2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler beknurcum, inceleyeyim hemen opuyorumnanaktan
Gözün aydın tatlım, herşey yolunda maşaallah olumunekankayizsmile

masallah minigine kujucum nazar degmesin..bu arada hıckırık olayını sordugun iyi olmus bizimde içimiz rahatladı gerci iyi bişey oldugunu duymustum ama dokktorun söylemesi farklı..
slm güzel anneler kahvaltıdan sonra veya yemekten sonra çarpıntınız oluyormu nabızım 100 oluyor benim bu arada 33 haftalığım bebek büyüdükçemi oluyor acababilmiyorumkismile
bende de carpıntı cok oluyor bu yuzden az ve sık yemeye calısıorum böyle daha iyiyim..

kocam yatağıma ciğer domates we koca bi kurusoğan getirdi kahwaltım bu oldu yani şu an leş gibi soğan kokuyorummafoldumben bi süre acıkmam heralde süt we muz yicem birazdan, öğle yemeğinede kayınpeder acılı menemen yapacakmış yemek hazırlama dedi bende canıma minnet hay hay dedim allahtan mutfağı dağınık bırakma huyu yok yapıp edip topluyo adam kirlileri makineye at diorum elde yıkamayı tercih ediosempatiksalakcinni

Ben de pazartesi gidiyorum inş. :teytey:
Kesinlikleee kaydirigubbakcemile5
Bütün gün pasta, kurabiye yapımıyla uğraşabilirim büyük zevkle opuyorumnanaktan

çok çok teşekkür ederim bitanelerimmmopuyorumnanaktan

Ben geldim yine. Eşim dışarı çıkıyordu ben de heveslendim çıktım, hem bir iki parça bir şey alırım diye düşündüm ama nerdeee... Hemen sıkıştım. Ancak kiramızı verip gelebildik, çarşıya ile uğrayamadım. Nolcak bu böyle. Çıkarken de tuvalete girmiştim halbuki... Eşim altına ördek bağlıycam diye dalga geçiyor benimle... Hemen eve dönmek zorunda kaldık...

teşekürler eftel ,gülencim,simenay bendede 2 haftadır başladı bu yemeklerden sonraki çarpıntım pztesi dr sorcam.beknur bloğun çok güzel bu arada ellerine sağlık.kızlar ben yeniyimde bebğimin takvimini eklemek istiyorum profilime nasıl yapabiiirim

[
cnm çok güzel görünüyolar. kaçtane kalıp gerekli bunlar için. artı hepsini birmi pişiriyosun.renkleri karışmıyomu?
hım ben bu sefer gittigimde sorayım, beni ne zaman etcekmiş:))çatı muayenesi:)
off off agrıı demee banaa arkadasım catkladım artık agrıdan bıgunum agrısız gecmıyo mafoldumben

ee amma en heycanlı yerınde kestın o kadarla kaldımı muhabbet herıf bısı demedımı

anne sende et bakim onun neyi varmış dedi dökün kozlarınızı..
yok oğlum ben karışmam size ben bilmem dedi..
yokki bişeyim bilsin:))sonra lafı deişti isme geldik
bebeğe AHMET ismini koyucaksınız dedi
bende onu bir geç dedim ahmet ahmetligini yaşamış ölmüş.
benim oğlum adı yağız olcak dedim,eşimde anne biz yağız istiyoz dedi..
ahmet birtane daha var torunun dedi ama annesi bazen tolga bazen ahmet diyomuş,
onu ahmetten saymıyolarmış.
ii ya oğlum babanın ismi yerde kalsın dedi sustu.

Hahahaha ördek haa.. ıyi fikir... ben wc nin önünde oturuyorum nerdeyse, dakka başı ordayım, hele dışarı çıkacaksam yüz kere gidiyorum ama dışarda aynen sen gibi 2 adım atayım hemen wc arıyor gözüm, ee bebişler büyüdü mesaneye olan baskılar arttı..

Son adet tarihini ver sana yapayım ben..

Son düzenleme:

bende akşam çıktım cnm bi dolaşıp gelelim dedik.yarı yolda tuvaletim geldi.
hastanenin wc yi kullanmak zorunda kaldık, kasıklarımın agrısından yürüyemedim bile,
eve geldim hemen wc ye girim oda benle dalga geçiyo daha yeni girdin diye, bez bağlayaım diye:)

beknur blogun açılmıyo cnm bendemi var bir sorun?

sabah erken kalktım kızlar gece de çok uyandım şimdi uykum geldi ben biraz uzanayımmirmirmirmir
öpüyorum şimdilikkkboshayallersmile

bu nası bişiy ya bi özel hastanede normal dogum 285 sezeryan 375 ..baska bi özel hastanede normal dogum 1.250 sezeryan 1.5oo farka bakarmısınızzzakannehir

Beknurcum, blogun harika olmuş, başarılarının devamını dilerim canım..
saol canım teşekkür ederim :)

kuju bende cok acıktımm

beknurr kızım harıkasınn sen
tşk ederim tatlım

Teşekkürler beknurcum, inceleyeyim hemen opuyorumnanaktan

Gözün aydın tatlım, herşey yolunda maşaallah olumunekankayizsmile
İncele bakalım beyenecekmisin?

BEKNUR cum süper bu pastalar yaa hepsi,ni denemek istioruuuumm..kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim tatlım...bencede dene ama kendin çok yemeeee...
ben bu aralar sırf kilo alcam dayanamıycam yiycem diye hiç yapmıyorum hamur işiiizemuszemus
saol canımcım..tek bi kalıpla kestim tatlım tüm kurabiyeleriii...
İlk önce kurabiyeler pişio soğutuyorum...sonra şeker hamurunu merdane ile açık kurabiye kalıbı ile kesip üstüne ballı su ile yapıştırıosunnn...kaydirigubbakcemile5

yahu benim doktorum çatı muayenesi filan yapmıoooo...

:)teşekürler simenaycığım 14 haziran 2009
tekrar veriyim bloğu canım bi problem yok diye biliyorum ama
Nurşahın hayal dünyası

off kafam cok karısık doktorum beni dewletin dogum hastanesine yönlendirecek bende özel istioruumm bu ara bununla yatıp bununla kalkıorum uykularım bülünüyo geneebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…