2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya kocişim üşütmüş biraz,tavuk suyuna güzel bir çorba yapmak istiyorum,çorbalarım güseldir ama bu tavuk suyuna çorbayı hiç tutturamıyorum,iyi bir tarif bilen var mı

tavuk suyun kaynadıktan sonra arpa şehriye yada tel şehriye koy ,havuç ve soğan ve sarımsak rendele ve kaynayan tavuk suyuna koy,nane,az karabiber tuz ilave et canım ...
geçmiş olsun canım

yumurtanın sarısını mı hepsini mi tatlım

tavuk suyun kaynadıktan sonra arpa şehriye yada tel şehriye koy ,havuç ve soğan ve sarımsak rendele ve kaynayan tavuk suyuna koy,nane,az karabiber tuz ilave et canım ...
geçmiş olsun canım

sağol tatlım,kız senin tarifte yumruta un vs yok
sırf haşnamış suya şehriye koyup,nane serpsem yetmez mi

Gülen pireye kızıp yorgan yakma...O göğüsler sana ve Ege ye lazım olacak yara olmaması lazım...Ben de lansinoh krem aldım 1 haftadır kullanıyorum...
herıfede lazım olcakkaklinialirimsmile
o teklif ederse alırım nevın yok bısı demezse dogurdum gun aldırırlar koca kafalı memet
zaten alırsam ondan alcam cocuk emebılıyor demu onu sılmeye gerek yok buarsda unı baby yerıne fresh soft alcam
Kaynaşıyoruz :))

Oğlu geldi oturuyorlar, napcaz başka
aldıklarını gostermedılermı daa
he ısırtırım bak ona göre,itlere bile veririmkaydirigubbakcemile3
bu hasret drdan gelmedi merak ettim şaşkolozu
verr kız kurtulım o zaman itlerin midesinde şişerr bademcikler

hasretındemı erken dogum rıskı var oyle okudum dun bı ara ama

Ben bu tavuk çorbasını hiç yapamıyorum. Hep kesiliyor. Kaç kere denedim her seferinde yoğurt kesildi. Suyu kaynatıyorum. Ayrı bir yerde un yumurta yoğurt karıştırıyorum, içine kaynayan sudan koyuyorum yavaş yavaş, sonra suya hepsini ekliyorum ama kee-sii-liii-yor!

korkulucak kadar yok diye bilyorum ben

yok cnm kanepeler hiç ağır olur mu çok hafiftir onlar sen çek,hatta çekmek yetmz al omzuna kaldır,alemsin ya,şurda nerdeyse doüurucan sölediğin ve yapmayı düşündüğün şeye bak alemsin

Ya yapmayıncada kendımı kotu hıssedıyorum uzun zaamndır sılemıyorum artık
İçim gidiyor şimdi kanepelerin altında ne kadar toz vardır :çok üzgünüm:

Benım en buyuk korkum karda dogum yapmak eyvahedigeldismile
Bide aniden suyum gelır de evim pis olur diye cok korkuyorum
İnşallah kazasız belasız meleklerimizi kollarımıza alırız :Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun cnm,benimde başım ağrıdığı zaman gözlerime dişlerime kadar vurur ama istersen kötü gözüküyorsa gözün bi dra gözük derim enfeksiyon kapmış olablirsin belki

Sanırım dun ben kalem surdum ondan oldu
Sadece dun agrıyordu sımdı az sısmıs sol gozumun tarafı daha cok agrı yapıyor
Bakım yarın daha kotu olursa bı polikliniğe giderim

soguktada iş yapılmaz anacıım bugün burda hava süper bebikimin battaniyesini yıkadım dün giysilerini ütüledim..bugünde biras temzlik yaptım ama camö sılmem lazımmmmmm-tatlicadiarzu-

Mis gibi kokuyordur şimdi ev bebek bebek
Benimde camlarım silinecek bakalım 36. haftasıda dolsun kaynanama yaptıracm butun temizliği :lepi::lepi:

Hayatım sende tam temizlik hastası olmusun seni evinde gormek ısterdım elinde bi bez çok hoşsun :jeyyar:
Ben yapmadıgım zaman walla her yeri ... goturse kalkıp yapmam walla sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Zaten dışarı çıkınca hemen üşüyüp yukarı kaçıyorum bizim minişler buz gibi havaya denk gelecekler demekki.Doğumdan sonra hastaneden titreye titreye çıkarız aertık....

Ay bı hasta olmadan yaza gelsekte baska bısı ıstemıyorum kısın hastalıgıda daha kotu :Saruboceq::Saruboceq:

Canım bilgiler için tskler olumunekankayizsmile

kocam kendı derse gıderım yoksa ben teklıf etmem mafoldumben

Gülay Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

benim de ya offffffffff
kolay kesilmicek bi tarif yok mu
ulan mercimek,ezo gelin vs vs vs bir sürü çorba biliyorum ki gerçekten çorbalarım metediliyor ama bu tavuksuyana çorba fos

Banada öyle geliyor.Bazen diyorumki sinir gelecek herhalde bana bir yandan bebek bir yandan bendeki takıntı.Karşımda duran ipliği kızımın altını değiştirirken alamadım diye gözüm takılacak kudurcam yerimde sonra kızımı kucaklayıp o ipliği alıcam herhalde yerden.Yada kızı sırtıma bağlayıp öylemi yapsamki işleri?

ya kızlar benimki dayadı baçaklarını her iki kaburgamada fena oldun ya!sanki hareket etsem ayakları sıkışacakmış gibi geliyor...canımıda yakıyor..çekse bari...

O bazen bendede oluyor.Öyle acıyorki yırtılacak çıkacak sanıyorum bir yerlerim.Bazende yan taraflarıma doğru ittiriyor orda ne var bilmiyorum ama orada acıyor o zaman.

en azından kesılıyor
bırde o asamaya gelemeyenler var akannehir

Neyse şükürler olsun sağlam sağlıklı olduğumuz sürece yapmaya çalışacağız napalım.Yeterki sağlık olsun...:Saruboceq:

Canım bu çarşamba gidicem bakalım nasipse kontrole beni ne beklediğini bilmiyorum.Hayırla güzel haberlerle döneriz inş.
Geçmiş olsun canım benimde akıntım var hep ama söylemedim hiç doktora normal sanıyordum son aylarda akıntıyı..

arkadaşlar bakmayın yazdıma valla çok feci halsizim böyle uyusam basım iyice agrıyacak
birde ukarda tak tak bişi yapıyolar off
kalkım bi corba şişireyim bide makarna yaparım tamam

bende afedersiniz idrarımı yaptıkran sonra sildimde kendimi tuvalet kagıdında şeffaf seyle roluyolr akıntı şekilinde değil su olmasın lan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…