2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım günaydın bence bebiş dönüyoda ondan baskı yapıyo hadi güzel haberlerle gel.
Ben mevlid için şeker yaptırcam birde kurabiye yapıcam eve ve hastaneye gelenler için..
örnek gönderiyim böle bişi olucak, biberonlu yada bebek badisi şeklinde kurabiye kalıbı alıcam...

KIz HASTANEYE GELENEgerek yok kurabiyeye ver çikolata gönder okadar zahmet etme hamile halinle ama kalıplar güzel.

ben 44 adet cubuj ve malzemesini
1 kapı susu
1 altın yastıgı
1 sepet
65 tl aldım carşıdan kendimn yapınca karlii oluyorr

unnuttmam kız akllımm ordaa

Ben mevlid için şeker yaptırcam birde kurabiye yapıcam eve ve hastaneye gelenler için..
örnek gönderiyim böle bişi olucak, biberonlu yada bebek badisi şeklinde kurabiye kalıbı alıcam...

çok iyi fikir canım...kurabiyeler çokta güzel....

ya zaten özel hastane odalarında banyo yokki çoğunda nerde duş alıçaz...bende koymadım

anlamadan yiyiyorsa güzel..benim oğlsan hemen anlıyor tadından yemiyor...anneler ne kadar yaratıcı oluyortuz değilmi bende köftenin içine sebze kattığımı bilirim..eskiden yerdi ama şimdi onuda yemiyor,,,

evet ya bende baktım internetten şekerler çok pahalı tanesi 2 ytl .O parayla bebişime bişey alırım ya bende kendim yapmayı deniycem

lokum süper fikir bence...farklı olur....:lepi:

Mayıs gibi görüşmüştük Gülen seninle epey olmuş vakit...Hastane fiyatını bugün soracağım Gülen , bildiririm sana...Ben de hastane için çikolata fiyatlarını araştırdım.Pelitte adet olarak satılıyormuş çikolatalar.Adeti 4 ile 12 TL imiş.1 kiloda 35-40 tane çikolata oluyormuş.Yani en ucuz çikolatanın kilosu bile 160-TL ye geliyor.Çok pahalı geldi bana...Karafırına sordum kilosu 100-TL dediler.Venüs pastanesi(ben ürünlerini çok beğenirim) kilosuna 80-TL dedi.Hacıbozanoğullarında da 90-TL demişlerdi...Fiyatlar şimdilik böyle kızlar...
Bu arada bosna teşekkürler , inş. güzel haberlerle geliriz....

benim altın yastığım eski usul iğne oyası kırmızı satene dantel gerçi biz bunları boşa yapıyoruz altın olmu 90-100 ytl kim takar bu pahalılıkta altını ya.

valla benim kızın yemediklerini bi saysam sayfalar yetmez neyapsam olmadı 3950 doğdu şibdi baksan o çoçuk değil sıkmıyorum zorlamıyorum ama bazende dayanamıyorum bıraksam sadece kuru ekmek yiycek ya.

Kussebfilal bana bebek artık dönmez gibi geliyor ,bir de haftasından 9 gün önden giden bir kafası var o yüzden hiç ihtimal vermiyorum hanımefendinin dönüşüne...Küçük hanım ve beyler kendileri karar veriyorlar dünyaya nasıl teşrif edeceklerine...Canlarım benim...

evet ya bende baktım internetten şekerler çok pahalı tanesi 2 ytl .O parayla bebişime bişey alırım ya bende kendim yapmayı deniycem

aynen ya..ben,m oğlanın zamanınd ayoktu böyle şeyler.yeni yeni çıktı bu adetler.hiç masraf etmemiştim..

ya ben hastanede normal yuvarlak çikolatalardan dakitacağım evdede süslediğim badem şekerleri yeter ya...mevlüdede kısmet bakalım....yazık günah bir kilo çiko ya o kadar para verilirmi....

benim altın yastığım eski usul iğne oyası kırmızı satene dantel gerçi biz bunları boşa yapıyoruz altın olmu 90-100 ytl kim takar bu pahalılıkta altını ya.

belki 1 gr külçe takarlar....gramı 50 tl :)) bende oğlumdan kalan işlemeli bir yatık kullanacağım..ama dediğin gibi millette paramı var altın taksınlar.....

buarada eşim nediyo valla size süt dayandıramıyorum şu balkona bir inek takalım olsun bitsin sorunu kökünden halledelim diyo.Kız iki bardak ben bir bardak e günde hemen hemen bir şişe sütede zam gelmiş galiba.kahvaltı sofrası ortada valla ben öyle yazıyorum bağımlılıkmı yaptı ne burası.

Çikolatalar çok pahalı gerçekten...
Ama kendim de yapamayacağım sanırım.
Hem vakit daraldı, hem de yuvarlanan halimle Eminönü'ne gidip malzeme bakmayı göze alamıyorum.
Zaten konunun süs, ikram kısımlarıyla hiç ilgilenmedim daha...
Ne kapı süsümüz var, ne altın yastığımız, ne çikolatamız...
Bu kafayla gidersem, son gün hastanenin yanındaki süsçüden alacaklar bizimkiler :)

valla benim kızın yemediklerini bi saysam sayfalar yetmez neyapsam olmadı 3950 doğdu şibdi baksan o çoçuk değil sıkmıyorum zorlamıyorum ama bazende dayanamıyorum bıraksam sadece kuru ekmek yiycek ya.

benimkide bıraksam bütün gün bişeyler içerek geçirir..meyve suyu vaya meyveli maden suyula..zorla yemek yediriyorum...6 yaşını dolduracak martta hala ben başına dikilip yemek yediriyorum düşün..bşr tek et ürünlerini güzel yer...gerisini kavga dövüş yeriz... :)))

ben zorla yediriyorum..çünkü kreşte tamamen aç kalıyor..yemiyor..bir görsen çubuk kraker gibi..uzun ama çok zayıf..20-22 kilo ancak geliyor...çokta yemek seçiyor...

Günaydın Canlarım.. Uykusuz geçen bir gecenin ardından sabah uykuya dalmış biri olarak daha biraz evvel uyandım... Geçmiş yine çok birikmiş, herkes iyidir umarım, sevgiyle selamlıyorum, uykumu açayım biraz geliyorum :))

benim hala hastane çantam hazır değil,bebişimin kıyafetleri gelmedi,şeker malzemesi almadım vs. vs.boshayallersmile
kuzumun burda birkaç parça bişeyi var geri kalanı istanbuldan gelecek.ancak ozaman hazırlarım çantayı.zaten bu listeler bana çok kabarık geliyor.bukadar fazla şey almam yanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…