- 24 Temmuz 2009
- 411
- 69
- 648
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.041
benim tahmini doğum tarihim 15 Mart olacak...bu kez kesin gibi:)
ve ben erkek olacağını hissediyorum...kız ya da erkek olması hiiiç önmeli değil aslında sağlıklı olsun...Rabbim emanetini süresince sağlıkla taşıyıp doğurmayı nasip ettinsin inşallah hepimize:)
Ben işten ayrıldım .sürekli ewde yatıyorum.annem var yanımda herşeyimle o ilgileniyor saolsun.boş durdukça efham yapıyorum .sürekli kuruyorum kafamda.inanın hala wc ye giderken korkuyorum ya leke gelirse ya hastalanırsam die.
nilüfer biz kız hissediyoruz bakalım doğru çıkacak mı?Bu arada yaşımı yazmayı unutmuşum 29.Arkadaşlar daha önce sormuştum ama tekrar sormak istiyorum.Doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor sizi?Ben 6 haftalıkken gittim kalp atışını gördük 12. haftada ikili teste gel dedi.
arkidişler,herkes hissettiği cinsiyeti yazsın,.bende listeye tahmini olaraktan ekleyeyim.eklemelere başladım bilee:lepi:
slm kızlar benim hamileliğim çok kötü geçiyo o yüzden fazla giremiyorum hamişlerimiz çoğalmış allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin biz her hafta doktora gidiyoruz birazdan tekrar gidicem eşimle ben erkek tahmin ediyoruz hayırlısı olsun kalp atışlarınıda gördük göbeğe gelince valla benim baya çıktı şuan 10 haftalık ama daha fazla görünüyo bi değişiklik olursa doktordan gelince yazıcam
HAA BİRDE KALBİMİZDE ATIYOR PIT PIT..hihoyyytmerhabalar nilüfer. bende cumartesi doktora gittim 7 haftalık olduğunu söyledi. dolayısıyla doğum tarihi 12 marta değil 26 marta filan denk geliyo. sana zahmet değiştirebilirsen çok memnun olurum. birde tahminin kız yönünde ama hayırlısı inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?