- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.021
günaydın herkeseee,
yine korkunç bir gece geçirdim bulantıdan :) işe de geç aldım, geçmişi okudum biraz.
nilsucum gözün aydın, çok sevindim iyi haberlere...
yeni arkadaşlar hoşgelmişsiniz, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
cinsiyetten bahsetmişsiniz, ilk öğrendiğim günden beri kız hissediyorum ben, bakalım tutacak mı :)
ikinci gittiğim doktorum cinsel ilişkiyi serbest bıraktı ama ben hiç cesaret edemiyorum, kuzu kuzu uyuyoruz valla biz de :kedi:
Nilücüm... tahmini doğum tarihine göre sırlama yapabilirmisin ona göre gün sayarız.. Arkadaşlarımız doğum yaptıkça sıra sıra sıramızı bekleriz...
kızlar en geç kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz ben 8 haftalık hamileyim ama kalp atşını duyamadık doktor 10 gün daha bekleyelim dedi 8 haftaya görede kese küçük dedi nette bakınıyorum 10-12 haftada duyulur yazıo anlamadım 6 haftalıkken de duyan var bi kalp atışlarını duysamda rahatlasam beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim başka doktora bile gitmeyi düşünüyorum erkenden ben de bu arada rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum tahminime göre erkek
kızlar en geç kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz ben 8 haftalık hamileyim ama kalp atşını duyamadık doktor 10 gün daha bekleyelim dedi 8 haftaya görede kese küçük dedi nette bakınıyorum 10-12 haftada duyulur yazıo anlamadım 6 haftalıkken de duyan var bi kalp atışlarını duysamda rahatlasam beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim başka doktora bile gitmeyi düşünüyorum erkenden ben de bu arada rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum tahminime göre erkek
nasılsınız kızlar .benim biraz ağrılarım var.belim ve kasıklarım adet ağrısı çekiyorum sanki.cuma günü dr gidicez inş. bi sorun yoktur.
tugen canım başka bi dr gitsene.içini rahat tut inş. bi sorun yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?