsun di mi izne ?

bende ege dogunca onun odasında dogalgaz sobası yakıcaz

ayy hadıı bakalım bosna peki 32- 3 hafta fazla calısmıs olunca onu aktarcanmı sonrayaa

gamzee gözünn aydınn alcanmı rapor bugunn

çoğumuz öyle aldık raporu zaten...
cumartesi ssk ile anlaşması olan bir hastane yada tıp merkezinden alabilirsin.
ama çalışamaz raporunuda aynı yerden alacaksın o yüzden dikkat et bence...
birde cumartesi hastaneler bakmıyo tıp merkezleride öğlene kadar çalışıyo randevunu erkenden al.
ee bu arada sevk kağıdı cumartesiye çıkmıyo cuma günü aldığın sevk kağıdıyla cumartesi rapor almaya gidebilirsin iki gün geçerli öptüm janım.

ayy hadıı bakalım bosna peki 32- 3 hafta fazla calısmıs olunca onu aktarcanmı sonrayaa

gamzee gözünn aydınn alcanmı rapor bugunn

Aktarıcam canım, onun için bu kadar sıktım zaten dişimi...

yokmu kızlar benim soruma cvp vercek kimse?

Canım ben 32. haftamda çalışabilir raporu aldım.
SSK anlaşmalı biz özel hastaneden aldım, hiç bir belge istemediler benden.
O yüzden iyi bilmiyorum sorunun cevabını.
Ama sonra izni açtırmaya giderken vizite kağıdı istiyorlar, onun aynı gün tarihli olması lazımmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…