2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım kusma olayı çok kötü ama dikkat et vücudun susuz kalmasın bari.bende kusma yok Allahtan ama acayip tiksinme var yediklerim çok sınırlı.sadece midemi bastıracak şeyler yiyebiliyorum sabahları haşlanmış patates iyi geliyor mesala.bu tiksintiler başladıktan sonra 3 kilo vermişim.uyku problemi bende de var ben hep yüz üstü yatardım artık önerilmediği için yan yatmaya çalışıyorum rahat edemiyorum ve dediğin gibi sık tuvalete çıkmak uyku düzenini altüst ediyor.neyse bebişlerimiz için katlanacağız artık.

merhaba arkadaşlar,
uyku problemi bende de var, çoğu zaman midemi rahat ettirecek bir pozisyon bulamadığım için uyuyamıyorum. hamile kaldıktan sonra 1,5 kilo vermişim ben de, eskiden sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum bazen. ama çok şükür ki kusma yok, elitu Allah kolaylık versin canım sana...
çok halsizim, iki kat merdiven çıksam yoruluyorum. bir de 2-3 gündür bel ağrısı başladı.
geçecek nasıl olsa, yeterki bebikler sağlıklı olsun di mi :)

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. Tiksinme ve kokulara karşı hassasiyet fazlasıyla vardı bende. Ama yavaş yavaş azalıyor galiba. Yine bulantılar da tiksinmeler de oluyor ama zaman geçtikçe, etkisi biraz daha azalıyor sanki. Bel ağrısı bende de var. Ayağa kalkarkan zorlanıyorum. Bu arada 2 li testten söz etmişsiniz. Bizim de 12.haftada dr kontrolümüz var ama şimdilik bişey demediler. Bakalım ne zaman yapılacak. Allahım hepimiz için hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah.

kıslar akşam eşim gelince bi dra gitcez bakalım nasıl bebek ve durum nedir,bi de bana serum takarlar bugün sanırım bişi yiyip içemiyorum mide bulantısından iyice susuz kaldım,hala da devam ediyor,amannnnnn bebek iyi olsunda beni korkutmasın yeter

arkadaşlar ya ben artık hiçbirşey yiyemiyorum evin her odası farklı farklı kokuyor sanki oda değiştirmekten bile korkuyorum midem bulanıyor diye sizler nasıl başediyorsunuz bulantılarla

ayşecim oluyor böyle şeyler canım. Ben banyodayken bile o kadar sabun şampuan kokusu arasında, alt komşunun evinin kokusunu hissedip bulanıyorum. O derece yani. Zamanla geçecek hayırlısıyla

arkadaşlar ya ben artık hiçbirşey yiyemiyorum evin her odası farklı farklı kokuyor sanki oda değiştirmekten bile korkuyorum midem bulanıyor diye sizler nasıl başediyorsunuz bulantılarla

canım benim 5 haftadan sonra başlaı bulantım aynen senin gibi evin odaları acaip kokuyodu mide bulantısıı çoktu armut yedim kaç kilo armut tükettim bilmem ama iyi geldi ekşi elmada iyi geldi ama dışardan gelen kokular yemek kokuları mahvediyo insanı yemek felan hiç yapmadım ilk zamanlar kepekli ekmek yağsız peynir yedim hep ama çok şükür 12 haftama girdim aaldı bulantılar sabah kalkınca oluyor gece birde ama tiksinti devam ediyor 16 haftaya kadar biterr

canım çok geçmiş olsun.fazla stres yapmamaya çalış bendede aynı şekilde üstelik nerdeyse iki hafta önce başladı kahverengi lekeler.bazen çoğaldı bazen bitti sandım yine geldi.allahıma şükür şimdi yok.ilacımı içtim istirahat ettim ve bol su içtim.doktorum bunları söyledi.bunun tedirginliği başka bişey biliyorum.inşaallah canım sağlıkla alırız hepimiz bebişlerimizi kucağımıza.:Saruboceq:

merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum idrar ve kan tahlillerinizi yaptırmışsınızdır çoktan ben yeni aldım sonuçlarımı kafama takılan bişey oldu
1-2 lökosit
10-12 epitel hücresi görüldü yazıyor
işin kötü tarafı doktorum 10 günlük tatilde ve kötü bişeymi değilmi bekle dur
iyki burası var cvp yazarsanız çok sevinirim bu durumu yaşayan varmı yada duyan ? :sinifsinif:

bende sık sık idrar yolu enfeksiyonu olduğu için biliyorum idrar yolu enf.baslangıcı olabilir gerçi lokosit fazla değil olmayabilirde.geçmiş olsun inş bişi yoktur

bende 10 +4 haftalık hamileyim inş bende mart annesi olacağım gerçi hep nisan ayını istemiştim ama hayırlısı eşim ve ben nisan doğumluyuz ve koç burcuyuz.

czk06 cvp için teşekkürederim bitanem internetten araştıdığımla yetinicem bakalım gerçi mail at sonuçlarını demişti doktorum ama tatilde aklına geliceğini sanmıyorum

bebişinde hayırlı olsun bizim gibi eşinle aynı burçlarsınız hımm ne güzel benimde eşimle burcum aynı yay burcuyuz bende koç burcu olsun istiyodum bebeğim ölede olcak kısmetse mart sonu 30 martta doğumu allahın izniyle

selam canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun
idrar yolu enfeksiyonu değil çünkü lökosit az sanırım kum geçiyor benimkinde epitel hücresi çok olduğunda dr um öyle demişti telaşlanma bol bol su iç canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…