- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.201
canım günaydın bence bebiş dönüyoda ondan baskı yapıyo hadi güzel haberlerle gel.Günaydın güzel anne adayları...Dün akşam kaynanalarınızın epey kulağı çınlamış , aman boşverin onları...Onlar değil de onların oğulları iyi olsun önemli olan o...Bu arada seyyal inşallah eşinin iş görüşmesi güzel geçer, bir an önce bol maaşlı huzurlu bir iş bulur...Bizim bugün dr. ile randevumuz var , bakalım yaramaz kızım ters durmaktan vazgeçmiş mi?Bu arada bugünde alt tarafta kemikler var ya onlar acıyor , ağrıyor sanırım vücut kendini doğuma hazırlıyor...
Ben mevlid için şeker yaptırcam birde kurabiye yapıcam eve ve hastaneye gelenler için..
örnek gönderiyim böle bişi olucak, biberonlu yada bebek badisi şeklinde kurabiye kalıbı alıcam...
Ben mevlid için şeker yaptırcam birde kurabiye yapıcam eve ve hastaneye gelenler için..
örnek gönderiyim böle bişi olucak, biberonlu yada bebek badisi şeklinde kurabiye kalıbı alıcam...
Ben havlu şampuan sabun falan koymadım...
Zaten özel hastane, herşey oluyor, ihtiyaç olursa da evden getirir biri...
Normal doğumda da sezeryanda da havluymuş şampuanmış, gerek olacağını sanmıyorum ben.
Ama rujumu koydum bayanssulusmile
SELKİE neyapayım bacım bazen içine çorbanın her sebzeden koyuyorumki kız gıda alsın diye yoksa hiçbişey yemez ancak öyle idare ediyorum blendırdan geçirince anlamıyo bi güzel içiyo valla.
GÜLEN BLENDIRDAN geçirmeyi unutma pişince yoksa süzgeçten geçir.Gerçi sen çorbayıda ateşte unutma bence mısıra benzemesin.
Off çok pahalıymış gerçekten
Ben yaptırmayacaktım pahalı diye, ama kendim de yapabilirim sonuçta niye kusur kalayım dimi :lepi:
Ben içine lokum koysam olmaz mııı ??
Beknurcum kurabiye iyi bir fikir
Fikrini çalabilir miyiiimm :))
Bu arada inş. o kalıplardan bulabilirsin
:)) bayanssulusmile
günaydınnn
ohh nee heycanlıı ayoll dr gıdıyonuzz kız dogum ucretlerı ne sızın ordaa
kaynanalarıda konuş konuş bıtıremıyoz cok degerlılerr bızımm ıcınn herhalldee ohaoldumsmile
buarada senı unutmuşum resımlerıne bakınca anladımm :kedi:
çok iyi fikir canım...kurabiyeler çokta güzel....
ya zaten özel hastane odalarında banyo yokki çoğunda nerde duş alıçaz...bende koymadım
anlamadan yiyiyorsa güzel..benim oğlsan hemen anlıyor tadından yemiyor...anneler ne kadar yaratıcı oluyortuz değilmi bende köftenin içine sebze kattığımı bilirim..eskiden yerdi ama şimdi onuda yemiyor,,,
evet ya bende baktım internetten şekerler çok pahalı tanesi 2 ytl .O parayla bebişime bişey alırım ya bende kendim yapmayı deniycem
Mayıs gibi görüşmüştük Gülen seninle epey olmuş vakit...Hastane fiyatını bugün soracağım Gülen , bildiririm sana...Ben de hastane için çikolata fiyatlarını araştırdım.Pelitte adet olarak satılıyormuş çikolatalar.Adeti 4 ile 12 TL imiş.1 kiloda 35-40 tane çikolata oluyormuş.Yani en ucuz çikolatanın kilosu bile 160-TL ye geliyor.Çok pahalı geldi bana...Karafırına sordum kilosu 100-TL dediler.Venüs pastanesi(ben ürünlerini çok beğenirim) kilosuna 80-TL dedi.Hacıbozanoğullarında da 90-TL demişlerdi...Fiyatlar şimdilik böyle kızlar...
Bu arada bosna teşekkürler , inş. güzel haberlerle geliriz....
benim altın yastığım eski usul iğne oyası kırmızı satene dantel gerçi biz bunları boşa yapıyoruz altın olmu 90-100 ytl kim takar bu pahalılıkta altını ya.
Mayıs gibi görüşmüştük Gülen seninle epey olmuş vakit...Hastane fiyatını bugün soracağım Gülen , bildiririm sana...Ben de hastane için çikolata fiyatlarını araştırdım.Pelitte adet olarak satılıyormuş çikolatalar.Adeti 4 ile 12 TL imiş.1 kiloda 35-40 tane çikolata oluyormuş.Yani en ucuz çikolatanın kilosu bile 160-TL ye geliyor.Çok pahalı geldi bana...Karafırına sordum kilosu 100-TL dediler.Venüs pastanesi(ben ürünlerini çok beğenirim) kilosuna 80-TL dedi.Hacıbozanoğullarında da 90-TL demişlerdi...Fiyatlar şimdilik böyle kızlar...
Bu arada bosna teşekkürler , inş. güzel haberlerle geliriz....
valla benim kızın yemediklerini bi saysam sayfalar yetmez neyapsam olmadı 3950 doğdu şibdi baksan o çoçuk değil sıkmıyorum zorlamıyorum ama bazende dayanamıyorum bıraksam sadece kuru ekmek yiycek ya.
benim oğluşta senin kızçeye günaydın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?