- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.981
selam güzel annişler. İnşallah keyifler yerindedir. Ben dün akşam kaç gündür hiç kusmadığımı, az da olsa yemek yediğimi yazmıştım. Gece 2 de sanki dün ne yediysem hepsini çıkarttım. İştah yine gitti. Bir de gece 2-2.30 lara kadar uyuyamıyorum ben son günlerde. Uyku düzenim gitti iyice. Sonrasında da tam uykunun derinliğinde bi uyanıyorum ço sıkışmışım :)) kalkıyom uyku tekrar kaçıyor. Sabaha kadar böyyle geçiyor işte
arkadaşlar ya ben artık hiçbirşey yiyemiyorum evin her odası farklı farklı kokuyor sanki oda değiştirmekten bile korkuyorum midem bulanıyor diye sizler nasıl başediyorsunuz bulantılarla
kıslar akşam eşim gelince bi dra gitcez bakalım nasıl bebek ve durum nedir,bi de bana serum takarlar bugün sanırım bişi yiyip içemiyorum mide bulantısından iyice susuz kaldım,hala da devam ediyor,amannnnnn bebek iyi olsunda beni korkutmasın yeter
merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum idrar ve kan tahlillerinizi yaptırmışsınızdır çoktan ben yeni aldım sonuçlarımı kafama takılan bişey oldu
1-2 lökosit
10-12 epitel hücresi görüldü yazıyor
işin kötü tarafı doktorum 10 günlük tatilde ve kötü bişeymi değilmi bekle dur
iyki burası var cvp yazarsanız çok sevinirim bu durumu yaşayan varmı yada duyan ? :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?