2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin saolun ne bilim korkuyorum öle oturuyorum duysam acaip rahatlıcam baştan beri böyle bi korkum var nedense eşimin ailesine bile daha söylemedik hamile olduğumu hiç bişey netleşmeden

Ben işten ayrıldım .sürekli ewde yatıyorum.annem var yanımda herşeyimle o ilgileniyor saolsun.boş durdukça efham yapıyorum .sürekli kuruyorum kafamda.inanın hala wc ye giderken korkuyorum ya leke gelirse ya hastalanırsam die.

nilüfer biz kız hissediyoruz bakalım doğru çıkacak mı?Bu arada yaşımı yazmayı unutmuşum 29.Arkadaşlar daha önce sormuştum ama tekrar sormak istiyorum.Doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor sizi?Ben 6 haftalıkken gittim kalp atışını gördük 12. haftada ikili teste gel dedi.

benim tahmini doğum tarihim 15 Mart olacak...bu kez kesin gibi:)
ve ben erkek olacağını hissediyorum...kız ya da erkek olması hiiiç önmeli değil aslında sağlıklı olsun...Rabbim emanetini süresince sağlıkla taşıyıp doğurmayı nasip ettinsin inşallah hepimize:)

Amin canım cümlemize nasip etsin Rabbim.:Saruboceq:

canım kendini bu kadar sıkma nolur.allahım herşeyin hayırlısını versin.yüce rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım tebrikler.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.cümlemizle beraber.ben 8.haftada gittim en son.önümüzdeki hafta 12 olucaz alllahın izniyle.şu anda 10+6 olduk.benimde ikili test yapılıcak inşalllah iyi çıkar.şimdide onun stresi sardı.

slm kızlar benim hamileliğim çok kötü geçiyo o yüzden fazla giremiyorum hamişlerimiz çoğalmış allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin biz her hafta doktora gidiyoruz birazdan tekrar gidicem eşimle ben erkek tahmin ediyoruz hayırlısı olsun kalp atışlarınıda gördük göbeğe gelince valla benim baya çıktı şuan 10 haftalık ama daha fazla görünüyo bi değişiklik olursa doktordan gelince yazıcam

arkidişler,herkes hissettiği cinsiyeti yazsın,.bende listeye tahmini olaraktan ekleyeyim.eklemelere başladım bilee:lepi:

merhabalar nilüfer. bende cumartesi doktora gittim 7 haftalık olduğunu söyledi. dolayısıyla doğum tarihi 12 marta değil 26 marta filan denk geliyo. sana zahmet değiştirebilirsen çok memnun olurum. birde tahminin kız yönünde ama hayırlısı inşallah....

Kendime öle kızıyorum ki.tahlil günü herkesi arayıp haber verdik.halbuki inanın kimsenin umrunda değildi.(benim bi kaç akrabam hariç)şimdi eşimin tarafından bi akrabayla konuştum.kalp atışını dinlemek için gidicez dedim.ikiz falansa herkesi arayıp haber vermeyin gene dio.onun 9,5 haftalıkken karnında seyirmeler olmuş sende var mı dio

canım neden bulantılarınmı çok.allah yardımcın olsun.bende 10 haftalığım ama benim karnımm çıkmadı çok fazla.

tugen bazen doktorlar gerçekten farkedemiyor dediğin gibi 6 haftalıkken de duyan var ben 8 haftalıkken duymuştum kesen küçükse farkedememişlerdir stres yapma sakın. dua et biraz daha bekle sabret bu arada bende 10+5 haftalık hamileyim kız olacagını hissediyorum bende üstüne görme denilen olay oldu genelde üstüne görenlerde kız oluyomuş Rabbim sağlıklı sıhhatli versin hepimiz bebişlerimize kavuşalım inş

slm kızlar hepinize.nasılsınız mart anneleri?bayağı çoğaldık.allah hepimize sağlıklı hayırlı bebeklerimizi nasip etsin.yeni giren arkadaşlarıda tebrik ediyorum.a.s.

tugencim sen içini ferah tutmaya çalış.istersen başka bir doktora daha git.hem bazen olabiliyormuş hamileliklerinin ilerleyen haftalarında duyan arkadaşları okudum ben bu sitede.inşaallah görürsün bebeişinin kalp atışlarını canım.
şuan için bir cinsiyet tahmini yapamıyorumki.birkere rüyamda gördüm doktor erkek dedi eee sonra ama geçenlerde de rüyamda okadar içten kızım dedimki o etkiyle uykumdan uyandım eşime sorsan erkek.ben biraz düşüneyim bakıyım:teytey:

kızlar merhaba
allahın izniyle bende mart annesi olacağım
benide listeye eklermisiniz
sat:2 haziran
tahmini doğum:17 mart
başlangıç kılom:60

şuan 8+6 dayım çok fazla mide ağrım ve kasık ağrım var doktorum harşey normal dedi birde çok gazım var benim gibi olan varmı aranızda birdahaki doktor kontrolümüz eylül ilk haftası 2li test yaptırmak için umarım herşey yolunda gider
hepimiz sağlıklı sıhatlı bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.

Kızlar aranızda çalışıpta işyerine hamile olduğunu söylemeyen varmı? Nasıl söylemeyi planlıyorsunuz bizde bunu bildirebileceğim bir departman yok direk patrona söylemem gerekio gibi gösüküyor kötü bir durum

kızlar nasılsınız?cinsiyetten bahseymişsiniz?ben kız diye tahmin ediyorum,eşim tutturmuş erkek diye,bence kız çünkü cildim sivilcelendi ve canım sürekli portakal suyu istiyor ,böyle genelde ekşimsi şeyler,tatlıyıda göresim yok hiç,,,birde oğlumda çok farkıydı gebeliğim,bundada çok daha farklı dedim belki cinsiyette değişiktir,,,bakalım tuttura bilecekmiyim:asigim:

benim göbeğe gelince baya bi çıktı normal pantolonlarımın içine sığamıyorum artık belden...gören daha fazla sanıyor...2. cilerde böyle göbek çıkması normalmiş ama...
aramıza yeni katılmış annelerde hoş gelmişler...

canım ben söyledim.sende söyle bence biran önce.patronda olsa hemen söyleki ona göre yapılıcak işlerde değişiklik olsun.sana artık ağır iş vermesinler.

benide listeye ekleyin lütfen şikayetlerim Allahın izniyle azaldı fazla su içemiyorum su anda 10 +5 haftalık hamileyim yakonlarda hangi testler yapılacak kızlar bilen varmı bana bir kere idrar ve kan yaptılar sadece.

sat 28 mayıs
yas 26
tahmini doğum 4 mart
baslangıç kilom 50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…