- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.001
eline saglıkta niye öyle yaptıın bebeeeemmmbilmiyorumkismile
canım çok güzel olmuştur..koysana fotosunu!
canım bu aylar bas agrısını önemde yani cok siddetli agrırsa doktora git hemen tansiyonun falan yukselmesijn dikkat et..
Zaman nasıl geçer şimdi onlarla? Ben hepsiyle bir yıldan fazla zamandır küsüm. Eşim askerdeyken çok ezdiler beni, telefonla rahatsız ettiler, eşimden boşanmamı istediler. Merhaba, nasılsından başka konuşmam. Konuşamam çünkü kişiliğim böyle. Eşim babasıyla çarşıya çıktı. Karşımda kaynana görümce oturmuş tv izliyor ben de netteyim. Nasıl geçer bu zaman nasıııll? Çok gerginim, sanırım oğlum da öyle içimde itekleyip duruyor, canımı acıtıyor.
yarın kar yagcakmış
adama mail attım
randevu persembe saat 16:00 da dıye
birde seker yapmaktan vazgectımı işten izin almasına gerek olmadını yazdım
aradım nıye vazgectın felan dedı lokum alırız falan dedım kapadıok
sesım cımıyozaten
dün aksam ben ıstedımı yapıyomuş o yapınca para sorun oluyomuş oyle dedı
bende vazgectım ıstedıklerımdebn
unı baby ıslak mendılde almıyacagım
Zaman nasıl geçer şimdi onlarla? Ben hepsiyle bir yıldan fazla zamandır küsüm. Eşim askerdeyken çok ezdiler beni, telefonla rahatsız ettiler, eşimden boşanmamı istediler. Merhaba, nasılsından başka konuşmam. Konuşamam çünkü kişiliğim böyle. Eşim babasıyla çarşıya çıktı. Karşımda kaynana görümce oturmuş tv izliyor ben de netteyim. Nasıl geçer bu zaman nasıııll? Çok gerginim, sanırım oğlum da öyle içimde itekleyip duruyor, canımı acıtıyor.
yarın kar yagcakmış
ebrucum insallah hayırlısı olur ama belki 2.dogumunda acılma fazla olur rahat olur ..napalım mecbura kalırsak hep sezeryan olcaz
bı kız yapmış forumda ondan gordum hoşuma gıtmıştı
canım yarın koyarım foto makınem esımde "
Canım bu dediklerini ben ocak ayının başından beri 8.ayımdan beri yapıyorum.Bir iş bitiyor diğerine başlayacağım diyorum bir bakıyorum bel gitmiş sırt gitmiş doğrulamıyorum ağrılarım başlamış.1 gün dinleneyim geçer diyorum ve ertesi gün toparlanır toparlanmaz tekrar başlıyorum.Öyle işler yaptımki karnım burnumda eşim görse beni odaya kilitlerdi herhalde.Akşam eve geldiğinde işin bitmiş halini görüyordu sen bunları nasıl yaptın tek başına yapma diyorum sana bebeğede kendinede bir şey olacak diye bana ne laflar sayıyordu.Ama yok ben duramıyordumki.Halada öyle az bir iş çıksın hemen kalkıp yapmaya çalışıyorum yoksa kafam ona takılıyor günüm rezil oluyor.Neyseki kavga dövüş,ağrılı,sancılı bitti işlerim çok şükür.Aniden bir şey olur diye hep hazırlıklı olayım kafam rahat olsun istedim.Birde yapabiliyorken dahada ağırlaşmadan bitsin istedim.Eşimden isteyince savsaklıyor günlerce yada yaptığı işi beğenmiyorum arkasından birde ben temizliyorum.En iyisi onunla uğraşana kadar yapayım bitsin diyorum napayım.Böyle böyle erken doğurmayalımda Allah korusun....
Gülay cım iş biter mi kıs balkonlar yıkanıcak camasır asılacak ew süpürülecek silinicek kanepeleri ceksemmı dıye dusunuyorum ama agır olur dıye tırsıyorum bide bulaşık var delikafadulden
Benim ev hafta sonu malum bi gunde harabeye dönüyor şakkıdışakkıdı
Ya ben cok dagınıgım :tomato::tomato:
benim yarın camlar silincek ya ne karı!
canım iyi geçti catı muayenemi yaptı.rahat olunca fazla açımıyor.daha bebiş inmemiş aşağıya...keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok dedi dr...3350 gr olmuş 52 cm!ama 2 hafta içinde 4 kiloyu bulursa ve kendisi gelmezse suni sancı ile alalım dedi,doğumun zor olmasın dedi...
he vallaha... ikisi de kız... bakalım hangisi acele edecek sırnaşık şey
ya iç iyi olmadı bu sene kar,,geçen sene o kadar bekledik oğlumla yağsında kar oynayalım diye,bu sene yine hiç istemedim yağsın ,özellikle bu aralar,çünkü doğum yapacağım...kardamı gideceğim ben doğuma ya...?
Yawrum 10 derece dusucekmıs hava ısısı
Ben kalkıyorum yoksa yarın kıcım dona dona yapacam ıslerı grsrz kuzular sositosositosositososito
Bilmem ki canım umarım yapmaz oyle bir şey :Saruboceq:tatlım aldıklarınızı gülele güle kullanın inşallah,eksik kalanlarıda bir an önce alırsınız inşallah,kocişinde süperrr bi iş bulur inşallah,ma zaten meleğiniz babasının kısmetini kucağına almış babacığına vermek için bekliyordur emin ol,çünkü onlar Allahtan gelen bir mucize,hediye bizlere
tatlım belki de düşündüğün gibi değildir,ama ben olsaydım senin yerinde içim içimi yiyeceğine,eşime kusura bakma telefonunu karışırdım ve bunları gördüm,telefonunu karıştırdım çünkü arada bunları yapmak lazım mutluluğumuz için ve de böyle bir dönemde diye,belki size saçma gelebilir ama ben ne varsa ortaya koyan bir tipim,hiç çekinmemm,gocunmam,eşimede hep derim(gerçi eşim melek gibi ama,erkeklerin ipini bırakmaya gelmez)açığını herhangi bişeyini görürsem hiç yanına bırakmam diye,bi dene derim ,içinde kurt beslicene
Kendimde çok katil potansiyeli gördüm kötükedihüso
benım esim yapmıyorr bee bırak ıyı yapmamayı yorgunmuş o sırtında tas tasıyor cunkulum hahh akannehirCanım bu dediklerini ben ocak ayının başından beri 8.ayımdan beri yapıyorum.Bir iş bitiyor diğerine başlayacağım diyorum bir bakıyorum bel gitmiş sırt gitmiş doğrulamıyorum ağrılarım başlamış.1 gün dinleneyim geçer diyorum ve ertesi gün toparlanır toparlanmaz tekrar başlıyorum.Öyle işler yaptımki karnım burnumda eşim görse beni odaya kilitlerdi herhalde.Akşam eve geldiğinde işin bitmiş halini görüyordu sen bunları nasıl yaptın tek başına yapma diyorum sana bebeğede kendinede bir şey olacak diye bana ne laflar sayıyordu.Ama yok ben duramıyordumki.Halada öyle az bir iş çıksın hemen kalkıp yapmaya çalışıyorum yoksa kafam ona takılıyor günüm rezil oluyor.Neyseki kavga dövüş,ağrılı,sancılı bitti işlerim çok şükür.Aniden bir şey olur diye hep hazırlıklı olayım kafam rahat olsun istedim.Birde yapabiliyorken dahada ağırlaşmadan bitsin istedim.Eşimden isteyince savsaklıyor günlerce yada yaptığı işi beğenmiyorum arkasından birde ben temizliyorum.En iyisi onunla uğraşana kadar yapayım bitsin diyorum napayım.Böyle böyle erken doğurmayalımda Allah korusun....
kız benım makınem kocaman ben onu nası cekelıyeyımm
Ben ne dıyorum kuzum kalk ewı supur sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
benım dolaplarım cekmecelerım cok dagnık yaaCAnım ben sahsen eşimin yaptıgı işi bengenmıyorum erkek adam ne kadar yapsada yapamaz
Bende bır gun yapıorum bır gun bırakıyorum ama bıraktıgım gun butun ewın ıcıne afedersen edıyorum tek basıma ben neden bu kadar dagınıgım yaaaa :mymeka::mymeka:
Ayyy çatı muayenesi olmuşsun... Ne güzel atlattın o kısmı şimdilik.Ben ne yapacaksam yine korkudan tir tir titrerim o masada...
asinaz gözün aydın sende bebişini görmüşsün
benim bebişde zayıf gibiydi şimdi kilo aldı drum gününü bekler diyor bakalım normal doğum yapabilecekmiyiz
annem var yanımda ya diyo daha 1 aymı var niye söylemedin gelmezdim diyor
kaynanamda gelmek için benim haberimi bekliyor ama bende erken diye henüz çağırmadın
annem işlerimi yapıveriyor bende iyiyyim günlük 1 2 3 saat yürüdüğüm oluyor
ya ne işleri var imdi başında!bu halinle onlarlamı uğraşaçaksın sen?ev işi falan yapıyorlramış bari!
ayy canan yerınde olmayı ısterdım
hihoyyyt neden dersen bılmıyorum anacım benım oyle kus olma durumum asla olamayacagı ıcın merak ettımm
bişi demıyolarmı sana laf atmıyolarmı mesela ne yapıyosun nette deyu
Kendimde çok katil potansiyeli gördüm kötükedihüso
ya arkadaşlar benim sol göz kapağım şişmiş dun ağrıyordu sabahta baktım şişmiş şimdide başım ağrıyor çok fena yaaaaa acaba gözümden dolayımı :sm_confused:
kaydirigubbakcemile5
Bilmem ki canım umarım yapmaz oyle bir şey :Saruboceq:
heheee aynen bende de var o potansiyelkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?