2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BıR SU BARDAĞI mercimeğe 5-6 subardağı su içine soğan patates havuç isteğe bağlı koy pişir düdüklüde 20-25 dk üstünede yağ kes.Ben bide bazen tuzot atıyorum dahada lezzetli oluyo ama elinde yoktur şimdi

Canım sıcak su içinmi götüreceksin?Kantinden alınabilir aslında sıcak su.
humana still içemek için hani kettle hemen ısıtıp içeirz diye birde gelen gidene gerci cola felabn verirlirde benim gece yanımda annem kaynanam birde eşim kalcak onlarda kahve içerler diye düşündüm bilmiyomki komikmi götürmesekmi
teşekkürr hemen yaoıyom

gülen göğüslerini sıkınca su gibi bişey geliyosa sütün var demektir sızlıyosa falan.Ya havluyu falan gerek yok ufak havlu koyarsanız koyun bebeğede havluya gerek yok şampuan falanda gereksiz bence hastanede banyomu yapceniz lazım olursa eşiniz bi koşu gider alır.

canım krndin yapınca daha ucuza geliyor...yoksa çok pahalı en sordum burda bir tane...böyle kese içinde lavanta..üstünede kalpli çubuk koymuşlar..arkasında mıknatsı var..2 buçuk tl dediler bir tanesine.....

ay canım ya,ne kadar kötü ..Allah yardımcısı olsun...bizi bebeklerimizide korusun....

send ebenim gibi yapıyormuşsun ama ben havuç koymuyorum..bizimkiler yemiyor çünkü havucu....aslında havuçlu daha güzel oluyor...ben bazen birde tavuk bulyon katıyorum....

Çok üzüldüm güzelcim komşunuza
Allah sabır versin, bu zamana getirip kaybetmek baya acı
1 haftadır hareketlerinin olmadığını hissetmemiş mi peki?
gözün aydın gamzecim.... zemuszemus
teşekkürler yağmurcummm opuyorumnanaktan
Az kaldı canım, şafak 6 iş günü...
Allahım bana bu kadarcık gün daha güç kuvvet ver diye dua ediyorum her akşam, artık gerçekten çok zorlanmaya başladım :)
İnşaallah verir merak etme, insan kendine koyduğu tarih kadar enerjik oluyor, şafak yaklaştıkça daha fazla dayanamazdım diye düşünüyorsun, psikolojik işte

aynen ya ben onları hiç koymadım..alt tarafı bir gece kalınıyor normal doğumda...

Günaydın güzel anne adayları...Dün akşam kaynanalarınızın epey kulağı çınlamış , aman boşverin onları...Onlar değil de onların oğulları iyi olsun önemli olan o...Bu arada seyyal inşallah eşinin iş görüşmesi güzel geçer, bir an önce bol maaşlı huzurlu bir iş bulur...Bizim bugün dr. ile randevumuz var , bakalım yaramaz kızım ters durmaktan vazgeçmiş mi?Bu arada bugünde alt tarafta kemikler var ya onlar acıyor , ağrıyor sanırım vücut kendini doğuma hazırlıyor...

bilmiyorum sıkamam tırsarımm
ama ıkısınınde ucunda kremsi bişi var beyaz sadece ellesem olmazmı
ben bebege koymucam yaw bazısı sezeryandan sora bıcı yaptırıyomuş sıt gelsin diye
günaydın güzeller ve minikler
günaydınn nehiir
Gülen tavuk bulyonda koyablirsin selkie doğru söylüyo oda güzel olur.
haa canım ama yokki evde

Ben mevlid için şeker yaptırcam birde kurabiye yapıcam eve ve hastaneye gelenler için..
örnek gönderiyim böle bişi olucak, biberonlu yada bebek badisi şeklinde kurabiye kalıbı alıcam...

Eklentiler

• $kurabiye.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 28

günaydınnn
ohh nee heycanlıı ayoll dr gıdıyonuzz kız dogum ucretlerı ne sızın ordaa
kaynanalarıda konuş konuş bıtıremıyoz cok degerlılerr bızımm ıcınn herhalldee ohaoldumsmile
buarada senı unutmuşum resımlerıne bakınca anladımm :kedi:

Ben havlu şampuan sabun falan koymadım...
Zaten özel hastane, herşey oluyor, ihtiyaç olursa da evden getirir biri...
Normal doğumda da sezeryanda da havluymuş şampuanmış, gerek olacağını sanmıyorum ben.
Ama rujumu koydum bayanssulusmile

aa beknur cok mantıklı genelde dışarıdan tatlı cıkolata felan alınıyorr nerden alıcan kalıpları ve tarifi nası tutturucan

SELKıE neyapayım bacım bazen içine çorbanın her sebzeden koyuyorumki kız gıda alsın diye yoksa hiçbişey yemez ancak öyle idare ediyorum blendırdan geçirince anlamıyo bi güzel içiyo valla.
GÜLEN BLENDIRDAN geçirmeyi unutma pişince yoksa süzgeçten geçir.Gerçi sen çorbayıda ateşte unutma bence mısıra benzemesin.

günaydın güzeller ve minikler

Günaydınn...

Toprakcım güzel haberlerle gelirsin inşallah...

Ben mevlid için şeker yaptırcam birde kurabiye yapıcam eve ve hastaneye gelenler için..
örnek gönderiyim böle bişi olucak, biberonlu yada bebek badisi şeklinde kurabiye kalıbı alıcam...

Ben de bayılıyorum bunlara ama beceremem kanımca :)

canım krndin yapınca daha ucuza geliyor...yoksa çok pahalı en sordum burda bir tane...böyle kese içinde lavanta..üstünede kalpli çubuk koymuşlar..arkasında mıknatsı var..2 buçuk tl dediler bir tanesine.....
Off çok pahalıymış gerçekten
Ben yaptırmayacaktım pahalı diye, ama kendim de yapabilirim sonuçta niye kusur kalayım dimi :lepi:
Ben içine lokum koysam olmaz mııı ??
Beknurcum kurabiye iyi bir fikir
Fikrini çalabilir miyiiimm :))
Bu arada inş. o kalıplardan bulabilirsin
:)) bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…