- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.161
Çok iyiymiş bosnacım bilmiyorumkismile ne güzell..Bizim ev merkezi sistem...
Geçen ay 160 lira verdik ama çok güzel ısınıyor.
Daha önceki bütün evlerim kombiliydi, her kış totom donardı çok para gelmesin diye :)
Dimplecım gözün aydın hihoyyyt
Çıkıyorsun di mi izne ?
Doğalgaz sobası en iyisi, çok güzel ısıtıyorbende ege dogunca onun odasında dogalgaz sobası yakıcaz
Sağol tatlımgamzee gözünn aydınn alcanmı rapor bugunn
evet bazenn kafada kurup kuruntuu yapıyoruzzz canımm nere gıdıyon ne dfıoyım sorannlara
of çok kötü ya son haftalara gelipte kaybetmek kadar kötüsü yok allah sabır versin inşallah böyle acıları bidaha yaşamaz.Parasızlık kötü bişey ya valla halimize şükredelim belkide parası olsa sık sık doktora gidicekti bebeğinede bişey olmıycaktı üfff çok üzüldüm ya.ay kıslar kahroldum ya
kiracının kızı vardı bizim benle aynı haftada
gecen akşam ölü dogum yapmış bebek 1 hafta önce ölmüş maddi durumları iyi olmadı içn bi 12 haftalıkken cinsiyet öğrenmeye birde 30 jhaftada kilosuna baktırmak için gitmişlerdi cok üzüldüm kahroldum ya da dün annem dedi haticenin annesi sana sarı yelek örmüş bizde onun kızına cuma günü bişiler alalım dedi sonra alamayız dedi off ya
Çok iyiymiş bosnacım bilmiyorumkismile ne güzell..
Teşekkür ederimmmm, çıkıyorum tabiii inş. :dance:
yarın ve cumt. de gelicem ama a.s
senin de az kaldıı kaydirigubbakcemile5
Doğalgaz sobası en iyisi, çok güzel ısıtıyor
Sağol tatlım
Pazartesi alıcam inş. bayanssulusmile
ay kıslar kahroldum ya
gecen akşam ölü dogum yapmış bebek 1 hafta önce ölmüş maddi durumları iyi olmadı içn bi 12 haftalıkken cinsiyet öğrenmeye birde 30 jhaftada kilosuna baktırmak için gitmişlerdi cok üzüldüm kahroldum ya da dün annem dedi haticenin annesi sana sarı yelek örmüş bizde onun kızına cuma günü bişiler alalım dedi sonra alamayız dedi off ya
hem tıkınıyorum hem sizi okuyorum.SEYYAL bacım kocan en kısa zamanda bol maaşlı bir iş bulur inşallah.
bende ya hamiellikten önce ben takmıyodum şimdi hepsi gözümde büyüyor demekki hasassız anamm bende anlşamadım onu birde bebek için havlu koymuş megraynda ama onu ne zaman vericez bebeğe evde kullancamız havlumu yahu hiç vermiyek onlar kendi havullarıyla kurulasalar zaten benim 1 dene varbencede kafada kurup kuruntu yapıoruz ama ben gerçekten böle değildim hamilelikten sonra hassas oldum iyice..
bu arada canım sen maşallah hepsini koymuşun ama o göğüs kalkanı neymiş onu annamadım..
Çok işim var burdayım ama topiğe giremiycemmm..
Eğer bu hafta buluşma gibi bişi ayarlanırsa banada haber verirsiniz oldomo??
buarda bak aklımageldi dün kaynanam koltuguma örtü dikmişhem tıkınıyorum hem sizi okuyorum.SEYYAL bacım kocan en kısa zamanda bol maaşlı bir iş bulur inşallah.
ay kıslar kahroldum ya
bencede koydukların yeter canım örnek olsun diye gönderdimAy ben bu kadar şey koymadım.Bebeğe yeni doğan hastane çıkışı koydum,yelek koydum,alt değiştirme pedi,bir takım daha koydum şapkalı eldivenli,biberon,suluk,emzik,ıslak mendil,bez koydum birde taşıyıcı çantasına battaniyesini koydum o kadar.Hırka koymadım hastane sıcak olur battaniyesi var diye.Yelek yeter diye düşündüm.Hatta kendime bile yelek almadım,sabahlık almadım sadece şal aldım.2 gecelik,1 pijama takımı koydum aralarınada iç çamaşır ve çorapları koydum düzenli şekilde sıralı giyilsin diye.Bir de terlik ve kırmızı havlu koydum kendime.Orda kanama durumu falan olur diye.Bebek için bir banyo havlusu koydum yıkayınca onunla kurulasınlar diye birde küçük havlu koydum.Bana yeter gibi geldi bu kadar şey.
aaa dudak nemlendirici kesinlikle olması lazım benimde dudaklarım çok çatlıyoooooAaaa diş macunu ve fırçayı unutmuşum onlarıda koyayım.Ay kulak pamuğunuda unutmuşum.Nemlendirici dudak parlatıcı koydum çatlar kesin diye...
benimde babam merdiven sagınlıgını badana yapıyor öğlen yemeği vermeliyim ona söyle bakalım kırmızı mercimek corbası nasıl yapılıyo ben yaptımı begenmiyorum bazısınınki krem oluyo benimki kırmızı oluyoh siz rahatsızınız sabah sabah eşler tostları hazırlamış kahvaltılar hazırlamış çamaşır sepetlerini çıkartıyolar.Benim ev dubleks çamaşır makinesi aşağıda mutfakta ikinci kata sepeti çıkartıyorum.Bugün odunu al külü dök dedim başkan çağırmış ben aşağı inmedin uçmuş ben aldım odunu bide inatla ağır kaldırmışım belimi ağrıttım aradım ağzıma geleni söyledim yüzüne kapattım düşüncesiz.
belkide hastalık vardı bebecikte allah korusun yarabbim yaa bir tanede kızı var 2.5 yaşında oda çok üzülmüştür annesi annemlerin apartmanda oturuyo kızıda benim karşımda oturuyo öğleden sonra gidelim dedilerde ben aglamaktan bogulurum herhalde bilmiyorumof çok kötü ya son haftalara gelipte kaybetmek kadar kötüsü yok allah sabır versin inşallah böyle acıları bidaha yaşamaz.Parasızlık kötü bişey ya valla halimize şükredelim belkide parası olsa sık sık doktora gidicekti bebeğinede bişey olmıycaktı üfff çok üzüldüm ya.
Az kaldı canım, şafak 6 iş günü...
Allahım bana bu kadarcık gün daha güç kuvvet ver diye dua ediyorum her akşam, artık gerçekten çok zorlanmaya başladım :)
Aman Allahım yaa...
Çok üzüldüm, Allah sabır versin...
E sosyal güvenceleri falan da mı yoktu, sağlık ocağına bile mi gitmediler yaa?
bende ya hamiellikten önce ben takmıyodum şimdi hepsi gözümde büyüyor demekki hasassız anamm bende anlşamadım onu birde bebek için havlu koymuş megraynda ama onu ne zaman vericez bebeğe evde kullancamız havlumu yahu hiç vermiyek onlar kendi havullarıyla kurulasalar zaten benim 1 dene var
buarda bak aklımageldi dün kaynanam koltuguma örtü dikmiş
teee ne zaman carsıdan polar kendinden desenli krem polar kestirmiştim koltugum mor çünküülüm
bir düzel dikmiş lastiklemiş harika olduu halımızıı alalım hafta sonu odamızın tam halini koyarızz eehuu birde kapı susunu hastaneye götürücekmiyiz yaa
bencede koydukların yeter canım örnek olsun diye gönderdim
diyorum ya böyle listeler bana aslında biraz tuhaf geliyo evlenmeden öncede böyle listeler bulurdum internetten sanki biri eksik olursa evlenemiycekmişim gibi gelirdiPPPP
aaa dudak nemlendirici kesinlikle olması lazım benimde dudaklarım çok çatlıyooooo
birde bence kettle humana stil tea götürcem ben süt olsun deyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?