2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişimi gördüm geldim kızlar,gelişimi çok güzelmiş,11 hafta 2 günlük gözüküyor ultrasonda 1.8 cm olmuş ,kanamamda rahim ağzındakibir problemden kaynaklanıyormuş,bebkte kaynaklanmıyormuş çok şükür...progestanı kullanmaya devam dedi,2 testimizi aldı,ense boyunu ölçtü bebeğin,gayet iyimiş oda,kan testimizde haftaya çıkaçakmış..kan testindeki bir değere göre insiyet tahmininde bulunabiliriz belki, dedi,,,ultrasonda 16. haftada ançak gözükmeye başlıyormuş...kalbide 160 atıyordu....

Son düzenleme:

liste uzun ve de oldukça zahmetli görünüyor...arkadaşım emeğine sağlık...ancak benim tahmini dğm tarihi 15 Mart olacak ve erkek hissettiğimi yazmıştım.....sen kız demişsin...yoksa bu kız olacağına mı işaret :bbo:

Merhaba güzel bayanlar.

Ben pazartesi çalışmaya başladım, Çoğunlukla oturuyorum ama fıtratım gereği hareketliyim. Çok açık renkli akıntılarım oluyor. Bu akıntıyı hissedebiliyorum da. Ağrım yok çok şükür. Ama çok fazla gerginlik var. Göbeğimin altı, rahmim şiş ve gergin. Dokunduğumda sert. Önceden de kiloluydum ama şimdi oldukça şiş. Okulda 17 haftalık hamile arkadaşım var, onun göbeğinden büyük. :)

Bu gerginlik sizde de var mı?

Göğüslere gelince, ben iki kişi kiraladım onları taşısın diye. :içelim: Zaten büyüktü, şimdi aldı başını gitti. Bir de pul pul soyuluyor ve kaşınıyor. Sanırım çatlaklarla ilgili. Ben bebek yağı sürüyorum vücuduma.

Patrona söyleme konusu geçmiş. Ben de özel bir kurumda çalışıyorum. Önce ilgili müdürümle sonra da genel müdürle konuştum. "Senin için ne yapabiliriz sadece onu söyle bize" dediler. Çok şükür çok anlayışlılar ve üstüme titriyorlar. En büyük patron kimse onunla konuşmak yararlı diye düşünüyorum.

Cinsiyet tahmininde de erkek diyorum. Hamileyken ama ben bilmezken bakılan falda oğlum olacağı söylendi. Çin takviminde erkek görünüyor. Eşimin yaptığı alyans testinde de erkek çıktı. :) :sm_cool: Sağlıklı olsun da bebeğim... Eşimin hala ikiz umutları var. Olmayacağına inandıramıyorum bir türlü. :)

ışe başlayınca hamile olduğumu unuttum, hatta gün saymayı bile.

Pinpirikli değilim artık. ınşallah bir sorunla da karşılaşmam. Rabb'im hayırlısını göstersin.

Hepinize sağlıklı günler diliyorum arkadaşlar. Böyle arada gelir, kendimi hatırlatırım. zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Cinsiyet için tahminde bulunmuyorum hiç. Rabbim bilir. Ben de uzun zamandır kese görüldü yazıyordu. Onu düzelteyim dedim. :))

Nilü ellerin dert gormesssiinnnnnn çok güzel olmuş
ben dört boyutluya girdim tam net 18-inde gidicez ikili test ve ense kalınlığını olcucek Dr gecen hafta burun yapısı incelendi

Kıslar ins hersey yolundadir seneye bu zamanlarda neler konusucaz acabaaaa :)
buarada bu Ocak Şubat'ta çok erkek varmış erkek bebek :))
edebiyatçıda gelmiş ise başlamış piporiklenmiyomus Artik şükür bende günler geçtikçe rahatlıyorum

Eltu makina cvp veremedim sende öğrenirsin randevum benim 25indeydi ben 1 hafta one aldım özledim evladımı :))

kızlar merhaba.bugün akşamüstü artık bitti dediğim kahverengi lekelenmem pembeye dönerek yine başladı.tabi başım aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldum.hemen doktorumu aradım.istirahata devam yarın gel bir görelim dedi.benim aklım iyice karıştı.yarınla beraber üç haftada üçüncü ultrasonum olacak.bu fazla değilmi.yani zararlı değilmi?ama gidip görmesemde kendimi yiyorum sürekli.ağladım sustum donuk bir durumdayım akşamdan beri.tam bitti diyorum yine başlıyor.neden ya nedensenağlamabir şeyler söyleyin lütfen ben şimdi yarın gitmeliyim değilmi neyapıcamki başka.

gecmis olsun arkadasim bence doktora görünmende fayda var.ultrasonunda bebek icin bir zarari yok bence benimde senin gibi olmustu ilk hamileligimde isvicrede doktorlar ne oldugunu anlamadilar tam izne geliyoduk cok korktum tabi hastaneye acile gittim 2 doktor ayri ayri kontrol etti birsey diyemediler neden diye türkiyeye gelir gelmez hemen doktora gittim oda bakti bu kontroller hep alttan tabi allahin izniyle birsey olmadi.insallah seninde kötü birsey degildir.dualarim seninle.allahim ikinizide korusun:Saruboceq:

Son düzenleme:

askolsun kizlar beni eklememissiniz 11 HAFTA 2 GUNLUK 1 MART tahmini dogumgunu 22 YASINDAYIM SAT 19 MAYIS ama gec dollenme olmus esimde bende erkek tahmin edioruz hayirli saglikli evlat versin aslinda onemli olan bu opuyorum hepinizi

Son düzenleme:
Günaydın akadaşlar hayırlı sabahlar herkese a.s

Biz dün doktorumuza gittik bebişimizin kalp atışlarını duyduk hamdolsun
Doktorumuz bize mide bulantısı için bir ilaç yazdı çok bulanırsa kullan diyerek ve birde multi vitamin verdi. Bir daha 4 hafta sonra göreceğiz bebişimizi inşallah...opuyorumnanaktan

Herkesim kız desede ben erkek olacağını hissediyorum nedense :kedi:

Hepimizin akıl beden ve ruh sağlığı yerinde hayırlı evlatları olsun inşallah..

Bulantılar devam ediyor ve kabızlık ciddi bir sorunum oldu artık var mı başka bu sorunu olan arkadaşlar ?
Bana doktor hani şu yoğurtlar var ya onlardan ye dedi yedim ama faydasız... :gitme:

bitanem üzülme,ben 2 aydır uğraşıyorum o kanamalarla,hala geçmedi dun dr bebekten kaynaklanan bir kanama değil dedi,rahim ağzındaki bir problemdenmiş,belki seninde öyledir,içini rahat tutmaya çalış,senin şu anki psikolojin bebeğini etkiliyor unutma,,,,sakin olmaya çalış,:teselli::teselli:

ben yaşıyorum o kabızlık sorununu bitanem yaaa,,benim dr sabah aç karına kuru kayısı ve eviz ye,üstünede ılık su iç dedi,o gün etkili olmazsa,libalaks diye bir ilaç yazdı,bir kullanımlık tüp şeklinde bişey,onu dedi kullan...açtiva ye dedi,hiç işe yaramadı,onun yerine kefir aldım içiyorum o daha iyi geldi,hem bebeğede çok faydası varmış kefirin...

Herkese ve beişlerine Günaydın opuyorumnanaktan,

Selkie ; bebişinin iyi olduğuna sevindim :) aman dikkat edin.
Yaz34 ; akıntılar yada kanama ciddi boyuta ulaşmaz ise çok tehlikeli değil diye biliyorum sen bence her tedirgin olduğunda doktoruna danış ultrasonunda hergün hergün olmadıktan sonra teknik olarak zararı yok.
edebiyatçı ; Çalışınca bir açıdan sanki daha kolay değilmi çok evhamlanmıyor insan ...sendeki belirtiler bendede var. Göğüsüm pulpul, göbüşüm maşallah bunlardan başka uykuya hasretim tüm gün uyuyabilirm :)

gülecim: ya kuzum sen hangi doktora gidiosun bende bi görüneyim senin doktoruna süpermiş cinsiyeti önceden bukadar bilmesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…