- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #39.181
humana still içemek için hani kettle hemen ısıtıp içeirz diye birde gelen gidene gerci cola felabn verirlirde benim gece yanımda annem kaynanam birde eşim kalcak onlarda kahve içerler diye düşündüm bilmiyomki komikmi götürmesekmiCanım sıcak su içinmi götüreceksin?Kantinden alınabilir aslında sıcak su.
teşekkürr hemen yaoıyomBİR SU BARDAĞI mercimeğe 5-6 subardağı su içine soğan patates havuç isteğe bağlı koy pişir düdüklüde 20-25 dk üstünede yağ kes.Ben bide bazen tuzot atıyorum dahada lezzetli oluyo ama elinde yoktur şimdi
Günaydınn, hayırlı sabahlar arkadaşlar opuyorumnanaktan
Benim yavrunun özellikle bir saati var o saat gelince durduramıyorum onu :))
Sabah 05:00 ten sonra maşaallahı var, bu dönemi kaçırmadan kameraya çekmeliyim ben de mutlaka a.s
Teşekkürler selkiecim, ben de kendim birşeyler yapmaya çalışayım
Bence de sevmelisin yanniiii alsanaalsanasmile
Günaydııınnn fty ciim kaydirigubbakcemile5
Biz de akşamları 2 oda 1 banyoyu ısıtıyoruz peteklerle, gündüz de tek odada doğalgaz sobası yanıyor evimizde küçük ayrıca
Geçen ay 126 tl geldi bilmiyorumkismile
ay canım ya,ne kadar kötü ..Allah yardımcısı olsun...bizi bebeklerimizide korusun....ay kıslar kahroldum ya
kiracının kızı vardı bizim benle aynı haftada
gecen akşam ölü dogum yapmış bebek 1 hafta önce ölmüş maddi durumları iyi olmadı içn bi 12 haftalıkken cinsiyet öğrenmeye birde 30 jhaftada kilosuna baktırmak için gitmişlerdi cok üzüldüm kahroldum ya da dün annem dedi haticenin annesi sana sarı yelek örmüş bizde onun kızına cuma günü bişiler alalım dedi sonra alamayız dedi off ya
BİR SU BARDAĞI mercimeğe 5-6 subardağı su içine soğan patates havuç isteğe bağlı koy pişir düdüklüde 20-25 dk üstünede yağ kes.Ben bide bazen tuzot atıyorum dahada lezzetli oluyo ama elinde yoktur şimdi
Çok üzüldüm güzelcim komşunuzaay kıslar kahroldum ya
kiracının kızı vardı bizim benle aynı haftada
gecen akşam ölü dogum yapmış bebek 1 hafta önce ölmüş maddi durumları iyi olmadı içn bi 12 haftalıkken cinsiyet öğrenmeye birde 30 jhaftada kilosuna baktırmak için gitmişlerdi cok üzüldüm kahroldum ya da dün annem dedi haticenin annesi sana sarı yelek örmüş bizde onun kızına cuma günü bişiler alalım dedi sonra alamayız dedi off ya
teşekkürler yağmurcummm opuyorumnanaktangözün aydın gamzecim.... zemuszemus
İnşaallah verir merak etme, insan kendine koyduğu tarih kadar enerjik oluyor, şafak yaklaştıkça daha fazla dayanamazdım diye düşünüyorsun, psikolojik işteAz kaldı canım, şafak 6 iş günü...
Allahım bana bu kadarcık gün daha güç kuvvet ver diye dua ediyorum her akşam, artık gerçekten çok zorlanmaya başladım :)
gülen göğüslerini sıkınca su gibi bişey geliyosa sütün var demektir sızlıyosa falan.Ya havluyu falan gerek yok ufak havlu koyarsanız koyun bebeğede havluya gerek yok şampuan falanda gereksiz bence hastanede banyomu yapceniz lazım olursa eşiniz bi koşu gider alır.
günaydın güzeller ve minikler
bilmiyorum sıkamam tırsarımmgülen göğüslerini sıkınca su gibi bişey geliyosa sütün var demektir sızlıyosa falan.Ya havluyu falan gerek yok ufak havlu koyarsanız koyun bebeğede havluya gerek yok şampuan falanda gereksiz bence hastanede banyomu yapceniz lazım olursa eşiniz bi koşu gider alır.
günaydınn nehiirgünaydın güzeller ve minikler
haa canım ama yokki evdeGülen tavuk bulyonda koyablirsin selkie doğru söylüyo oda güzel olur.
Günaydın güzel anne adayları...Dün akşam kaynanalarınızın epey kulağı çınlamış , aman boşverin onları...Onlar değil de onların oğulları iyi olsun önemli olan o...Bu arada seyyal inşallah eşinin iş görüşmesi güzel geçer, bir an önce bol maaşlı huzurlu bir iş bulur...Bizim bugün dr. ile randevumuz var , bakalım yaramaz kızım ters durmaktan vazgeçmiş mi?Bu arada bugünde alt tarafta kemikler var ya onlar acıyor , ağrıyor sanırım vücut kendini doğuma hazırlıyor...
gülen göğüslerini sıkınca su gibi bişey geliyosa sütün var demektir sızlıyosa falan.Ya havluyu falan gerek yok ufak havlu koyarsanız koyun bebeğede havluya gerek yok şampuan falanda gereksiz bence hastanede banyomu yapceniz lazım olursa eşiniz bi koşu gider alır.
günaydın güzeller ve minikler
Günaydın güzel anne adayları...Dün akşam kaynanalarınızın epey kulağı çınlamış , aman boşverin onları...Onlar değil de onların oğulları iyi olsun önemli olan o...Bu arada seyyal inşallah eşinin iş görüşmesi güzel geçer, bir an önce bol maaşlı huzurlu bir iş bulur...Bizim bugün dr. ile randevumuz var , bakalım yaramaz kızım ters durmaktan vazgeçmiş mi?Bu arada bugünde alt tarafta kemikler var ya onlar acıyor , ağrıyor sanırım vücut kendini doğuma hazırlıyor...
Ben mevlid için şeker yaptırcam birde kurabiye yapıcam eve ve hastaneye gelenler için..
örnek gönderiyim böle bişi olucak, biberonlu yada bebek badisi şeklinde kurabiye kalıbı alıcam...
Off çok pahalıymış gerçektencanım krndin yapınca daha ucuza geliyor...yoksa çok pahalı en sordum burda bir tane...böyle kese içinde lavanta..üstünede kalpli çubuk koymuşlar..arkasında mıknatsı var..2 buçuk tl dediler bir tanesine.....
Beknurcum kurabiye iyi bir fikirBen mevlid için şeker yaptırcam birde kurabiye yapıcam eve ve hastaneye gelenler için..
örnek gönderiyim böle bişi olucak, biberonlu yada bebek badisi şeklinde kurabiye kalıbı alıcam...
:)) bayanssulusmileBen havlu şampuan sabun falan koymadım...
Zaten özel hastane, herşey oluyor, ihtiyaç olursa da evden getirir biri...
Normal doğumda da sezeryanda da havluymuş şampuanmış, gerek olacağını sanmıyorum ben.
Ama rujumu koydum bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?