2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben kaçtımmm acaip işim var yetiştirmem lazım yarınaaaa
haftasonu buluşma ayarlanırsa beni haberdar edin olur mu

hasrettt küşeyimm amaa bayanssulusmile

eftell haa ne fenasınızz uyanıkk gordumm senıı bızım ısme kımse karısmadıı

hasrett ulen sabah mıde fesatı gecırmedınmı bende 2 tabak mercımek 1 tabak kuru fasulye cok fenayım susnda dombılı dombılıııoldumm ıcınnn
buarada hamıleler cıger yemez bılmıyomusunn

canan bende oyleyım ya sureklı hastaneye veya magazalardan rıca edıyoruzz

ee o kadarr yazdımm yaa gelmemışş

beknur o adamları nası yaptını buhafta sonu vbaska bı kalıpla denıcem

kızlar naber?bu gün nedense laptopum donuyor kalamadım pek...masaüstündede oğlum oyalanıyorç..2 dakika musade istedim beyfendidende,yazayım dedim size azıçık...hadi çok kaynatmayın sonra geçmişi okuyamıyorum haaa....muçkssssss!!!!

beknur hadı sımdı gıt sonra aklıma takılanlarr varr muckk

off kafam cok karısık doktorum beni dewletin dogum hastanesine yönlendirecek bende özel istioruumm bu ara bununla yatıp bununla kalkıorum uykularım bülünüyo geneebilmiyorumkismile

Bir süre önce de yazmıştın, bu konuda dertliydin, hala çözemedin mi Ebrucum, kendini sıkma bu kadar, herşey olacağına varıyor, sancı geldiği an inan ne özel ne devlet, aklımıza bişey gelmez bence o an, bir an evvel doğurmaya ve bebekleri kucağımıza almaya odaklanırız, ama sen sezeryan istemediğin için devlete yönlendiriyordu doktorun hatırladığım kadarıyla değil mi?

ebruu :) aksama gorusuruz
hasrett hamılleler cıger yermıkıı

ebruu mılletın dr ozele gonderıp paraya para katmak ıster senınkı devlet demıs acıkcası bende devletten korkuyorum

bu nası bişiy ya bi özel hastanede normal dogum 285 sezeryan 375 ..baska bi özel hastanede normal dogum 1.250 sezeryan 1.5oo farka bakarmısınızzzakannehir

Bunu ben de anlamıyorum, bizim burda da spinal sezeryan 400 (ssk payından sonra kalan), başka hastanelerde 1000 den aşağı değil, çocuğu çıkardıktan sonra kuş mu konduruyorlar oraya bilemiyorum :))))

Bunu ben de anlamıyorum, bizim burda da spinal sezeryan 400 (ssk payından sonra kalan), başka hastanelerde 1000 den aşağı değil, çocuğu çıkardıktan sonra kuş mu konduruyorlar oraya bilemiyorum :))))

valla bılmemde benım dr pipisine altın asıcak galba 4.5 istiyo :1ninca:

Kızlar şafak 6 olunca işler çıldırıyormuş, bunu yaşayarak anlamış oldum...
Sayfa açık ama bakamıyorum, yazamıyorum, kimse alınmasın olur mu opuyorumnanaktan

kızlar
yengem nst gırmıs sanco yok ancak 170 kalp atısı cıkmış dr salı tekrar cagırmış sanırım dogurucak

2.5 bıcakk parasıı 2 hastane parası dış dr olunca ssk yararlanamıyorum belkı ındırım yapsar konuşcaz gıdınce

kızlar bizim oğluşumla süt saatimiz geldi koca bir bardak süt ve yanında muz :)

buarada süt gaz yapan arkadaşlar varsa laktozsuz süt içsinler çok rahat ederler ben öyle yapıyorum eskiden içemezdim gazdan ölüyordum şimdi çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…