- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #41.121
kızlar ya kocişim üşütmüş biraz,tavuk suyuna güzel bir çorba yapmak istiyorum,çorbalarım güseldir ama bu tavuk suyuna çorbayı hiç tutturamıyorum,iyi bir tarif bilen var mı
canım tavuğu haşla..
sonra yapaçağın tencerenin içinde 1 yumurta bir kase yoğurt,1 çorba kaşığı unu karıştır...sonra tavuk suyunu ilave et...tavukları didikleyip onlarıda kat.1 kaşık tereyağ kat içine...kaynay koyulaştıktan sonra altını kapat tuzunu at ve nanesini kat içine afiyet olsun..tuzu önce koymaki yoğurt kesilmesin..yoğurtlu çorbalar kesilir pişmeden atarsan tuzunu...çorba katı olursa içine kaynamış sıcak su ialve edebilirsin...tavuk tabletide kullanabilirsinsin ama altını kapattıktan sonra at,oda keser...
yumurtanın sarısını mı hepsini mi tatlım
ben bu göğüs çatlkalarından çok korkuyorum. en çok Lansinoh ve Garmastanı öneriyorlar ama garmastan'ı bebek emmemeliymiş bir eczacı öyle yazmış. acaba LAnsinoh'un bebeğe zararı var mı? ben de başlamak istiyorum kullanmaya..
bi arkadaşım yenilerde sezeryan oldu , göğüs sancısı sezeryandan daha beter dedi .dr lansinoh vermiş o ii gelmiş şimdi gayet rahat emziriyo .bebeğe zararı yok demekki. zaten emzirmeden göğüs temizleniyo ya iyice sileris
tavuk suyun kaynadıktan sonra arpa şehriye yada tel şehriye koy ,havuç ve soğan ve sarımsak rendele ve kaynayan tavuk suyuna koy,nane,az karabiber tuz ilave et canım ...
geçmiş olsun canım
herıfede lazım olcakkaklinialirimsmileGülen pireye kızıp yorgan yakma...O göğüsler sana ve Ege ye lazım olacak yara olmaması lazım...Ben de lansinoh krem aldım 1 haftadır kullanıyorum...
aldıklarını gostermedılermı daaKaynaşıyoruz :))
Oğlu geldi oturuyorlar, napcaz başka
verr kız kurtulım o zaman itlerin midesinde şişerr bademciklerhe ısırtırım bak ona göre,itlere bile veririmkaydirigubbakcemile3
bu hasret drdan gelmedi merak ettim şaşkolozu
herıfede lazım olcakkaklinialirimsmile
o teklif ederse alırım nevın yok bısı demezse dogurdum gun aldırırlar koca kafalı memet
zaten alırsam ondan alcam cocuk emebılıyor demu onu sılmeye gerek yok buarsda unı baby yerıne fresh soft alcam
aldıklarını gostermedılermı daa
verr kız kurtulım o zaman itlerin midesinde şişerr bademcikler
hasretındemı erken dogum rıskı var oyle okudum dun bı ara ama
yok cnm kanepeler hiç ağır olur mu çok hafiftir onlar sen çek,hatta çekmek yetmz al omzuna kaldır,alemsin ya,şurda nerdeyse doüurucan sölediğin ve yapmayı düşündüğün şeye bak alemsin
ya iç iyi olmadı bu sene kar,,geçen sene o kadar bekledik oğlumla yağsında kar oynayalım diye,bu sene yine hiç istemedim yağsın ,özellikle bu aralar,çünkü doğum yapacağım...kardamı gideceğim ben doğuma ya...?
geçmiş olsun cnm,benimde başım ağrıdığı zaman gözlerime dişlerime kadar vurur ama istersen kötü gözüküyorsa gözün bi dra gözük derim enfeksiyon kapmış olablirsin belki
soguktada iş yapılmaz anacıım bugün burda hava süper bebikimin battaniyesini yıkadım dün giysilerini ütüledim..bugünde biras temzlik yaptım ama camö sılmem lazımmmmmm-tatlicadiarzu-
Canım tekrar üzerinden geçmezsen hemen dağılıyor ev.Ben sürekli elimde bez yerdeki tüylere kadar alıyorum.Bir bıraksam 2 günde yine batar ortalık.Eşim lavabodan çıktıktan sonra tekrar girip temizliyorum onuda bıraksam yine kirlenecek.Yani robot gibi oldum anlayacağın.Şimdilik zamanım ve gücüm varken yapıyorum çok şükür.Doğum sonrası yapamam diye korkuyorum o yüzden böyle dolanıyorum galiba.Birde kimsenin yaptığı işe güvenemiyorum.Yeğenime yada anneme elektrik süpürgesi açtırınca yüzeysel alıp çıkıyorlar.Oysa ben arkalarından bakınca yerdeki tüylerin hala durduğunu görüyorum içim rahat etmiyor bir daha açıyorum süpürgeyi.Ben bu takıntıyla ne yapacağım doğum sonrası bilemiyorum.
Zaten dışarı çıkınca hemen üşüyüp yukarı kaçıyorum bizim minişler buz gibi havaya denk gelecekler demekki.Doğumdan sonra hastaneden titreye titreye çıkarız aertık....
Şiddetli baş ağrısı, gözde ışık demetlerinin uçuşması, 2–3 gün zarfında hızlı kilo alma ve vücutta şişme olması (özellikle yüzde) önemli bir uyarıdır. Karında şiddetli bir ağrı, bulantı ve kusmanın olması durumunda acilen hastaneye gitmelisiniz. Mide bölgesinde ve karaciğere uyan bölgelerdeki ağrılar ciddi gebelik belirtisi olabilir. Bu belirtiler geç gebelik döneminde görülen, anne ve bebek açısından oldukça ağır bir hastalık olan preeklampsinin belirtileri olabilir. Preeklampside annenin tansiyonu yükselirken tüm vücutta ödem ve idrarda protein kaçağı söz konusudur.
kocam kendı derse gıderım yoksa ben teklıf etmem mafoldumben
Ben bu tavuk çorbasını hiç yapamıyorum. Hep kesiliyor. Kaç kere denedim her seferinde yoğurt kesildi. Suyu kaynatıyorum. Ayrı bir yerde un yumurta yoğurt karıştırıyorum, içine kaynayan sudan koyuyorum yavaş yavaş, sonra suya hepsini ekliyorum ama kee-sii-liii-yor!
canım benimkilerde bana çok şey yaptılar,,ama ben yapamıyorum senin gibi,keşke yapabilsem,eşim beni pek tutmaz,onlarla birlik olur bu konularda,eşimle karşı karşıya kalıyorum ben,sen yapabiliyorsun ,haklarından gel,hiç taviz verme...
canım bence kilosu iyi zaten bundan sonra daha çok kilo alır...inşallah dönerde normal yaparsın doğumuda..önemli olan sağlığı...
sen bebek olunca biraz böyle zor koşarsın herşeyin peşinden...biraz daha rahat ol derim...yorma kendini...belliki titizsin...
korkulucak kadar yok diye bilyorum ben
ya kızlar benimki dayadı baçaklarını her iki kaburgamada fena oldun ya!sanki hareket etsem ayakları sıkışacakmış gibi geliyor...canımıda yakıyor..çekse bari...
benımkıde mıllettın yanında canım cıcım presesım der bana yalnızken gecirir lafları gecende tullerı yıkadılarya
terlıklerıde ıslatmışlar bende yatıyorum hastaneden cıkalı 2 gun olmuştu dıyo( gulaya kalsa kuflenır bunlar , bunlarıda makıneye atım) hay senın basına gulay kadar tas duse emıı
zaten ıkı seksen yatıyorum bırde kalkcam terlıkmı yıkıcam el anlamaz lan ınsan halınden
bana bı kere kaynanam geldı ben da8-9 haftalıktım sureklı yatıyodum gene dedıkı yapılcak ışın varmı bende utandım dıyemedım valla anne sen bak ben kalkmadım ıcı gormuyorum yapılcak seyleri yap dedim
oda kalkmadı bakmadı yapılcak işin yok dedi mutfakta serılı bulasık !
cokacimcoook
bende soylıyememm ya hıc goruyor ben yapamıyorum cık gel dımı ama yok anneme edı gecen hafta geldınde
yannıs anlama bana gelmedı ben turp gıbıyım zaten ya kuran okumaya geldı o olmasa gelmezdı işyapıcamız zxaman cagır dedı annemde cagırmıyaagım dedı sonradan
:içelim: herıfe cok fecı yaslanıyorum buarada baya baya hastayım yta
oyy masallahh tosunaas erkekler da kılolu oluyo galbaa bakalım benımkı ne kadar ıolduu yaww
benimkisi sezeryandan bahsediyordu geçen hfta bu haftada normal doğurabilirmisin dedi bende sizce dedim herkes doğuruyor sende doğurabilirsin haftaya muayene edelim karar veririz dedi bende kilolu olursa normalden korkuyorum kafasıda önde gidiyor
senin bebişin nasıl canım
haftaya muayenem var hamile değilken yapmıştı drum ama acımamıştı o zaman ctesi gidersek anlatırım bu arada akıntım var dedim bana 5 günlük fitil yazdı onu kullanacağım
HAMİLE HEDİYE SETİ ANGELSOUNDS BEBEK KALP ATIŞI, #23602298 Gittigidiyor.com
kızlar şuna bakın ya... ben bunu görseydim keisn alırdım!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?