2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu aylar bas agrısını önemde yani cok siddetli agrırsa doktora git hemen tansiyonun falan yukselmesijn dikkat et..

Canım Allah kolaylık versin stres yapma dıcem ama cıldırmamak elde degil anlattıgına gore klava:klava:

Sakin olmaya çalış sen tavrını koy zaten onlar anlarlar anlayacaklarını

Hiçte sen muattap olma eşinle konus o bazı seyleri yansıtsın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya ne işleri var imdi başında!bu halinle onlarlamı uğraşaçaksın sen?ev işi falan yapıyorlramış bari!

yarın kar yagcakmış

yağmasın ya,,bıktım ,dışarı çıkamıyor insan...

ebrucum insallah hayırlısı olur ama belki 2.dogumunda acılma fazla olur rahat olur ..napalım mecbura kalırsak hep sezeryan olcaz

inşallah canım ya!

bı kız yapmış forumda ondan gordum hoşuma gıtmıştı

canım yarın koyarım foto makınem esımde "

tamam canım

CAnım ben sahsen eşimin yaptıgı işi bengenmıyorum erkek adam ne kadar yapsada yapamaz

Bende bır gun yapıorum bır gun bırakıyorum ama bıraktıgım gun butun ewın ıcıne afedersen edıyorum tek basıma ben neden bu kadar dagınıgım yaaaa :mymeka::mymeka:

ayy canan yerınde olmayı ısterdım
hihoyyyt neden dersen bılmıyorum anacım benım oyle kus olma durumum asla olamayacagı ıcın merak ettımm
bişi demıyolarmı sana laf atmıyolarmı mesela ne yapıyosun nette deyu

yok cnm kanepeler hiç ağır olur mu çok hafiftir onlar sen çek,hatta çekmek yetmz al omzuna kaldır,alemsin ya,şurda nerdeyse doüurucan sölediğin ve yapmayı düşündüğün şeye bak alemsin

Ayyy çatı muayenesi olmuşsun... Ne güzel atlattın o kısmı şimdilik.Ben ne yapacaksam yine korkudan tir tir titrerim o masada...

Yawrum 10 derece dusucekmıs hava ısısı

Ben kalkıyorum yoksa yarın kıcım dona dona yapacam ıslerı grsrz kuzular sositosositosositososito
ya iç iyi olmadı bu sene kar,,geçen sene o kadar bekledik oğlumla yağsında kar oynayalım diye,bu sene yine hiç istemedim yağsın ,özellikle bu aralar,çünkü doğum yapacağım...kardamı gideceğim ben doğuma ya...?

kaydirigubbakcemile5 Bilmem ki canım umarım yapmaz oyle bir şey :Saruboceq:

Kendimde çok katil potansiyeli gördüm kötükedihüso

heheee aynen bende de var o potansiyelkaydirigubbakcemile5

benım esim yapmıyorr bee bırak ıyı yapmamayı yorgunmuş o sırtında tas tasıyor cunkulum hahh akannehir
neyse onun burnundan gelcekk bunnlarr

Ben ne dıyorum kuzum kalk ewı supur sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kız benım makınem kocaman ben onu nası cekelıyeyımm
benım dolaplarım cekmecelerım cok dagnık yaa

Ayyy çatı muayenesi olmuşsun... Ne güzel atlattın o kısmı şimdilik.Ben ne yapacaksam yine korkudan tir tir titrerim o masada...

http://img372.imageshack.us/img372/6019/cimg0309.jpg
işte böyle bişi oldu ama ben bır kez jelatıne doladım bırde benım kuyrukları da uzun oldu

ya ben de annemi istiyorum,benim sata göre 29 mart tdt,drum çok şükür erken doğum riskin gözükmüyor dedi,babam 26 şubatta gönderim anneni martı beklemesin hem yorulmazsın evde diyor,ben de o zaman çok erken olur doğumdan sonra uzun kalamaz gönderme,3 hafta sonra kontrolümüz var pna göre konuşuruz dedim,gönlüm hemen bugün gelmesini istiyor ama antalyada kardeşlerimin iş yeri var eve çok yakın annem onlara hep yemek hazırlıyor,ikisi de erkek,onların sefil olmasını da istemiyorum,bi de babişkom var tabi,ona hiç kıyamam,neyse daha annecimin gelmesine herşey yolunda giderse 4 hafta varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya ne işleri var imdi başında!bu halinle onlarlamı uğraşaçaksın sen?ev işi falan yapıyorlramış bari!

Evimde gezinmelerini bile istemiyorum. Anası dizinden yeni ameliyat oldu, yürüyemiyor. Kardeşi de bugün masadaki tabakları alacaktı, bırak sen diye bağırdım daha da bulaşmaz. Ben yaparım işleri... Onlar bana bulaşmasın yeter.

Kızım onlar benimle uğraşırken ben de susmadım yaptım yapacağımı. Bana bulaşamazlar daha da. Anasını falan idare ederim, sonuçta büyüğüm ve eşimin annesi ama kardeşi çirkefin teki. Utanma arlanma yok. Konuşuyorlar ana kız kendi aralarında.

Eşim bi sürü şey almış annem diyordu, hele bi çıkarsın onları ortaya "Arayıp sormadınız bunların da kıymeti yok..." diyeceğim.

Offff, çok gerginim...

ya arkadaşlar benim sol göz kapağım şişmiş dun ağrıyordu sabahta baktım şişmiş şimdide başım ağrıyor çok fena yaaaaa acaba gözümden dolayımı :sm_confused:

geçmiş olsun cnm,benimde başım ağrıdığı zaman gözlerime dişlerime kadar vurur ama istersen kötü gözüküyorsa gözün bi dra gözük derim enfeksiyon kapmış olablirsin belki

kaydirigubbakcemile5
Bilmem ki canım umarım yapmaz oyle bir şey :Saruboceq:

heheee aynen bende de var o potansiyelkaydirigubbakcemile5

benım herıf dıyokıne bazen sınırlenınce

elını kanamı bulucaksın karnın burnunda hem ben bebek bezlerını hapishaneyemı getırcem deyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…